×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще се кандидатирам за пети мандат, само ако БСП се нуждае от мен. Димитър Николов от ДПС няма да е кмет на Камено!


Ще се кандидатирам за пети мандат,  само ако БСП се нуждае от мен.  Димитър Николов от ДПС няма да е кмет на Камено!
Опентът на БСП на местните избори в Камено ще е ГЕРБ, а не ДПС, те нямат потенциал, смята кметът на общината Стефан Бонев
23 Февруари 2015, Понеделник, 16:00 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Гласовете на ромите тук се разпределят между различни партии, само в селата Свобода и Трояново ДПС има ясно изразена подкрепа

- Г-н Бонев, Вие сте един от двамата кметове на БСП в региона, за които лидерите на партията са категорични, че ще бъдат издигнати за нов мандат на предстоящите местни избори. Депутатът Атанас Зафиров ви посочи като успешен. Лидерът на БСП Михаил Миков заяви, че Камено по ваше време е чудесно място за живеене. Вие решихте ли какво ще правите, защото бяхте заявили отдавна, че се оттегляте?

- Процедурата в нашата партия е по-специална, трябва да чуем какво ще е мнението на партийните организации, кои ще са кандидатите. Още нямам яснота и не съм взел своето решение, макар че времето наближава.

- БСП способна ли е да излъчи друга личност, с която да спечели местните избори в Камено, от години Вие олицетворявате партията там?

- Четири мандата съм кмет. Ако трябва да помагам на партията – ще решим съвместно. Ако преценят, че имат нужда и аз съм правилният човек – ще видим, ще мислим за пети мандат. Въпреки, че доста години станаха да съм кмет.

- Друг вариант реален ли е?

- Трябва да проведем този разговор в нашата партия.

- Нека припомним - на местните избори през 2011г. казахте, че се кандидатирате за последен път. Тогава спечелихте Вашия четвърти мандат. Не са ли достатъчни?

- Аз имам една теория и тя е, че един кмет трябва да кара два мандата и да си отива. Това съм го казал и пред Националното сдружение на общините.  Трябва да е по закон така. Мисля, че това е справедливо.

- Но сега в Камено политическата обстановка е сложна, на последните парламентарни избори ГЕРБ обърна резултата и е първа политическа сила в общината, която доскоро беше напълно доминирана от БСП. Същевременно и ДПС дава сериозна заявка да се цели в кметското място. Може ли да оставите на друг от БСП да се справи?

- БСП има хора, ще трябва да оценим плюсовете и минусите в такава ситуация.

- Има ли сериозен потенциал общинският лидер на ДПС Димитър Николов да спечели кметските избори, виждаме, че се е амбицирала партията на Местан в общината? В какви отношения сте с него?

- Имаме нормални отношения с Димитър Николов. Но мисля, че ДПС няма такъв потенциал. Резултатите им на европейските и на парламентарните избори не са толкова добри, че да могат да имат кмет сега.

- Да разбирам ли, че ако Вие сте кандидатът на БСП, ще приемете за Ваши основни опоненти евентуалните претенденти от ГЕРБ и десните партии, като например Реформаторския блок?

- Ако гледаме последните изборни резултатите –  да, цифрите така говорят.

- Реформаторският блок има ли стабилна структура?

- Всяка партия има своите шансове. Предварително никой не бива да бъде отписван. Зависи кои кандидати ще издигнат партиите, това ще бъде решаващото.

- Ако Вие си направите ретроспекция на управлението като опитен кмет, смятате ли, че сегашният Ви мандат е успешен?

- Имам основание да смятам, че съм успешен кмет, защото това, което направихме по инфраструктурата и за подобряване на живота на хората, е добро, въпреки че винаги може да се желае повече. Важно е да бъде решен проблема с безработицата, но това зависи от създаването на климат за бизнеса Доста инвестиции се направиха в Камено, но не е достатъчен броят на разкритите работни места. Аз продължавам да работя и сега в тази посока.

- Камено е община със смесено население. В града, както и в населените места живеят много роми. Техните гласове определящи ли са за победата на изборите и как се разпределят гласовете им. ДПС ли е водещата политическа сила сред тези избиратели?

- Гласовете им се разпределят между различните политически партии. Ясно изразена е само в селата Трояново и Свобода подкрепата им за ДПС, не коментирам как я получиха.

- Общински лидер на БСП в Камено е Стойка Драганова, която е и председател на Общинския съвет. Защо още не сте водили разговори с областните лидери за местните избори?

- Общи разговори сме водили, но не сме влизали в конкретика, тя е за малко по-късен етап. А със Стойка Драганова работим дълги години. Моето решение обаче ще го взема, след като мине разговорът в партийните организации. Винаги съм постъпвал така - през всичките си мандати.

В категории: Камено


17
Коментара по темата
17.
ми така е
10.04.2015 13:35:50
2
3
като останалите партии са безпомощни и неспособни да излъчат свестен кандидат и да спечелят избори .....до пенсия ще караме, пък то не е забранено и пенсионери да са кметове, така че доживотно може да е- жив и здрав да е човека
16.
И.В.
10.04.2015 09:55:30
1
5
Гласувайте за г.Бонев да се пенсионира
в ОБЩИНАТА и да остане ВЕЧНИЯ КМЕТ
на камено
15.
kailiec
01.03.2015 06:04:01
6
7
Вие сте най-големите малоумници, за да гласувате за тоя селяндур! Две изречения не може да върже, кръстинския мангал.
14.
KOMUNIST
26.02.2015 15:10:37
4
3
STEFAN BONEV E TOCHEN KMET.
AKO NEKOI ISKA KMET MANGAL, E DA NE ZLASUVA ZA NEGO.
13.
KOMUNIST
26.02.2015 15:10:36
3
3
STEFAN BONEV E TOCHEN KMET.
AKO NEKOI ISKA KMET MANGAL, E DA NE ZLASUVA ZA NEGO.
12.
KOMUNIST
26.02.2015 15:10:34
5
2
STEFAN BONEV E TOCHEN KMET.
AKO NEKOI ISKA KMET MANGAL, E DA NE ZLASUVA ZA NEGO.
11.
Svobodni
25.02.2015 18:14:50
4
5
v Svoboda i v Troianobo glasovete si gi kupi Dimitar Nikolov.G-n Bonev,pojelavame Vi uspeschen 5-ti mandat. Tova nedorazumenie ot Troianovo da ne si i pomislia che schte e sledvaschtia Kmet na Kameno
10.
Нено Сенегалеца
25.02.2015 09:14:29
6
6
При тези тежки години дано Бонев пак е кмет през следващия мандат за да не затъне общината!Ако дойде някой неопитен кмет ще пострада самия той и цялата община!
9.
8 мандата
24.02.2015 18:29:37
5
7
браво , кмете .само така
8.
Народът!
24.02.2015 13:58:27
8
12
Бонев е свестен човек.Стига го плюхте незаслужено!Прави каквото може ,че дори и невъзможното за тая неблагодарна паплач.
7.
euroset
24.02.2015 08:12:12
6
13
Бонбонев и мазните му протежета земята ще изринат , но кокала няма да пуснат ! Много кинти са това ей ...
6.
kamenovec
24.02.2015 07:34:40
10
12
Ot Bonev po golqm lajec nqma.Prosto si fantazira she e napravil newto.Kraqt na BSP Kameno idva.Dovijdane drugari komunisti.
5.
Дамян
24.02.2015 06:37:42
2
3
Ако стане митето ще има голям купон и голям смях ха хахаааааааааааа
4.
Цв. Цв.
23.02.2015 18:22:23
14
16
Айде ГЕРБЕРЧЕТА- Хейтърчета плюйте в несвяст ,да очерним противника. Няма такава Облъчена и Заблудена папалач като ГЕРБЕРА.
3.
Hongildon
23.02.2015 17:43:51
10
21
Този комуняг най-редовно си язди крепостиняците дето им е кмет да оправят пътя на гиганта Лукойл за сметка на селяните от град Камено хахахааа
2.
анти-социалист
23.02.2015 17:35:51
18
11
Аве изроди мръсни вас майла раждала ли ви е!!! Не разбирате ли че свободата на човека, свободата на народа няма нищо общо съд комуноидната болест да мачкал хората и да се правиш на равен! Да живее свободата и индивидуализма! Всеки е отговорен за себе си първо. Да живее капитализма, търговията и отвориноя пазар! Да живее любовта и търговията със Европа!! Хвърлете ги тези изверги социалисти и комунисти във затвора!!! Свобода за Европееца! Велика Тракия!!!!
1.
123
23.02.2015 17:16:45
6
7
Да вземеш малко да ремонтираш пътя между Трояново и Аспарухово ,че на нищо не мяза.Сумати народ от Трояново и Равнец работи в Карнобат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори