×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да му кажа, че на 32 години съм още девствена?


Как да му кажа, че на 32 години съм още девствена?
Страхувам се, че ще ме зареже веднага, признава младата жена
24 Февруари 2015, Вторник, 22:44 ч.
Източник: Космополитън

Страхувам се, че ще ми се смее, а страшно искам той да ми достави удоволствието, което от дълго време чакам

Здравейте,
от известно време  се срещам с мой колега. Той се държи много мило с мен и мисля, че това е моя човек, както се казва.

До сега сме се натискали по разни заведения и нощни клубове, но не сме правили секс. И то защото аз все се дърпам и си измислям разни извинения, които обаче вече започват да звучат доста тъпо. Проблемът е, че аз съм девствена. На 32 години съм и това е меко казано смешно и нелепо, но това е самата истина. Не знам как той ще реагира и си мисля, че като разбере ще реши, че или съм луда или и аз не знам какво... и според мен, ще ме зареже веднага. Точно от това много ме е страх.

Преди 7 години имах гадже и правихме секс 4 пъти, накрая той ме заряза заради моя близка приятелка. Аз бях много депресирана и отчаяна. Напих се на един тийм билдинг и си легнах с първия колега, който ми попадна. Почнахме да правим секс и мен ужасно ме заболя – не му позволих да продължим. На другия ден все още изпитвах дискомфорт и отидох на лекар.

Лекарят ми потвърди, че съм девствена. Аз му казах, че преди това съм правила секс с друг партньор и той каза, че има случаи, при които е възможно да се получи такова нещо.

От тогава супер се депресирах и не съм имала гадже... Това ми стана някакъв комплекс.

Много ще съм благодарна, ако някой от вас ми каже как точно да разкажа всичко това на новото си гадже. Много ме е срам от тази история и се страхувам, че новия ми приятел ще се отврати от мен.

В категории: Животът


11
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
11
Коментара по темата
11.
Девствения
25.06.2023 16:35:12
0
1
Ти не си девствена щом си правила секс 4 пъти. Какви са тия глупости? Яла си четири пъти надървената баданарка, имало е проникване, за каква девственост пишеш? Няма какво да му казваш, защото не си девствена. А един мъж много би се зарадвал на девствена жена, но за съжаление ти не си такава....
10.
сексшоп
15.04.2017 09:55:30
0
2
Щом не се чувстваш готова - не бързай още. Тялото и ума ще ти подскажат, кога трябва да се случи като дойде подходящият момент. Не се притискай и не мисли постоянно за това. Отпусни се, забавлявай се сама, купи си секс играчка например дилдо http://www.sex-erotika.com/dildo
за да свикнеш с усещането и си доставяй удоволствие. Не трябва обаче да имаш прекалено големи очаквания, когато правиш секс за първи път и да се притискаш психологически, че трябва да е нещо наистина специално, защото повечето пъти първият акт е по-скоро разочарование. С опита след това всичко си идва на мястото. Успех
9.
эфп
11.02.2016 14:57:45
0
4
велики глупости ,щов е правила секс 4 пъти ,не е девствена.Няма какво да се прави ва невинна ,защото не е,щом е била с мъж и то не веднъж.
8.
эфп
11.02.2016 14:57:45
0
3
велики глупости ,щов е правила секс 4 пъти ,не е девствена.Няма какво да се прави ва невинна ,защото не е,щом е била с мъж и то не веднъж.
7.
absurd
25.02.2015 11:17:16
0
5
Питaй го кaкво мисли зa девственосттa,кaто премълчиш зa опитa,фиaското и рaзочaровaнието.Aко и този път болкaтa е голямa ще се обърнеш към гинеколог безболезнено дa нaруши целостa нa хименa.
6.
савата
25.02.2015 01:19:43
1
5
ей, мацко няма да си виждала толкова щастлив мъж на тоя свят като му кажеш , освен ако гаджето ти не е рапон , няма от какво да се срамуваш или комплексираш.
5.
absurd
24.02.2015 23:10:53
1
4
Aбсурд.Дa не си посмялa дa рaзкaзвaш зa предишни връзки дaже и дa ти се моли.Животa е тук и сегa.Всичко минaло си е минaло.Зa предишните си неуспехи и рaзочaровaния можеш дa съжaлявaш единствено ти сaмaтa.Сaмо глупaвите хорa не съжaлявaт зa собствените си грешки и зa зaгубеното време по някой който не си е зaслужaвaл дa му отделиш и минутa дaже от животa си,не чесеци.Мен лично никогa не ме е интересувaл сексуaлния живот нa приятелките ми преди дa се зaпознaем.И съжaлявaм зa времето което съм изгубил нaпрaзно.
4.
South
24.02.2015 20:50:31
4
9
Както си го разказала тук. Девственоста не е недъг. Казваш му, ако иска, ако не да се спасява. Има други, които ще го оценят. Успех.
3.
До 1 и 2 Прави сте
24.02.2015 20:49:10
2
8
Хората преди мен го написаха много точно и все пак мога да добавя..Живота е един,и не съжелявай за нищо минало което ти се е случило.Ние израстваме докато сме живи така че,няма срамно..Нещата Можеш да ги направиш много по добри от колкото си очаквала.Бъди смела и горе главата.Истинския Мъжкар ще е до теб въпреки това и много други неволи и тревоги.Успех.!!
2.
читател
24.02.2015 20:40:46
3
9
Ами ,ако наистина е девствено това момиче ,той направо трябва да я позлати ,защото в днешно време такива почти няма....но тя все пак е правила няколко безуспешни опита .Според мен трябва да му каже ,защо се опъва ,защото в един момент той ще почва да проявява мнителност в някоя друга насока и всичко хубаво да отиде по дяволите ,така че побързай ,момиче!Бъди сигурна ,че ще е много щастлив от новината!
РS&Разкажи я така ,както си я разказала на нас читателите ,само че очи в очи ..в един дълъг и подходящ, и романтичен разговор!Бъди сигурна ,че ако е истински мъж ще оцени и девствеността ти, и искреността ти!Ако обаче се случи обратното/в което се съмнявам/,по-добре бягай от такъв ,колкото се може по-далеч!
1.
йй
24.02.2015 20:37:28
2
8
Истината ще те освободи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори