×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разпитват 19 часа Герман Костин за убийствата в Приморско и Пасарел, притискат го да се признае за виновен


Разпитват 19 часа Герман Костин за убийствата в Приморско и Пасарел, притискат го да се признае за виновен
Герман Костин
21 Април 2015, Вторник, 09:00 ч.

Дойдох сам в България, за да изясня истината, не очаквах такова отношение, каза Костин
Развитие по случая с убийствата на малко момче и майка му. Полицията разпита ключов свидетел по случая, съобщава bTV

Припомняме, 5-годишният Никита беше открит мъртъв край езерото в Пасарел, а тялото на майка му беше намерено край Приморско.

Герман Костин разказа за срещата си със следователите и версията си за двойното убийство. Той беше спряган за основен заподозрян за престъплението, но още преди седмици обяви през руски медии, че е само семеен приятел на убитата.

Руският бизнесмен твърди, че сам е решил да дойде в България, за да даде показания за смъртта на Никита и майка му.

Разпитът е продължил 19 часа. Руснакът се оплака от натиск: „В Института по психология вчера ми казват - признай си, признай си, признай си - през цялото време това ме притискаха. Разкажи, разкажи, разкажи. Казаха ми - давай да направим сделка. Първо си признай, а после ще говориш с адвокат”.

Костин твърди, че е невинен и че за последен път е видял Анна и синът й с непознат мъж, вероятно арабин.

„Човекът, който я взе, той е действителен . Той реално съществува, истински е. И ако искат да го открият, могат на направят негов фоторобот. При това вчера - вече два месеца минаха. Но вчера аз донесох сим картата на телефона. И телефонът на убитата работеше още не знам колко време след смъртта й! И на него имаше сметка от 160 лева! Разбирате ли? (...) До този момент, до вчера този телефон е работил тук, в България”, подчерта Костин.

В момента той е без обвинение и е разпитан като свидетел по случая: „Аз нищо не съм направил. Аз никого не съм убивал! И сега ми предявят нещо... Ако аз се бях почувствал виновен за нещо, аз имам пари, можех да се скрие в далечни страни, някъде да избягам.. Но аз дойдох тук. Дадох показания, всичко разказах...” .

Апартаментът му още не е подреден след обиска на полицията: „Всичко е разбито. Виждате ли? Просто те са влезли и.. са извършили някакви следствени действия”.

Костин твърди, че ще остане в България, докато не изчисти името си.

В категории: Приморско


7
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
7
Коментара по темата
7.
Ваня Андонова
25.04.2015 10:14:20
0
1
Ваня Андонова – кандидат за общински съветник от ПП „Атака” в Приморско

По професия съм икономист, завършила съм Стопанската академия в Свищов. Оттогава работя изцяло в частния сектор, след това в строителството и през последните години като хотелиер. Избрах АТАКА, защото симпатизирам на тази партия, тя е най-близка до моите идеи, харесва ми защитата на българското и българщината и че България трябва да бъде управлявана от българите. В никакъв случай не съм расист или националист. Това не е твърд национализъм или шовинизъм, както се спекулира в медийното пространство, а просто патриотизъм. Мисля, че медиите много спекулират с тази партия, тълкуват неправилно нейната платформа и нейните послания. Волен Сидеров беше в Приморско и за мен той е един нормален и трезво мислещ българин, който се опитва да опази националните ценности.
Опазване и на българите, като нация и създаването на условия за по-добър живот. Съдбата беше добра с мен и ме дари с тризнаци. Родиха ми се три прекрасни момиченца. Молехме се за едно, но Бог бе достатъчно щедър към нас и сега имаме три. На годинка и половина са вече. Това стана при борба със стерилитета. На практика нито аз, нито мъжът ми имаме здравословен проблем, но дете така и не се появяваше. Когато отидохме в клиниката в София, се оказа, че много млади двойки са така. Стресът, в който живеем, непрекъснатата борба да се докажем, непрекъснатите промени, при които икономическото положение на държавата се оказва все по-несигурно, всичко това влияе на младите хора и често води до безпричинен от медицинска гледна точка стерилитет. Моите бебета се появиха благодарение на д-р Стаменов от ин-витро клиника „Надежда” – София.
За което много много му благодаря. Слава Богу, здрави, усмихнати, но…

За тези три българчета аз получавам 157 лева детски. Забележете 157 лева! Как се гледат с толкова малко пари три деца? И една минимална работна заплата. Абсурдът е, че майка с едно дете получава същите средства и майка с три същите – плюс по 35 лева за останалите две деца Моето семейство е заможно, вкъщи са и майка ми и свекърва ми, дори помощница сме наели в момента, докато съм в предизборна кампания и пак трудно се гледат. Има много грижи по тях, и трите ядат, и трите трябва да ги облека, и трите ползват памперси, а парите не стигат само за памперсите. Представете си обаче ако това стане в едно младо семейство, в което единият е безработен. Как ще се справят с децата?
Иванина, Диана и Виктория са моята радост, но и моята отговорност. Затова като общински съветник моята политика ще бъде социална – здравеопазването, насърчаването на многодетните майки, образованието. Като млад човек в момента мисля, че с това управление в момента, пък и с предишните, няма никакво насърчаване в тези области и става така, че младите хора напускат Приморско. И отиват в големия град. А някои напускат и страната. Защото нямат нормален живот и не могат да се грижат за децата си. Ще се боря всички българки да могат да живеят нормално и да гледат децата си без лишения.
6.
до г-н Анастасов
24.04.2015 20:54:35
0
0
За Янева не съжалявам! туй е такъв боклук, че каквото и да пишеш за нея ще е истина. Но има и свестни учителки. Тях не трябваше да ги вкарвате в един кюп с боклуците!
5.
Има разлика в стиловете на писане
24.04.2015 14:21:17
0
2
На Васко Минета хуморът му е прекалено сладникав, повърхностен и кичозен, докато при историите с Налбантов се усеща дълбок замисъл и добре обмислена цел. Това е удар по нашето образование и опозоряване на българското училище! Засега не е ясно дали Налбантов е осъзнавал какви ще са последствията от тези негови безобидни уж истории с учителки. На пръв поглед всичко е тривиално. Някакви даскалици без акъл влизат в дирекцията и правят секс... Дотук нищо особено! Сексът на работното място не е прецедент. Но изводите и обобщенията, които ще си направят хората след това - те са много по-опасни! А именно, може ли да очакваш нещо добро от такова едно училище, където се случват подобни неща - разиграват се порно-оргии, лее се сперма в дирекцията, след което учителките излизат от там зачервени и запотени... И тия същите учителки после влизат в час и най-невинно учат децата ни на четмо и писмо, преподават им от своите знания, подготвят ги за живота... Толкова е абсурдно това, че чак на хората им се иска да не е истина и затова по-лесно приемат лъжата в очите.
4.
qnko tomov
24.04.2015 11:51:28
0
0
Dneska s ku4kata Lora 4etohme edno stihotvorenie na mitko oto: "vasko e velik geroi - edna 4ikiq si napravi toi" ... nie taka pravim, vseki den 4etem stihovete na Oto
3.
PRIMORSKO
24.04.2015 09:23:23
0
0
NIAKOI MOJELI DA OBIASNI ZA VASIL MINETA KAKAV 4OVEK E.
2.
не е вярно
22.04.2015 11:07:53
0
1
и таз тъпа курва станала синдикалистка и защитава на даскалиците правата...
1.
...
21.04.2015 20:10:51
0
1
От кореспонденцията между София Вълчева и Росица Бъчварова се вижда, че стават някои нередни неща в ЦДГ "Пролет" - Китен. (Вълчева е детска учителка в Китен, а Бъчварова - учител по история в Приморско.) Ако е така защо още никой от общината не е обърнал внимание на проблема им?
______________________
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Здравей! Имаме си големи проблеми с нашата директорка и се оплакахме на Янков. Той каза да опишем всичко в жалба и местата до които да я пратим. Една от тези, на които каза, си ти и затова утре с препоръчено писмо, ще ти пратим писмо до училището. Обади се на Янков, когато го получиш, защото той каза, че веднага ще дойде. Трябва да се действа бързо, защото ако разбере за писмото, директорката ни е способна и на физическа разправа. Ще станем за резил, на стари години и децата да ни се смеят, че учителките се сбили. Нетърпима е. Изобщо не иска и да чуе за нашите предложения. Каза, че щом кмета не подписал, тя да не е по-глупава, да подписва и всъщност дори не е разбрала за какво става въпрос. Не ни дава думата за нищо. Ни отчети за бюджета, ни колегиалност!
Налбантов, пасти да яде, пред тази. В Янков само ни е надеждата, защото всички останали, само си прехвърлят топката от един на друг. Приятна вечер, Роси! Гледай да не се разгласява още.
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
тел. 0878****** -Коцето КНСБ
(тук се има предвид Константин Янков - председател на Синдиката на българските учители към КНСБ - Бургас)
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Добре, но защо не влезеш в чата
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Получи ли съобщението?
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Да.
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Защото имам работи и гости, правя вечеря. Ще вляза по-нататък.
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
ок
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Обади ми се!
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Напиши ми номера си, че съм го изгубила. Моят е 0898******
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Всичко при вас наред ли е? Дадоха ли нещо за празника?
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
Нито стотинка, Роси. Има икономии, но не дава. Нито клас, нищо. И Янков уж, туй щеше да направи, онуй, а и той нищо. Ако се освободи място в Приморско, веднага ми се обади. Моля те!
РОСИЦА БЪЧВАРОВА:
Утре ще и се обадя на тая директорка. Дай ми
служебния номер.
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА:
0550/3****
Тя е днес цял ден на работа, а утре е втора смяна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори