×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефката на ОбС-Приморско: Не съм гласувала Илия Петков да ми е заместник, не е лице на Реформаторския блок!


Шефката на ОбС-Приморско: Не съм гласувала Илия Петков да ми е заместник, не е лице на Реформаторския блок!
2011 г. - Миглена Барцулева участва в изборите от Синята коалиция, заедно със Златин Бодуров, Илия Петков тогава беше с Димитър Димитров
09 Март 2015, Понеделник, 20:31 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Той трябва да даде доказателства кое в работата ми е задкулисно, каза председателят на местния парламент Миглена Барцулева


Не съм гласувала общинският съветник Илия Петков да бъде мой заместник, не е подготвен за това, а и не го разпознавам като представител на Реформаторския блок. Това заяви председателят на Общинския съвет в Приморско Миглена Барцулева в отговор на твърденията на новоизбрания зам. шеф Илия Петков, който от една страна е местен лидер на ДБГ, които са част от Реформаторския блок, а от друга е представител на бившия кмет Димитър Димитров в местния парламент.  Барцулева пък е последователен и дългогодишен председател на СДС в морската община, в ОбС е представител на Синята коалиция и като такъв през последните 4 години е част от мнозинството, сформирано заедно с ГЕРБ в подкрепа на настоящия кмет Димитър Германов.

Изборът на Петков е истинска изненада, още повече, че той директно е влизал в шумни сблъсъци с Барцулева. Днес в интервю за Флагман.бг (виж тук) той изказа своята теза за целта на избора си. Твърденията му предизвикаха и реакцията на председателя Миглена Барцулева.

„Внушенията, които прави, са явно целенасочени. Не живея в Бургас, аз съм от Приморско и живея тук, за разлика от него, който е от Кости.  Настоявам и той да даде разяснения и доказателства за изявленията си, че има задкулисие в работата на Общинския съвет.  Най-трудно е да се работи с комисията, в която е той – по жалби на гражданите, тъй като комуникацията с него е изключително сложна. Не е вярно и че не съм го търсила след избора му за зам.председател. Още на 6-ти март, веднага след сесията, му звънях, но не отговаря. Същото се случи и днес. Аз не разпознавам Илия Петков като представител на Реформаторския блок в Приморско. Той е влязъл в Общинския съвет като представител на друга коалиция и аз категорично не съм гласувала за неговия избор”, каза категорично Миглена Барцулева.

В категории: Приморско


83
Коментара по темата
83.
до един - 75
18.03.2015 23:03:58
0
7
Няма по-мръсна работа от това да ровиш в чуждите семейства и съдби, както правиш ти - къде били децата на човека, защо не били до него. Запомни никой не е прокопсал от такова ровене - в семейства, деца и чужди съдби. Хайде сега отговори ми къде са твоите деца, да не би те да седят до гъза ти? И ако седят до гъза ти какви са те - сакати ли са, малоумни ли са, че се нуждаят още от твоята помощ и не могат сами да се оправят в живота. Значи не си ги възпитал правилно и не си им дал хляба в ръцете. И после изкарвай другите некадърни! Ами виж себе си първо и тогава приказвай!
82.
Стоян Налбантов:
16.03.2015 20:49:37
4
0
Ами всичко започна, когато лицето г-н Атанасов беше назначен като нередовен учител в училището. Аз не знаех, че преди това, в предишната му работа в Международния младежки център, бившия тогава, е бил уволнен дисциплинарно, но аз без да го проуча го назначих временно на работа като нередовен преподавател по информационни технологии и английски. Това беше до 2000 – 2001 година, когато се прекрати трудово-правното отношение с него, но той заяви желание отново да бъде назначен за учител. Това нямаше как да се случи, защото имаше и други кандидати правоспособни, след което многократно идваше в училище и заявяваше, че желанието му трябва да бъде изпълнено – назначен за учител. След това започнаха и заплахи като, че ако не бъде назначен ще поиска моята оставка и ще пише такива измислици и неща, които не съм и сънувал. Поредица такива писания, отново беше сигнализирана полицията, прокуратурата, министерството, но той продължава под различни форми да ги публикува най-вече анонимно или с фалшиви имена, много често и моето име. Аз не участвам в никакви форуми и не съм давал никакви изявления, тъй като нещата, които се пишат според мен са на много ниско ниво и всичко това води до разстройване психиката най-вече на колегите, на мен. Така е, при нас почти всички учителки са засегнати и техните семейства. Доколкото имам информация всички кметове, които са били досега са засегнати, всички началници на отдел „Образование” са засегнати, всички началници на Регионален инспекторат и служители са засегнати и става така, че в момента по интернет и в различните форуми течат информации, които не отговарят на истината. Това е психически тормоз, който е много по-лош отколкото да се разведе едно семейство или две семейства. Психическият тормоз според мен е толкоз вреден, че пречи на работата на един от всеки.
81.
uruz
14.03.2015 18:25:34
0
0
Uruspiq!
80.
MUTRI
14.03.2015 18:24:39
0
0
AMAN OT MUTRI
79.
gggg
14.03.2015 18:23:54
0
0
Бойко е виновен!
78.
....
14.03.2015 10:06:36
5
1
ДИАНА ЯНЕВА (учител по химия):
Чувствам се омърсена! В продължение на толкова години греховете са много. Първото беше, че съм имала някакъв запис на касетка със Здравко, благодарение на която той влязъл в Биг Брадър. Такава касетка и до днес не е намерена, не е публикувана и не съществува. После започнаха писанията за любовни афери с директора, каквито изобщо не е имало. После бях вкарана в някакви сериали с мои колежки за лесбийство. Почувствах се бясна, че могат да се леят такива глупости по мой адрес. Освен това бях свързана със силови групировки по неговите думи, за които изобщо нямам и идея как се е случвало. И в афери с имоти и т. н. Почувствах се гадно и ако ми беше пред очите не знам какво бих го направила, въпреки че срещайки го веднъж го попитах защо го прави това. Той съответно ме отмина тихомълком и след два дена от полицията дойдоха за да се разписвам на някаква жалба от него, че съм заплашвала него и семейството му със саморазправа. Където е влязъл в контакт с някакви хора винаги, винаги ги е оплювал чрез вестници, писания, по Интернет и т. н. Един комплексиран мъж, който не намира поле за изява другаде освен чрез Интернет. Аз съм питала каква е процедурата за спиране на този тормоз или кибер престъпление, съответно отговорът беше, че след като няма заплаха за физическа разправа трябва да се потърси частно адвокат и да се заведе гражданско дело. И поради тоя факт, че не остана на постоянно работно място намрази и Налбантов и по някакъв начин, за да бъде отстранен Налбантов от работа почна да пише за мен, почна да пише и за останалите колеги надявайки се, че ще въстанем и ще се случи нещо да бъде сменен директора с друг директор. Това обаче не се случи.
77.
Атанас Атанасов до 75
14.03.2015 01:00:33
0
12
Колкото до децата ми, те отдавна са навършили пълнолетие и са в правото си сами да решават какво да правят с живота си, още повече че и двамата си завършиха вузовете и си взеха хляба в ръцете. Когато му е било времето съм успял да ги възпитам и да придобият чрез мен необходимите знания, интелект и морал и се радвам, че успях да постигна целта си, дотолкова че сега нямат нищо общо с манталитета на хора от Приморско и това най-много ме радва!
76.
Атанас Атанасов
14.03.2015 00:27:31
0
14
Това не е злоба, приятелю, нито личен проблем, а мой граждански дълг, който аз изпълнявам вместо вас живеещите в Приморско!Израсъл съм в учителско семейство и ми е пределно ясно какъв трябва да бъде моралният облик на един учител. Едва ли е нужно да преповтарям всеизвестни факти, това че Стоян Налбантов няма необходимите личностни, морални, а даже и интелектуални качества, за да упражнява учителската професия! Това е ясно за повечето непредубедени хора в Приморско. В правото съм да го твърдя, защото бях във вашето училище достатъчно време и съм се убедил, че там стават нередни неща и че е редно всичко това на което съм бил свидетел да стане достояние на цялата българска общественост, защото то е повече от скандално и не трябва да се крие, а да му се дава все повече и повече гласност! Истината, колкото и да е жестока и неприятна за слушане трябва да се казва на висок глас и на всеослушание, а не да се прикрива! Това е пътят по който трябва да се върви, за да се решават проблемите в обществото ни и в частност в Приморско! И аз съм твърдо решен да извървя този път докрай и няма да спра докато директорът ви не бъде окончателно разобличен каквото и да ми коства това!
75.
един
13.03.2015 23:01:27
11
1
Атанасе,няма ли най после да се спреш! Решавай личните си проблеми другаде! Само пълниш форумите с фантазиите си-всичко това го постваш непрекъснато и ако някой си прави труда да го чете вече го знае наизуст.Нима твоите деца не са учили в това училище.Ти като не ставаш за нищо това не значи че и останалите са като теб .Помисли си само -къде си отишъл и си се задържал на работа или като местоживеене или като семейство или като приятел...нещо да кажеш.Къде са децата ти.Ако беше кадърен,щяха да са около теб.А ти...какво правиш с живота си-тъпчеш на едно място-Налбантов и всички около него,учителките,журналистите,Вагелов,ММЦ,Ямбол-театъра.Не разбираш ли че злобата те унищожава!
74.
Проблемът ви е другаде!
13.03.2015 18:08:40
0
11
Вие не разбрахте ли, че всичките ви проблеми започват от училището ви, където децата ви се подготвят за живота? Какво очаквате от младите хора, след като са учили в подобно училище, където образованието е фиктивно и само на книга и след като имат подобни примери за подражание като директора ви и учителките... И по-лошо ще става докато не решите този въпрос и не вземете мерки нещо в това училище да се промени!
73.
asdaDd
13.03.2015 14:17:31
0
0
fasdasdasd
72.
СОУ Приморско
13.03.2015 13:51:53
0
9
ИЗ "ЗАПИСКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ УЧИТЕЛ" - или българското образование такова, каквото го видях.
________________
ПРОФ. Д-Р ПЕТКО ЧОБАНОВ – РЕКТОР НА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ
Директорът на училището в Приморско Стоян Налбантов поддържа много близки приятелски връзки с ректора на един бургаски ВУЗ проф. П. Чобанов (Понастоящем проф. Чобанов носи друга титла - президент на БСУ, но за удобство ще го наричаме с предишната му титла "ректор"). Все още не е ясно как са се запознали. Когато стане въпрос за Ректора, Налбантов винаги се възхищава от него, казва че бил голям курвар – по цял ден чукал студентките, направо нямал стигане. Винаги когато го търсел в кабинета му, Ректорът бил “зает” с някоя студентка. След два часа, когато пак го търсел, ректорът пак бил “зает”, но вече с друга студентка... Налбантов успявал да се добере до него като го причаквал в коридора, но и тогава Ректорът се измъквал: казвал му, че бърза, имал ангажимент с някаква мадама и нямал време за него. В такива моменти Налбантов много се чудел: “Абе кога работи тоз човек, бе!? Ми той по цял ден ебе!…Работи ли той въобще?”
Било нещо обичайно секретарката да не пуска Налбантов при Ректора, защото пак имало “посещение”. В такива моменти секретарката му намигала и се усмихвала многозначително и Налбантов разбирал за какво става въпрос. Самият той бил директор на училище и постоянно изживявал подобни ситуации с учителките – викал ги в дирекцията, заключвали се и правели секс. Но за разлика от него Ректорът боравел с много по-качествен материал и имал неограничен избор – край него било изобилие, навсякъде щъкало от млада плът и той можел да си позволи лукса да подбира. Въобще за Ректора университетът бил нещо като харем – арабските шейхове с техните хареми ряпа да ядат – ректорът го слагал и тях в джоба си.
Налбантов бил врял и кипял в подобни ситуации, влизал в положението на Ректора и разяснявал на по-непосветените какви са правилата на играта, т.е. как Ректорът свалял студентките: Начинаещите били предварително информирани от свои колежки какво точно трябва да правят. Влизали при Ректора и започвали най-невинно да го молят за някаква услуга или ходатайство, най-вече за вземане на изпит. Ректорът им давал някакви обещания с половин уста, след което студентките пристъпвали към изпълнение на основната програма т. е. това за което били дошли – правели му по една свирка. Това било абсолютна гаранция, че изпитът ще е взет. От друга страна като си помислел човек, и неговата не била лесна. Ректорът имал много претоварена програма и затова предпочитал да му правят свирки – няма хамалогия, няма претоварване. А ако искал да чука, закарвал мацката някъде извън университета, където било по-спокойно.
Налбантов много често се хвали как веднъж спасил Ректора от една издънка, за което последният му бил много задължен. Били седнали на една маса в едно от барчетата на хотел “България” като Ректорът бил заедно с любовницата си. Налбантов излязъл за малко и на връщане видял съпругата на Ректора, която се била запътила към заведението. (Тук става въпрос за времето от края на 90-те години, когато Ректорът все още е бил семеен). Тогава Налбантов побягнал и по най-бързият начин се добрал до Ректора и го предупредил: “Пази се, жена ти идва!” Ректорът моментално се отдръпнал от любовницата си, а Налбантов я хванал и я прегърнал. След секунди влязла съпругата на Ректора и като ги видяла останала с впечатлението, че мадамата е любовница на Налбантов, а не на мъжа й. Ректорът бил много задължен на Налбантов за този случай и оттогава двамата станали големи приятели.
Чрез ректора Налбантов научава всичките интриги и клюки в университета. Веднъж Налбантов много се учудил, че жената на един известен професор от СУ работела в университета. (Става въпрос за известен писател, журналист, сценарист, есеист, народопсихолог, известен и с пътеписите си). Налбантов попитал Ректора, защо тази жена работи тук, защо не работи в София. На това Ректорът отвърнал: “Защо да й е зле, бе? Любовникът й нали е тука? Идва със самолет от София, наебава се с любовника си и на края на седмицата пак се връща при мъжа си ни лук яла, ни лук мирисала. Университетът й плаща самолетните билети, плаща й заплатата… Как ще й е зле? Много й е добре даже!” (Veroqtno tuk stava vapros ne za saprugata na prof. M. Semov, a za druga jena sas sa6toto familno ime.)
В ценностната система на Налбантов Ректорът заема видно място. “Той е велик човек, – казва Налбантов за него. – Що путки са минали през него, що чудо! Аааааа!!!… Мноооого!!!… Ама много!!!… Ний само мойм са учим от тоз човек!” Не напразно дори хора като Йоан Костадинов, Витанов и Порточанов завиждали на Ректора и признавали, че не могат да се мерят с него.
Въобще той бил ярка и емблематична личност, неразделна част от местния бургаски колорит. Бургас имал нужда от такива хора, които да го олицетворяват и да разнасят славата му.
----------------
Проф. д-р МИЛЧО ЛАЛКОВ – историк, специалист по балканистика, носител на Хердерова награда
_________
Проф. Лалков също е бил един от покровителите на Стоян Налбантов. Когато е в затруднено положение Налбантов винаги звъни до София на Андрей Пантев и Милчо Лалков за да му помагат, постоянно иска съвети от тях. В такива случаи казва: ”Трябва да питаме батковците в София. Те най-добре знаят какво трябва да се прави.” (Тук се има предвид времето, когато проф. Лалков е бил все още жив).
На 05.03.1999 г. в Бургас проф. Лалков представял новата си книга пред учители-историци от областа. Книгата представлявала един своеобразен преглед на историята на Югославия за времето след Първата световна война до 1992 г. Мероприятието по представянето на книгата се провеждало в конферентната зала на хотел “Приморец”. Там присъствал и Димитър Арнаудов от Кърджали – учител по история, един от ръководителите на Отечествената партия на труда и бивш народен предствавител от Великото народно събрание. Той също представял там една своя книга на педагогическа тематика. Налбантов не познавал Арнаудов лично, но определено му завиждал, защото бил известна и публична личност. Затова не можел да го понася и постоянно търсел повод да го оплюва и да злорадства по негов адрес: “Какво толкова ми се праска тоя, – казвал Налбантов за него. – Той е само един учител по история, нищо повече.” В подобни ситуации в Налбантов се проявявал комплекса на простия и ограничен човек – той завиждал на интелигентните хора и не можел да ги понася. По природа Налбантов е един невеж и неграмотен човек. Самият той има проблеми с четенето и фактически през целият си живот не е прочел и една книга. Въз основа на “научните” си трудове, които са изцяло плод на плагиатство и най-вече благодарение на познанството си с професорите Андрей Пантев и Милчо Лалков той е успял да придобие някакви научни степени и впоследствие да стане директор на училището в Приморско. Налбантов смята, че това е напълно достатъчно за да изпъкне над останалите. Всъщност той не може да изпъкне със знания и интелект и затова избива комплексите си на прост човек като постоянно търси повод да се самоизтъква и да се величае – аз съм такъв и такъв, аз съм голяма работа! АЗ… АЗ… АЗ! А когато стане въпрос за някой друг: “Кой е тоя бе!? Какво толкова ми се праска, какво толкова ми се пъчи!? Той няма моите титли, няма моите звания – в сравнение с мене той е едно нищо.” Така по цял ден Налбантов прекарва времето си в разсъждения за това колко велик бил той и какви нищожества били останалите.
От Приморско освен Налбантов на мероприятието в Бургас присъствала и Руска Бъчварова – учител по история. Накрая присъстващите си купували книгата на проф. Лалков и отивали при него за автограф. Налбантов разказва, че Лалков най-демонстративно отказал да даде автограф на г-жа Бъчварова, само защото тя била конкурент на Налбантов за директорския пост. Лалков бил направил така, защото знаел че Бъчварова и Налбантов са врагове и по този начин искал да помогне на приятеля си в борбата му срещу враговете и потенциалните кандидати за поста му. Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото Бъчварова твърди точно обратното. Когато отишла при проф. Лалков той й дал автограф и се отнесъл с нея много културно и вежливо. Явно Налбантов има някакви психически проблеми – мания за преследване или нещо такова и затова живее в състояние на постоянен страх като смята, че е заобиколен от врагове, които му желаят злото и постоянно мислят как да го свалят от директорския пост.
На въпросното мероприятие в хотел “Приморец” присъствала и Т. К. – експерт по история в РИО – Бургас. Присъствието на Т. К. дава повод на Налбантов да се подиграва с проф. Лалков, защото последният бил имал любовна връзка с нея. Пита го: “Я разправяй, успя ли да я изчукаш? Как е, бива ли я в леглото?...” Впоследствие Налбантов разгласява за връзката на Лалков с инспекторката на всеки срещнат: “Лалков ми се похвали, че чукал Т. К... Ма голяма работа била!… Ма много доволен останал от нея! Била направо върха!… Ама да не земиш да кажиш на някой, щот’ тая кат’ разбере, направо ще ма убий!” Тези, на които разказвал тази история обещавали, че няма да кажат на никой и от своя страна разгласявали историята на други като ги предупреждавали и те да не казват на никой. Така днес тази история се знае от всички и едновременно с това всички я пазят в тайна.
На организираната по повод на представянето на книгата пресконференция учителите задавали на проф. Лалков най-различни въпроси. Лалков се опитал да флиртува с една млада учителка, която задала някакъв въпрос. Казал й, че много бил поласкан, за това че такава млада и хубава колежка се интересувала от книгата му. След пресконференцията в същата зала бил организиран коктейл с блок-маси, музика и танци. “Младата и хубава колежка” била неизменно в компанията на проф. Лалков – двамата постоянно танцували, дискутирали нещо и въобще прекарвали си весело. Налбантов не пропуснал случая да коментира пред познати “новото завоевание” на проф. Лалков. “Гледаш ли к’во става? Тая мацка ще яде тая нощ дебелата пръчка. Професорът няма да я остави да си отиде празна – при него празно няма.”
На следващият ден – 6 март 1999 г., Налбантов имал уговорени две срещи в Бургас. Едната била с някаква стара негова любовница на застаряваща възраст. Нея Налбантов искал да разкара, за да може да се срещне спокойно с друга една мадама, с която били още в процес на зарибяване. Тя била много по-млада и по-красива от другата и на нея той особено много държал. Със първата Налбантов се срещнал на уговорена от тях среща в едно от заведенията към хотел “България”. Казал й, че бързал за някакво мероприятие и нямало да може да й отдели необходимото време. Между другото споделил с нея, какво е правил предния ден – как е бил в хотел “Приморец”, където Милчо Лалков представял книгата си, как там били поканени много видни хора в т. ч. и кмета Йоан Костадинов, но последният не бил дошъл. Когато станало въпрос за кмета жената започнала да го обсъжда много оживено – Йоанчо бил такъв и такъв, Йоанчо правил така и така, Йоанчо така, Йоанчо иначе, въобще говорила за кмета като за някакъв много близък приятел. Впоследствие по повод на този разговор Налбантов споделя със свои познати: “На тая кучка Йоан сто на сто й е цепил сливата. Отде накъде ще го нарича Йоанчо, а не Йоан. Ясно е, че тук има нещо!… Той, кмета, е голям коцкар ще знайш, падне ли му не прощава!… Нека ве, нека! Нали затова е кмет! Сега ако не си отебе – кога друг път?”
Преди да се срещне с другата жена Налбантов се отбил в един парфюмериен магазин и й купил подарък – някакъв много скъп френски парфюм. Всъщност той е вманиачен на тема козметика. У него има някаква много силно изразена страст към парфюми, дезодоранти и одеколони. Голяма част от времето му в Бургас минава по магазините за козметика – по цял ден той ги обикаля и разглежда какво има в тях. Там Налбантов прекарва времето си като мирише различните дезодоранти и парфюми и си дава “експертната” оценка – този дезодорант бил такъв и такъв за разлика от другия, долавял такава и такава миризма, такива и такива нотки, такива и такива скрити нюанси, които не бил долавял в другия. Така той седи с часове по щандовете на тези магазини и ангажира продавачките, които трябва да са постоянно около него и да му дават да мирише стоката им. Всички продавачки в парфюмерийните магазини в Бургас го познават и когато го видят да се задава се подбутват и си казват една на друга: “Оня откаченият пак идва!”
След като купил въпросния френски парфюм Налбантов срещнал един свой колега на ъгъла на “Александровска” и “Кирил и Методий”. Това бил един учител по история от Бургас, който предишния ден също е бил на мероприятието в хотел “Приморец”. Колегата му се учудил като видял Налбантов, че е още в Бургас: “Какво правиш още тука ве? Ей голям чукач си значи! Ами спри се малко де!” Но на Налбантов не му било до майтапи. Тревожела го мисълта дали парфюмът ще се хареса на мацката. Споделил, че имал среща и че е купил парфюм и затова помолил колегата да помирише парфюма и да си каже мнението. За целта му тикнал парфюма в носа. Оня направил някаква изкривена физиономия и казал: “Мммм, много на хубаво мирише, мирише ми на путка! Даааа!” Но Налбантов не бил настроен за шеги и настоявал: “Айде, моля ти се, кажи сериозно, на какво ти мирише?” Но другият бил непреклонен: “Ами нали ти казах, на путка ми мирише.” След това потупал Налбантов по рамото и го насърчил да действа по въпроса. Впоследствие този колега коментирал Налбантов по следния начин: “Ама голям ебач е тоз човек! Скъса ги путките от ебане! Как ги прави тез работи, направо няма стигане!”
Същият ден Налбантов срещал и други свои познати и ги карал и тях да миришат парфюма. Хората миришели парфюма и казвали, че миришел на нещо хубаво, но по принцип е ясно, че те не били големи познавачи и са го казвали просто така от учтивост. Общо взето всички недоумявали защо Налбантов толкоз държи на този парфюм и какво значение имала чак толкоз миризмата му. Така той прекарал още няколко часа по “Александровска” като се мъчил да разреши неразрешимия за него проблем. Отново и отново срещал познати и задължително ги карал да му миришат парфюма…
--------------
Проф. д-р АНДРЕЙ ПАНТЕВ – историк, преподавател в Софийски университет "Кл. Охридски"
Андрей Пантев и Стоян Налбантов се познават от много години, вероятно от времето, когато Налбантов е следвал във ВТУ, но истинското им приятелство започва в началото на 90-те години, когато двамата се засичат в ММЦ-Приморско по време на "общи акции за сваляне на мадами". Двамата много си допадат поради голямото сходство в характерите, общите интереси и начин на живот – и двамата били бохеми, любители на развлеченията, гуляите, алкохола, жените. Това са били и постоянните им теми за разговор – секс, разврат, алкохол, жени... Споделяли помежду си впечатленията си от тая или оная, с която били преспали и т. н.
Веднъж Налбантов усетил, че Пантев бил хлътнал здраво по една негова мацка – някаква млада рускиня. Пантев не скривал възхищението си от момичето и завиждал на Налбантов: "Бе как успя да я свалиш тая! Басси и мадамата! Направо върха!" Тогава Налбантов решил да му я пусне, като предварително подготвил нещата – успял да уговори момичето да се пусне на Пантев и да му вземе акъла от секс. Казал и на Пантев, че всичко е уговорено и че вече може да й се пусне. Нещата станали според уговорката и Пантев бил възхитен от случилото се. Още в началото по време на флирта, когато останали сами в стаята, мацката му се нахвърлила страстно и започнала да му сваля панталоните. После му извадила оная работа и започнала да му прави фелацио. Сексът продължил и с други варианти, като момичето се вживявало и се правело на много страстно и всеотдайно, въобще държала се така сякаш професорът бил единственият и най-желан мъж в живота й. Пантев бил възхитен, даже потресен от случилото се и говорел на Налбантов:"Какво направи бе, как успя да я накараш?! Ми тя направо ме разби, направо ми взе акъла! Басси путката!"
От този момент Пантев решил да се отблагодари на Налбантов, говорел му:"Да знаеш, направо ще те позлатя! Ще видиш, че аз не съм неблагодарен и умея да ценя услугите." Тогава Налбантов не му обърнал особено внимание и впоследствие забравил, че Пантев щял да му се отблагодарява. След известно време, около 1 година след това, Пантев се върнал от Италия и донесъл на Налбантов подарък – някакво скъпо марково палто от камилска вълна. Изрично казал, че това е подаръкът, който му бил обещал заради услугата, която Налбантов му бил направил. Налбантов бил вече забравил за случая с рускинята и му е било нужно известно време докато Пантев му припомни за какво точно става въпрос. От своя страна Налбантов бил много изненадан, че за такива дреболии могат да се правят такива скъпи подаръци. Това, че му бил пуснал някаква рускиня си е било в реда на нещата, толкова путки са били минали през него, защо да не му услужи с някоя или друга. Явно е, че Пантев бил взел нещата много насериозно.
Оттогава приятелството между двамата се задълбочава. Впоследствие Пантев става кръстник на Налбантов и семейството му. Двамата поддържат постоянна връзка, ходят си на гости в София и Приморско. Междувременно с помощта на проф. Пантев Налбантов защитава дисертационни трудове и придобива последователно през 1994 г. научна степен "кандидат на историческите науки", а през 1999 г. - "доктор на историческите науки". Дисертациите нямат никаква научна стойност, но това едва ли има някакво значение – никой досега не ги е прочел включително и комисията, пред която се е провела защитата. Най-важна в случая е била подкрепата на Пантев – щом той е гарантирал за човека, значи всичко било наред.
Интересното е, че когато става въпрос за проф. Пантев Налбантов не споменава нищо за неговите научни постижения, научни трудове, оригинални научни разработки и пр. За него проф. Пантев е само едно средство за успех, човек с големи връзки и влияние в София, който много му е помагал и на когото много дължи за кариерата си. И най-вече, разговорите касаещи личността на проф. Пантев са свързани изключително със секс, алкохол, развлечения, гуляи, разврат и пр.
Така например веднъж Пантев почивал в ММЦ-то в хотел "Нептун" заедно с любовницата си, някаква негова студентка. Заедно с тях в същият хотел имало и друга двойка техни приятели – един друг професор, който също бил с любовницата си. Казвал се Димитър Бочев. Този професор бил много известен философ и писател на разкази и есета. Бил близък приятел на д-р Желю Желев. През 60-те години Ж. Желев му бил преподавател в университета. В края на 60-те години г-н Бочев избягал в Зап. Германия, където живял около 20 години и след промените отново се завърнал в България.
МЕЖДУ ДРУГОТО, КОГАТО ГОСТУВАЛ НА НАЛБАНТОВ В ДИРЕКЦИЯТА НА УЧИЛИЩЕТО ПРОФ. БОЧЕВ ОТКАЗАЛ ПРЕДЛОЖЕНИЯ МУ АЛКОХОЛ КАТО ТВЪРДО ЗАЯВИЛ, ЧЕ ПИЕНЕТО НА АЛКОХОЛ В УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЧЕ АКО ТОВА СЕ СЛУЧЕЛО В ГЕРМАНИЯ ДИРЕКТОРЪТ ВЕДНАГА ЩЯЛ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ДИСЦИПЛИНАРНО... БИЛ ВЪЗМУТЕН СЪЩО ТАКА КАК МОЖЕЛО УЧИЛИЩЕТО ДА НОСИ ВСЕ ОЩЕ ИМЕТО НА ВАПЦАРОВ, КОЙТО СПОРЕД ПРОФ. БОЧЕВ БИЛ ОТЯВЛЕН КОМУНИСТ И ТЕРОРИСТ... НАЛБАНТОВ САМО СЕ СМЕЕЛ НА ТЕЗИ ЗАБЕЛЕЖКИ НА ПРОФЕСОРА И ПОСЛЕ ГО КОМЕНТИРАЛ ЗАД ГЪРБА МУ С ДУМИТЕ: "ТОЗИ ЧОВЕК НЕЩО НЕ Е В РЕД И ЗАТОВА Е ТОЛКОВА НЕАДЕКВАТЕН И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!"
По време на престоя си в Приморско двете двойки (Пантев, Бочев и любовниците им) прекарвали голяма част от времето си заедно, като към тях се присъединявал от време на време и Налбантов. Веднъж Налбантов и Пантев били заедно в кафе-сладкарницата на хотела и чакали останалите да дойдат при тях. Дошло само момичето на Пантев, но било много разтреперано и уплашено. После разказало какво му се било случило. Била отишла да извика другите двама, но заварила в стаята само проф. Бочев. Той я поканил да влезе, след което заключил вратата и скрил ключа. Момичето много се уплашило, защото мислела, че професора ще я изнасили. Той започнал да си разкопчава панталона, като й казвал да не се страхува, нямало да й направи нищо лошо. После си извадил пениса и започнал да мастурбира пред очите й. През цялото това време професорът наблюдавал реакциите на момичето, която очевидно е била много изненадана и стъписана. Явно е, че тези нейни реакции го възбуждали, но така или иначе той не й посегнал. След като свършил професорът отключил стаята и пуснал момичето да си ходи.
Докато разказвала какво се било случило Пантев и Налбантов буквално се превивали и тресяли от смях. После Налбантов се подигравал на проф. Бочев:"Бе какво си направил ти бе?! Кви са тия сеанси, кви са тия нестандартни изпълнения? Ми внимавай малко! Много си го изплашил това момиче!"
Пантев обаче се скарал на колегата си:"Как не те е срам бе? Ми ти по тоя начин се подиграваш на момичето, унижаваш му човешкото достойнство..." Казал и други такива умни мисли и прозрения, каквито само Пантев бил способен да измисли. Въобще Пантев много мразел да лицемери и открито споделял мнението си, показвал грешките и недостатъците на околните, независимо от неудобното положение, в което ги поставял.
Явно е, че пребиваването на двамата професори в Приморско не било лишено от емоции и случки от всякакъв род. На Пантев му се отдала възможност да си го върне на проф. Бочев, но се случило така, че се възползвал само Налбантов. Веднъж когато цялата компания била в кафе-сладкарницата на хотела, проф. Бочев станал и се запилял нанякъде като дал да се разбере, че скоро няма да се върне. След това станали и момичетата за да се приберат в хотела. Любовницата на Бочев казала, че ще си вземе един душ, на което Налбантов веднага отговорил, че щял да дойде и той под душа. Последвал разговор в тази насока уж на майтап, но Налбантов усетил, че мацката му се слага. В разговора от време на време се включвал и Пантев – започнали да говорят за групови изпълнения, тройки и пр. Когато момичето си тръгнало Налбантов и Пантев започнали да обсъждат положението, как да подходят, как да я свалят, кой да е първи, кой втори като през цялото време Налбантов убеждавал Пантев: "Чуй ми думата, тая е силно вътре! Веднага я усетих. Не видя ли как сама се предлага...Направо ще я скъсаме от ебане!" Като по-млад Налбантов отстъпил на Пантев привилегията да е първи. Пантев тръгнал към стаята на момичето, но много скоро се върнал. „Не мога бе, Стояне, не ми става пишката. Я по-добре отивай ти! Ти си младо момче и по- ти прилягат такива авантюри." Налбантов само това и чакал. Изстрелял се в стаята на момичето, влязъл при нея в банята и останалото било ясно – див и необуздан секс под душа.
Веднъж, когато били на някакъв исторически семинар или симпозиум в Русе, Налбантов и Пантев били настанени в един апартамент на някакъв хотел. Тогава докато Пантев правел секс с някаква мадама, Налбантов, който бил в другата стая чувал реакциите му. Пантев бил възмутен, че жената се преструвала на влюбена и страстна и имитирала оргазъм и й се разкрещял:"Какво ми ахкаш и охкаш! Не виждаш ли, че хуя ми е мек и никаква работа не върши? Толкова ли за прост ме вземаш?" Въобще Пантев мразел да го лъжат и лицемерят, ценял откритите и точни взаимоотношения и затова винаги казвал истината в очите на хората.
През август 1999 Пантев дошъл на гости на Налбантов в Приморско и той го настанил в дневната на училището – това е едно помещение до учителската стая, където учителите отсядат през междучасията предимно за да пушат цигари или ако имат повод – за да пият алкохол. Пантев спял на дивана, който за целта бил разтегнат като спалня и застлан с бельо от прислужничката на училището. На вторият или третият ден Пантев поръчал на Налбантов да му намери някоя жена за секс. Налбантов веднага се свързал с някаква местна мутра, който трябвало да докара проститутката. Човекът само попитал каква да бъде – българка, рускиня или гъркиня. Пантев предпочел българка. Когато докарал жената в училището сводникът се държал много грубо с нея и й казал, че професорът трябвало да остане много доволен. Ако нещо се оплачел от нея, щял да я скъса от бой. Преди секса, за да се настроят гледали известно време един порно канал на местната кабелна телевизия. (Телевизорът на училището се намирал в самата дневна, където било и леглото на Пантев). После започнали да правят секс на дивана, като през цялото това време Налбантов седял на няколко метра от тях на един стол и ги гледал.
Пантев бил известен с нетрадиционното си и разкрепостено поведение, постоянно скандализирал околните с изказванията си и с непредсказуемото си и скандално поведение. Налбантов много често е разказвал за един случай когато интервюирали Пантев и той започнал да говори цинизми. Тогава първо взели интервю от един професор, който започнал да обяснява нещо в следният стил:"Пък аз още от малък много обичам историята и реших като порастна да стана историк...". После интервюирали Пантев и той имитирайки предишния професор започнал да говори със същия старчески, флегматичен и изморен глас:"Пък аз още като бях малък... много обичах да еба... и реших като порастна да стана голям ебач." Всички присъстващи се стреснали, камерите веднага били изключени и интервюто спряно. През пролетта на 1999 по време на Косовската криза отношенията на Пантев с управляващите стават много обтегнати. Тогава той открито обвинява правителството за проамериканската му позиция и прави изказвания в подкрепа на сръбската кауза. Някъде по това време се засилва и кампанията на управляващите срещу Пантев с цел да бъде изгонен от апартамента на БОДК, където той живее от много години. Тогава президентът Петър Стоянов стоял настрана от този конфликт и се опитвал да поддържа приятелски отношения с Пантев. На един коктейл двамата се срещнали и президентът се опитал да заговори Пантев като явно искал да демонстрира, че е приятелски настроен към него. Но Пантев само го изгледал подигравателно и започнал да си изтърсва пепелта от пурата в джоба на сакото на президента и му казал:"Пешо, Пешоо, аз с физкултурници не разговарям." (т. е. не си на моето ниво за да разговаряш с мен. Бягай и се скрий някъде).
Пантев гледал на света около себе си като на някакъв голям абсурд, нещо като един безкраен карнавал и тържество на човешката глупост. Постоянно давал потвърждения за това. Оценявал тежкото положение на България и помощите на Запада по следния начин:"Стояне, ами тези хора ни хранят бе! Ний само мързелуваме, лъжем ги че умираме от глад и те ни вярват и работят вместо нас. После изяждаме помощите им и пак ги лъжем, че сме много зле и те пак ни обещават нови траншове и пак работят заради нас за да могат пак да ни нахранят. ТОЛКОВА ЛИ СА ПРОСТИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ УСЕТЯТ КАК ГИ МАМИМ?"
71.
варната
13.03.2015 10:14:27
1
3
Каза категорично Миглена Барцулева.....
70.
Таня Петрова
12.03.2015 19:14:35
1
1
Същия този общински съветник парадира, че е от Герб, мазни им се, а играе курвегин, ей това не мога да приема...
69.
Таня Петрова
12.03.2015 19:12:41
2
1
Няма далавера, не рева за тях, а се възмущавам на постъпката на общинския съветник от Герб...
68.
до 67
12.03.2015 18:35:04
1
3
Каква ти е далаверата от ГЕРБ, че само за тях ревеш? Да не са ти орали на лозето?
67.
Таня Петрова
12.03.2015 17:32:43
3
2
Коалицията Гихор - Лиляна е черешката на тортата... А на Герб никой не им е ебал майката. Поживем - удивим :) А Общинския Съветник - ПРЕДАТЕЛ ако не му отърва не се знае, може да подкрепи и ДПС, жалки мижитурки, какво да правиш...
66.
Кой е този изрод - Стян Василев?
12.03.2015 11:57:23
0
4
Делото срещу Костадин Стоянов от Приморско:

"В съдебната зала днес присъстваха приятели на обвиняемия, както и бащата на неговата съпруга. Те упрекнаха медиите, че са осъдили предварително Костадин.

„Има ли друг участник в пътно транспортно произшествие, който да е причинил смърт по непредпазливост, и после да лежи 10 дни в ареста. Какво друго престъпление може да извърши той, ако не е в ареста. Ще счупи нещо по ходовата част на колата, за да имитира техническа неизправност ли, или ще вземе друга кола и ще блъсне още някой, или пък ще отиде в Крушевец да се разправя с братята роми“, каза Стоян Василев, приятел на Костадин Стоянов.

Той сподели пред журналисти, че не е бил с него към момента на инцидента, но е сигурен, че Динко не е бил пиян.

„Не знам кой какво му е давал да пие. Възможно е да има техническа причина, може пък да е събрал и границите на кръвното, на мен ми се е случвало подобно нещо“, допълни още Стоян Василев."
65.
Обява
12.03.2015 11:43:23
0
1
Коалиция "Бърцул и Бодур "
обяваваме на циганите, че тази година ще им плащаме повече от колкото преди четири години.
Ако пак ни хванат от полицията че купуваме гласове, ще ги съдим в Страсбург.
64.
Всем! Всем! Всем!
12.03.2015 10:55:07
2
7
Говорит Москва:
Фактите говорят, че Илия Петков беше избран, а на ГЕРБ им ебаха майката!
63.
до всех
12.03.2015 09:33:10
5
4
Когато фактите говорят и боговете мълчат.Браво но №-57 -показал е вотът на народа.Някои се мъчат да оплюят Герб но уви ще ударят на камък.
62.
до Петрова
12.03.2015 08:20:27
3
11
Таня, местото на Илия е в общ съвет. След като Това недоразумение на природата Зара, скачащата от партия в партия Тюлиева, неизвестното момче Киров, купувачите на цигански гласове Бьрцул и Бодур са тук .
61.
До Таня Петрова
11.03.2015 23:13:05
5
7
Дали на Илия му е там мястото решават избирателите. Можеш да въздействаш на избирателите по време на предизборната кампания, но не сега.
Второ, гласуването в ОС е индивидуално, а не по партии, т.е. всеки сам и по съвест трябва да реши как да гласува. Няма такъв закон, който да задължава съветниците да се съобразяват с партийните централи... Значи дотук нищо необичайно и незаконно няма в избора на Илия Петков. А приказките за предателство, образование, алкохолизъм и пр. ги остави за селската кръчма. Там могат и да ти обърнат внимание!!
60.
Таня Петрова
11.03.2015 22:51:28
6
4
А за Илия няма какво изобщо да коментираме. Не му е там мястото никак!!!
59.
Таня Петрова
11.03.2015 22:46:19
4
3
Ами да, трябва да бъде поздравен... Не че му е писнало на този член на Герб от лицемери, а му пари под опашката и незнае какво да направи, готов е на всичко... Жадни за власт, мания за величие... Ама не се погледнат да видят, че за нищо не стават...
58.
до 51
11.03.2015 22:34:15
2
5
Илия нямал необходимото образование... Така ли? И в кой закон пише какво образование трябва да има зам. председателя? Много взе да импровизираш в правото! Айде спри се вече!
57.
вижте кои са избрани и защо се самоизбират
11.03.2015 22:31:53
1
1
Общински съвет на община Приморско
Политически партии и коалиции на политически партии Действителни гласове % Мандати
2. ПП "ГЕРБ"
1. Димитър Германов Германов
2. Захарина Стоянова Неделчева
3. Манол Тодоров Манолов
4. Златина Петрова Тюлиева
5. Катя Койчева Вълчева 1182 31.68% 5
8. ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ"
1. Лиляна Стоянова Димова
2. Пенко Димитров Калудов 376 10.08% 2
24. КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО"
1. Златин Георгиев Бодуров
2. Миглена Желязкова Барцулева 397 10.64% 2
29. КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО"
1. Димитър Гихоров Димитров
2. Марияна Петрова Георгиева
3. Валентин Николов Николов
4. Илия Йовков Петков 779 20.88%
И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

община Приморско
област БУРГАС
ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на секционните избирателни комисии в общината 9
2. Брой на секционните избирателни комисии в общината, представили протоколи за гласуването 9
3. Брой на избирателите според части І и ІІ на избирателните списъци при предаването им на СИК (сумата на числата от т. 1 от протоколите на СИК) 5579
4. Брой на избирателите, вписани в допълнителните страници (под чертата) в части І и ІІ на избирателните списъци в изборния ден (сумата на числата от т. 2 от протоколите на СИК) 2
5. Брой на избирателите в допълнителните избирателни списъци (сумата на числата от т. 3 от протоколите на СИК) 0
6. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
7. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателните списъци – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителните страници (под чертата), както и тези от допълнителните списъци (сумата на числата от т. 5 от протоколите на СИК) 3910
14. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници (сумата на числата от т. 12 от протоколите на СИК) 3910
20. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници (сумата на числата от т. 18 от протоколите на СИК) 179
21. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (сумата на числата от т. 19 от протоколите на СИК) 3731
22. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
(сумата на числата от разпределението по кандидатски листи от протоколите на СИК)
№ Наименование на партия/коалиция от партии или “независим” БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 1182
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 221
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 103
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 376
9 ПП "АТАКА" 167
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 43
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 47
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 12
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 397
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 188
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 23
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 16
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 174
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 779
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 3
РЕШЕНИЕ
на ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
ЗА ИЗБИРАНЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
Брой мандати за общински съветници
13

Общинската избирателна комисия на основание чл. 247 от ИК и въз основа на получените данни от протоколите на СИК
Р Е Ш И :
I. Общинската избирателна квота е: 287 гласове

ІІ. Обявява за избрани за общински съветници следните независими кандидати:

НЯМА


ІІІ. Мандатите за общински съветници се разпределят по кандидатски листи на политически партии и коалиции от партии, получили действителни гласове не по-малко от общинската избирателна квота, както следва:
№ Наименование на партия/коалиция от партии или “независим” БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ МАНДАТИ
2 ПП "ГЕРБ" 5
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 2
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 2
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 4


IV. Обявява за избрани за общински съветници кандидати на партиите и коалициите от партии:

Димитър Германов Германов
Захарина Стоянова Неделчева
Манол Тодоров Манолов
Златина Петрова Тюлиева
Катя Койчева Вълчева
Лиляна Стоянова Димова
Пенко Димитров Калудов
Златин Георгиев Бодуров
Миглена Желязкова Барцулева
Димитър Гихоров Димитров
Марияна Петрова Георгиева
Валентин Николов Николов
Илия Йовков Петков
И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700008

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място гр.Китен кметство Китен
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 865
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 1
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 610
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 610
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 32
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 578
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 154
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 79
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 0
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 63
9 ПП "АТАКА" 7
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 4
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 1
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 0
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 9
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 30
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 0
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 0
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 159
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 70
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 2

И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700005

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място с.Писменово
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 143
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 0
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 94
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 94
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 2
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 92
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 32
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 5
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 1
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 3
9 ПП "АТАКА" 3
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 6
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 3
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 0
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 3
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 8
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 0
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 0
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 0
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 28
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 0

И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700005

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място с.Писменово
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 143
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 0
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 94
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 94
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 2
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 92
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 32
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 5
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 1
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 3
9 ПП "АТАКА" 3
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 6
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 3
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 0
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 3
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 8
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 0
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 0
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 0
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 28
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 0

И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700009

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място с.Веселие кметство Веселие
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 568
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 0
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 468
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 468
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 33
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 435
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 186
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 15
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 29
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 19
9 ПП "АТАКА" 22
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 0
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 10
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 3
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 32
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 25
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 2
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 1
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 1
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 90
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 0

И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700004

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място с.Ново Паничарево кметство Ново Паничарево
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 670
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 1
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 487
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 487
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 44
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 443
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 124
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 15
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 29
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 57
9 ПП "АТАКА" 24
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 3
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 12
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 2
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 108
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 8
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 1
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 1
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 0
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 59
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 0

И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700006

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място с.Ясна поляна кметство Ясна Поляна
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 532
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 0
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 451
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 451
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 22
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 429
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 130
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 31
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 28
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 23
9 ПП "АТАКА" 20
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 13
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 3
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 3
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 19
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 65
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 2
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 0
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 9
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 83
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 0

на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700001

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място гр.Приморско
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 865
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 0
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 567
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 567
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 10
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 557
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 193
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 25
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 1
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 87
9 ПП "АТАКА" 21
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 3
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 3
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 0
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 46
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 23
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 10
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 6
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 3
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 136
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ”

И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700002

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място гр.Приморско
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 941
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 0
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 607
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 607
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 14
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 593
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 193
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 32
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 6
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 67
9 ПП "АТАКА" 46
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 13
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 7
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 2
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 81
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 16
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 3
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 6
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 0
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 121
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 0

И З В Л Е Ч Е Н И Е от П Р О Т О К О Л
на СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ
в ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ
№ 022700003

за избиране на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
на 23.10.2011 г.

населено място гр.Приморско
община Приморско
област БУРГАС
СЕКЦИОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ УСТАНОВИ:
1. Брой на избирателите според част І и част ІІ на избирателния списък при предаване му на СИК 951
2. Брой на избирателите, вписани в допълнителната страница (под чертата) в части І и ІІ на избирателния списък в изборния ден 0
3. Брой на избирателите в допълнителния избирателен списък 0
4. Брой на регистрираните кандидатски листи на партии, коалиции от партии и независими кандидати за общински съветници 15
5. Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателния списък – части І и ІІ, включително и подписите в допълнителната страница (под чертата), както и тези от допълнителния списък 598
12. Брой на намерените в избирателните урни бюлетини за общински съветници 598
18. Брой на недействителните гласове (бюлетини) за общински съветници 14
19. Брой на действителните гласове (бюлетини) за общински съветници (бюлетини по установения образец с отбелязан вот със знак "Х" и с химикал, пишещ със син цвят, за една кандидатска листа, които съдържат два печата на съответната секционна избирателна комисия) 584
20. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПО КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ
№ Наименование на партията или коалицията от партии или имената на независимите кандидати БРОЙ НА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ
2 ПП "ГЕРБ" 165
6 ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" 19
7 ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 6
8 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 57
9 ПП "АТАКА" 24
14 ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" 1
22 КП ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 8
23 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ" 2
24 КП "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ПРИМОРСКО" 99
25 КП "ВМРО-БНД-ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ" 10
26 ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 4
27 ПП „СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА” 2
28 ПП "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО" 2
29 КП "ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩИНА ПРИМОРСКО" 184
30 ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ” 1
56.
офффф
11.03.2015 22:23:44
2
4
ГЕРБ та ГЕРБ... умря за тоз ГЕРБ! Как можело в ГЕРБ да има предател?! Ами има, какво да направим сега? Такъв е животът. Ти какво искаш хората да гласуват като болшевики ли и да нямат собствено мнение? Явно на някой от ГЕРБ му е писнало да лицемери и е решил да гласува по съвест и затова трябва да бъде поздравен!
55.
Таня Петрова
11.03.2015 21:44:24
3
1
Този глас от Герб направи Илия Петков зам. председател и това е публична тайна
54.
Таня Петрова
11.03.2015 21:41:17
2
0
Не на тайландците, а на общинския съветник - ПРЕДАТЕЛ от Герб
53.
пак до 48 - Таня Петрова
11.03.2015 21:03:04
0
2
Какво общо имат путките и ебането ли? Ами такова: На някои хора много им се иска хем да са общински съветници хем да скитосват някъде - я из Тайланд, я другаде, знаем защо... Виждаш после какво става! Други хора използват отсъствието им в общинския съвет и избират хора като Илия Петков. И ти си лай после, че бил насран до ушите, ама човекът вина няма! Сърди се на "тайландците" не на него!
52.
Таня Петрова
11.03.2015 20:54:48
5
2
Ако имаше морал не би се кандидатирал за този пост, същото се отнася и за подкрепилите го... Особено за Гласа от Герб...
51.
Таня Петрова
11.03.2015 20:52:06
5
2
Илия Петков има огромни задължения на Общината, дори доколкото знам е даден на Съдия Изпълнител... Освен това няма необходимото образование, прекалява с алкохола, колко още причини да изтъкна?
50.
до Таня Петрова
11.03.2015 20:47:46
1
1
Вълко Русинов наистина е много добър и порядъчен човек и преподавател... но направи грешка на времето, че стана директор на ММЦ и така си заслужи подигравките на Димитър Вангелов, че е слабохарактерен и не може да поема отговорност за решенията си, което е самата истина. Иначе за компания и да ти разтяга локуми няма грешка, добър събеседник е, да!... Но защо не му кажеш да се аргументира за Илия Петков? Какво толкова има против човека?
49.
Таня Петрова
11.03.2015 19:04:30
4
1
А това, че Илия Петков не става, то е ясно... Вместо да се скрие някъде, че е насран до ушите той Зам. Председател ще става... Срам и резил...
48.
Таня Петрова
11.03.2015 18:59:51
2
1
Тъпанар такъв, какво общо имат тук путките и ебането... Много си тъп, бате... Аз познавам Вълко Русинов като един много добър и порядъчен човек и преподавател... А ти понеже незнаеш какво умно да напишеш и пишеш простотии, които нямат общо с темата
47.
Страхотен общински съвет, няма що!
11.03.2015 17:36:39
1
3
Вълко Русинов е много прав, Илия Петков не е за тая работа! Сега остава да изберат и заместник на Илия и това ще ви е общинския съвет - трима човека на кръст и останалите в Тайланд... скъсаха се да ебат там путките, че чак забравиха че са съветници! И ний тука мислим, че имаме общински съвет и че там работа вършат...
46.
До 39 - затваряй си устата!!!
11.03.2015 16:58:21
0
3
ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
45.
до 29
11.03.2015 16:02:34
4
5
Виж какво, пич, Германов не е интересен, защото е крадец на дребно - направи някоя далаверка за жълти стотинки и се кефи, че чак да го съжалиш... А Гихора е съвсем друга история. Е, няма чак два милиона, но при още един мандат може и да ги направи. Такъв кмет ни трябва! Щом е полезен за себе си, значи ще е полезен и за града, така мисля аз!
44.
до 43
11.03.2015 15:44:43
2
4
Как да няма голяма файда от нас ма, Таньо!? Всеки ден изсирам по едно голямо лайно в канализацията на Приморско... това малко ли е!? Пък ти недей много да знаеш, щото като безработна смучеш пари от бюджета на държавата! Заради такива паразити като тебе държавата ни е на това дередже!!!
43.
Таня Петрова
11.03.2015 14:48:58
5
5
Германов е интелигентен и с образование, за разлика от някои други... Аз не съм назначена в Общината, безработна съм, мога да си го позволя :). А такива сезонни бизнесмени като Вас, господине, които все сте недоволни и все някой ви е виновен за нещо има много... Ходете където ви е кеф... От Вас голяма файда няма...
42.
Чарка
11.03.2015 12:53:22
1
12
Ади бе, докога ще ни занимавате с тоз педерас?! Станал зам. шеф и голямата работа вече станала! И какво значи заместник на Барцулева? - Все едно че е станал клисар на селския поп. Ами да се разберат там - кой на кого ще му го крепи... шлифера!
41.
Вангелов до 39
11.03.2015 12:37:54
4
0
Въльо, Въльо! Кой си ти, че да даваш мнение?! На времето директор беше и нищо не направи, че сега ли?
40.
до 39-ти
11.03.2015 12:02:46
2
7
Германов само е казал, че има намерение да направи един милион, но това не значи че го е направил. Колкото до Митака не вярвам да е милионер, не че и той не е крал, но доста хляб има да изяде дотам.
39.
Вълко Русинов
11.03.2015 11:46:35
1
14
Въпросът е принципен и аз съм категорично против избора на Илия Петков!
38.
До 38
11.03.2015 11:43:58
0
9
А колко са милионите на Митката? Щом Германов вече има един милион значи неговите ще са най-малко два.
37.
da
11.03.2015 05:59:26
1
9
До 29

Още много хляб има да изяде Германов докато стигне Митката.
36.
задължително
10.03.2015 21:27:39
3
7
Минчо празникът и Деси Банова
10.03.2015 17:14:19

Рейтинг: 1
Кофти сезон се очертава по черноморие тази година.Як сезон и туристи ще има в Маями,Лос Анджелис,цяла Флорида, Гърция, Италия, Испания,Турция и Малдивите.Ако все още искате да имате сезон в Приморско, то премахнете камъните на Гихора от южния плаж,възстановете с пясък плажа там,махнете моста че е паднал целия, вкарайте Димитров в затвора и чак тогава се надявайте някой да дойде!
35.
!!!
10.03.2015 21:22:39
6
10
Гихора в затвора! И моля те не сравнявай д-р Германов с крадец и лъжец като Димитров!!! Аз съм от Приморско и мога да ти кажа, че Германов е най-честния кмет, кметувал до сега в нашия град.
34.
?
10.03.2015 21:10:14
2
16
до къде я докарахте, талибан като бодура да кове политиката на приморско. смях, амо голяяям смях. каруцари язък за градчето
33.
До Таня Петрова
10.03.2015 21:05:10
8
7
Господин Германов не е човек на възраст, но е време да помислим за неговото пенсиониране, защото хората като него нямат тази сила и възможност да работят дори както по-старите. За справка обезлюдена Странджа и обезлюдено Приморско. И понеже си личи че сте назначена на работа към общината, искам да Ви успокоя. Ако Димитров не стане кмет, в Приморско ще останете само гербери. Защото и ние малко останалите безпартийни, занимаващи се със сезонен бизнес и не работещи в общинска администрация ще напуснем Приморско в посока Бургас или София.
32.
Таня Петрова
10.03.2015 19:35:48
5
7
Господин Димитров е човек на възраст, затова е измислено пенсионирането, защото хората след определена възраст нямат тази сила и възможност да работят както по-младите.
31.
Таня Петрова
10.03.2015 19:33:17
1
9
Димитров изведнъж се сдуши с Лиляна, а уж не се понасяха... То не е до Герб, или БСП, или до която и да е партия, до хората и интереса е всичко...
30.
opel
10.03.2015 18:37:58
2
2
Продавам Опел Инсигниа, може да се види зад общината и между селата. Не много запазен, щото общинските ни пътища са такива. Цена по телефон не коментирам, само на място.
29.
До корумпирания кмет
10.03.2015 17:40:05
6
14
Знаете ли г-н Германов, ние вече не ви вярваме, защото вие надминахте Димитров по кражби, рушвети и задкулисни сделки! То и Гихора много краде на времето, но вие прекалихте! Говорили сте на вашите приближени, че вече сте направили един милион и че сега ви се е паднало да си оправите живота... Да, ако не сега, кога друг път! Но не очаквайте повече да гласуваме за вас! И повече не стъпвайте в Приморско, защото нямате морално право на това!
28.
възмутен
10.03.2015 17:24:08
0
15
Никъде хората не са толкова много корумпирани като в приморско! Това е срам и позор за града ви!
27.
корумпиран
10.03.2015 17:07:32
2
9
Аз пък съм предателя в лагера на Димитров и следващият път ще гласувам за свалянето на Илия Петков!!! Какво да правя като Германов успя да ме подкупи? Ако Димитров предложи повече може и да го подкрепя... Чакам и други оферти! Който има пари нека дава!
26.
Гочо
10.03.2015 15:43:12
1
8
А бееее,в това село няма ли един кадърен за кмет,да ви еб* *айката...
До кога гласите стари корумпирани търтаци!
25.
tc
10.03.2015 14:53:15
1
5
Какво стана с кръговото, което щяхме да правим на входа ? Нека да отгатна, проекта се трансформира във виадукт с надземна железница до Перла. Ще си спестя благословиите, за сега.
24.
Химн на бъдещия кмет
10.03.2015 14:44:59
5
6
Ти си наш и скъп и свиден,
ти, другарю Димитров!
Твоят път е път завиден,
път неравен и суров!
23.
Предателят от ГЕРБ
10.03.2015 14:33:47
2
11
Аз гласувах за Илия Петков, защото видях, че Германов и Барцулева изменят на нашите велики идеи и играят курвегин марка, въртят си игричките, пълнят си гушките и не мислят за Приморско! Как не ги беше срам, толкова много хора гласуваха за нас, а ние ги излъгахме! Затова реших да им забия ножа в гърба, за да спра поразиите, които те направиха за Приморско! Говорих и с Гихора, той ми даде картбланш да действам в тила на врага и да правя саботажи против ГЕРБ, пък като дойде наесен на власт щял да ми се отблагодари подобаващо...
Долу ГЕРБ!
Да живее Димитров!
22.
Димитров
10.03.2015 14:16:32
4
7
Г-жо Петрова, ние не мърсим името на Левски, а още повече го очистваме като го правим противник на ГЕРБ и на Барцулева! Истински честните политици и патриоти са били винаги противници на ГЕРБ и на Барцулева, значи и Левски щеше да ги подкрепи, ако беше още жив и ако беше член на общинския съвет в Приморско. Дори сигурен съм, че цяло Приморско щеше да издигне кандидатурата на Левски за кмет и тогава Германов и Барцулева щяха да го духат!
21.
свъртян
10.03.2015 14:09:01
0
10
Абе вий приморци сте много долно племе бе . Плюене и чудо да видиш. Що не си живейте живота спокойно , ами само с интриги се занимавате ?
20.
Таня Петрова
10.03.2015 13:58:25
4
2
Същия този ГЛАС за Илия Петков беше с Миглена Барцулева, кой е ПРЕДАТЕЛЯ?
19.
Таня Петрова
10.03.2015 13:56:02
4
4
Да, но не и да си член на Герб и да играеш курвегин... Малко е долно, господин Димитров, в случая не е необходимо да слагаме името на Васил Левски и да го мърсим..., господин Димитров
18.
Димитров
10.03.2015 13:29:31
4
7
Напротив г-жо Петрова, да предадеш ГЕРБ не е предателство, а висша форма на патриотизъм! Сигурен съм, че и Левски, ако беше общински съветник, щеше да гласува против Барцулева, а Димитър Общи и поп Кръстьо щяха да подкрепят ГЕРБ.
17.
Таня Петрова
10.03.2015 13:18:16
3
3
Кой ли глас го направи зам. председател? Предатели е имало още по времето на Васил Левски и още ги има...
16.
осъзнaт
10.03.2015 10:08:41
2
6
Смешници, времето лети и тече, още малко ви остaвa! !!Промяната е единственото постоянно нещо!
15.
itt
10.03.2015 09:43:23
1
6
не се косете барцулева ще е извън борда на следващите избори а илия носи само минуси на димитров но това си е техен проблем
14.
347gv3
10.03.2015 08:42:32
1
2
Желязото се кове докато е горещо !
Не му е сега времето !
Мдаааа...Последно - дакументален филм, или риалити шоу?
13.
tc
10.03.2015 08:35:16
0
7
А кой е този селски бек застанал до нея ?
12.
бърцулке
10.03.2015 08:00:04
1
9
Бърцулке ами ти бе прасе дебело като си от село Извор кво ревеш, Илия живее от когато се е родил в Приморско и хайде некка да се извиниш на всички нас че влезе в общ. Съвет с купените цигаански гласове на бодура
11.
Ха ха ха
10.03.2015 01:05:04
3
8
Барцулка впрегна родата да гласува с пръстчето надоло.Новия зам. още не се е сетил за тва.Рейтинга му пада а Барцулкиния се качва.Истината е че и двамата са толкова тъпи и некадърни,че освен да влачат пари от общината,за друго не стават.
10.
prismial se harbel na shtarbel
10.03.2015 00:09:50
1
1
ni edinia,ni drugia e Primorchanin.V bivshata nova mahala niama "koreniaci Primorchani".Ama Primorci sa mnogo,Kiupriici sa malkooo....
9.
смехурко
09.03.2015 23:12:43
4
13
Ако е вярно че Илия Петков има задължения над 60 000 лв. и е даден на съдия изпълнител какъв е тогава неговия морал и моралът на гуруту му Димитров.Как не ги е срам да правят такъв човек зам.председател.По скоро трябва да го скрият някъде да не дразнят хората.Срамота.
8.
Кочо
09.03.2015 23:02:22
2
5
Тая пак се осра и резила ще бъде пълен на изборите.Ама то хвани единия та блъсни другия.Явно и двамата до изборите няма да броят туристи а ще грухтят за избиратели.Селска работа ама от Проморско....
7.
малеййй
09.03.2015 22:43:49
4
13
ама то в Приморско ураган ще е по изборите бе. Илия просто е смешен...ха, политик стана
6.
приморчанин
09.03.2015 22:12:08
0
6
приморци си заслужават управниците-идват новите стари лица-Митката,серафимка и илийчо-най умните
5.
свъртян
09.03.2015 22:07:19
1
13
Илия бил от Кости... ами Германов отде е ма бульо?! Ебати и тъпото! Хем вижда че местните нямат потенциал да управляват нито имат акъл за тая работа и пак и пак лае - ама Кости не било Приморско... по-голяма глупост не бях чувал!
4.
Барцулке, ама мноо си проста!
09.03.2015 21:59:51
6
13
Барцулке, това че родителите на Илия са от Кости не значи че и той е оттам. Поне от 1968 г. Илия си живее в Приморско, а това прави цели 47 години стаж като местен. Верно че ти си в Приморско от повече време, но ти си вече на сто години (без малко), с тебе никой не може да се мери. Що не извикаш и прадядо си от гроба и да се похвали, че е и той е кореняк?... Ай стига моля ти се!
3.
избирател
09.03.2015 21:51:51
1
20
"Не съм гласувала Илия Петков ..."
То и ние не сме гласували за тебе, ама си шириш гъзо у Белият дом...
2.
боклуци боклуци боклуци боклуци....
09.03.2015 21:47:01
3
15
хвани единия удари другия
1.
Ясно
09.03.2015 21:43:30
2
20
И двамата за нищо не ставате !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори