×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Аз съм Странджа!


Аз съм Странджа!
Видях с очите и сърцето си на човек, роден тук, в центъра на Странджа, една разплакана планина-хубавица
29 Януари 2015, Четвъртък, 02:52 ч.
Автор: Димо РАЙКОВ, български писател

Представяте ли си какво значи това - сам кметът на един район да надигне глас?! Значи ножът е опрял о кокала!
Странджа умира...

Това го видях с очите си и усетих със сърцето си за последно миналото лято. Да ви кажа ли как се чувствах тогава. Само това ще спомена - аз съм един от тези, които като ученици посаждахме фиданките на днешните странджански дървета, превърнати сега в трупи и натоварени в камионите с курс към пристанището...

Бих искал, препубликувайки този своеобразен "вик" на кмета на Малко Търново (виж тук)- моето родно градче, сърцето на чудната планина Странджа, да се обърна преди всичко към тези синковци - "патриоти" в България, които все ни обвиняват нас, емигрантите, че сме предатели, понеже сме напуснали страната си, непонасящи вече да виждаме ежедневно как се вършат престъпления спрямо нея.

Едно от тези престъпления "убийства" е изсичането на България, в случая на чаровната Странджа.
Бих искал тези тарикати-политици, дошли преди няколко месеца на власт с изричното "размахване", че те, и само те, ще променят нещата в България, ще изкоренят злото, което души моя народ вече 25 години, да прочетат тези думи на един млад човек, "хванат" от статуквото в живота български и удрящ главата си в Стената. Във вечната и непробиваема стена на българското кланово общество, където царства - и за "сини", и за "червени", за "зелени", за "пембени", за "оранжеви", за "жълти", за всички тези алчни люде с каменни сърца, единствено блясъкът на оня презрян иначе от тях на думи метал.
Обръщам се и към тези, които скочиха като един и препълниха форума с "възмущение" срещу бежанците, които те наричаха "терористи". Нека сега да видят една от истинските опасности за своята, за нашата Странджа. Ха да видим дали сега ще бъдат така войнствено настроени, след като нямат заповед от своите партийни гурута.

Обръщам се и към своите съграждани и земляци да чуят тези думи на своя кмет и да се замислят наистина къде е "врагът", къде е истинският враг на тяхната планина, а и на самите тях...
И тези престъпници трябва да застанат пред народа! Те трябва да получат заслуженото за стореното от тях! Не трябва да има анонимност за престъпниците, така е в нормалните страни, така трябва да бъде и унас. Но ще бъде ли?

През това лято видях картина, която наистина смръзва кръвта. Видях с очите и сърцето си на човек, роден тук, в центъра на Странджа, една разплакана планина-хубавица, бедна, но все още топла, все още запазила своята красота и нега, но в капана на човешката греховна страст за ... парички! Моята планина, за която съм писал толкова много и с такава обич, сега бе прорязана от пътеките на злото, тоест от гумите на грамадните туловища на камионите,препълнени с току-що отрязани трупи...
Но онова, което ме изуми, бе преди всичко примирението, изтръпналостта на моите странджанци, особено на тези, които все още живеят в нея. Почти никой не реагира, когато аз подемах разговор на тази тема, когато ги питах - но нима ще оставим всичко така да продължава?
Мълчаха, глухо мълчаха, както само българин може да мълчи. Само понякога скришом, под ъгъл, нали знаете нашия странджански "ъгъл", поглеждаха встрани. Да не би някой началник, някой от Там, от Софията или Бургас, да чуе "скверните" мои критични слова и те да си имат след това проблеми...
Само един-двама, и то доста близки мои, прошепнаха - лесно ти е на теб, Димо, ама нас тук питаш ли ни, нищо не може да се направи с българската дървена мафия!
Хайде сега да видим! Дали наистина нищо не може да се направи? Дали този живот трябва да се изживее все на колене. Или поне един път да се опитаме да се изправим... Ето, един кмет, един млад човек "изока" - високо, ясно! Кой ще го последва? Кой ще "изока" още?
Народе...
Странджа си отива. Странджа умира и от красавица се превръща в старица, която вече преминава в отвъдното...
Представяте ли си какво значи това - сам кметът на един район да надигне глас... Значи ножът е опрял о кокала! Нека да застанем зад този призив. Без партизанщина, без самоизтъкване!
Просто да застанем зад Илиян Янчев - всички българи, но и техните приятели, защото Странджа има толкова приятели от цял свят.
Аз съм Странджа!
А вие?

В категории: Малко Търново


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
34
Коментара по темата
34.
НИК
04.02.2015 14:47:34
1
4
ЕДНА ПРОСТА ИДЕЯ !!!.....НЕКА ВСЕКИ МЕСТЕН ЖИТЕЛ ОТ СТРАНДЖА, КОЙТО ЗНАЕ ОТ КЪДЕ МИНАВАТ КАМИОНИТЕ ЗА ДЪРВА ДА СИ НАПРАВИ ЛЕТВИ СЪС ЗАБИТИ ГОЛЕМИ ПИРОНИ НА НЕЯ И ДА ЗАЛАГА ДЪСКИЧКИТЕ С ПИРОНИ САМО В КОЛОВОЗИТЕ ОТ КЪДЕТО РЕДОВНО МИНАВАТ КАМИОНИТЕ!!! ЗАЛАГАЙТЕ ГИ ПРЕЗ 50, 100 МЕТРА! ЗНАЕ СЕ ,ЧЕ КАМИОНИТЕ НАВЛИЗАТ НОЩЕМ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ДА БЪДАТ НАТОВАРЕНИ С БРАКОНИЕРСКИ ИЗСЕЧЕНАТА НИ ГОРА!!! ЗАЛАГАЙТЕ ДЪСКИ С ПИРОНИ, САМО В ДЪЛБОКИТЕ КОЛОВОЗИ НА КАМИОНИТЕ БЛИЗО ДО МЯСТОТО ЗА СЕЧ!!!!! ПРОСТО ,ЛЕСНО И ЕФЕКТИВНО.....ПРАВЕТЕ ГО РЕДОВНО!!!!!
33.
НИК
04.02.2015 12:26:02
1
5
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СТРАНДЖАНЦИ, ЖИТЕЛИ НА СЕЛАТА В СТРАНДЖА ДА СЕ САМООРГАНИЗИРАТ РЕДОВНО, КАТО ДРУЖИНИ И ДА СПРАТ СЪС СРЕДСТВА С КОИТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ МРЪСНИТЕ ДЕПЕСАРСКИ КОПЕЛЕНЦААА, КОИТО ОПУСТОШИХА, ОПУСТОШАВАТ И В ТОЗИ МОМЕНТ БЪЛГАРСКАТА НИ ГОРА И ПРИРОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ СЪМ СТРАНДЖА!!!!!!! БОГ ДА ПАЗИ СТРАНДЖА И МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!.........НО НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОМОГНЕМ ...ЗА ДА НИ ПОМОГНЕ И БОГ!!!!!!!!!!
32.
НИК
04.02.2015 12:24:27
1
7
ХОРА, СТРАНДЖАНЦИ, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЛИЦЕМЕРНАТА И ГНУСНА САМОРЕКЛАМА, КОЯТО СИ ПРАВИ КМЕТА НА МАЛКО ТЪРНОВО- ИЛИЯН ЯНЧЕВ!!!!!!!
ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА КМЕТСКИ ИЗБОРИ И СЕГА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ РЕШИЛ ДА ДРАЗНИ ОБИЧАЩИТЕ ПЛАНИНАТА ХОРА И ДА ЗАСЯГА НАЙ-БОЛНАТА ТЕМА ....САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ ХАРЕСА И ДА СПЕЧЕЛИ ГЛАСОВЕ ОТ ТОВА!!!!!!!!!!
МОЛЯ ВИ МИСЛЕТЕ СЪС СИВОТО СИ ВЕЩЕСТВО В ГЛАВИТЕ, А НЕ РЕАГИРАЙТЕ КАТО ДОБИТЪКА В ОБОРА!!!!!
НЯМА ТАКОВА ГНУСНО ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ ИЛИЯН ЯНЧЕВ, ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ ДО СЕГА НЕ НАПРАВИ НИЩО, НИЩО , НИЩООООООО ЗА ДА СПРЕ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ И ИЗСИЧАНЕ НА СТРАНДЖАНСКАТА ГОРА!!!!!!!!! А ИМАШЕ МНОГО ВЛАСТОВИ ЛОСТОВЕ ЗА ДА ГО СПРЕ!!! НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЛИЦЕМЕРНАТА СТАТИЯ КОЯТО Е САММО И ЕДИНСТВЕНО В ПОЛЗА НА ПРЕДИЗПОРНА МАНИПУЛАЦИЯ НА НАРОДА!!!!!!!!!!!!! МАЛКО ТЪРНОВО ИМА НУЖДА ОТ ДОСТОЕН ЧОВЕК-ГРАДОНАЧАЛНИК, НА КОЙТО МУ ПУКА ЗА ГРАДА И СТРАНДЖА И КОЙТО ЩЕ РЕАГИРА С ДЕЙСТВИЯ ЗА ДА СПРЕ БЕЗОБРАЗИЯТА В ТЕХНИЯ ЗАРОДИШ!!!
31.
Доко
03.02.2015 13:45:18
0
6
Човешката глупост и алчност са безкрайни понятия!
Все си мислим, че ще стигнем момента когато нашите управници ще се опомнят, признаят греховете си и оттеглят за да дадат път на честни и способни хора. Но не би, още трябва да чакаме...
Настоящата статия е показателна за безкруполността на родната журналистика, оплетена в мрежите на меркантилността и зависимостта от пари от политиците. За каква обективност говорим?
Човека който в продължение на 7 години безкруполно изсича Странджа, продава дървесина в Турция със свойте приятели и общ.съветници Дяков, Янгьозов, сем.Костови -Петко и Стоенчо и т.н., ЧовекЪт с главно "Ъ" който съдейства за избиването на всички животни покрай измислените кампании за шап и син език и после каза, че той е защитил населението, сега подема нова кампания "Аз съм Странджа!".
Ако Илияне ти си Странджа, то това е най-голямата подигравка със твойте земляци. И както абсолютния глупак, не може сам да осъзнае, че е глупак, така и ти не осъзнаваш, че се подиграваш и опорочаваш с името си една благородна кауза, която ти си прокарвал, защитавал и възползвал и продължаваш да трупаш дивиденти вече доста години! Просто спри и се скрий някъде...
30.
Ясен Странджев
31.01.2015 18:13:58
1
8
Много плитко, кмете! Никой не е сякъл повече от общинските горски структури. Преди да ви вземат горите ги изцедихте да последно. А сега какво - крадецът вика "дръжте крадеца". Няма да мине, не можеш ни излъга. Не си прави евтина реклама преди изборите. Ясен си ни!!
29.
Чичо Пенчо
30.01.2015 15:36:25
2
9
Безусловно се присъединяваме към възмущението на кмета.
Но- защо сега, след 3 и половина години управление и няколко месеца преди изборите?
Защо за възмущение не ставаше и дума когато горите бяха общински и се сечеше както и сега?
Те си знаят… Може пък като се вдигне шум да върнат гората на гладните общинари…
Съвсем друга тема пък е ролята на така наречения природен парк „Странджа” в цялата далавера. 20 години, милиони одрънкани държавни пари без да се направи най-важното- план за управление на територията. Тук- там по някой заслон и безброй табели из гората. Някъде табелите вече са повече от дърветата. Имитация на дейност и безкрайно бръщолевене- както всичко останало в земния ни рай.
Такива ми ти работи.
28.
Д-р Петровa
30.01.2015 11:14:44
0
2
След приятна вечеря и в добро настроение, жената шепне на ухото на мъжа сив леглото:
- Мили, скоро ще бъдем трима!
- Господи! Какво щастие? Сигурна ли си? – пита труженика развълнувано.
- Разбира се! Горският се обади, утре пристигът дървата за зимата при нас.
И скандалът започна...И кютека започна....
27.
кирчо горския
30.01.2015 11:02:11
0
1
Тази новина е от особено значение за затворите в България.
26.
Танас katreto
30.01.2015 10:17:50
0
3
Кога ще бъде хванат
1--политик
2--властник
3--правист
4--дипломат
5--журналист
6-директор в горското
или техните приходи си минават по други неконтролируеми канали за заприходяването?!??Много поддръжници на рушветите тука бре! Защо не коментирате деянието, ами го избивате на политика?
Или не разбахте, че парите не миришат и нямат ,,цвят,, Явно и вашият морал е като на тия новите гърневски горски....Интересно тази година 10 кубика дърва ще имат ли 7 или 6 кубика.Кражби яко,де що може да сварите,кой ви бърка!Има и за вазе,има и за чуждите-крадем за родината!
25.
lili
30.01.2015 10:01:54
0
2
Аз предлагам всички българи ротационно да работят по една година като горски в горското--аз на директорското място- само така може да си оправим положението.
24.
краската
30.01.2015 09:41:51
0
2
Така, ами...
Отделните хора може и да грешат, но г-жа Партията е безгрешна.
Този филм сме го гледали. Много е бездарен.Случващите се събития в изминалите месеци не са нищо добро....Жалко за нас обикновените хора без значение на какви фили или фоби се пишем, защото ние винаги сме потърпевши...
23.
язък
29.01.2015 20:36:37
1
13
Отлетяха общински гори и сега кметчето, това елементарно човече се сети ,че се изсичали горите на Странджа.Защо не се говареше за това докато влачеше от общински гори? Защо не проверихте камионите с дървесина от ОГ дали не са претоварени?Защо някой хора намекваха на кмета ,че се изсичат два пъти повече дървесина от колкото се отчитат?Ако аз бях проверяващ щях да прегледам ОГ и имуществото на кмета и неговото обкръжение .А и да добавя за ловеца даващ интервюта Петко Костов ,че той парво не е ловец а нагъл бракониер и неговото семейство надали си е купувало дърва последните 30 години.
22.
hhjjh
29.01.2015 19:44:13
0
0
незнам вече кво тябва да стане за да спре тази сеч
21.
гого
29.01.2015 19:37:50
3
1
Това е може би единствения район запазен от незаконна сеч.Става въпрос за ДЪРЖАВНИТЕ ГОРИ в района на ДГС Малко Търново.
20.
-------
29.01.2015 17:09:11
0
1
Аз съм Странджа!
19.
идат избори
29.01.2015 15:13:15
0
8
Че се сече, сече се. Ама нещо на предизборни кампании замириса. До вчера като общината имаше гори не се сечеше, а сега изведнъж кмета прозря, че се сече. Точно така кмете не става само с курбанчета по панагирите иска и малко медийни изяви.
18.
Агент Странджа
29.01.2015 14:50:13
2
3
Някъде едно агънце да пекнем
17.
Бургазлия
29.01.2015 14:14:36
1
16
Точно дирекцията на парк Странджа са най-големите безхаберници! Основните виновници, които с бездействието си допускат безобразията вече две десетилетия! Бивши нименклатурчици, уволнени за корупция митничари и т.н. и т.н. В дирекцията са потънали МИЛИОНИ левове с крайно съмнителна полза!
16.
Тодор Ставрев
29.01.2015 14:12:09
0
1
Не ти, а аз съм Странджа!
15.
пак Жанета
29.01.2015 13:59:40
0
2
Народе, събуди се и погледни какво става с твоята хубава родина
14.
Жанета
29.01.2015 13:57:56
0
3
АЗ СЪМ СТРАНДЖА
13.
Тодор Ставрев
29.01.2015 13:35:50
0
5
Аз съм Странджа!
12.
Грудовец
29.01.2015 13:34:28
0
3
Елате да видите и гората в Средец - същото поголовно и безмилостно изсичане ! От една страна циганските орди , от друга - кмета Жабов ,който сам внесе и гласува докладна за двойно увеличаване на уж плануваното сечене през настоящата година !!!
11.
хубава си моя горо
29.01.2015 13:13:52
0
4
От застрояване земите опазихме, но горите изсякохме в СТРАНДЖА,така че в парка вилнее без контролна марка !!!!
10.
Кей Пи Ем Джи
29.01.2015 12:27:39
0
2
Там се събират пари, пари.Хайде бе, ние да не сме ручали жабета, на кого ги разправяте тия бабини диветини.Няма нови и няма стари кадри- като се докоснат до кацата с меда и им идва апетита!
А и не е сигурно дали не се поемат ангажименти към властваща Партия или Коалиция!!!!

Цялата ни комунистическа и посткомунистическа политическа камарила е пълен лайнен смрад!
9.
КК
29.01.2015 12:23:51
0
10
А управлението на Природен парк- Странджа,къв го дървят.Като комсомолска организация са,занимават се само с културни мероприятия и пеят песни по телевизията.Да си стягат задниците и на момента да излязат със становище по проблема.Да дадат отчет какво са свършили и мислят ли да продължават да мълчат и да си вземат заплатите.Трябва да им е ясно, че така дълго няма да продължат.
8.
Караиванов
29.01.2015 12:17:59
0
6
За да се справим с бедността и безработицата в общината е достатъчно да се сменят горските на всеки три месеца.Може да се добавят иостаналите разбойници на държавна попара.И който от тези некъдърници не се отчита---да се опандизи.Е че как иначе? Бягайте, че идем на проверка и ще залавяме и вие си знаете.
7.
КК
29.01.2015 12:09:01
0
4
Горските са като митничарите,вижте има ли беден горски,фактурата е за един курс,а се правят няколко.Във веригата са и горска полиция.Да се проверят имотите на горските.И нещо интересно,със смяна на правителствата се сменят не само ръководните кадри , а и редовите горски в горските стопанства.Фирмите които са стационирани на Босна, само те знаят целия механизъм за кражба на дървен материал.Да проверят и циганите които ги режат и извозват до склада те поне лесно ще кажат.Няма воля ,това е обществена тайна.Поздравявам кмета на Малко Търново за смелостта и му желая успех.Чудя се прокуратурата все още защо не се е самосезирала, фирмите се знаят,все пак имат договори.
6.
Стратегически местенца
29.01.2015 12:06:03
1
2
Това като от комедия e!Горското е къде къде по хубаво от общински гори ;има повече дърва за крадене-контрола от тях -а и има повече свирки за делкане.Не лесно да се намерят местенца за хилядите проверени думократи, наши другари/Ятаци и партизани!!!!!
5.
byxalkov 1992
29.01.2015 11:41:10
2
4
за всичко са виновни уником спецовете от парк странджа` вижте кой работи там---все отбрани спецове`и един акт за този произвол немът направен`нали това е тяхната основна цел` и да кажът как досега са защитили гората и нейната флора и фауна` и как така двамата ликвидатори на общински гори отидоха в горското -и там ли да ликвидирът` и там кранче`в друга държава никога в тази система до живот немаше да помиришът работа-не да я почнът`
4.
Стоян Малкотърновския
29.01.2015 11:38:11
0
5
Напълно съм се отчаял.. докъде ли не съм писал , евродепутати съм занимавал , никой не го е еня. Става въпрос точно за това - поголовната сеч на горите на Странджа... не става въпрос само за бракониерската сеч , а изобщо - за сечта на горите в Странджа... сече се варварски , извозват се хилади кубици всеки ден... краде се - това е повече от ясно от политици, горски и кой ли не - това е 300% печалба - сече се и се продава зад граница за милиони евра.. но какво остава после - лунен пейзаж.. неведнъж съм казвал - ще заприличаме на Афганистан , какъв ти селски туризъм после.. - наистина- да видят - как се сече дърво в чужбина - в една Гърция как се сече дърво - тука никой не го е еня.. не само туризъм , и дивеч няма да остане, видяхме пороите какво направиха миналата година... корените на дърветата са като гъба - поемат водата и я задържат дълго време, .. като няма гора - няма и живот - ама никой не иска да го проумее - трябва да се откраднат едни пари във вид на дървен материал и то наготово... а колко години расте едно дърво - имате ли представа колко дърго време трябва за да израсте...
3.
toka
29.01.2015 11:33:08
0
3
Za malko da povqrvam za Qnchev ama si spomnqm edna dalavera s novata dograma na detskata gradina deto i az u4astvah.inache dobre, bravo dobre napisano- napravo motivirachto:)))))
2.
TINKA
29.01.2015 11:29:46
0
0
Dosta dalgo vreme prodalji tova izsi4ane na krasavizata Strandja,no koi sa pomo6tnizite na darvenata mafiq,na mestna po4va,kakva e shemata na tova ograbvane-po dokumenti parvo na gorite izemqta pod neq,predvijdat se stroitelni plo6tadki,nie sme ubedeni v tova,ako trqbva na POST BOSNA da se postavqtproverqva6ti organi-globi,no ne samo edin postavq nakazanie ,na6iq 4ovek-gi otmenq HAZNATA da se palni ot,tezi naru6eniq ,a ne ot djoba na ;MALKIQ ;4ovek.stava lo6o.
1.
Левски София
29.01.2015 11:03:10
0
7
Някой има ли представа как се сече дърво във Алпите или в Великобритания например-това е огромна процедура,вкарват в затвора за отрязано дърво.В Шотландия сееш дървета като царевицата и след 50 години ги сече,след като си ги отгледал,при това на своя земя.Такова чудо мангал да бере дърва го има само в историческите филми,тук се пълнят партийни каси с дърводобив.Дори в Русия не е подобна дивотия,там тайгата е безкрайна,не секат дървета в Подмосковието.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори