×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циркаджията Халваджиян завърта ново вносно риалити на екрана, заряза децата, ще катери звезди на кокили, певици ще гълтат огън


Циркаджията Халваджиян завърта ново вносно риалити на екрана, заряза децата, ще катери звезди на кокили, певици ще гълтат огън
Майките и децата повярвяха на обещанието, че тази година ще гледаме нещо мило и приятно на екрана, но Маги Халваджиян реши друго
21 Февруари 2015, Събота, 20:35 ч.
Автор: Илонка Иванова

Майки на малки таланти питат – какво стана с „Големите надежди“? Вдъхнахте надежда на децата ни, след това без обяснение ги оставихте да чакат да излязат на сцената, но сцена няма

10 звезди в продължение на 12 седмици ще поемат пред очите на публиката предизвикателства, които и самите те не са предполагали, че могат да преодолеят, пише в рекламно съобщение на Нова телевизия.

"И аз го мога" е международен формат, който по уникален начин съчетава шоу и изпитание, забавление и яростна конкуренция, спектакъл и състезателен дух. 10-те участници ще поставят на изпитание психическата и физическата си издръжливост, сръчността и артистизма си, за да докажат на себе си и на зрителите, че ще се борят докрай за победа. Te не се страхуват от неуспеха, имат смелостта да бъдат истински звезди, а шоуто и тръпката от неизвестното е над всичко за тях.

Във всеки епизод на зрелищното риалити ще наблюдаваме на живо 5 различни и ефектни предизвикателства, представени от професионалист. После всяка от 10-те звезди ще трябва да избере един от номерата, който да изпълни пред очите на критичното жури и публиката. Те ще имат на разположение една седмица да репетират с помощта на специалист и да извадят максимума от физическите, психическите и артистичните си възможности. За едно и също изпълнение, един срещу друг ще застават две звезди, а след него журито ще определи кой от тях се е справил по-добре. Така претендентите за най-добро изпълнение ще останат 5-ма.

Следващата стъпка е всеки член на журито да елиминира по още един участник, докато останат двама финалисти за вечерта. Зрителите обаче са тези, които ще имат последната дума - техният вот ще определи седмичния фаворит. Всяка седмица звездите ще трупат точки, които им помагат да стигнат до финала, а големият победител ще бъде един.

Един ще бъде и водещият, който ще превежда участници и зрители през джунглата от предизвикателства. Неговата роля е повече от трудна, защото той също ще бъде въвлечен в приключението „И аз го мога", като поеме своята доза предизвикателства.

„И аз го мога" се излъчва с голям успех в Италия, Испания, Бразилия, Мексико, Португалия, Румъния, Русия. Много големи международни звезди вече са минали през предизвикателствата на „И аз го мога". Паметен момент в Русия е изпълнението на манекенката, актриса и водеща Олга Бузова, която прави шеметно изпълнение на трапец, без осигурителни въжета, още в първия епизод на състезанието. В Италия звездите тичат на огромни кокили, жонглират с пет топки, гълтат огън..., а любимото изпълнение на Аманда Лиър, която е член на журито в италианския формат, е сложен танц, включващ въртене на тесто за пица с ръце.

Как продуцентът Маги Халваджиян, чиято първа професия е цирков артист, ще предизвика любимите български звезди и ще успеят ли те да издържат на темпото на професионалистите, под критичния поглед на журито, ще разберем месец март в уникалния шоу-спектакъл „И аз го мога", само по Нова.
Дотук нищо ново под слънцето. Поредната лъскава шумотивеца с поредните втръснали ни до гуша вече професионални риалити-герои. Поредната купена продукция и присадена в родния ефир.
Никой даже не се учуди от новината, че една от участничките ще е Петя Буюклиева, която засега не се е изявавала единствено във футболен мач и то не за друго, ами такова рилити просто не е имало.
Българският зрител е търпеливо създание. Той може да гледа какъв ли не тютлю гювеч, без да възроптае и без дори да се сети да смени канала.
Така че една телебоза повече, една по-малко няма никакво значение.
Само че...
Миналата година всички бяха във възторг от иницативата на Маги Халваджиян да се направи конкурс за талантливи пеещи деца. Такъв досега нямаше, ако не броим Слави Трифонов, който си ги прави прериодично и най-важното – осигурява добра кариера на победителя.
В отговор на това и заради враждата между двамата, Маги направи „Големите надежди“ и майки, баби, роднини и зрители с вкус към красивото и приятното буквално залепваха за екрана да гледат красивите и талантливи хлапета как пеят, как извисяват гласчета, като звънчета и огласяват целия ефир. Умиляваща картинка, която разтопи и най-железните сърца.
В края на предаването победителите си получиха наградите, а какво се случи по-нататък с тях, никой не разбра. Еднствено Кристиана Асенова, която победи, после се яви и на Х фактор, но след няколко концерта отпадна. Останалите потънаха в историята.
На финала Халваджиян тържествено обеща, че тази пролет предаването ще има нов сезон. Майки на талатливи деца, хукнаха да ги водят по уроци, потрошиха сума ти пари и време цяла година с надеждата рожбите им да се изявят, но внезапно и без обяснения шоуто приключи с един сезон, а втори просто няма.
Защо? Обяснение не даде никой, пък и кои са майките и зрителите, че някой трябва да им се обяснява? Вместо сладки пеещи дечица, сега ще гледаме Петя Буюклиева и още девет  така наречени звезди как се правят на маймуни в поредната вносна продукция.
Някои ще кажат – ами прави се това, което се продава повече. Вероятно. Но силно се съмняваме, кое ще докара повече зрители – невинните хлапета, или чекнещите се по екрана звезди.
Като се има предвид вкуса на българина, нищо чудно второто да привлече повече, ако не зрители, то рекламодатели. Защото в детско предаване няма как да рекламираш дамски превръзки, тоалетна хартия и лекарство против запек или диария и особено презервативи, нали?
Да. Всеки прави телевизия, за да спечели. Нормално. Но няма ли тя и социална функция, която да показва доброто и да възпитава?
Нашите телевизии явно не. Те са на ниво панаир и шоу, но не и на формиране на ценности. Доказва го и фактът, че социален проект, направил толкова добрини, като „Предай нататък“ на Наталия Симеонова, също падна от ефир. За да го замени поредната евтина зрелищна продукция.
И може би съзнателно се появяват формати, пълни със сплетни, интриги, скандали, но не и учещи на добро. Предавания, които събуждат долните воайорски страсти, но не и съзидателното и красивото.  А понеже явно пеещите дечица няма да се хванат за косите или да си събуят гащите в ефир, минаха в графата – безполезни предавания.
Носи се слух, че Маги Халваджиян е бесен, че Би Ти Ви даде на Слави Трифонов да продуцира „България търси талант“ и реши да отвърне на удара с нова продукция, където ще има страсти, скандали и шоу и ще му отнеме аудиторията.
Говори се и че „България търси талант“ и „И аз го мога“ ще се излъчват в един и същи ден и в едно и също време и всеки ще се опитва  да изпързаля другия и да вдига рейтинга на телевизията си.
И докато атовете се ритат и ни заливат с помия, ние можем ли, или не можем, изобщо да не ги гледаме?
Явно не можем, защото максимата „Хляб и зрелища“ е в пълната си сила в момента и колкото повече намалява хлябът, толкова повече се увеличават зрелищата.
Всемирен закон.
Но в случая побългарен и типичен за цинизма и помията, в които живеем.
А излизане от блатото – няма.

В категории: Бизнес


Автор
18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Кашмера
07.03.2015 20:42:44
0
0
Г-жа Илонка е точна в статията.Искам само да допълня,че не е луд този който изяжда баницата,а този който му я дава!Ако никой не изпраща SMS-си на тъпите им реалита и не пълни ерменската гушка,няма да ги има!!!
17.
gb
23.02.2015 20:38:47
0
3
Баба Илонка трие коментари в тази тема когато не и отърват ....
16.
ТТТ
22.02.2015 12:50:22
0
3
Коментарите на читателите ви, Флагман, показват, че народът вече тотално се е опростачил. Той наистина иска зрелища, цинизми гадории, вносни боклуци, секс и пошлост. Затова и в България не се раждат деца. Не ги заслужаваме.
15.
хонгилдон
22.02.2015 12:02:27
3
4
Циркаджии сте вие от флагман мухльовци!!!
14.
талант
22.02.2015 10:37:54
3
2
като си направите собствена тв ,тогава може да си пускате колкото си искате детски филмчета или научно-образувателни . По цял ден си пускайте и концерти на детски хорове ако искате. Плащайте си разходите и лицензите и си правете каквото искате програма. Когато става въпрос да се печели,а това е основно в частната сфера,не вменявайте социалността като задължение. Например,Илонка защо една година не пише тук без хонорар ,при това само на социална тема? Да я видим колко ще изкара.....
13.
Учителка
22.02.2015 09:26:50
0
7
Аз също съм на мнение, че телевизията трябва да има и възпитателен характер, а не само комерсиален. Всички предавания за деца отпаднаха едно по едно, даже филмчета няма, освен в неделя рано сутринта, когато те спят. Тук правилно се отбелязва, че се набляга само на зрелищата и то на тези, които събуждат най-долните страсти. Вземете за пример Биг Брадър, "Къртицата", "Сървайвър" и всички останали вносни боклуци. На какво учат те? На скандали, интриги, агресия, подли номера, а напоследък и на свалени гащи. А къде е мястото за изява на нашите деца? Или за възпитание? Остана само улицата. Затова съм за - повече пеещи деца на екрана, по-малко злоба и насилие.
12.
DO ILONKA
22.02.2015 03:19:18
2
2
ILONKE, SKARAI SE NA REDAKTORITE.
KVO E TVA RILITI? OSHTE V ZAGLAVIETO...NE MOJE TAKA,KASABOVA SHA TI OTREJE PREMIALNITE HAHAHA
A I NA NEIA I TREBAT PARI ZA ADVOKATI, VIJ KOLKO NAROD IA SADI ZA KLEVETA
11.
ффф
22.02.2015 00:17:36
8
7
Това простотията и комунизма е оставило белези във Северно Иранското племе наречено България и Русия, ебаси простите хора, никакви Траки не сте.
10.
Ники
21.02.2015 22:01:43
3
10
"...продуцентът Маги Халваджиян, чиято първа професия е цирков артист..."
Къде видяхте обида към дребното арменче? Има ли обидна професия?
9.
asd
21.02.2015 21:38:21
5
10
ако аз съм известна личност и ме наречете така флагманчовци ли сте не знам какви сте но ще съжалявате до девето коляно и не говоря за съд това ще ви е най-малкото наказание съда
8.
до 6
21.02.2015 21:21:12
0
4
Ей педал, да съм те обидил, че ме наричаш нещастник. Като не ти харесва мнението ми си го нахакай в устата, а не да обиждаш. Смотаняк такъв.
7.
Faith
21.02.2015 21:21:09
4
15
Само докато ви прочета заглавията и ми се отщява да прочета статията,отвратителни сте!!!
6.
До 5
21.02.2015 20:14:27
4
4
Пълен нещастник си! В цял свят всяко хебаво нещо се оценява и награждава. Това и стимул за развитие на децата. Иначе ще си тъпчат на едно място. Дори в невинните детски игри на дама, на ластик, на топка, има елемент на състезание. Прочети малко педагогика, не се излагай.
5.
пак аз
21.02.2015 20:05:24
1
4
Колкото до оценяването на децата където и да било си е глупаво, защото оценяването блокирва и пречи.
4.
до 3
21.02.2015 20:02:35
4
9
Ти явно не правиш разлика между комерсиално състезание, каквото е при Слави и при Халваджиян и съзтезание по знания. При комерсиалното изтезават децата заради болните амбиции на родителите и печалбите на продуцентите, а при другото - децата просто се конкурират.
3.
До 2
21.02.2015 19:52:15
9
4
Няма нищо по-красиво и мило от талантливи деца на екрана. Защо се състезават? По тази логика не трябва да има оценки в училище, олимиади, мачове, игри. Та нали животът е състезание? Нали така се учат?
А Бозаджиян е меркантилно арменско копеле. Не е трябвало да им обещава! Излъгал ги е.
2.
офф
21.02.2015 19:31:05
7
18
Не знам на автора на тази статия какво му харесва на детския конкурс, ама е много тъпо да караш деца да се съзтезават. Освен ако няма дете,което се надявал да включи в такова шоу.
1.
Gocho
21.02.2015 19:29:50
5
16
Halvata si e Armenski tarikat ve , brakia ... !
Interesa klati fesa ... !
Detsata sa si talanti , ama niama ,,suho" ot t'vs za Armenetsa ! Niama kade da gi prodade ... !
Roditeli , sprete s bolnite si ambitsii da plasirate detsata si po razni kastingi i shouta !
Niakoi pravi GOLEMI mangi ot vas. I detssts vi !!!
A vie duhare samo supata !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори