×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чудо! Чадърите и шезлонгите на плажа в Слънчев бряг ще бъдат безплатни този сезон


Чудо! Чадърите и шезлонгите на плажа в Слънчев бряг ще бъдат безплатни този сезон
Чадърите ще бъдат безплатни в Слънчев бряг, ако държавата се откаже от концесионните такси за плажовете
21 Април 2015, Вторник, 12:46 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Осигуряваме ги, но държавата да се откаже от концесионната си такса, призова зам.-председателят на Съюза на собствениците Веселин Налбантов
Революционната идеята концесионерите на плажовете в Слънчев бряг да осигурят безплатни чадъри и шезлонги, предложиха от Съюза на собствениците на днешното  годишно отчетно събрание, провело се в хотел „Мариета палас“ в Несебър.

Зам.-председателят на асоциацията Веселин Налбантов хвърли ръкавицата към държавата и призова на свой ред тя да се откаже от таксите, за да могат концесионерите да осигурят безплатната сянка за туристите.

„Това е начинът – държава и бизнес да работят заедно и развиват българския туристически продукт. От концесионни такси на плажове в бюджета влизат 8-9 млн.лв.на година. Конкретно – от Слънчев бряг сумата е приблизително 3 млн.лв. Не мисля, че е някакъв проблем държавата да се откаже от тези пари. Стори ли го и концесионерите ще осигурят безплатни чадъри и шезлонги“, обеща Налбантов.

Той гарантира, че качеството на поддържане на плажните ивици няма да се намали – ще има спасители, медицински екипи и чистотата ще бъде на ниво. Дали сметката на концесионерите ще излезе само с отдаването под наем на места за плажни заведение – Налбантов не коментира. Каза само, че за доброто на българския туризъм бизнесът се отказва от своя икономически интерес.

От Съюза на собствениците ще настояват за среща с премиера Бойко Борисов при това в най-кратки срокове. Те са готови и с други предложение. На първо време ще настояват за командироването на повече полицаи в Слънчев бряг, където численият състав е под 100 служители.

В категории: Несебър


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
11
Коментара по темата
11.
да не сме луди
23.04.2015 12:12:56
0
1
ще бъдат безплатни само юни, септември и октомври , ако има туристи през юли и август са платени
10.
ФИТИЛА
22.04.2015 10:09:26
1
3
ЗАТВАРЯЙ.....
9.
geroo
21.04.2015 21:24:47
2
3
da ne bi zimnite ni kurorti da davat bez pari ski ekipirovki?
8.
turistish
21.04.2015 21:13:26
1
6
и свирки ,и свирки
7.
хaххa
21.04.2015 19:45:23
2
15
Пaк ви се ще държaвaтa нещо дa ви нaбутa в aлчните гърлa, aми тъй кaто естествено, товa нямa дa стaне...зaтеaряйте и се рaзходете поне до съседите дa видите кaк се печелят туристи!!!
6.
akoto
21.04.2015 19:32:22
1
12
заведения,масажи,водни атракциони,сергии и чадъри и шезлонзи лапаницата е голяма
Вие искате и концедията да ви махнат направо искайте да ви дадат златния ключ за БНБ
Какво се занимавате с тия дребни схеми за 3 милиона лева
5.
сис итилиджейсън
21.04.2015 18:02:21
1
14
Аде стига сте плакали.Да не би да търсихте някой или да базарихте държанвата като презастроявахте,перяхте пари и правихте золуми -само и само да сте там в сънито.
4.
Матриот
21.04.2015 17:54:47
1
23
Флагман са за трепане с това заглавие. Някакъв свиневъд си говори свободни съчинения, а Флагман вече видяха бъдещето. Не си играйте с хората, пендеховци смотани! Вие знаете ли, че тва нещо с шезлонгите е мечта на всички нормални хора и такова заглавие е обидно, освен ако не е 1000% проверена и доказана истина! Същото беше и заглавието за войната с чалгата, където пак тоя идиот беше си излял овцевъдната душа без грам конкретика или ангажимент, а медиите му сложиха заглавие за милиони, за да се лъжат хората да четат статията. Пендели...
3.
заколих прасе
21.04.2015 17:42:03
0
11
Тоя както винаги е фурнаджийска лопата и си противоречи през две изречения. От една страна бизнесът щял да поеме загубите заради общия интерес, от друга държавата да махнела концесионните такси (не да ги намали а да ги махне?!?). Та последно кое е?
2.
ИГРАЧИ
21.04.2015 17:24:47
2
11
КАКВИ КОЦЕСИОНЕРИ КАКВИ ЧАДЪРИ,КАКВА СРЕЩА С БОРИСОВ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА...СВИВАЙ УШИ И ЗАТВАРЯЙ....
1.
ядох банан
21.04.2015 16:28:38
2
24
Налбантов, банана къде го настъпи? БАНАНА? КЪДЕ ? КЪДЕ ? е как няма държавата да се откаже от тия пари, Налбантов ти от какво се отказа, аз не съм съгласен нашия плаж да е без пари, за да може видиш ли ти тоя да акумулира средства. Налбантов да ги плати тия пари, и другите касапи, опа извинявам се хотелиери!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво 33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво Събран е спешен екип и е взето решение за абдоминално родоразрешение по витални индикации чрез секцио – установява се мъртъв плод БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа Тя е била секретарка на Борислав Попов ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори