×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само за жени: Какво да направиш, ако не му става?


Само за жени: Какво да направиш, ако не му става?
Помъчете се с описаните шест начина, но ако не стане, вината едва ли у вас
07 Март 2015, Събота, 22:26 ч.

Шест начин за първа помощ при вдигане на заспали самолети

Ок, срещали сте се достатъчно пъти, за да се стигне до интимни моменти. Прекрачили сте границата на задръжките и сте се озовали в леглото в гореща ситуация.
1. Не реагирай спонтанно и агресивно!

Съвсем нормално е да ти стане неприятно и да се почувстваш недостатъчно секси. Не скачай, не започвай да се обличаш, докато гневно си мърмориш.

Така със сигурност ще го потиснеш и шансовете ви да опитате отново ще намалеят драстично. Опитай се да запазиш спокойствие и да му покажеш, че за теб това не е фатална ситуация. Така ще му вдъхнеш увереност и хм...може и да стане.
2. Опитай се да откриеш причината.

Не става въпрос да  изправиш гаджето си на  кръстосан разпит.

Включи интуицията си и в степента, в която го познаваш , се опитай да прецениш дали нещо не му създава неудобство. Ако сте в твоята стая, силно вероятно е да се смути от плюшените ти играчки, розовите панделки, домашния ти любимец или просто от новото място (Същото важи и за обратния вариант- фасове, бутилки или снимки и вещи на бившия ти ). Ако сте на гости у тях пък, може  да се притеснява от дома си - дали е чисто и подредено, дали се чувстваш достатьчно  добре там. Понякога от факта, че те харесват прекалено много, момчетата губят връзка между тях и своя малък приятел и това ги поставя в доста неловка позиция.

3. Закрепи ситуацията с едно малко.

Ако се е парализирал до степен, в която не може дори да говори, няма нищо лошо в това да си кажете няколко пъти „Наздраве“.

Това ще го отпусне със сигурност, както и теб. Но ако се окаже, че е попрекалил с алкохола или други медикаменти, си е съвсем в реда на нещата да останеш „на сухо“ през нощта.
4. 100% няма как да не си чувала за афродизиак!

Отдавна четем и слушаме за прословутите храни, които подхранват либидото.

Ако сте започнали с неуспешната любовна игра в сравнително ранните часове на вечерта, можеш да поръчаш суши например и да хапнете преди да опитате да продължите. За десерт   добави шоколад или мед по особено привлекателен за него начин, със сигурност ще прекарате нощта далеч по-добре. В краен случай твоят човек  може да се окаже просто гладен и един обикновен  сандвич би свършил добра работа. Все пак „гладна мечка хоро не играе“.

5. Довери се на „добрата стара свирка“.

Ако гореизброените варианти за повдигане на „самочувствието“ му не са довели до желаното развитие, ти остава да се довериш на един стар, но изпитан метод за „повдигане на самолета“- фелациото.

В случай, че си достатъчно добра и упорита, успехът ти  е сигурен. Отпусни се, кажи си, че всичко е наред и без да натягаш прекалено(което би довело нещата до пълен крах), се постарай да го предразположиш за по-горещата част от вечерта.
6. Разговорът също е добър вариант.

Възможно е това да не е вашата вечер. Опитали сте всичко, но така и не се получава. Ако държиш на него, поговорете, но бъди максимално деликатна.

Похвали уменията му в целувките, увери го, че се чувстваш добре в компанията му и му предложи да ти сподели какво го притеснява. Ако е съвсем честен, проблемът ще се разреши. Нормално  е и нещо в теб да го разконцентрира (мъжете имат своите странности). Ако   успеете да фиксирате проблема и да премахнете неудобството, остани с него през нощта (утрото винаги е по-мъдро от вечерта). Но ако откаже да говори, най -добре е да  спите поотделно, всеки в своя дом.
А всъщност май е по-добре да го зарежеш. Има и други мъже, нали така? /Космополитън/

В категории: Животът


11
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
11
Коментара по темата
11.
kobilkina
08.03.2015 09:48:24
3
2
Всичко зависи от жената, как ще предразположи физически и психически мъжа до себе си.
10.
ALUUU KASABOVA
08.03.2015 04:07:16
0
2
ALUUU KASABOVA, TI VSE VARTISH, SUCHESH I ZA EBANE OTVARIASH TEMA.
OT LICHEN OPIT LI GI DAVASH TEZ PREPORAKI?
9.
юф
07.03.2015 23:21:57
6
12
Няма мъж на който да не му става.Има жена която не може да го вдигне.
8.
чайка
07.03.2015 23:16:08
1
6
Много ме разсмя съвет номер 3! Ние ако си каже по няколко пъти ''наздраве'', както и двамата не сме много по пиенето, веднага ще ни хване алкохола,а после действително няма да можем да правим секс, а ще пеем песни до сутринта за ужас на съседите.
7.
до женитв
07.03.2015 22:33:09
9
4
Ако незнае как да лапа..и е като корито отдолу,поча ще си спи
6.
DJARO
07.03.2015 21:51:43
2
2
qko federbali i trabi mazni 4e da vidi6 posle kat ti kajat s toq golqm h.. hodi fakai maika si deto ta e rodila s nego.UJASSSSSSSSSSS,NALI
5.
Хаха!
07.03.2015 21:45:20
5
6
Като не му става, на други им стават:)
4.
до мъжете:)))
07.03.2015 21:39:28
7
11
Чaо и бягaме при друг, дето и му стaвa и зaдържa, колкото трябвa:)))
3.
Дора
07.03.2015 21:01:08
7
11
Като не му става, показвам му вратата и толкова. Хайде де! Вечеря ще му сервирам, хоро ще му играя, дрън-дрън - да върви да се лекува!
2.
до жените
07.03.2015 19:58:55
7
10
лапаш и туй то
1.
bazil
07.03.2015 19:53:10
4
9
Ако ме му става и е под 50 значи е сексуален инвалид:)!

Причини:- алкохолик
- на химия(стероиди и анаболи)
- пендел
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори