×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Бургас и седмокласникът Недялко Чепов прерязаха лентата на спортния салон за 1,5 млн. лв. в ОУ “Княз Борис I“


Кметът на Бургас и седмокласникът Недялко Чепов прерязаха лентата на спортния салон за 1,5 млн. лв. в ОУ “Княз Борис I“
Това няма да е последната инвестиция в образователната инфраструктура. Продължаваме с подобни проекти в други училища, каза кметът Димитър Николов и преряза лентата на спортното бижу
28 Януари 2015, Сряда, 12:50 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Радостина ГЕОРГИЕВА

През цялата си 109-годишна история  учебното заведение никога не е имало физкултурен салон


Чисто нов физкултурен салон за 1,5 млн. лв. грейна в бургаското ОУ „Княз Борис І”. Децата в основното училище не могат да се нарадват на новата придобивка, тъй като до скоро караха часовете си по физическо в класна стая, пригодена за спорт.

Лентата на спортното бижу прерязаха седмокласникът Недялко Чепов и кметът на Бургас Димитър Николов. Съоръжението е разположено в самостоятелна сграда с разгърната площ от 383 кв. м.
„За мен е удоволствие да открия този модерен мултифункционален физкултурен салон, който придава изцяло нова визия както на ОУ "Княз Борис I", така и на цялата инфраструктура в централната част на града. Осигуряването на добра спортната база е еднакво важно за нас, както и обновяването на образователната инфраструктура. Още повече, че тази година сме избрани за Европейски град на спорта”, заяви кметът Димитър Николов преди да пререже лентата на новото спортно бижу, заедно със седмокласника Недялко Чепов.

Учениците бяха подготвили специална програма за откриването

Новата придобивка на училището беше осветена от протойерей Емилиян от храм „Св. св. Кирил и Методий“. Мажоретният състав към „Княз Борис I“ поздрави присъстващите, а възпитаници на учебното заведение направиха демонстрация на различни спортове в новия просторен физкултурен салон.

„Това няма да е последната инвестиция в образователната инфраструктура. Продължаваме с подобни проекти в други училища“, каза още кметът Николов, докато разглеждаше новата спортна база.
На откриването присъстваха зам.-кметът по образование и култура Йорданка Ананиева, председателят на ОбС Костантин Луков,директорът на Дирекция „Образование“ Веселина Таралова, директорът на РИО Виолета Илиева, общински съветници и представители на училищното настоятелство.
През цялата 109-годишна история на ОУ „Княз Борис I“ учебното заведение никога не е имало физкултурен салон. Точно преди 1 година бургаският градоначалник направи първата копка.

Малките футболисти от "Звездичка" също показаха спортни умения

Модерният физкултурен салон, който е изграден с общински средства, разполага със съблекални за момичета и момчета, санитарни възли и душове, помещения за инвентар и  за преподаватели, бюфет.
Новата сграда е свързана с топла връзка  с основната сграда на учебното заведение. Оборудването на физкултурния салон позволява в него да се играе баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис на маса, земна и художествена гимнастика, мини футбол.

Сградата се отоплява на газ, има два броя кондензни газови котли, топловъздушни апарати във физкултурния салон, слънчеви колектори /10 соларни панела/ за затопляне на вода и слънчева инсталация.


ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ОТКРИВАНЕТО ВИЖ ТУК.



В категории: Просвета , Бургас


Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 11
8
Коментара по темата
8.
Mainakatwe
13.10.2016 08:19:05
0
0
Nedqlko ne vi supva toi va sasipvaa
7.
До 6
30.01.2015 13:48:44
0
2
Има някакво противоречие в думите ти,хем нямало ни едно парко място ,хем и гаражи давали под наем :D Пък и като гледам никои не е имал претенции ,че е в Центъра.По скоро коментират пръскането на пари по грешни насоки....и тяхното прибиране по джобовете.Ама ти като си си комплексар от д.Езерово или нещо такова какво друго да кажеш.
Въпроса е ,че градът ни има нужда от други неща но те не се правят.Защо му е на кмета да оправи ул.Шейново и Патриарх Ефтимий например(понеже са в района)Като може да направи площада и Градска спирка .за тях може да се говори много повече,проекта е по-голям и ''скъп''само по документи обаче.А ако смени плочките на една квартална улица ще видят само живущите на нея.
Та за това иде реч....и не е само в нашия град това ,а в цяла България.Точат се едни пари ,правят се градинки,пейки ,фонтанчета ,магистрали ,алейки и разни други ...то всичко хубаво но като седне човек гладен,жаден или просто угрижен от безпаричието и безработицата някак това фонтанче не му радва окото...
Една мислеща да емигрира
6.
бургас
29.01.2015 15:37:38
1
1
до 1
Най-сте ми смешни ревльовците от Възраждане, така наречения от вас център. Да сте плачкали на строителите, които на мястото на схлупените къщурки, вдигаха кооперациите в които се натъпкахте, без да направят нито едно парко място.Да сте плачкали, когато си давахте под наем гаражите, защото нали сте баровци от " центъра " .
5.
Кайсия Варсан и Ибраиим
29.01.2015 15:28:06
0
0
Ще бьде Неолиберална Планета пьлна с гладни Адидас чаавета и преобоядисани сини комунета най -ограбената от герб нещастна страна.Ще бьде детска Планета ще дьни яко чалга с маанета
4.
Гост
28.01.2015 23:07:49
2
7
Тази проста постройка да струва 1.5 млн. лв.?!?!?! Това е скандално, пладнешки грабеж! Вместо да се правят смислени неща за изстрадалия народ, се крадат данъците ни с надценение и неприоритетни проекти!
3.
Бръмбарче
28.01.2015 22:57:56
0
9
Само на мен ли ми се струва , че 1.5 млн. лв. са прекалено много за един физкултурен салон ? Явно в него ще се подготвят бъдещите ни олимпийски звезди.
2.
она
28.01.2015 20:40:05
0
6
Кметицата да обясни също така защо един частен селски отбор се превозва безплатно от общинската фирма БургасБус и защо не се предлага такова удобство и за останалите спортисти на територията на община Бургас?
1.
от Възраждане
28.01.2015 15:17:22
3
11
А кмета като е идвал да прерязва лентата дали е видял дупките,начупените плочки по тротоарите,паркираните върху тях коли ... а и да мине и довечера да види ,че няма никакво улично осветление .
Защото на стария площад му нямаше нищо но ние от години се прибираме в мрака чудейки се за кое да внимаваме повече,дали къде стъпваме та да не счупим крак или пък да си по нащрек за някой извратеняк.И в това време да няма къде да стъпиш от локви ,дупки и кал.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори