×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Палова и Вълчев сдават кротко ГЕРБ в Средец на кмета Жабов, вижте новите лидери на партията в Бургаска област


Палова и Вълчев сдават кротко ГЕРБ в Средец на кмета Жабов, вижте новите лидери на партията в Бургаска област
Надежда Палова беше председател на ОбС в Средец, лидер на местната партийна структура, днес тя остана редови член на ГЕРБ
27 Януари 2015, Вторник, 12:45 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Структурата в Сунгурларе също е с нов председател - Станислава Георгиева


Досегашният лидер на ГЕРБ в Средец Надежда Палова, както и общинският съветник Георги Вълчев, които бяха конкуренти на кмета Иван Жабов да оглавят местната структура на партията, приемат като очаквано решението градоначалникът да бъде новият председател. В седемчленното ръководство на организацията има избрани и двама нови членове, а за секретар е посочен Марин Димов. Палова, която докато беше лидер, преживя многобройни вътрешни удари, сред които дори и бламирането й като председател на Общинския съвет, заяви, че ще се съобрази с решението на централното ръководство. Сега тя вече е редови член на ГЕРБ и дори не е включена в общинското ръководство.

Според Вълчев пък изборът на кмета Жабов за партиен лидер няма да доведе до обединяване на разклатената и разкъсвана от скандали местна структура. „Вероятно е да сплоти хората, които са край него, но без наше участие. Аз оставам член на ГЕРБ, както и общински съветник“, каза Вълчев пред Флагман.бг. В Средец обаче вече започнаха коментари, че за предстоящите местни избори той може и да протегне ръка към НФСБ, която също има стабилни позиции в странджанската община.

Промяна има и в ръководството има в ГЕРБ в Сунгурларе. Там бяха номинирани от местните членове трима претенденти за поста  - Таня Янкова, която е зам. председател на Общинския съвет, Живко Аладжов - досегашен организационен секретар, Тинко Димитров - зам. кмет на Община Сунгурларе и Станислава Георгиева - член на досегашното ръководство на МГЕРБ. Според решението на Изпълнителната комисия новият председател е Станислава Георгиева,.
Снощи новите общински лидери бяха на събрание в областната централа на ГЕРБ в Бургас. В залата бяха забелязани и кметовете на Средец и Созопол - Иван Жабов и Панайот Рейзи, които вече са председатели на местните партийни организации и заявиха готовността си да се борят за нов мандат на изборите наесен.


Ето и лидерите на ГЕРБ в Бургаска област, одобрени от Изпълнителната комисия:

Бургас – Иван Вълков

Поморие – Адам Адамов

Айтос – Красимир Енчев

Камено – Радослав Балтаджиев

Малко Търново – Александър Андонов

Несебър – Златко Димитров

Приморско – Захарина Неделчева

Руен – Димо Ангелов

Созопол – Панайот Рейзи

Средец – Иван Жабов

Сунгуралре – Станислава Георгиева

Царево – Даниел Николов

Карнобат – Владимир Крумов

В категории: Политика


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
17
Коментара по темата
17.
Бойко
06.02.2015 18:24:52
0
2
Най-много ме впечатли Жабов ,като заяви пред ТВ "Скат" ,че язовир в Дюлево не съществува!Нямало го на картата!...Е, аз къде ловя риба тогава?!Няма язовир де юре ,защото никакви приходи не идват от него.Ха,познайте,кой го експлоатира!Пък и как да каже ,че го има,като "несъществуващия " язовир се скъса и удави стотици животни.Няма язовир-няма проблем!...Хората чистят тинята от домовете си ,изхвърлят покъщнина и погребват животните си,той банкет прави с мазни кюфтаци!Хубаво го казаха хората : "Пир по време на чума!" Празнувал ,завалията ,освобождението на града от турско...С плюскане,естествено!!!И тоя пак ми се цани за кмет!!!!Парцали!
16.
Дебелт
28.01.2015 01:21:05
0
4
Ако ВАЛЕРИ Симеонов започне да събаря къщите на циганите в Дебелт ще гласувам за НФСБ,Жабов му видяхме петте пари идва ми на събрание с Факииското кметче дето ми вземаше по 20лв. за да не чакам на опашката в КАТ,само крадци и пръдлъовци покрай Жабока.
15.
ха ха
27.01.2015 22:11:25
0
6
Веднъж предател - цял живот предател. ГЕРБ Средец не са пред разпад - те са в начален стадии на изчезване. Всичко тръгна преди години от Бургас, където не желаеха хора които мислят, имат мнение и не приемат тъпи решения, а подлизурковци, които да мълчат, слушат и кимат. Е намериха си ги в лицето на Жабов, и най-вече в лицето на Палова, Вълчев и сие. За съжаление никой не желае да си признае грешка и това води до нова грешка - за съжаление всичко върху жителите на Община Средец. И ако продължава така скоро няма да е община - повечето села ще изчезнат, градът ще стане село, българите ще са кът, а ние няма да спираме да четем как някой хора не спират да работят за да живеят добре - ТЕ, а не жителите на общината. Ай сиктир бе, писна ни от вас. Както и да се нагласяте, народът ще ви го каже - GAME OVER
14.
Бай Петко
27.01.2015 21:36:50
0
4
Не е за браво момчета,този мърлъо ако се намърда за още 4 години тежко и горко ни,хората не искат да го видят у селото а той пита за попската къща........Не го искаме но кой ще изберем,ха да видим сега?
13.
ВЪЗТОРГ
27.01.2015 20:46:15
2
3
Браво и честито на Жабов!! Само да не наредиш пак в листите разни плитки, трюфели,домати и цървули защото този път няма да те пуснат с тази листа и кметството ще го гледаш като общински съветник!
12.
Естествено
27.01.2015 18:57:45
1
4
че действащият кмет стига да се кандидатира, тутакси печели и партийния пост и става и ръководител на структурата! По социалистическо време поне от това се пазеха-да не се срастне партийната със общинската власт!Но сега е демокрация-може!
11.
ха-ха
27.01.2015 18:57:29
0
8
Ето това е новина,но за мен не!Верно,че това е края на ГЕРБ -Средец, съветът ми към НФСБ никога да не се сдружава с Жабов ,защото ще загубят симпатизантите си.Явно в тази партия не са нужни знаещи и можещи.Не визирам горе споменатите Палова и Вълчев.От ГЕРБ има отлив и това ще се види на следващите избори,ако пак не се направи някоя далавера.Жабов с мазане и лазене, този път няма да успее.Некадърник от всякъде,просто не знам какви са хората,които го одобриха,но явно такова поведение им харесва!
10.
Желязка
27.01.2015 18:06:46
2
6
вълчев цял живот общински съветник пълен малумник,палова горката от всякъде изритана.
9.
Иво
27.01.2015 18:01:36
3
2
val4ev i polova za ni6to ne stavat
8.
марин
27.01.2015 17:53:07
0
7
колкото си по кофти матриал то;кова повече си желан от калинките , ха,ха,ха . и да си прост не е лесно искат те много
7.
Зоро
27.01.2015 16:13:11
0
8
Тези двамата, ако имаха достойнство, щяха да напуснат ГЕРБ още сега. Те пак ще го направят, но след като видят листите за общ. съветници т. е. в 12 без 1 минута.
6.
=*=*
27.01.2015 16:06:39
3
8
хахахаха - герб стигна дъното - хахахаха
5.
&&&
27.01.2015 16:04:32
3
7
Малееее каква дружина се е събрала - все отбор-юнаци - да им са честити на управляващите послушковците , дупедащниците , некадърните и крадливи "лидери" !
4.
don40
27.01.2015 15:54:24
2
15
В Средец никой не харесва Жабов - посредствен като човек , крадлив като кмет , лъжлив като партиец ....Успя чрез заплаха и страх да се самоиздигне за предс.на ГЕРБ - сега мисли че ще си купи и 2-ри мандат ...
Явно на кликата в София им трябват такива некадърници в провинцията....
Жалко за идеята...
3.
Жабов
27.01.2015 15:39:01
5
5
Лапай ве морук.. кур за ДПС
2.
"..........." ООД
27.01.2015 15:32:49
2
3
...Имам в предвид предателството от областното ръководство, но и тези двамата май си го заслужават.
1.
....
27.01.2015 15:30:13
2
11
Благодарение на Палова и Вълчев, които докараха Жабов, вече няма да има ГЕРБ в Средец. Предателството винаги се връща тъпкано!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори