×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Михаил Баев атакува кметския стол в Малко Търново


Д-р Михаил Баев атакува кметския стол в Малко Търново
Д-р Михаил Баев е бургазлия, има контакти на високо ниво в политиката и икономиката, преди дни се е регистрирал като жител на Малко Търново
02 Април 2015, Четвъртък, 05:08 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка архив Флагман.бг

Човекът на Евгений Бакърджиев и Алексей Петров засега отрича, но подготовката за свалянето на Илиян Янчев е факт


Една от най-колоритните политически личности на Бургас – лекарят-бизнесмен Михаил Баев се включва в общинските избори като сериозен фактор за разместване на пластовете в Малко Търново.
Д-р Баев се е регистрирал като жител на Община Малко Търново миналата седмица, като лично се е явил в ГРАО и е заявил на какъв адрес ще живее. Бил е придружаван от общинския съветник Владимир Павлов, който е опозиция на мнозинството около кмета Илиян Янчев.

Павлов и д-р Баев се разходиха из центъра на града, след като си свършиха работата в служба ГРАО и тъй като тук всички се познаваме, още същия ден новината се разпространи. Чакат ни интересни избори“, казаха ни от Общинския съвет.

До този момент Илиян Янчев нямаше конкуренция за втори мандат. Той получи и подкрепата на ГЕРБ, което напълно затвърди позициите му.

Появата на д-р Баев обаче променя картината, тъй като той не прави случайни ходове. Боев е координатор за Бургас на Съюза за стопанска инициатива, чийто създател и изпълнителен директор е Алексей Петров – най-твърдият и непоколебим враг на Бойко Борисов. Освен това докторът е и зам.национален председател на ПП „Български демократичен съюз Радикали“ на Евгений Бакърджиев. Доскоро бе и шеф на общинската болница в Приморско. Има контакти на високо политическо и икономическо ниво.

Вярно е, че се регистрирах като жител на Малко Търново, но засега не мога да кажа нищо повече. Харесва ми чистия въздух, имам известни здравословни проблеми и смятам да прекарвам повече време в този екологично чист район, хората тук са прекрасни, може много да се направи за общината“, каза д-р Баев, който иначе живее в центъра на Бургас.

В категории: Малко Търново


16
Коментара по темата
16.
глиган
07.04.2015 21:21:39
2
3
Тоз има ли акъл да отива там,глиганите ще го разфасоват и окачат по таваните на луканки
15.
Запознат
05.04.2015 23:18:07
4
6
Зравословните му проблеми идват от малките финансови потоци в момента .Когато стане кмет -ще му мине .
14.
Клинично здрав
05.04.2015 22:57:56
3
5
Доктор не можа да стане и като кмет не го виждам .Нарцис какво здравеопазване бе-той даже кръвно не може да мери .Стане ли кмет не общински гори- общинска трева няма да ви остане .
13.
пешо
05.04.2015 08:54:33
2
6
истината за баев е че с което се заеме все нещо не му достига. Като лекар - от 40 години не е практикувал ,като политик - играе с шибаните партии на Алексей петров и евгени Бакърджиев ,забрави как се занимаваше с нефт и продукти ,сега се е заел с ортопедични принадлежности и дано М Търново да има късмет ръчичката му да не пипне нещо ,защото след това зализването ще е отчаяващо за търновчани . А жена му илка баева добре ,че се познава с д-р Кънчев и то как се познава охххххаааа...,че от това познанство и зависи оставането и като Управител на 2 дкц ,иначе малкия висок 1.60 боби Кънчев брат на Григор Кънчев може да прошушне на Великия комбинатор Димитър Николов ,че ако не държи брат му който няма специалност кардиология ,а провежда кардиологични консултации и профилактични прегледи в поликлиниката и ще и се стъжни и даже 50/50 квадратния д-р Баев по нисък от жена си с 40 см не може да я спаси . Голям майтап проверете и ги заснемете
12.
Врачка
04.04.2015 21:23:37
5
12
Едва ли доктора има сериозен шанс.
Вярно че общината пропада катастрофално и през мандата на Янчев:
1.Никаква икономика, даже напротив- няма вече общински гори.
2.Все така напускащи млади семейства.
3.Липсва каквато и да е смислена концепция за развитие в някаква сфера.
4.Особено порочна е кадровата политика и то не само в общината. На работни позиции се държат пенсионери които първо- работят на принципа „ще стоя докато ме търпят” и второ- в момента в който кажат „не мога повече, напускам”- се оказва че няма заместници защото младите са заминали.
Обаче:
Янчев е идеалния кмет за работещите в администрацията. Той им осигурява спокойно живуркане без особен контрол и изисквания. Всеки който е имал работа с общинските служби знае че такива неща като спазване на работно време, вежливо отношение към гражданите и съвестно изпълнение на задълженията не са на особена почит. Някои се мяркат само на оперативки и изчезват, други пътуват, идват в 10 часа и си заминават в 16. Никой никога не се е сетил да направи снимка на работното им време и да установи колко часа всъщност е тяхната натовареност.
Накратко:
Янчев разполага със сериозен аванс в лицето на работещите в общината и техните роднини. Следователно битката ще се разрази за гласовете на циганите. Всички останали едва ли ще си направят труда да гласуват. И двамата кандидати не заслужават човек да си търка обувките до изборната секция.
11.
До 9
03.04.2015 20:14:24
0
9
Колева, пий си хапчетата и наблегни на секса! Щото липсата на медикаменти и редовен секс, води до будуване и халюцинации, невропатия, а оттам са няколко крачки до лудницата...Жалкия ти опит в 5 сутринта да пишеш глупости за хората е само по себе си патология!
10.
общински служител;служителка
03.04.2015 08:26:05
0
5
сига ко ши прайм.каде ши съ местим да спим въвъ фасбук и другаде сига.къде да търсим правилната община.ужас-на дърти години да бачкаме .ужас.не може така смяна на кмета-по 20 мандата и малко са .иначе ние къде ши ходим.
9.
Колева
03.04.2015 07:54:59
6
5
Владимир Павлов е един провален политик.Манията му за величие е отчайваща.
8.
ехаа
02.04.2015 22:57:40
4
4
Тоз където е минал , нищо не остава ...
7.
Чичо Манчо
02.04.2015 22:51:53
6
8
Янчев ще отвее докторчето
6.
илчо
02.04.2015 19:01:56
7
15
Ххххаха Мишо Баев!!!! Голям смях
5.
tgtfrg
02.04.2015 16:04:38
12
11
Кмета Янчев се раздава за М.Търново, погледнете всеки делник го е превърнал в празник. Дано успееш да спечелиш отново г-н Янчев ние вярваме в теб!
4.
нарцис
02.04.2015 15:13:38
18
17
Познавам лично д-р Мишо Баев,ако наистина е решил да му бъде издигната кандидатурата за кмет,това значи че търновци ще имат големия късмет на качествено и сигурно здравеопазване в района.
Човек с огромно чувство на отговорност и потенциал за съвременна визия, която е нужна от много години в този град. Браво на търновци този път са намерили светлината в тунела. УСПЕХ !!!!!
3.
FAKT
02.04.2015 13:54:39
6
8
FAKT, PREVEDENO OT FLAGMANSKI EZIK OZNACHAVA NESHTO KATO NOJ, NESHTO KATO ZVETE, NESHTO KATO NISHTO NA SVETA HAHAHAHA
2.
FAKT
02.04.2015 13:54:38
1
6
FAKT, PREVEDENO OT FLAGMANSKI EZIK OZNACHAVA NESHTO KATO NOJ, NESHTO KATO ZVETE, NESHTO KATO NISHTO NA SVETA HAHAHAHA
1.
pilishkiq
02.04.2015 13:47:25
13
17
лично аз ще гласувам за него,не само щотое много учен чиляк.мисля че тук дори крушков ще е на едно мнение с мен
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори