×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разярен съсед заплаши с пистолет 18-годишна бургазлийка, вдигнала шумен купон в ж.к. "Славейков"


Разярен съсед заплаши с пистолет 18-годишна бургазлийка, вдигнала шумен купон в ж.к. "Славейков"
Николай Казаков позвънил на входната врата на младото момиче и започнал да крещи, че ще я убие като насочил към нея газов пистолет
10 Февруари 2015, Вторник, 13:13 ч.
Автор: Флагман.бг

40-годишният Николай Казаков е задържан за срок 24 часа, защото не издържал на шумовия терор



18-годишна бургазлийка изправи на нокти съседите си след като вдигна шумен купон в блок 164 в ж.к. „Славейков“. Вбесен от силната музика един от съседите позвънил на входната врата на апартамента, в който веселбата била в разгара си и заплашил с убийство момичето. Екшънът е станал тази сутрин около 04,30 часа, съобщиха от полицията.

40-годишният Николай Казаков извадил газов пистолет, насочил го към младата бургазлийка и започнал да крещи. Младата дама веднага подала сигнал на тел.112, а от там изпратили полицейски екип. Николай Казаков предал оръжието си доброволно, а в момента е задържан за срок от 24 часа.

В категории: Крими


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
31
Коментара по темата
31.
не е лъжа
13.02.2015 14:03:52
0
1
А и за таксите за входа, като се събират, все не им е ясно защо трябва да плащат. Зимата дърва мъкнат по етажите. Терасите им като сеслки двор. Само кокошките и добитъка още не са докарали. Аре марш да си ходят откъдето са дошли и там да си правят купоните.
30.
не е лъжа
13.02.2015 14:01:41
0
1
Ама те наистина са си от село. Аз имам апартамент в този вход. От тази страна на входа са няколко семейства от руенските села. Тия купонджиите и те са от там. Бе тез можеш да ги познаеш по терасите и постоянните ремонти в апартаментите. Все им е тясно, все стени местят.
29.
СЕЛЯНИЯ
13.02.2015 13:21:20
0
3
Е хубаво де. Да ти блъскат на вратата и ти да продължаваш да се кефиш, сякаш само ти си от значение. ДА ТИ СПИРАТ ДВА ПЪТИ ТОКА И ТИ ДА ХОДИШ ДА СИ ГО ПУСКАШ, ЗА ДА СИ ПРОДЪЛЖИШ КУПОНА!! Хайде стига де! Малоумни ли сте! Случили са на търпелив съсед даже. Някой друг можеше да им взриви вратата.
28.
Демокрация
13.02.2015 10:31:29
0
6
Цяла нощ да си въртят купончето и да не отговарят на нито един опит за контакт с тях. Баси и наглото! Такива дрисльовци по татово време щяха да ядат бой още в милицията и на хората нямаше да се налага да се самозащитават. И никой не смееше да надува музиката по нощите тогава. А сега защитават дрисльовците и обществото се напълни с тях. Егати демокрацията сбъркана!
27.
колкото и да не си вършат работата органите на ред
13.02.2015 07:12:18
0
5
"колкото и да не си вършат работата органите на реда беше редно да се обърне първо към тях а не да се саморазправя"

Човекът цяла нощ се е опитвал да търпи и накрая е изтрещял явно. И какво са щели да му помогнат органите на реда, след като тия не са отваряли вратата. Полицаите ще блъскат, ще блъскат и като не им отворят ще си тръгнат. И купона продължава. И какво му помага това на неговото семейство? Аз ако бях, и аз нямаше да чакам така да ми "помогнат".
26.
до aide sega
13.02.2015 06:53:28
0
5
Комшийке, не знам какво сте гледали, но не беше мюзикъл. Вие очевидно сте била вътре и по-добре знаете. Ние знаем какво сте слушали. А с това "на голям мъж решил да се прави" - ако се беше ПРАВИЛ на такъв, щяхте отдавна да знаете, че има оръжие. А понеже човекът винаги се държи възпитано, вие решихте, че можете да му се качите на главата. Всяко нещо с границите си!
Виновни сте! Първо напълно съзнателно нарушавате закона. После демонстративно давате да се разбере, че не ви пука за законите. А сега си търсите закон, който да ви изкара невинни. А най-вероятно сте били и надрусани, за да не отговорите на нито един от сигналите че прекалявате с шума.
25.
Очевидец
13.02.2015 06:50:44
0
5
Имате си версия за случилото се, която е удобна за вас и се опитвате да я тиражирате по всички жълти медии. Ок, ваше право е. Само че не се оливайте с измислиците, щото няма да остане кой да ви вярва.
"... много странно как полицая във Второ районно стреля с пистолета и беше зареден" - как така полицаят стреля? Къде стреля? Пред вас ли стреля? Кой е този полицай, който е стрелял. И защо му е трябвало въобще да стреля???
24.
до do gazeto
13.02.2015 03:23:16
0
4
аве вие всичките сте диваци ве!!! Почвате да хленчите, ако някой е груб с вас, а вие самите сте си такива. И такива само от грубост разбират - всеки го знае. Да се отнасяш културно и възпитано с такива, за такива е проява на слабост. Само от тояги и шамари разбирате!! И само такова заслужавате
23.
до bambam
13.02.2015 03:10:51
0
3
Ами то такива като тях явно разбират само от груба сила. Човекът ги е разбрал от какво ще се уплашат и какво ще ги спре.
22.
до Очевидец
11.02.2015 22:02:22
5
2
Виждаме колко "голям мъж" е щом вади пистолети на деца и ги заплашва ;) страшно мъжка постъпка няма що. Трябваше да се мисли преди да се дейсва колкото и да не си вършат работата органите на реда беше редно да се обърне първо към тях а не да се саморазправя
21.
pompaa
11.02.2015 22:01:43
1
3
she zema shamariteee
20.
do furios neighbour
11.02.2015 22:00:39
4
3
vij kakvo Nikolaicho v dneshno vreme predpochitam deteto mi da e v kashti da kuponqsva otkolkoto navan kadeto e sto pati po opasno no qvno i v kashti ne e koi znae bezopasno.Kogato prechi shuma na nqkoi se podhojda kakto e redno i ne mislq che si pchakval da ima deca ami ako bqha vazrastni hora koito praznuvat golqm povod i da ne zabravqme che e bilo pochiven den. Zlobata v Balgariq vi e unishtojila vs choveshko nqmam dumi i tova e 40 godishen maj
19.
до Очевидец
11.02.2015 21:54:16
5
2
Явно не сте очевидец,щом си мислите че пистолета не е бил зареден, много странно как полицая във Второ районно стреля с пистолета и беше зареден.Сигурно от Второ районно са го заредили, знаещи незнаещи всички ограничени "овце" , които не си търсят правата, коментират тук!
18.
aide sega
11.02.2015 21:38:29
5
3
Parvo az sam komshiika do apartamenta na momicheto daje ne slushaha muzika a gledaha film taka che nqkou se e nadrusal i neznaino ot kade e znael che roditelite i gi nqma reshil da se pravi na maj nqmam dumi s kakvi hora jiveem v edna koopersciq ujad po tazi logika sami da razdavame pravosadie kogato reshim nie za dobre. Golqm maj si nqma shto pistolet mi razmahva
17.
bambam
11.02.2015 21:37:10
5
2
imam chuwstwo che nqma da mu se razmine samo sus sud. Poznawam gi momchetata moje da otide na poseshtenie do solnicite toq palqkkk !!!
16.
Furious Neighbour
11.02.2015 17:09:17
2
6
До съседката от първия коментар. Права сте. Така е редно. ТРЯБВАШЕ да тръгна от 112. Ако питате полицай, той ще ви каже, че постоянно отговарят на подобни обаждания. Полицаите си ВЪРШАТ работата. Не бих ги упрекнал. Законът изисква от тях да отидат на сигнала, да констатират събитието, да попълнят протокол, да направят забележка и до там. При второ посещение следва наказание - до колкото знам глоба от 500лв. И това е. Значи, при първото посещение се предполага, че някой се е поувлякъл, не е обърнал внимание на късния час и бива учтиво поканен да коригира грешката си. При второто посещение, се приема, че действието е злоумишлено и нарушителят трябва да бъде санкциониран. С 500 лева. Няма проблем да си продължиш с музиката. Някой, някой ден ще плати. А може и всички да си поделят глобката. По 50 лв на калпак. Ами те в дискотеката повече ще платят. Това е принципа. Грешите, ако очаквате, че ще дойде спец-отряд с тежко оборудване, за да взриви вратата, да арестува купонаджиите и да въдвори ред. Щом вратата е заключена, пише се, че е заключена и си тръгват. Трети път не се минава. Няма смисъл.

Присъствието им в случая с нашите купонджии шеще да остане "за протокола", излишен разход на държавен бензин. За "веселяците" пък, повод да се почерпят по още едно, да се израдват на своята "непревземаемост", че дори и ПОЛИЦИЯТА нищо не може да им направи, и всички освен тях са смотаняци и съответно заслужават да бъдат превърнати в жертви, и да ги търпят точно толкова, колкото им е гот.

Но сте права! Не им се обадих. А трябваше. Като ме съдят, ще си го призная. И няма да протестирам. В НОРМАЛНА държава, не е редно всеки да раздава правосъдие.
15.
Очевидец
11.02.2015 16:55:38
0
5
Предупреждавам, че ще бъда многословен. За тези, които не обичат да се зачитат - може и да стане скучно.

За всички, които пожелаха да прочетат статията, за дузината които ги досърбя да коментират, за многоуважавания от всички ни ФЛАГМАН (люпилня и инкубатор на цвета на съвременната журналистика) и конкретно за ЖУРНАЛИСТА с главно У, направил си труда да опише злощастното купонче на 2 момичета поканили петима-осмината си най-добри приятели на малко среднощно приключение.

Потвърждавайки верността и пълната обективност на жУРналиста с главно У и от благодарност към неговото усилие да се запознае със събитието и да опише ставащите неправди в нашия град, терора над младото поколение от застаряващи зле въоражени батковци с очевидни психически заболявания, се чувствам длъжен да изправя някои дребни неточности.

Както журналистът добре се е запознал, посещавайки адреса от снимката****, във въпросния вход апартаментите на всеки етаж са отделени от стълбището чрез метални врати. "Яростният" за съжаления нямаше как да стигне до вратата на веселата си съседка, която тя приветливо да отвори, а той да насочи оръжие и да й крещи в лицето. Делеше ги 5 метра коридор и две врати - желязната към коридора и блиндираната към апартамента. Всъщност газов пистолет никога не е бил насочван към нея!!!
Но парчето метал*** влезе в употреба наистина. Влезе в употреба едва, когато единият от "веселата дружинка" реши да се направи на по-мъж от останалите и да ги поведе към отстояване на правото им на среднощен купон в жилищния блок. Всъщност, ако го нямаше въпросното парче метал, сигурно нещата щяха да са доста по-трагични нея вечер. Дай боже само от шамари. Недай боже и от кухнески прибори. И мъжкарчето да каже "БЛАГОДАРЯ", че само беше бутнат назад да се върне и да не се вживява в герой от американски филм.

След като "заплаши" присъстващото население (тук предполагам Урналистът е иползвал думата "заплаши", или поради беден речник, или за да добави драматизъм на оскъдното си разказче - така както готвачът добавя подправки в ястията си за да им създаде вкус), а правилната дума би била "предупреди" - та след като предупреди присъстващите да не предприемат нищо, Яростният в телеграфен стил отправи своите искания. Те бяха да си стоят където са и поиска да говори с някой от съседите си. От там нататък всичко се разви доста бързо, даже скучно за аудиторията и определено недостойно да бъде описвано в такова издание като ФЛАГМАН, където скучните новини са си една загуба на мастило и излишна травма по пръстите на набиращия Урналист. Яростният успокои съседката си и с неочаквано тих и почти спокоен глас (в контраст на безцеремонното му поведение минута преди това), все още леко задъхан от спринта по стълбите* и без помощта на никакви предмети (оръжия), които да са били насочени в която и да е част на тялото на два пъти по-дребната му съседка, я попита "Какво правите бе, хора! Защо! Колко още!" И без да чака отговор постави ултиматум "До тук. Свършихме с музиката. Свършихме с виковете. Пращай всички да си ходят по къщите и пълна тишина." Всъщност целия разговор продължи горе-долу толкова, колкото и да се прочете по-горното. За изтеклата минута, съседката се извини около 60 пъти, че не знаела че пречи на някой, че е трябвало някой да й каже, че много съжалявала за случилото се, че не е знаела кой звъни на звънеца** по-рано същата нощ и я е било страх да отвори (ами кой ли може да е в 2-3 часа през нощта - или съсед, или полицай - и в двата случая "неканен"!! Значи, защо да отваря!) и никога нямало повече да прави така.
Към извиненията й Яростният може би очакваше да чуе и това "Извинявай, че на блъсканията по стената, отговорихме с блъскане и смях". А може и след като вече ги беше видял и преценил откъде са и закъде са, да се е сетил, че са взели блъсканията за морзов чат и затова са отговорили подобаващо.

Яростният си тръгна.

Настана тишина.

Гълъбите на покрива най-после можеха да сънуват просо в студената февруарска нощ.

----
*задъхан от спринта по стълбите.
- За тези, които все още не са загубили търпение и не са отишли да четат преписани статии в други, незаслужаващи внимание, пикливо-жълти и ненужни медии, ще обясня защо Яростния беше задъхан в краткото време, в което се задържа сред нас.

Всъщност Яростният тичаше след Бушона и Катерицата, които ги бяхме пратили да вдигнат предпазителя на електромера в таблото на партера. А бяхме пратили Бушона, щото ги чува тия работи. Някакъв идиот за втори път ни спирше тока тая нощ. Първият път, докато чакахме да дойде тока, стояхме на студено и Певецът продираше гърло, щото без музика трудно ни влизаше мезето и пиенето. Добре, че беше Умната да забележи с емоционално възклицание, изпълнена едновремено с изненада и надежда, че отсреща едни имали ток.

**не е знаела кой звъни на звънеца
- Ами имаше някакъв, дето доста настоятелно искаше да дойде на купона. Звънецът вдигаше толкова гюрултия, че разваляше хубавата музика. "Големият" беше почнал да се нерви за кой се има тоя да звъни така, ама Домакинката настоя да не отваряме вратата. Беше я страх кой ли ще стои от другия край на 5-метровия коридор. Коридор, заключен с още една желязна врата. Чичко Полицай? Досаден мрънкащ съсед, отчаяно молещ за милост? А може би Кумчо Вълчо?

*** Интересно кое превръща пистолета в оръжие. Неговата форма или неговата функция. С какво едно парче метал, неспособно да осъществява функциите си поради липса на съществена част от неговото устройство е по-опасно от детски метален пистолет? Ами с нищо друго, освен с респекта и възпиращата роля, която би сиграл. Естествено някой трябва да има възможността да го докосне в процеса на събитията, за да се убеди, че не е шоколадов и не става за ядене. За разтревожените майки на възпитаните, умни и добри деца пример за подражание от цялата Бургаска младеж, случайно оказали се на злополучното парти уточнявам: Пистолетът беше назареден, без пълнител.
Всъщност, Яростният едва ли беше мазохист, който е готов да пука в затворено помещение. Да стреляш в затворено помещение дори с детски пистолет си е убийствено за слуха, пък камо ли с халосни патрон. Ако Яростният желаеше да прати всички ни (в това число и себе си) при доктор УНГ (уши-нос-гърло), няколко пиратки хвърлени в стаята щяха да свършат по-добра работа.
Но Яростният беше човек, който търсеше спокойствието си, гарантирано според законите на тази страна. Спокойствие, което не е тайна, че в частта "среднощни купони" и "следобедни ремонти" властите не успяват да се справят да гарантират. Ако законът работеше, щеше ли да има толкова потърпеши? Става така, че жертвата по един закон, поради недодялаността на закона (или неговото прилагане), за да се съхрани физически/психически може да се превърне в нарушител по друг закон.

**** Както журналистът добре се е запознал, посещавайки адреса от снимката
Упс! Ами тя снимката от откриването на БОЛЕРОТО. Демек отпреди няколко години. Бе той блокът едва ли се е променил много, що да си дава зор да ходи. Ама що изобщо си е давал зор да търси снимка? Редакторът така ли иска? За достоверност. "Аз бях там, видях, проверих". Ами хубаво драскачо посредствен, като си падаш толкова по фактите, имена, адреси и прочие, що не вземеш да се понапрегнеш малко. Колко пари изкара за тази статийка? Надявам това не е туй, с което си изкарваш прехраната и работната заплата за целия вчерашен ден, че многоуважавания ФЛАГМАН ще вземе да фалира с такива урналистчета.

Не знам колко ще се задържи този коментар в независимата и горда медия. Поствам го и на адрес http://furiousneighbour.blog.bg/novini/2015/02/11/.1337432 Всяко ваше мнение и коментари са добре дошли.
14.
slaveikovski
11.02.2015 12:27:28
8
3
Podkrepqm momicheto toq palqr pistolet sh vadi ae eii
13.
do gazeto
10.02.2015 23:32:33
2
3
Ei piklio , shi ti odreje niakoi drug glavata vnimavai !!!!!!
12.
gazeto
10.02.2015 23:22:35
1
8
Tova ako ne e daqna marinova taq kurva dolna glavata shte si odreja
11.
Яна
10.02.2015 20:56:43
0
9
ама не се издържа бе хора, разберете, не се издържа..Имам подобни съседи, даже по-лошо - цигани са - говорят високо, естествено на цигански, слушат турска , циганска музика - по цяла вечер! Помолих ги, с добър тон, да се съобразяват- те обещаха, но това беше временно - 1-2 вечери. Мисля варианти за някаква вътрешна изолация в стаята .. Така че хората с по-слаби нерви не се учудвам че са прибегнали до заплаха с оръжие...
10.
наблюдател
10.02.2015 19:59:00
1
5
Щом няма избити зъби, не го признавам за батка Казака.
9.
акт
10.02.2015 18:39:54
0
8
А на детето написаха ли акт или си го прибраха само човека. Дришляка утре пак на купон..
8.
ддд
10.02.2015 18:12:28
0
1
Навремето когато живеехте във спретнати къщички, сега си дърпате косите
7.
DJARO
10.02.2015 17:09:17
5
4
kvo zna4i kupon za 1na 18-god.kifla samo im se 6marka na tiq -narkomanki,o6te dokato otvori vratata,vednaga i go dava6 DALBOKO V GARLOTO,mal4i galtai da ti e sladko posle me pitai ABE KADE E BATKO,6uta v gaza i da hodi sa 6iba s kalinkite
6.
Хихо
10.02.2015 17:08:42
6
31
Да я беше застрелял! Или най-малкото да гръмне и да й пукне тъпанчето и никога пиклата да не чуе музика! Аз съм викал полиция четири пъти. Отказват да дойдат, защото пикльовците с музиката не им отваряли вратата. Аз съм шофьор и возя хора в шест сутринта. После ще пишете защо се е обърнал автобусът. Е, след като цяла нощ не съм спал заради разни разгонени дрисли, като нищо ще убия работниците и себе си. Предпочитам да бъде гръмната селянката с музиката.
5.
hahaahaja
10.02.2015 16:23:45
9
3
tctccyctc luda rabota samo travmira momicheto
4.
До №2
10.02.2015 15:29:50
3
13
Никой не е казал, че е нормално, защото не е. Нормалното е да се беше обадил на 112. И двамата са доказателство, че българите сме хвани единия, удари другия. Много простащина има навсякъде. Направо е станало епидемия.
Аз съм звъняла на 112 и са идвали, но имам познати, които казват, че никой не идва. Ама и никой не подава жалба, че полицаите не си вършат работата.
3.
ALT
10.02.2015 15:07:40
1
19
Като им се обаждаш , познай какво отбиване на номера правят ? Има ли в момента музика, имали сме право на 2 позвънявания, да не се разкарвали напразно. Излизат 2 двойки , полицията си заминава и купона продължава. Интересно е , че момичетата са много по-лоши от момчетата.
Същото е и при кражба - не е ясно кой е потърпевшия - крадеца или похитения. То е писане на обяснения и т.н.
2.
съсед
10.02.2015 15:04:24
27
13
Явно за нас българоте е по нормално да се заплашваме с пистолети и да се саморазправяме отколкото да се веселим и да вдигаме шум.. вие явно сте достатъчно ограничени за да взимате за нормална постъпката на Николай спрямо постъпката на момичето ... доста жалко е че реално е така нека всеки от вас да изживее такава сцена и тогава да коментира и да плюе така наречената от вас "селянка". Да и тя е направила нарушение , но неговото е престъпление
1.
Съседка
10.02.2015 14:51:24
6
42
А защо просто не се е обадил на ченгетата? Сега заради една тъпа пикла ще се занимава с полицията и може дори да го съдят.
То въобще има ли вход, в който да не живеят разни дивни селяндури, които не се съобразяват с никой.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори