×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За кого работи карнобатската прокуратура? Вижте как действа обвинението в един малък град!


За кого работи карнобатската прокуратура? Вижте как действа обвинението в един малък град!
Здравка Колева втора година залива карнобатската прокуратура с жалби, но резултатът, както тя твърди е никакъв
30 Март 2015, Понеделник, 15:53 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Конфликт на интереси ли е прокурор да работи по сигнал срещу някой, с който е пил на една маса?
Две години Здравка Колева от Карнобат не може да раздели имуществото си със съпруга си Деньо Ганчев, който е окупирал цялата семейна собственост и еднолично се разпорежда с нея. Препатилата жена разказа историята си пред Флагман.бг, а в нея са намесени обвързаности между прокурор от Карнобат и бившия й съпруг, адвокат на ответната страна и високопоставен съдия от Бургаския окръжен съд, както и разследващи полицаи, близки приятели на бившия й мъж.

Ето разказа на Здравка Колева:

Деньо Ганчев е бивш зам.-командир на полка в Карнобат. Докато той работеше в армията, създадохме стопанство, чието управление падаше изцяло на моите плещи. Използвахме наследствени земи. Имахме над 150 дка черешови и сливови насаждения. По моя инициатива разработих и спечелих проект по САПАРД за модернизиране на стопанството. Още през 2009 година отношенията със съпруга ми не вървяха. Той се пенсионира и настоя да управлява семейния бизнес, харчеше на широко, нищо не му казвах. Искаше да си купува нови джипове, почти всяка вечер запиваше с приятели. В края на май 2013 година  настоя да остане сам в семейното жилище. Да си кажа в прав текст:

Директно ме изхвърли, а след това и двамата подадохме молба за развод.

Приключихме бързо, но по-тежка се оказа процедурата по делба на имуществото. И тъй като той остана в семейната ни къща, която цял живот сме градили, аз продължих да управлявам стопанството. В началото на август 2013 година Деньо Ганчев почти насила взе ключовете от работника ми, изгони го от стопанството и започна да се разпорежда сам със собствеността. Към онзи момент бях инвестирала всичките си спестявания в поддръжката на градината и заплати на работещите. Бившият ми съпруг обаче дойде и започна да прибира реколтата със собствени работници, съответно прибирайки всички приходи за себе си.

Пуснах жалба до РУП Карнобат и до Районна прокуратура-Карнобат. Никакъв отговор. Двама прокурори – Петър Иванов и Георги Добрев отказаха да предприемат мерки. Цял Карнобат знае, че вторият (Георги Добрев, б.а.) е приближен на някогашния кмет Атанас Филев Атанасов, който е наш кръстник. Той е пръв приятел на бившия ми съпруг още от времето, когато беше командир на военното поделение. Чувала съм, че тримата често запиват в една компания.

Така се стигна до 2014 година, когато писах жалба и до Окръжна прокуратура-Бургас. Прокурор Петя Кралева се произнесе, че трябва да бъде направена проверка по моя случай, но вместо това Георги Добрев ми съчини едно смехотворно постановление и преписа неща, които никога не съм правила. Опитвах се да получа закрила и от съда, и от прокуратурата, и от полицията, за да опазя поне част от семейното имущество, което е в процес на делба.

Правеха се обаче всякакви опити, за да се отложи във времето. Така през лятото бившият ми съпруг Деньо Ганчев продаде цялата продукция от черешовата градина. От документите, с които успях да се сдобия

виждам, че е получил 36 хил.лв.

Карнобатският районен съд излезе с решение по делото за делба едва през ноември м.г., което се обжалва в Бургаския окръжен съд. Още от 2013 година Деньо Ганчев бе ангажирал адвокат Бойко Темелков, чиято съпруга е Росица Темелкова – зам.-председател на Окръжен съд-Бургас.

Делото трябваше да се гледа на втора инстанция на 10 март. Делото се оказа разпределено на съдия Росица Темелкова! Тя впоследствие си е дала отвод.(Проверка на Флагман.бг в Бургаския окръжен съд показа, че делото е разпределено на 6 февруари на съдия Росица Темелкова, но тя веднага си дава отвод и на 10-и февруари съставът се допълва от Кирил Градев)

От моя страна се включиха адвокат Мими Кънева и и Евгений Мосинов, които поискаха целият състав да се отведе. Така се и случи, но насрочиха следващо заседание чак за 28 април. Ден след това разбирам, че делото е прехвърлено на съдия Даниела Михова, която, съдейки по интервю с Христо Порточанов, е съмишленик на Росица Темелкова. Надявам се това да са слухове и да е безпристрастна. Но оставам с впечатление, че и тази година умишлено се бави, за да може отново бившият ми съпруг да вземе всички приходи от овощната ни градина.

Флагман.бг ще продължи да следи случая. Оставяме възможност за право на отговор на засегнатите страни.

В категории: Карнобат


40
Коментара по темата
40.
Гражданин пострадал от Бойко Темелков и съпруга му
04.01.2017 20:16:36
0
12
Бойко Темелков, чиято съпруга е Росица Темелкова – зам.-председател на Окръжен съд-Бургас продължават да си правят далаверите в Бургаския съд!!! Това вече трябва да приключи. Скоро предстои дело на което, пак двамата съпрузи са взели парички и ще си разиграват коня... Някоя медия трябва сериозно да се заеме с тия двамата!!!!!!!!!!!!!!1
39.
hahahaha
26.10.2016 18:37:38
0
8
Адвокатката на Здравчето е накарала съдията Димитър Маринов да се отведе. Май си шопара Маринов и емировеца Деню си намериха майстора
38.
11111
04.08.2016 09:45:16
0
10
Глупако 7 Деньо, ми жена ти не е нито медицинска сестра, нито което и да е от всичките, дето си ги писал под различни имена. Ако не беше тя и наследството й, кой щеше да те знае в Карнобат бе? И това ако е мъж......
37.
7777
04.08.2016 09:38:55
0
9
И кво - Здравчето от Карнобат, пък емировеца имал бил череши? Хахахаха ба си гадния наглец
36.
някой си .........
26.04.2016 11:06:24
0
8
на лъжата краката са къси ...... всичко изплува и ще продължава да е така, че и с цялото си нахалство се кандитатира за общ. съветник.....да краде официално, наказателно дело за всички кражби и в затвора !!! всичко се плаща на този свят, рано или късно ........
35.
БумБухала............
13.04.2016 08:49:31
0
7
........къде е оная мишка от Емирово !? покри се като насрана, след като всички видяха мръсотийките които сътвори !
34.
КУПКИ
19.11.2015 07:57:18
0
40
Комисия УПКИ
33.
ИНСПЕКТОРАТ
07.08.2015 07:24:46
0
64
към ВСС
32.
дансссссссс
04.08.2015 19:25:44
0
66
АФКОССССССССССС
31.
usera usera
24.07.2015 18:22:01
0
10
модел: лозарски плуг Rinieri
година: 2005
мощност: 0 к.с.
Употребяван
цена: 3000 лв.
регион: Бургас
Продавам лозарски плуг с четири основни и две допълнителни тела. Едното от допълнителните тела оре в реда- измества се с осезател, а другото служи за загърляне на лозите наесен и обратното на пролет.
Деньо Ганчев - Карнобат
0887600453
Земеделие.БГ - Национален портал за земеделие
30.
димо
10.04.2015 08:39:56
2
123
Деньооо, нали на тебе съм плащал мускатовата по 7лв., сливовата по 5? Нали с динко имате лозе на вълчин?А с джипа ти ни води да караме трифон зарезан на градината. От ЕГН-то ли ти се губят спомените или си си лъжец? Що просто не си вземаш пенсията? Стига си бъркал на хората главите.
29.
от Емирово, област Просташка :)
10.04.2015 04:36:28
1
70
Ти обичаш една жена, защото е красива, а тя е красива, защото я обичаш..............
Има три неща в живота, които не се връщат: думите, времето и пропуснатите възможности............
Затова оценявай всяко нещо преди да е станало твърде късно!
от еди кой си :)
28.
който и да съм
09.04.2015 19:54:03
1
125
Деньо , Намесихте ли с Атанас и Фотев и Марин в цялата помия? Нали беше щастлив, че ще сменяш жената,нали даваше банкети послучай развода? Гадинки си бяхте кръстник и кумец. Киро може да няма военна академия, ама и не е искал на Стефка мястото.
27.
песен за всички.....и ДУБРУТРУ :)
09.04.2015 06:08:36
2
25
https://www.youtube.com/watch?v=wzkHfEpszsM
Пожелавам Ви Щастлив Ден :)
26.
Песен за Самотният Човек :)
06.04.2015 22:16:05
3
61
Той има белег на челото си и сяда винаги накрая. Дори когато е висок, самотният човек е малък. Събира билки, или пък с теслицата на спомените дяла остане ли без работа. И мъкне вехтото си одеало. Докато другите крещят или говорят за изкуство, самотният човек на масата лови мухите и ги пуска. Но ако пише стихове той непременно ще остави една сълза в очите, или драскотина в паметта ви... Той има дом и топла супа, но е толкова затворен животът му, изхвърлен като каса в дъното на коридора. И тоя дом да се обърне с керемидите надолу, той може пепел да яде, но няма да се моли. В какъв ли огън е горял и под каква ютия, за да научиш трябва много вино с него да изпиеш. Тъй както си върви, с петно на ризата си чиста самотният човек в тълпата се изгубва изведнъж, като мънисто. В едната си ръка той носи книга за душата болна а в другата самотният човек въженце стиска в джоба. И даже неговия дом да се обърне с керемидите надолу, той може пепел да яде, но няма да се моли.

Още на: http://textove.com/todor-kolev-samotniyat-chovek-tekst
Благодариние на textove.com
25.
Добрите Хора ..........
06.04.2015 21:11:00
0
81
"Добрите хора лесно се обичат,
магията е да обичаш лошите."
Но много често всички си приличат,
еднакви са и свестните, и пошлите.
Край мен лица безлични тичат,
под маските е истинската драма.
Добрите хора лесно се обичат,
но май че хора вече няма.
Поглеждам през очите ,гдето е била
душата без пожар изпепелена.
Прозорците са само рамки със стъкла,
там, гдето къщата е разрушена.
Във моите стъкла очи надничат,
вълшебен стих безмълвят те:
"Добрите хора лесно се обичат,
24.
Песен за Самотният Човек :)
06.04.2015 18:14:27
0
38
https://www.youtube.com/watch?v=i3VRqcTDxgA&index=4&list=PLOpnrYXPrdfS_TxlA-ufSMDdvS9bWSweL
23.
хахаха
06.04.2015 17:14:56
2
136
Деньо, нали още на юбилея си каза, че "ще сменяш колата и жената"? Нали на рожденния си ден си казал на Киро и Стефка, че Здравето издържа децата? Какви са тия, дето си ги ръсил тука? Иначе "Песента за простака" много ми хареса: ясно е, че си искал да се разделите, ама ако мислеше за децата си, нямаше да ги пишеш всичките простотии, нито да оставиш градините в това състояние;нали уж за децата си ги беше създал? А кръстника ти знае ли какво бълваше по негов адрес 2007 срещу изборите? Винаги си си бил мръсна гадинка, ама сега повече ти личи.
22.
Песен За Простака :)
06.04.2015 06:25:38
0
76
https://www.youtube.com/watch?v=hqsxdrIPCGk
21.
11 знака, че сте родени и отгледани в България :)
06.04.2015 04:21:42
1
35
Възклицанието "Опаа" и моженето на всичко, плюс цупенето за всичко, ви издава:
1. Казвате “Опа” вместо “съжалявам”
Блъскате се в непознат, стъпвате му на крака - ”Опа!”. Отваряте бутилка шампанско и тапата удря най-добрия ви приятел в челото - ”Опа!” Изгаряте вечерята и гасите кухнята с пожарогасител - “Опа!” Може и да не съществува такава дума в речника, но “Опа” е много по-лесно и по-бързо да се каже, отколкото сложната българска дума “съжалявам”.
2. Знаете как да се пререждате на опашки
Времето ви е ценно. Защо да го губите? Чакането е за хора, които няма какво да правят. А вие в това време може да промените света, като откриете лекарство срещу рак например. Или пък да направите най-голямата сделка на живота си. Кой знае? А и това не е истинска опашка, никой не знае кой е последен и дори да ги прередите, те няма да забележат.
3. Знаете, че кимането означава Не, но понякога може и да е Да
Не знаете защо, но главата ви автоматично се клати нагоре или надолу, независимо дали искате да изразите съгласие или неодобрение. Тези невербални изрази не означават нищо сами по себе си, тъй като това е вашето изражение на лицето и всичко е ясно. Който не е разбрал, си е негов проблем.
4. Имате много черни дрехи в гардероба и не ги пазите за погребения
Черното си отива със всичко, защо да си правите труда да съчетавате други цветове. Освен това, черното ви прави секси, сериозни, стилни. Харесвате го.
5. Имате минимум една история за това как са ви хванали да пътувате без билет
Може да си позволите да си купите билет за обществения транспорт, но е по-забавно да го ударите на театър, да се преструвате или че не говорите български, че сте заспали, или пък току що са ви ограбили. Животът е театър. Е, ако получите ритник и ви изхвърлят като мръсно коте – голяма работа!
6. Вие имате повече, отколкото можете да си позволите
Вие сте истински майстор на мистериозно умение, което е в разрез с всякаква математическата логика – харчите повече, отколкото печелите. Вашата месечна заплата е по-малка, отколкото дизайнерската ризата, с коя сте в момента. Притежавате най-новия смартфон, лаптоп и телевизор, които са на пазара. Обичате и заведенията. Особено кафенетата. Няколко писма на бюрото ви ви заплашват със съдия-изпълнител, но никога не сте ги получили, никога не сте ги виждали и те не съществуват до доказване на противното.
7. Знаете, какво не ви харесва
Имате готов лист с това, което не одобрявате или не харесвате, когато ви попитат за мнението ви по някаква тема. Можете лесно да кажете с какъв партньор никога не бихте живели, каква музика не искате да слушате, кои знаменитости са бездарници и какво не е наред с този филм. Дори когато гласувате, вие гласувате за най-големия конкурент на тези, които не искате да спечелят.
8. Вие сте експерт във всички области. Няма съмнение в това
Може и да не сте го направили все още, но знаете как се строи къща, как се създава бизнес за милиони, как се лекува ракът, кой управлява света и кой трябва да играе в националния отбор. Генетично вие сте голям мислител. Вашият мозък е най-големият ви актив и сте достатъчно отговорни, за да споделяте своя опит и да кажете на другите как да живеят и да си вършат работата.
9. Можете да поправяте “неща”
Счупен хладилник? Няма проблем. Имате проблем с вашите съседи, които пушат в асансьора? Оставяте им гневна забележка и им казвате къде да си ги “угасят”. Страничното огледало на колата е счупено? Залепяте го с помощта на парче дърво и готово.
10. Можете да живеете с родителите си, дори и след като се ожените
Защо да готвите, чистите, да се перете, като мама може да се погрижи за всичко. Вашето гнездо е твърде удобно и сте достатъчно умен, за да се възползвате максимално от него. Вие не може да си позволите да плащате наем, има по-важни разходи като цигари, алкохол и нощни клубове. И ако родителите ви ви чуят, че правите секс в другата стая – вие сте ги чували също!
11. Винаги ще обичате вашата родна страна
Корупция, бедност, счупени тротоари, слаба икономика – България има много проблеми, но всеки истински българин обича и се хвали със страната си, с красивата си природа, с богатите традиции, древен народ, вкусна храна и дълга история. Особено ако живеете в чужбина, вие винаги ще жадувате да вдигнете тост с чаша ракия за Черното море или величествените Родопи.
Поздрави от Кочината в Емирово...........
20.
старшината
05.04.2015 21:16:53
4
141
Деньо, я кажи как взе апартамент от военните, като нямаше право? Какви ги изиграхте с Атанас тогава? Нали сте си кръстник и кумец и двамата бяхте в комисията? Хайде сега да се сетите кого и защо лишихте.
Здраве, честита Цветница! Силният човек винаги е сам. Атанас и Деню винаги са си били мръсници.
19.
Тоца Винкела :)
05.04.2015 08:50:02
4
30
Май кой, Денчо ли......МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК......БЕШЕ :( ........ ХАХАХАХАХА !!!!!
18.
Мдаааааааааа...............
05.04.2015 08:39:14
1
132
май най-важното е всички да чуват само Деню
17.
Да ама
05.04.2015 08:36:19
3
138
В статията се говори за работата на съда и прокуратурата, а деню и атанасовите тролове говорят и плюят по Здравка. Най-лесно се оплюва жена, ама статията не е за това. Защо е пропуснат съдията Д.Маринов, че нещо много близки станаха от с Деню след развода? И защо толкова се притесни Деню - тя коментира работата на правосъдната система, не е тръгнала да го оплюва, както той нея?
16.
Господ Забавя,....но не ЗАБРАВЯ :)
04.04.2015 06:52:26
4
131
Когато Бог Раздавал Акъл, ОВЕННИТЕ били на ...... УЧЕНИЕ :)
15.
финансова къща
01.04.2015 23:17:48
145
10
Здравке от кога стана банка ма? Да беше се кръстила ЦПЗ!!! Стига писа коментари под статията, всички те знаят какво представляваш и на никой не му пука за теб и лъжите ти. За какво и на кого трябва да дава Деню издръжка? На Здравка, за да си вее задника по приятелите му и по оня дето го разкарва напоследък по града? На когото трябва вероятно плаща. Здравке нали си голяма бизнес дама и всичко си вършила сама, за какво ти е издръжка?
14.
БАНКА
01.04.2015 21:26:36
9
135
От години семейството се издържа само от сметката на Здравка, Деню не трябва ли да дава издръжка? Защото той само си събираше парите сега да си купува правосъдие. И се вижда как им падат приходите - какво тогава е гледал по градините?
13.
77777 до 9
01.04.2015 21:22:21
12
16
В библията пише : " Не си създавайте идоли" - като не знаеш какво е точно, по-добре не коментирай.
12.
гана
01.04.2015 21:19:12
4
136
това го кажете на деню - молбите в съда са негови
11.
Климент
01.04.2015 18:57:57
13
102
Познавам и двете деца на Здравка - Валентин и Мария, и от отдавна. Целият този спор за материални придобивки доста им се отрази, но те са пример за сила. Превърнаха се в едни млади, амбициозни и искащи хора. Изводът е, че от всяко зло излиза нещо добро. Когато имаш такива прекрасни деца, защо са ти и всичките пари на света. Мислете за децата, те са бъдещето, а вие отихваща песен!
10.
ГАНА
01.04.2015 18:26:03
135
9
АКО ТИ СИ ОБИ4АШ ДЕЦАТА НЕ БИ ГИ ИЗОСТАВИЛА И НЕ БИ ГИ ИЗЛАГАЛА.ТИ ИМАШ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА. НЕ ГИ ТОРМОЗИ.
9.
Иван
01.04.2015 15:49:20
137
10
Виждаш ли, само 8 кометара , дори никой не иска да те коментира макар че имаш , много много трески за дялане .Още от Васил Михалев си започнала и не си спряла до момента . Приравняваш се с Дияна Ченешева,на един кантар сте. Да би мирно стояло, не би чудо видяло ,нали знаеш поговорката. Мъжът ти е истински мъж за пример, но ти не си стоката, че съда и прокуратурата ти са виновни .
8.
някой си :)
31.03.2015 10:55:03
5
85
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни !!!

Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но се радваме на по-малко. Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.
Пием твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.
Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините. Отидохме на луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните. Правим по-големи неща, но не и по-добри неща.
Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихме атома, но не и предразсъдъците. Пишем повече, но научаваме по-малко. Планираме повече, но постигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме. Правим нови компютри, които скалдират все повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло и на хапчетата, които правят всичко – възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете ,,изтриване”.
Запомнете, отделете повече време на тези , които обичате, защото те не са с вас завинаги. Запомнете, кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.
Запомнете и казвайте “обичам те” на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.
Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

От Някой Си ............... ама е ИСТИНА, и то ГОРЧИВА !!!!!!!
7.
Ех,Здравче
31.03.2015 10:11:27
145
17
Попитали радио Ереван, какви са степените на курвите?
- Курва.
- По-голяма курва
- Най-голяма курва
- Медицинска сестра
- Жена на военен
- Жена на военен и едновременно медицинска сестра.
6.
.........
31.03.2015 08:47:22
10
142
мария и силвия да не са деню ганчев
5.
Мария
31.03.2015 08:32:33
142
20
Всички знаят за способностите на "горката" Здравка. Където и да е работила от всякъде е изгонена то не бяха банки, просвета , институт по земеделие , а в София дори не е работила години. Средствата и пазарите са изцяло на съпруга й. Основно той се е занимавал с всичко , а джипа го кара само тя . Никога не сме виждали съпруга й по заведения да пий, камо ли с прокорорите. Петър Иванов е толкова справедлив , а и Георги Добрев.Те не са пиянки . Сериозни прокурори и съвестно изпълняващи си задълженията. Защо не пишеш че градината със сини сливи ти се грижиш и си я береш и вариш незаконно ракия за продаване.Целият двор на майкати вони на сини сливи.Всички го виждат това. Деньо е отговорен баща и децата са при него, затова и къщата остава за тях . Вярно е че е сварил с най-добрият си приятел. Дори леко си се разминала. Гледай си живота напред и недей рови защото пада на главата ти.
4.
силвия
31.03.2015 02:52:30
149
19
"Горката" Здравка... Защо не сподели в статията, че мъжа и не я е изгонил, а тя спи и живей с най-добрия му приятел?! Цял Карнобат знае ащо мъжа и го прави това, дори ѝ е малко! Не стига, че го изложи и унижи пред всички, а и да го разори иска...
3.
.......
31.03.2015 00:04:49
5
147
to tova e delo za parva instancia okrajen sad, kakvo pravi v rajonen sad
2.
jivka
30.03.2015 19:38:50
6
164
prava e jenata v karnobat prokaratyrata i policiqta ne rabotqr
1.
Дон Каменте -Крастника
30.03.2015 18:27:46
141
5
do fsichki putki v BORGAZ !!!utre she pravia party u nas s Vesko Diemeksa vsichki otvoreni putki dase 4ufstvat pokaneni,VAJNO KUPONA E BEZ DREHI I NE SE DOPUSKAT PUTKI POD 14 GOD.,she ima piko,treva,i drugi blaginki,ebaneto e zadaljitelno she e goliama orgia ,fsichki moi averi kouto me poznavat i me uvajavat da doidat.Kopona e f Isgref.Fchera se varnah ot Ispania i mi se koponiadva ,predi otnovo da skocha v sveta na mafiata.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори