×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицейският шеф Дойчин Янев сменя кабинета в РУП-Созопол с дежурната кабинка в ОДМВР-Бургас (обновена)


Полицейският шеф Дойчин Янев сменя кабинета в РУП-Созопол с дежурната кабинка в ОДМВР-Бургас (обновена)
Дойчин Янев е изпразнил кабинета си и е излязъл в отпуск, мълчи дали е приел унизителния пост
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Април 2015, Сряда, 11:30 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Другият вариант в кариерата му била да напусне МВР




Шефът на РУП-Созопол Дойчин Янев, сочен години наред от местната власт в морската община като достоен и всеотдаен служител на реда, е напуснал кабинета си в полицейското управление. Той е подал документи да бъде преместен в дежурната кабинка в ОДМВР в Бургас, което е драстично понижение, съобщи злонамерен източник пред Флагман.бг. Кабинката във фоайето на дирекцията на бул. "Христо Ботев" е любимо място за приказки на хора без работа, както и на многобройни объркани граждани.

Рокадата е истинска подигравка с дългогодишния полицай №1 на богатата созополска община. По подобен начин преди половин година ексдиректорът на ОДМВР Георги Костов буквално смаза достойнството на считания за император в територията от Ахелой до Обзор - вездесъщият Стайко Манев. Манев беше пратен на най-ниското стъпало в РУП-Камено като катаджия. Това преля чашата и той доброволно се пенсионира, след като 11 години бе доказал качества да се справя с криминална и организирана престъпност в едно управление в район с по-голямо население в летните месеци дори и от целия град Бургас. Към настоящия момент Манев се грижи за охраната на имотите на строителните предприемачи Динко и Йордан Диневи в Свети Влас. Интересното е, че през последните 2 месеца на територията на Слънчев бряг бе извършена серия от покушения с доста съмнителен характер. Почеркът на тези покушения, според вещи ченгета, подсказва, че някой може и да ги подклажда, за да подскаже, че без превантивната работа на Стайко Манев, престъпниците се чувстват спокойни да организират безчинствата си.

Нашата проверка от днес установи, че Дойчин Янев не е постъпил на работа в областната дирекцията, защото е в отпуска и очевидно бъдещето му не е категорично решено. Възможно е при това унижение изобщо да не остане в системата на МВР.

„Дойчин Янев е шеф на РУП-Созопол, когато има какво да съобщим – ще го направим“, каза директорът на ОД на МВР Калоян Калоянов.

Самият Дойчин Янев обаче не отрече, че е напуснал кабинета си с намерение да идва на работа в Бургас. „Не искам да коментирам нищо. Приключвам  разговора“, беше лаконичен той и веднага затвори телефона.

В Созопол е известно, че Янев си е навлякъл гнева на настоящия главен секретар Георги Костов още от лятото, когато Костов беше директор на ОДМВР-Бургас. Конфликтът бил заради бавни реакции от страна на РУП-Созопол по редица случаи, сред които и катастрофата в Крушевец, където граничен полицай уби бебе в количка. Тогава медиите давали по-бързо точна и достоверна информация от тази, с която разполагал самият местен полицейски шеф. Това бе навело на мисълта, че всъщност се правят опити да се покрие колега, вместо да се защити обществения интерес. Случаят с катастрофата обаче бил само върха на айсберга от нарушения, установени в работата на РУП-Созопол под ръководството на Янев. Така от месеци положението на Янев в Созопол било висящо. Пред него имало две възможности – или да бъде разжалван от шерифския пост, или изобщо да напусне системата.

Засега в Созопол остава другата ключова фигура в местното РУП – Васил Плачков, който е шеф на „Охранителна полиция“. Вчера той предизвика гнева на созополии, тъй като бе паркирал джипа си "Мерцедес" - кубче за около 120 хил. лева, направо върху тротоара пред РУП-Созопол. Хората ни изпратиха този кадър като наблегнаха на затъмнените мутренски стъкла, за отстраняването на които директорът Калоян Калоянов издаде заповед след гафа на спецполицай №1 Калоян Соколов. Завистници бяха снимали частния джип на Соколов, също "Мерцедес", но МL, със затъмнени стъкла в двора на КАТ в Бургас.

Соколов отнесе тежко наказание, а след това началниците на РУП-ове трябваше да приведат в добър вид автомобилите на служителите. Това стана точно преди три седмици. Очевидно за Плачков заповедта на комисар Калоянов не се отнася.

Очаквайте още подробности около G-класата на полицай Васил Плачков от Созопол - само във Флагман.бг
Джипът на Плачков вчера ядоса минувачите край полицейското управление

 


В категории: Созопол


Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
19
Коментара по темата
19.
еееееееееее
14.05.2015 14:25:21
0
1
за кого не е бил угоден този парашутист много по кадърни трябваше да са началници а не този МАМУТ и нагаждач та той разтури това управление е--а му мамата всички трябва Костов да ги уволни
18.
До Възмутена
11.05.2015 10:15:11
1
3
Той ли е най-честният?!? Ще преритам от смях!
17.
Възмутена
08.05.2015 18:53:58
1
3
Хайде напишете истината!
Янев не беше уроден за някои управници, които крадат и с г*за си. За това разкараха, за да си сложат удобен човек "наше момче", както се казва
16.
Anubis
18.04.2015 22:33:05
0
5
Ми питайте Плачков той най добре ще Ви каже ? Кой ,кой,кой навремето вземаще пари от Албена? Той знае коя е.От къде и кой му купи Зафирата.Кой подмени волана от служебната Астра и на коя Зафира бе сложен.И ред др. и др.Ама Плачков писательо и философе и ти разбирачо от ъгли на снимане и от галене на G-точки.Няма цял живот да си полицай утре когато си на улицата и те срещнат хората на които направи "ДОБРО" кой,кой ама кой тогава ще ти отвори чадъра ?!
15.
До Боряна Тенчева
16.04.2015 21:06:09
4
4
Мила моме ,когато качваш снимки постарай се да са адекватни с написаното! Стъклото от страната на водача не е затъмнено защото не е срещу затъмнените задни стъкла.Който е избирал ъгъла на снимката се е постарал ама и се е осрал! Бива прости журналисти ама вие счупихте простометъра!
Тоя джип е G-класа колкото твойта G -точка дето все не са я погалвали!
Винетките са за движение извън населени места , така че когато го снимате между Созопол и Бургас тогава пишете! Всеки може да си закупи и дневна,седмична и така на татък ..
Но поръчковите статии за вас са ежедневие така ,че не е лошо да му направите безплатна реклама на потърпевшия Плачков.И той сега си го извади от единия крачол за да го сложи в другия!
Успех с клепането на хората!!!!
14.
dimitrov
16.04.2015 18:58:29
0
2
taka e v bg mahat dobrite 4engeta za smetka na razni tarikati i dupeta mi vijte slujbata na pla4kov sapostavete s gn qnev i sami 6te se otkajete ot uslugite na mvr ako pla4kov e policai to az sam operen pevec
13.
анонимен
16.04.2015 09:34:33
1
4
флагман не пишете глупости. дежурната на одмвр-бургас не е дежурната кабинка във фоайето на дирекцията за раздумка на хората, а съвсем на друго място и се занимава със съвсем друга дейност. проверете при цветка къде е дежурната и с какво се занимава и тогава пишете.
12.
До 11
16.04.2015 08:47:25
0
7
Съгласен съм с теб, за подигравката да съди България в... Там всеки го прави, сега герб се окопават с лумпени навсякъде, продажници им трябват!
11.
Цецо
16.04.2015 01:49:59
3
3
Не познавате човека!!!

Това е последната статия, която чета от flagman.bg !

Не разбирам от журналистика и не коментирам!

Но всеки би могъл да се окаже на неподходящото място в неподходящото време, при неподходящите хора!

Това е БЪЛГАРИЯ!

ЖАЛКО
10.
Баи Петко
15.04.2015 22:42:54
4
4
Абе толкоз ли нямате един кадърен журналяст в тоз Флегмански саит от доста дъго време само глупости пишете ква G -класа е това снимали някаква ТАРАТАЙКА и кои са Тез ядосани селяни Пишете нещо за Културата Дребни КОКОШКАРИ
9.
Родната полиция ни пази!
15.04.2015 20:17:16
10
11
Браво на Главния комисар Георги Костов !!!
Много от отдавна трябваше да разтури това гнездо на оси- милиционерското управление в гр. Созопол. Там работят само търтей които за нищо не стават. Само гледат далавери, мошеничества и трупане на пари.
Дано да разкара всичките стари кадри и на тяхно място назначи млади и свестни момчета,
Да се махат бюрократите-милиционери от Созопол....
8.
a
15.04.2015 18:30:38
1
7
do komentar 2.Mnogo si prav brat,bolezneno si prav.
7.
88
15.04.2015 18:29:56
4
7
До номер 6-ама така си личи че си съпругата на този нещастник Плачков че чак прелива.А истината е че хора като Янев и Плачков сринаха реномето на полицията в Созопол.Въпрос на дни е и Плачков да заплаче
6.
До Боряна Тенчева
15.04.2015 18:16:03
14
12
Мила моме ,когато качваш снимки постарай се да са адекватни с написаното! Стъклото от страната на водача не е затъмнено защото не е срещу затъмнените задни стъкла.Който е избирал ъгъла на снимката се е постарал ама и се е осрал! Бива прости журналисти ама вие счупихте простометъра!
Тоя джип е G-класа колкото твойта G -точка дето все не са я погалвали!
Винетките са за движение извън населени места , така че когато го снимате между Созопол и Бургас тогава пишете! Всеки може да си закупи и дневна,седмична и така на татък ..
Но поръчковите статии за вас са ежедневие така ,че не е лошо да му направите безплатна реклама на потърпевшия Плачков.И той сега си го извади от единия крачол за да го сложи в другия!
Успех с клепането на хората!!!!
5.
ГЛАРУС
15.04.2015 17:55:04
8
9
Абе, Флагман... Какви са тези поръчкови статии ! Оставете хората на мира ! Не им стига, че са наказани да работят в родната полиция......
4.
horei6o
15.04.2015 17:48:17
3
8
ot NAP da go pitat otkade ima pari za takava skapa kola,DA DOKAZVA DOHODI
3.
ВИДОВ ДЕН 2
15.04.2015 17:05:40
1
23
Не знам колко е виновен Дойчин Янев но в дъното на всички издънки в Созопол и големи нарушения е ВАСИЛ ПЛАЧКОВ .Какъв чадър има тоз човек че е несменяем.???? Какво гледат в Бургас , в София ??? Каквото е писал пост 2- ВИДОВ ДЕН е вярно на 100 % , че даже са спестени много неща.
2.
ВИДОВ ДЕН
15.04.2015 15:30:12
2
40
Васил Плачков! Пловдивското мекере което от години опъва чадър на мутри и ресторантьори срещу скромни суми и софри, същия този позор за системата , заради който принудително се пенсионираха 7 униформени и в момента е до от най важните управления е с недостиг на кадри , а тези които са все още там дебнат момент да се преместят!Дано от Флагман разкрият всички далавери на пловдивското петно , и комисар Г . Костов предприеме мерки за стабилизирането на РУ Созопол в навечерието на предстоящия сезон и европейското първенство по футбол за младежи , чийто домакин е градът! А и вземете му съберете пари на тоз Плачков за винетка и гражданска та поне веднъж да не е извън закона!
1.
Въпрос към гражданите
15.04.2015 15:07:13
3
28
Кой е най-продажния полицай в Созопол?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор
Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори