×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Антон Тъпака“ се разпознал на снимките: Това съм аз, но не познавам Атанаска!


"Антон Тъпака“ се разпознал на снимките: Това съм аз, но не познавам Атанаска!
Набеденият за Антон Тъпака смята да съди близките на Атанаска. Момчето се казва Веселин и е от София
Тема в развитие
Флагман.бг в епицентъра на съдебното дело за отвлечената Алекс от Поморие Атанаска: Кой затри салфетката със сперма на убиеца на Алекс?! Моята съвест е чиста! Поискаха най-тежката присъда за Атанаска – доживотен затвор без право на замяна Атанаска изригна: Убиецът на Алекс си крещеше „Докъде стигна, Антоне? Какво направи, Петров?!” Братът на убитата Алекс към Атанаска в съда: Кажи си истината най-после! Атанаска забърка и Милото в убийството на Алекс в Поморие, отвлякъл я с кола "Антон Тъпака“ се разпознал на снимките: Това съм аз, но не познавам Атанаска! Новият любовник на Северина е бивш сервитьор в хотел "Лагун" в Поморие Северина измамила с пари поморийския бизнесмен Веселин Тошев! Притиснат, той й прехвърлил къщата си в Каменар Делото за убийството на Алекс взриви Поморие: Искат с подписка да изгонят Северина от общината Наказателният съдия полк. Пепеляшев ударил джакпота от тотото Атанаска мълчи за убийството на Алекс, чака камериерката Гунка за алибито на майка си Първите показания на Атанаска за убийството в Поморие: Правих секс в кола с 4-ма цигани, а малката Алекс гледаше! Секс с циганин за 20 лева правила Атанаска в нощта на убийството на Алекс, твърди полицай от Поморие (ОБНОВЕНА) Ето го Антон Тъпака, набеден, че убил Алекс Набеденият за убиец на Алекс - Атанас Петров, се оказа фантом, Северина се изсели от Поморие Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра Салфетка криела ДНК-то на тайнствения убиец на малката Алекс? Бизнесменът Христо Широков пред Флагман: Коя е тази Атанаска, че да я подстригвам?! Сестра й Северина лъже, ще я съдя! Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия, Широката я натискал за „муле“ Поморийският бизнесмен Веселин Тошев: Атанаска не стъпваше в хотела ми, защото й казах, че е долна к*рва Бизнесменът Веселин Тошев от Поморие изхвърлил жена си Северина, сестра на убийцата на 8-годишната Александра Вижте новата версия за убийството на малката Александра от Поморие, която шокира съдебната зала Майката на Атанаска: Антон Тъпака уби малката Алекс, дъщеря ми е невинна(ОБНОВЯВА СЕ) Фарс! Полицейското куче, душило за тялото на убитата Алекс от Поморие, никога не било търсило човек Убийцата на 8-годишната Алекс от Поморие лъже! Не е била изнасилвана, нито бита, твърди съдебен лекар Атанаска влезе в съда безмълвна за убийството на малката Алекс, утре щяла да каже кой е удушил детето Отпечатъци върху тиксо и ДНК заковават Атанаска – убийцата на Алекс!
виж още
скрий
26 Януари 2015, Понеделник, 05:20 ч.

Мъжът недоумява как неволно се е превърнал в „килъра“ на малката Алекс
Мъжът, набеден от майката на Атанаска – Светлана Димитрова, че е физическият убиец на малката Алекс, се разпознал на снимките, които бяха разпространени от медиите. На 20 януари Светлана „хвърли бомбата“ като заяви, че Антон Петров е килърът на детето, а дъщеря й е невинна.Мъжът се обадил в Нова телевизия и заявил, че това са негови снимки, но той няма съпричастност към случая. Касае се за грубо набеждаване, а подобно деяние има съответния „отговор“ в Наказателния кодекс.

От медията се извиниха на човека, като обясниха, че са разпространили снимките, тъй като майката на Атанаска ги показа в директен ефир.

В категории: Крими


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
nzzzz
26.01.2015 15:24:39
1
3
grozen mrusen izrod e taq atanaska bolest gadna umri kucheee
4.
....
26.01.2015 11:37:40
0
8
Туин Пийкс сезон 2
3.
Георги Бакалов
26.01.2015 11:01:29
5
20
Всичко изнесено дотук ми напомня случая с „хубавата Валя-Валентин” : РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ГЛЕДАТ В ОБРАТНА ПОСОКА, НАБЛЮДАВАЩИЯТ ПРОКУРОР е пак Димо Маджаров, делото се отлага заради административно недостъпен (?!) или изчезнал свидетел !
НЕКА ПРИПОМНИМ ФАКТИТЕ:
Още по време на убийството на Алекс Тошев е затънал дълбоко в дългове и иска заем от бащата на Алекс, за когото цяло Поморие знае (според БТВ-12.04.14), че е лихвар, бил е задържан през 2010 г. заради лихварство и изнудване.
Заемът му е бил отказан.Бил е отказан и общ бизнес.
Това е информация на Катя Касабова още от 12 април 2014 г., цитирана от "Фокус".
Тошев е познат в Поморие като човек, който има слабост към
чашата, а такива хора влачат проблеми след себе си.
Още на 12.04.2014 г.(два дни след убийството) бащата на Алекс (бизнесменът Веселин Тодоров-Германеца) се съмнява в Тошев и разгласява пред Флагман (цитиран от Блиц), че
„Тошев и Северина са отишли в ресторант „Царевец”, за да имат алиби”!
На същия ден (12.04.14) той съзнава, че отвсякъде може да му дойде и заявява в ефира на СКАТ "Много се опасявам, че съпругата ми ще бъде следващата жертва на това ужасно нещо, което ми се случи, на тази страшна омраза, която недоумявам откъде дойде"
Няколко месеца по-късно (03.07.14) според екип на пловдивския "Марица" в Поморие масово се говори, че "убиецът на момиченцето е приятел на семейството на Алекс. Той гравитирал около престъпна банда и до момента е на свобода."
Атанаска (колкото и да е отблъскваща за обществото) притежава всички човешки недостатъци, които позволяват да бъде евтино използвана и манипулирана от всеки и всякога - тя може да е била екзекутор или помагач, може да е била само свидетел на престъплението, може да е била заради психическите си недостатъци и изкупителна жертва.
Изглежда (и сигурно е така!) Веселин Тодоров-Германеца е акумулирал достатъчно отрицателна енергия у търговските си партньори, за да се стигне до най-жестокото отмъщение - убийство на дъщеричката му!
„Кучето” е заровено единствено и само при Веселин Тодоров-Германеца!
Единствено той знае или предполага ( стига да не е разочаровал твърде много бизнес-партньори !) кой е поръчител на убийството!
НЯМА ДРУГА ХИПОТЕЗА!НЯМА ДРУГ МОТИВ за убийството!
Това, което събужда интерес у мен – КЪДЕ Е ГУНКА, заради която делото беше отложено?!Да не би да е заминала ( Тошев сигурно зтае!) като камериерка за чужбина ?! ДАЛИ Е ЖИВА?!
2.
e nqma takiva hora
26.01.2015 08:30:20
0
14
Много е гадно и жалко как след такава лоша смърт на детенцето , какви ли не ужасни сценарий се развиха само и само да си спасят тия , гнусно ми е да я гледам тая на снимката и историите който разказва то не бяха цигани в кола то не беше отвинения не казвам , че тая е 100 % виновна може и да не е но самите работи около тва дело и нещата който се изказаха ме отватиха , много гадно за родителите наистина.....
1.
l
26.01.2015 08:28:10
1
16
tova na snimkata atanaska li se kazva 6toto mi prili4a na atanas?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори