×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обичам го, но му е мек, какво да правя?


Обичам го, но му е мек, какво да правя?
Не стига, че му е мек, но и рядко му става, жали се читателката на мъжко списание
15 Март 2015, Неделя, 22:04 ч.
Източник: мен.бг

Да го водя ли на лекар, или да му изневерявам от време на време?

Здравейте, къде на майтап къде на истина Вие давате съвети та реших и аз да Ви пиша. От 3 месеца имам сериозен приятел, но доста често той просто не го вдига. Аз смятам,че правя хубави свирки защото всички преди него са ми го казвали,освен това накрая изгълтвам всичко,което успея да изцедя. Дали защото той е по-скромничък или наистина се нуждае от сексолог или уролог или не знам си там какво. Дали да не го заведа аз лично при специалист?В началото го отдавах на това,че просто сме в началото на нашата връзка, но всичко продължава и до днес. От друга страна той не заслужава да му изневерявам(макар че имам с кого:)) защото се държи ужасно добре с мен. Занапред обаче дали ще мога да живея със секс, който за мен е недостатъчен? Та нали сексът е най-важното в една връзка,защото я укрепва и сдобрява партньорите. Дори се сещам за един виц-Мъж попитал баща си: "Татко преди Вие с мама като се карахте толкова бързо се сдобрявахте,а сега не е така" Бащата отговорил: "Ами сине този, който сдобряваше сега е мъртъв":):) Та какво да правя - да го заведа на лекар или да си му изневерявам от време на време??????????????????


Men.bg: Мила ни Венето, или там както се казваш, гаджето ти има сериозен проблем! Ти, разбира се, си пропуснала да споменеш дали си грозна като китайската азбука, защото тогава напълно ще оправдаем еректилната му дискфункция. Ако обаче се котираш на пазара на днешната чалга-генерация, трябва да признаем, че не само момъкът, но и ти имаш проблем! Когато една жена ходи перманентно незадоволена, тя започва да им пристъпи на спонтанен, неконтролируем и често безпричинен гняв, от което страдат колегите й, роднините й, приятели, но не и единственият виновник за това. Щом си толкова добра със свиренето и гълтането, значи 100% проблемът си е изцяло негов! Ако има лице на холивудски актьор и пишка на порноактьор, сигурно не ти се ще да повярваш, че не може да върши работа в леглото! Нас ако питаш, мъже под път и над път, така че пращай го на балнеоложки курорт, пък ти почвай да търсипш г-н Ерекция. Току-виж си попаднала на някой от нас. Ух, котьо!


В категории: Животът


13
Коментара
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 0
13
Коментара по темата
13.
Алекса
14.07.2015 03:32:14
0
0
Честно казано се съмнявам проблема да е само в единия ,а до колкото това не мисля , че връзката ви е сериозна при положение, че ти имаш с кого да му изневериш.:) аз не мисля че това е правилно при положение , че си с един човек ,но ти си знаеш. Ако заради един секс предадеш връзката си , то ти не си никаква "жена ", достойна за него.
12.
ivo
16.03.2015 17:04:35
1
0
4 kak gi raztalkuva vednaga caxaca
11.
Паоа
16.03.2015 15:42:54
1
2
Мек му е, щото не му го лапаш и лежиш в леглото без никакво движение.
10.
LEKAR
16.03.2015 09:40:38
0
4
TOI GO DARJI MEK ZA TVOE UDOBSTVO. DA NE TI UBIVA HAHAHAHA
9.
ginka
16.03.2015 09:33:30
0
5
Няма оправия жена като е грозна, така си остава завинаги
8.
ami
16.03.2015 06:46:02
1
3
ami probvai s razkrasiavane malko.......
7.
психолог
16.03.2015 02:06:21
0
3
Анонимната дама има много ниско самочувствие това се вижда само от изречението '' той не заслужава да му изневеря (ВЪПРЕКИ , ЧЕ ИМАМ С КОГО)една дама която няма самочувствие обикновенно застава анонимна зад проблемите си от към сексуално естество и изтъква какви възможности има мила само по тва можем да разберем че си много ама много грозна !
6.
dobi
16.03.2015 02:00:41
0
3
'' ot 3 meseca imam seriozen priqtel '' seriozen nishto che e ot 3 meseca nqma problem :D:D:
5.
асдасд
16.03.2015 01:07:08
1
7
явно на Касабов му е мек.Ами препоръчвам да си хванеш любовник Касабова,ако вече нямаш 5-6.все пак бизнес дама си и сигурно ти се лепят въпреки напредналата въздраст и неприятния външен вид,както и лабилната нервна система и лошия характер.
4.
burgazliq
15.03.2015 23:19:43
1
11
тази ще е петя от маринка ,тя прави страхотни кавали но приятелят и петър не го вдига
3.
ПИТАНЕ
15.03.2015 22:00:47
1
15
КАСАБОВА ОПЛАКВАШ ЛИ СЕ ?
2.
Уй
15.03.2015 21:05:27
2
16
Баааааахти статията , баааахти чудото.
1.
Хаха
15.03.2015 20:38:49
0
16
Два химикала, малко тиксо и на носилка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори