×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Върнах се в Поморие, за да развивам семейния бизнес. Да участвам в местната власт? Ще си помисля


Върнах се в Поморие, за да развивам семейния бизнес. Да участвам в местната власт? Ще си помисля
Помориецът Антон Тръпков е високообразован и с ясното съзнание, че родното място е най-доброто, за да покажеш на общността какво можеш да приложиш
27 Февруари 2015, Петък, 11:00 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА Снимка авторът

Ако си млад и нещата ти вървят, включване в политиката е нелогично, но смятам, че в ОбС трябват хора с нова визия


Антон Тръпков е по-малкият син на известния помориец Георги Тръпков, собственик на престижния хотелски комплекс „Сент Джордж“. Той е на 30 години, неженен. През 2003 година завършва Английската гимназия в Бургас, след което заминава за Хага, Холандия, за да продължи с висше образование по хотелски мениджмънт и международен туризъм. След завръщането си в родината Антон записва икономическа специалност в УНСС, София. Паралелно с това започва работа и в голямото семейство на „Метро Кеш и Кери“, където е назначен в Търговския отдел на фирмата. Стажът в „Метро“ се оказва изключително полезен за младия помориец, който си спомня с усмивка за този период от живота си. През 2013 г. се завръща  в родния си град, за да поеме от баща си бизнеса с един от най-посещаваните хотели в Поморие. Разговорът ни с Антон поставя началото на поредица от интервюта с млади и високообразовани хора, решили да се завърнат в родните места, за да приложат наученото тук – кое ги мотивира, имат ли визия за бъдещето или смятат отново да погледнат към новия терминал на летището.

Г-н Тръпков, произхождате от известната поморийска фамилия, която освен проспериращ бизнес има и авторитет сред съгражданите си – рядко съчетание в съвременна България. Завърнахте се у дома, но смятате ли да останете?

От 2 години и половина живея в Поморие, тъй като началството, (има предвид баща си Георги Тръпков, б.а.) вече иска да отделя повече време за здравето си, за почивка. Аз взех решение да се върна в родния град и да поема една част от тежестта в семейния бизнес. Беше трудно да свикна с адаптационния период след завръщането от Холандия. Това бе сложната част, иначе самият работен процес е доста по-различен, много по-интензивен, тъй като отговаряш буквално за всичко. Можеш да делегираш, но не е това идеята, поне на собствения, семейния бизнес. Трябва да обгрижваш абсолютно всичко – персонал, гости, партньори.

Бихте ли конкретизирали какво ръководите Вие? И с какво хотел „Сент Джордж“ се отличава от други туристически обекти?

Основният бизнес е хотелиерския, има и ресторантска част, която е изключително доходоносна. Не е all-inclusive!, което държа да подчертая. През летния сезон има голяма градина. Хотелът се намира в централната градска част, много посещаван, но заради локацията, а защото се стараем да поддържаме баланса цена-качество-добро отношение. В общи линии можем да говорим за ресторантьорство и хотелиерство, с това се занимавам.Това е семеен бизнес. Стартиран е през 1999 година и аз винаги съм помагал, най-вече през летата, когато съм бил свободен. А от 2 години и половина съм изцяло отдаден само на това.

Как намирате Поморие, завръщайки се от Хага?

Най-трудното  в малкия град е да си намериш среда, с която да се чувстваш в  унисон. Градчето е приятно, чисто, спокойно, много подходящо място да живееш със семейството си, да отгледаш децата си. Това и бургазлии го казват. Има градски характер. За разлика от Несебър, Созопол, Приморско, Китен, Царево, имаме възможността  да се прави туризъм целогодишно, а не само през сезона. Имаме природни ресурси - кал, луга, разполагаме със санаториуми и висококвалифициран персонал в тях. Голяма част от хотелите имат вече добре изградени СПА-центрове, които предразполагат гостите ни да идват тук, за да лекуват различни болести или пък да се отдадат на превантивни процедури и релакс. В общи линии туризмът е основното перо.

Все пак, не е ли странно завръщането ви. Повечето млади хора напускат страната, а вие правите точно обратното?

Възможността за развитието ми в чужбина бе по-скоро кариерна. То става постепенно и е свързано с много пътувания. След университета, в който учих, колегите, които останаха в чужбина буквално всяка година са на различни места. Работят в Дубай, после ги пращат в Тайланд, връщат се в Европа. Аз предпочетох да се прибера в България и да разработвам нашия семеен бизнес, а не да гоня кариера в „Хилтън“, „Фор сийзънс“ или друга хотелска верига.

А чувствате ли се достатъчно подготвен, за да направите тази крачка, тоест да поемете бизнеса на вашия баща, в повечето случаи синчетата на богатите се оказват просто едни глезльовци?

Когато се върнах, имаше много неща, които до тогава ми бяха убягвали през годините, но в течение на работата и с помощта на баща ми научих много.

Как би изглеждал Поморие  след 10 години, ако зависи от вас, от вашите решения?

През последните 5 години се работи много по отношение подобряването на инфраструктурата на града, правят се неща, които модернизират и европеизират Поморие. Има проекти, които Общината е спечелила и в момента работи по тях. Вижда се. Така че в  близко бъдеще е напълно възможно Поморие да стане един от най-хубавите центрове на Черноморието. Въпросът обаче е в една дългосрочна политика, говоря за стратегия, която да се приеме и да прилага от всеки следващ кмет и политическо мнозинство, независимо от смяната на партиите. Да се изгради тази стратегия,  да бъде ясно какво и как трябва да се случва. Не само чрез Общия устройствен план. Говоря не само за инфраструктура, която да доведе големи инвеститори в строителството. Това е само началото. В рамките на едно 4-годишно управление да се гони просперитет, за който говоря, е изключено.

Имате ли усещането, че настоящият кмет Иван Алексиев и неговата администрация, мнозинството в Общинския съвет имат такава стратегия, която следват и която би могла да се поеме от следващото управление на Общината? Питам ви, защото ми се струва, че вървим към презастрояване на централната част на Поморие, създава се чувство за хаос, инфраструктурата не е завършена. Вие какво мислите?

Има какво да се подобрява по отношение на инфраструктурата, но бумът на строителството в Поморие доведе до прииждането на много руски граждани, които закупиха жилища. Допреди 7-8 години в нашия град нямаше шарена сграда, всичко беше сиво, така че има и  плюсове в новото строителство. Разбира се, нещата се свеждат до там, че трябва и да се прокарат съвременни комуникации, да се оправят улиците, да има тротоари, да има паркоместа, зелени площи. Това  липсва и сякаш планирането в момента е такова, че всичко се прави в движение, а не е предварително замислено. Това трябва да се промени.

Ние следим отдавна работата на местната власт. Не мислите ли, че амбициозен, високообразован и  със собствен бизнес човек като вас трябва да се включи и в политиката, за да влияе при вземането на решенията, тоест да поеме отговорност за бъдещето на града си и на общината като цяло? Готов ли сте за това?

Повечето млади хора в Поморие, с които общувам, са заети със собствен бизнес и всички са наясно, а и ние коментираме редовно проблемите в града, какво още може да се подобрява, но сякаш тази крачка, за която сега ме питате,  до този момент не е стояла на дневен ред в разговорите ни. Участието в политиката на община Поморие, в местното управление, не е за всеки и не всеки иска да се впусне в това нещо. Разбира се, аз считам, че ако имаш доходоносен бизнес, храниш 50-100 души и нещата ти вървят, подобен преход към включване в местната политика е нелогичен. Същевременно обаче липсата на хора от бизнеса в местното управление води до взимането и на неадекватни решения. И може да се каже, че това се дължи на недостатъчния опит на избраните да ни представляват в Общинския съвет.  Много неща не се съгласуват с бизнеса, при това не от сега, а от много време. Правят се епизодични срещи, но истинска консултация и особени резултати няма. Усеща се липсата на  бизнес мислене в Общината.

Познавате ли някого от 21-е общински съветници?

Вътре има представители на доста партии, основно на водещата ГЕРБ, но много малко от тях познавам лично. Причината е, че те са повече политици, отколкото хора, произлезли от бизнеса, свързан с развитието на туризма. Такива, които реално да разбират от туризъм, а това е основното за общината, ако искаме да се развиваме. На моята възраст общински съветник не познавам.

Ако получите покана от политическа партия за включване в листата на общинските съветници, бихте ли се съгласил, за да работите в тази посока?

Не съм мислил сериозно по такъв въпрос. Безпартиен съм. Щом ме питате, възможно е да е дошло време да поема отговорност и за общото. Предпочитания към партии нямам. Аз следя политиката колкото и повечето други млади хора, нямам крайни пристрастия. За мен лично, както в националния парламент, така и в Общинския съвет, хората трябва да са компетентни, а коя партия представляват не е от голямо значение.

Тоест на вас ви трябват лидер и партия, които биха оценили идеите ви?

Да има точни и ясни приоритети, да видя програма за 4,8,12 години напред. Аз имам желание с каквото мога да допринеса, но вие ме питате за пряко участие в Общинския съвет. Върху това трябва да се замисля, преди да дам отговор с коя политическа сила бих се ангажирал.


В категории: Поморие


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
54
Коментара по темата
54.
*********
17.05.2018 21:35:54
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
53.
помориец
20.03.2015 15:41:21
0
0
Да ама ако се оженят на Тръпков синовете хотелчето му едва ли ще може да изхранва три семейства пък и за коя градина се говори , че нещо недоумява?може би за масите които са сложени на градинката в центъра, атам мястото е общинско и на всички хора
52.
Реформаторова
11.03.2015 20:18:18
1
1
Вън крадливите реформатори от Общ.съвет в Поморие!!!!!! Да не ги изреждам знаете ги всички!!!
По добре Алексиев по малкото зло!
51.
77
09.03.2015 23:16:27
0
3
Кой знае кой си и си се върнал да "спасяваш" Поморие.
50.
помориец
07.03.2015 16:20:02
1
1
Някои хора достатъчно се облажиха от общинската баница. Малко срам нямат ли че сега и децата им.
49.
мнение
06.03.2015 15:20:01
0
1
Тръпков малко краде по времето на Трухчев , че още искаш да се облагодетелстваш тоз път син ,ако може общински съветник, ами да вземе и СТоянджов да предложи неговия Георги
48.
Стига сте се хвалили
05.03.2015 23:10:35
0
3
Тръпков-син е завършил английска гимназия, ама Частната английска гимназия. Не официалната, в която приемат с изпит след седми клас, а в която си плащаш. В Холандия има много университети. Изпит SAT, SAT1, TOEFL... нещо? Или пак бецален?
47.
Сийка
05.03.2015 12:54:54
1
0
все едно гледам Марлена плешива само дето не се вижда задника голям като на Тръпков баща ли е
46.
помориец
05.03.2015 11:22:31
2
1
Абе Тръпков вече не престижно да завършиш езикова гимназия особено английска дето са всички дроги, не е и кой знае какво да учиш на вън , защото всички теглят вече заеми и учат на вън, щото там няма приемни изпити, въпроса е да останеш на вън и да се реализираш , защото на вън трудно са краде и едва ли ще можеш да си построиш хотелче
45.
инж. И. Ж.-виден еколог
05.03.2015 11:14:33
0
0
яжте ми дебелия мазен гъз
44.
Марин
05.03.2015 09:10:45
0
2
Стоенджов сега е твой ред да си рекламираш сина
43.
Радева и майка й лъжат съда
05.03.2015 02:10:43
0
4
Раева и майка й Пулева прибраха от Община Поморие над 40 хил. лв за кочината, в която живеят с фалшиви фактури от несъществуващи ремонти. Пълни мошенички. Всички ги знаят.
42.
Кучетата в Поморие са по-известни и уважавнаи от Ж
05.03.2015 02:06:16
0
4
Калинка Жекова и Калинка Радева не са за пред хора. Без Таня Гюрова са гола вода. Никому неизвестни или по- точно известни с неизвестността си. Станаха за мезе на цяло Поморие. Никой няма да гласува за тия нискоинтелигентни парцалани.
41.
служител в община поморие
05.03.2015 01:57:04
0
5
ако някой ще ви изобличава, ще е в zadkulisite.com, а след това гласовете ви в поморие ще са 0. от герб ви провокират, а вие се връзвайте и правете кефа на алексиев. много кухи сте били.
40.
до син
04.03.2015 16:53:18
1
2
Ами в другите хотелски вериги се иска бачкане , а тука други ще ти слугуват и аз да имам хотел от крадени пари и аз ще се върна, ако не за какво зда работя на такива като теб за малко пари по-добре да си стоя на вън.
39.
приятелка
04.03.2015 16:48:45
3
0
Ало, измисленото комплексирано гейчето с майка баба Яга в действие престани да пишеш простотий за Жекова и Радева
38.
ЦВЕТАНА
04.03.2015 16:44:28
0
3
Чакайте малко нали Жекова е някакъв инженер и до колкото рабирам за винопроизводител за какъв еколаг в общината се гласи?Щото и аз имам диплома от хранително вкусовата в Пловдив и аз искам да стана еколог!
37.
Женя
04.03.2015 16:40:56
1
1
Много лесно се прави бизнес с крадени пари
36.
ясновидец
02.03.2015 16:41:26
2
0
Пилците се броят наесен!
35.
Калинка-Жекова до Калинка-Радева
01.03.2015 18:26:14
0
5
Много бързо ни разкриха,никой няма да гласува за нас. Ще останем без работа и имоти???
34.
К.Г
28.02.2015 19:02:38
2
8
Тея калинки всички ги знаят че искат да се докопат в Общината за постове и имоти.
33.
вромос
28.02.2015 18:19:16
0
9
Чудя се на Валере Симеонов как може да се излага с тези хора не ги ли проучват предварително. Хора комроментирани в обществото и които защитават само лични интереси няма какво да ги коментираме камоли да участват в управлението на града. Гласувах за тази партия и такива хора нямат място в нея. Кой подписал кой не нали Ви платиха и точка.
32.
до Х.Я
28.02.2015 16:58:52
10
1
Х.Я погледни в папките и виж кой се е подписвал тогава за да е глобена Общината.Държи ли те да му кажеш името защото не е и Златанов, и на часа ще изчезнеш от Общината.Топиш Жекова за да бъде Д.Я/сестрата/ еколог на общината.
31.
Х.Я
28.02.2015 16:33:08
1
11
Д-р Радева измислената, и инж.Жекова заради която глобиха Община Поморие. Не си мислете че само Стоян ви плюе, всички служители на Община Поморие също участваме в коментарите. Вие сте едни нещастни пиявици. Скоро и от ръководството на НФСБ ще ви разберат))))
30.
Стоян
28.02.2015 16:11:26
1
12
Нямам предложения от партии, не ме намесвайте в политиката. Само се друсам, всекидневно с чай с мед, крос по плажа, ядки, плодове, зеленчуци, риба... Иначе нямаме какво да ядем. Добре, че е пенсията на баба ми, изнемогваме! Не знам как си плащам университета, тока, водата, телефона.... Магия. Нямаме пари, обаче майка ми е все пияна. Толкова пияна, че по цял ден пише културни проекти за организации в ЕС. Много сме зле. Всекидневно пияни и дрогирани. Баща ми и той. Сега ми се обажда от Дубай, отиде да гледа турнир по тенис. И той е пиян и дрогиран. Сестра ми е на снимки вече - и тя е пияна и дрогирана. Имам много самоубийства, не е едно. Назад сте с материала. Ама не умирам. Да не би да съм безсмъртен. Не знам. Но съм пиян и дрогиран. Хахахххх!
29.
Пияни и дрогиране сме
28.02.2015 15:15:56
0
2
Вземете напишете една публикация, стига сте дремали да пишете в коментарите, ами си публикувайте в сайта, че издиша. Поради що шефката се срамува от името си?
28.
До Стоян Тончев
28.02.2015 15:09:19
11
1
Стояне ,Стояне докъде стигна сам да се хвалиш в сайта. този номер със състудента на Стоян не минава.
пак ли си дрогиран и майка ти пияна.
27.
Състудент на Стоян
28.02.2015 14:35:30
3
11
Стоян Тонев има диплома за висше образование, бакалавър "Публична администрация" и сега следва "Право" Има журналистически сайт, който само за 6 месеца се наложи на национално ниво, работи в обществена ползва и един от най-будните младежи в Поморие. Майка му е магистър и с диплома от университета Деалуер - САЩ "За развитие на медиите". Известна е в цяла България и като журналист, и като човекът, който направи най-много за културата в Поморие и популяризирането на черноморския град в цял свят. Нейните книги се намират във Вашингтонската библиотека, Национална библиотека - Париж, Национална библиотека - Москва и още, и още. Стоян има перфектно семейство - баща му е успешен бизнесмен, сестра му завърши Мичиганския университет и сега е актриса в Холивуд. Не познавам лично въпросната Радева, Жекова и някакви техни споменати по-долу техни майки, но нещата, с които са известни в Поморие, изобщо не ги охарактеризират положително. Стоян никога не е искал да бъде в листа на НФСБ. И никога не би се идентефицирал да бъде в една листа с някой от представителите на НФСБ от Поморие. Последно, когато говорихме, ми сподели, че има предложения от много партии за участието в местните избори, от ръководни фигури, но не е дал категоричен отговор на никоя до тях до този момент. Така, че изпуснете парата.
26.
До Стоян Тончев
28.02.2015 14:14:06
12
1
Светла и Стояне престанете да пишете глупости и неверни неща срещу тези две интелигентни жени
д-р Радева и инж.Жекова тъй като ги познавам лично. Впечатлен съм от тяхната борба за справедливост, много малко хора се борят като тях за доброто на поморийци, а не за лични интереси като вас двамата и леля ти. Пишете срещу тях защото ти отказаха да влезеш в листата за общински съветници на НФСБ. За тово ти като се насмъркаш и майкати като се напие започвате да хулите членовете на НФСБ. Колкото повече обиди и клевети пишете за д-р Радева и инж.Жекова толкова повече им вдигате рейтинга. Първо си вземи дипломата за висше образование и тогава се кандидатирай за общински съветник.
25.
От Радева и майка и Иванка Пулева
28.02.2015 14:11:16
1
7
Радева: Бях в Гърция. Заработвах. Даже ме забремениха. Обрах бащата на децата си и избягах с тираджиите. Сега имам две копелета.
Пулева: Лежала съм в затвора. Нямам какво повече да добавя.
24.
до стоян тончев
28.02.2015 12:45:31
11
2
Записан ви е час при д-р Саян за продължение на диспансерното ви наблюдение по повод направен от вас суициден опит/за самоубийство/на Вас и болната ви анорексична майка-сряда.14.30 часа.ул"Оборище"12.Моля,спазвайте уговорения ви час
23.
Х.Я
28.02.2015 12:08:23
0
13
До калинка(Радева) и калинка(Жекова) вие сте срам за НФСБ. Нито къща ще вземете и работа няма да почнете в Общината. Скрийте се не ви ли е срам от хората.
22.
Жоро
28.02.2015 11:04:01
0
5
Тояа цялото озмекярско и безименно плюене срещу един млад човек застанал с името си и с делата си просто отвращава! Успех Антоне, все още в Поморие има много ама много свястни хора които те оценяват и подкрепят. И не унивай, мърши и нещастници които сами не знаят дали са живи има и ще има, важното е нормалните хора да успяват, Успех...
21.
Г.Г Грозника
28.02.2015 08:09:36
0
0
Аз съм най-голямата подлога,тази година обаче май много ще ме чукат....
20.
Krasi
28.02.2015 01:29:32
0
5
Типичната омраза на ограничени помориици - отричат всичко кадърно ,завиждат и кълнат , много жалко за града ни
19.
Болната Радева на всяка манжда мерудия
27.02.2015 22:06:26
0
12
Само общинския съвет ми е в главата. Да вляза аз веднъж вътре, всичко ще направя, за ми дадат къщата на центъра, която не е моя. Само това ме интересува. Нито от политика разбирам, нито мога да говоря правилно. Невзрачна селска буца си падам малко аз, но съм много алчна. Майка ми и тя. Клеветничка си пада, ама добре че отиде едно момче да й стане свидетел на двете дела и да каже истината, че иначе щяха пак да я осъдят, както преди.
18.
Раковоболната пелтечка
27.02.2015 21:51:38
2
11
Гледай си болестите. И болните деца. И сляпата майка. Вас Господ ви е наказал и ще продължава да ви наказва.
17.
Калинка Жекова
27.02.2015 21:29:32
0
11
Много съм проста и съветничка ще ставам аз.
16.
той ще се познае
27.02.2015 21:10:56
11
3
Затова те съди иван алексиев.а когато ти и анорексичната ти майка нямахте хляб да ядете-хората бяха добри.съветник няма да станеш-на който и да се молиш.но се моли баба ти да е жива да й ядете пенсията.а другия път като скачаш от етаж на леля си да се самоубиваш избери по-висок етаж
15.
до 14
27.02.2015 21:04:25
6
7
Поморийци не са длъжни да ти слушат скопените словоизлияния бе селяндур.статията е за Тръпков-възпитано но не дотам познато момче за града.тъпърва дано се представи и успее
14.
Калинката Радева не е на себе си
27.02.2015 20:42:45
0
13
Радева и майка й са пълни откачалки. Всички в града ги ненавиждат, но те са си въобразили, че ги коментират точно определени и хора и "какво си баба знае, това си бае". Ако ще не докторка, ами професорка да стане, ще си остане проста патка. Тя и Енева е доктор, да не би да не е куха като дънер?
13.
*********
27.02.2015 20:12:32
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Павлов
27.02.2015 19:51:27
0
7
И от мене успех, пич.
11.
Ж. Атанасов
27.02.2015 19:44:20
1
10
Един от малкото случаи, в които децата на Поморие се връщат. Натрупали знания и опит. Поморие може да бъде променено само от такива хора, които са видяди един друг, по-подреден свят. Те не биха се примирявали с решения, взети по "целесъобразност". Въпрос на личен избор за всеки е включването му в местната политика, но едно е ясно: Поморие има нужда от такива хора в Общинския съвет - образовани, с мениджърски опит, без зависимости, уважаващи традиционните християнски ценности, социално насочени. Ако в Общината влязат достатъчно такива съветници градът ни ще заприлича на китните населени места по ръкавите на Халкидики! Този тип специалисти ЗНАЯТ, ИСКАТ и МОГАТ! УСПЕХ АНТОНЕ!
10.
haha
27.02.2015 19:32:28
5
10
по тъп град от Поморие няма, селяни и комплексари живеят в 90-те . Долно племе са жителите селски тарикати а за Антон пич е ама града е селки
9.
Защо бе?
27.02.2015 17:38:58
2
20
По тъп град Поморие не съм виждала до сега - защо така се плюем бе хора. Какво искате от Антон,за някой да е казал нещо лошо. Как после да се оправим?
8.
agh
27.02.2015 17:03:30
3
9
С каква цел е това Порно
7.
до Помо
27.02.2015 16:52:51
15
3
Изглежда ти с майка ти сте калинки-наркозависими анорексици.радева си остава доктор до края на живота си и не се интересува от власт и кметски постове.проблема е че задниците ви доста огладняха,а чрез злобата си повличате само себе си към дъното.поморийци са достатъчно интелегентни хора и изборът е техен-остави ги
6.
Батко
27.02.2015 16:29:32
3
11
"Важна и Значима" статия но за сметка на това платена.Напълно в стила на Керанка Касабова.
5.
tc
27.02.2015 16:13:01
3
9
Моя хотел кога ще го рекламираме ?
Кажи де, кажи ?
4.
Помо
27.02.2015 15:56:57
1
16
Тони да не се излъжеш да отидеш в НФСБ при лудите калинки!!! Срам и позор са тези Прасето-Жекова и Радева и останалите луди.
3.
дидо
27.02.2015 14:31:07
3
13
!!! Приятел от английската ' - става!!!
2.
Помориец
27.02.2015 14:30:02
10
19
Тръпков, колко е тарифата на Касабова за рекламни статийки?
1.
Жоро
27.02.2015 14:12:50
4
23
Лично познавам младежа, културен и интелигентен, би бил ценна придобивка за всяка една партия в града, е разбира се ако те - Партиите имат нъжда от свежа кръв и действителна промяна на статуквото, от каквато промяна безспорно града има нужда! Освен това не ви ли прави впечатление позитивизма в думите му!!! Бих го подкрепил с удоволствие!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори