×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Челен опит: Казан насред пътя покрива дупка в Приморско


Челен опит: Казан насред пътя покрива дупка в Приморско
Зейнала дупка насред улицата дразни местни жители в Приморско, хората са се принудили да я обезопасян с контейнер за боклук
25 Януари 2015, Неделя, 17:20 ч.

Предвидливи местни жители пазят шофьори и минувачи от пропадане


Казан в средата на улицата събра погледите на жители на Приморско. Оказа се, че странно местоположение на контейнера е от съображения за сигурността на шофьори и пешеходци. Той служи като предупреждение за зейнала в асфалта дупка от разбита шахта.

Очевидно дупката тормози хората в района от месеци, затова са я маркирали с контейнер за смет, коментират местни жители.

В категории: Приморско


14
Коментара
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
14
Коментара по темата
14.
Бохема
01.05.2015 14:30:34
0
0
Леле страшно лизане на задници падало в Приморско като гледам коментарите ебането е превърнато в култ в Приморско :)
13.
Стефан Бъкларов
31.01.2015 09:26:28
0
2
Чета Ви коментарите и се смея!Как може да пишете такива глупости!Е,не всичко е глупост,разбира се!Аз съм учител по физическо в това училище от доста време и знам много неща!Признавам си,че съм се натискал и с Прокопова,и с Рашева!Понеже знам,че много ученици четат това искам да им кажа,че не изнасилвам ученици да не ме мислите за такъв!Това,че 2-3 пъти съм го правил не значи,че ще продължавам!Благодаря Ви!
12.
Налбантиада
30.01.2015 20:11:35
0
4
КРАСИМИРА ДОБРЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов не споменава подробности за тази връзка. Казва, че Добрева му се оплаквала от съпруга си - не бил добър в леглото и затова тя била принудена да ходи с него. Това карало Налбантов да се възмущава от нея, как не я било срам да говори против мъжа си и т. н.
----------------------
КАЛИНА ФАНЕВА
- учител по бълг. език и литература
Налбантов е правел секс с нея няколко години преди тя започне работа като учител. След като тя става учителка през 1998 те подновяват връзката си. Правел е с нея секс, макар и не толкова често колкото с Д. Прокопова и Кр. Петкова. Фанева много бойна и дащна в леглото, нямала никакви скрупули и въобще не се притеснявала, че изневерява на мъжа си. Самият Налбантов е бил учуден, че при такъв представителен и външно симпатичен мъж тя ходела с него,който бил много грозен... Двамата (Налбантов и Фанева) се разбирали с погледи и от половин дума. Само като я погледнел и тя разбирала какво се иска от нея. Влизала в дирекцията и нататък секса вървял като по план.
------------------------
МАРА ПЕТРОВА (Приморско) - начална учителка
Връзката на Налбантов с Петрова била много стара. Налбантов е запазил хубави спомени от онова време - тогава Петрова била млада и много по-привлекателна. Сега вече и дума не можело да става за някаква връзка, защото Петрова била претърпиала операция от рак на гърдата.
----------------------
ЦВЕТА ЗАРЕВА - нач. учителка
Първата й връзка с Налбантов е станала по време на ексурзия в София през 1996 или 1997 г. Тогава той й направил някои интимни намеци. Казал й че я харесвал, че желаел да й каже нещо повече насаме и т. н., след което директно й предложил да се срещнат в хотел "Принцес" (бившият новотел "Европа"). Тя останала изненадана и не му отговорила нищо. Той отишъл веднага в хотела и я чакал във фоайето около един час. Накрая, когато решил да си тръгва видял, че Зарева влиза в хотела. Веднага ангажирал стая и двамата се качили в хотела. След секса тя влязла в банята да си вземе душ и излязла наметната с една голяма хавлия. Налбантов я накарал да легне на леглото и се опитал да продължи с любовната игра. Започнал да й разкрива краката, да ги разтваря и се опитал да я целува по половите органи. Но тя категорично отказала, затворила си краката и го отблъснала. Въобще според Налбантов тя била много подтисната и нерешителна. Впоследствие разбрал, че това преживяване за нея е било много стресиращо, защото за пръв път през живота си изневерявала на мъжа си и й е коствало много усилия за да се реши на тази стъпка. Пак според Налбантов тя за пръв път в живота си стигала до оргазъм по време на полов акт.
Другото, което му направило впечатление било, че Зарева имала белези от операция на половите органи (вероятно тук става въпрос за белези от раждане с Цезарево сечение). Случай като този е показателен за това, как чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си - тази имала бемки еди къде си по тялото, другата имала белези от операция на гърдата, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу и т. н.
Накрая Зарева била останала много доволна от секса с Налбантов, че решила да му направи подарък. Завела го в някакъв скъп магазин и го накарала да си избере някаква дреха. Той си избрал едно яке кафяво на цвят от едната страна кожено ... и т. н. Пред жена си Налбантов развива версията, че якето много му било харесало, но нямал пари да си го купи и затова Зарева му била услужила.
----------------------
ЙОРДАНКА СИВЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов я свалил просто така като поредната бройка и нямал намерение да задълбочава връзката си с нея. Но в последствие тя започнала да го търси все по често. Веднъж му предложила да му стане официална любовница, но му поставила едно условие - той да не й изневерява. Налбантов не се съгласил и много се възмущавал, казвал че това било нахалство от нейна страна, как не я било срам да го подценява толкова, за толкова ли закъсал го мислела при положение, че той разполагал с толкова много жени.
Съпругът на Сивева подозирал за връзката на жена му с Налбантов и много често й правел проверки в училището, интересувал се за това какви часове има жена му и ако не я намерел отивал да я търси право в дирекцията. Досега не е успял да открие нищо, тъй като Налбантов и Сивева се срещат сравнително рядко.
----------------------
РАЙНА СТОЯНОВА (Приморско) - музика
Имала е връзка с директора два или три пъти. Налбантов не останал доволен от секса с нея - в леглото била като дърво, била много вързана и нямала никакво въображение. Независимо от това тя правила опити да продължи връзката си с него, но той не й обръщал внимание. Веднъж Стоянова го причакала пред дирекцията рано сутринта като правила намеци че иска да влезе и да поговорят насаме, но той не я пуснал и даже бил много възмутен от поведението й. После Налбантов коментирал пред други колеги:"Бе тая не е в ред бе! Дошла рано-рано да я еба. Направо акъл няма." Според него тя била като цапната в главата с мокър парцал и постоянно говорела глупости също като малките деца. Въобще на нея не можело да се разчита и за това Налбантов я отбягвал.
Впоследствие, когато се разчува за връзката им, той много се страхувал да не научи мъжът й, защото бил много ревнив и щял да го бие. По всяка вероятност мъжът й все още не знае нищо.
----------------------
ДОЧКА МИНЧЕВА - биология
Първата й връзка с Налбантов е била преди много години, когато тя е била помощник директор. Понастоящем тя има проблеми с наднорменото си тегло и затова Налбантов се оправдава как някога била по-слаба и по-привлекателна и затова я свалил, иначе сега нямало да й обърне внимание. Когато става въпрос за нея Налбантов обикновено прави коментарии за килограмите й: "За какво да я еба, по-добре да наеба някои слон вместо нея."
Преди известно време те пак подновили връзката си за кратко и е явно, че в случая това е станало по инициатива на Минчева.
Обикновено Налбантов отбягва да говори с подробности за секса с Минчева, защото се срамува от тази връзка.
Пак по това време Налбантов се хвали, че Минчева освен сексуалните услуги му правела много подаръци - предимно алкохолни напитки, бонбони, сладкиши и т. н. Явно е че тя му се е подмазвала или му е благодаряла за някаква услуга.
В случая Минчева му се отблагодарявала, защото Налбантов я бил повишил и я назначил като редовен учител по биология. Преди това тя е била само възпитател в прогимназиалните kласове.
В случая с нейното преназначаване за учител по биология Налбантов постига една от основните си цели. Жена му, Христина Налбантова, дотогава е работела като възпитател с ученици от началния курс и е получавала ниска заплата, защото е нямала квалификация за начален учител. След преназначаването на Д. Минчева, Налбантов назначава на нейното място жена си и по този начин й повишава и заплатата. За да постигне целта си той е трябвало да принуди титулярния учител по биология Недялка Милева да напусне работа, за да назначи на нейното място Дочка Минчева. За целта той в продължение на три години притеснявал Милева и се мъчил да я принуди да се пенсионира, за да освободи мястото. Но Милева не се съгласявала и тогава Налбантов започнал да й отнема част от часовете по биология, като вместо тях й давал часове по труд и техника. В крайна сметка на Милева постепенно й били отнети и всички часове в средния курс. Така тя се принудила да се пенсионира, но е явно, че това е станало почти принудително и то под силното давление на Налбантов.

РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.

---------------------
ЕЛКА БОГДАНОВА - чистачка
Директорът бил принуден да крие връзката си с нея, за да не се компрометира, още повече че мъжът на Елка бил циганин. Много пъти Налбантов е трябвало да лъже, че нямал нищо общо с нея - било го гнус от нея само като си представел, че тя е правела секс с циганин. Но за повечето хора връзката им е публична тайна. Всъщност Елка е леко малоумна и има някакъв дефект в говора, поради което много хора я мислят за циганка, защото говори с акцент и трудно комуникира на български.
Обикновено за да правят секс Налбантов я вика при себе си под предлог, че трябвало да почиства дирекцията. Другите чистачки са свикнали с тези техни срещи и имат негласната уговорка дирекцията да се почиства от Елка. След подобни срещи обикновено й се подиграват, че много се била забавила - какво толкова са правили там, защо била зачервена, а дрехите й раздърпани и т. н. Много пъти са били заварвани в дирекцията в интимни пози, прегърнати или в момент когато Налбантов я опипва по тялото. Веднъж, когато вратата на дирекцията е била заключена и двамата вътре интимничели, на вратата се почукало много силно. Елка се изплашила, скочила и побързала да излезе. Тогава Налбантов се скарал на влизащия, защото ги бил прекъснал. Казал, че точно тогава Елка го била опипвала по половите органи и вече се канела да му разкопчава панталона, но колегата ги бил прекъснал.
Мъжът на Елка подозира за връзката й с директора - много хора са му донасяли, че тя е любовница на Налбантов. Затова той често я биел и й забранявал да ходи на работа за дълги периоди от време.
Преди да дойде на работа в училището Елка се е занимавала и с проституция. Споделяла е, че е имала тежко детство и че поради бедност е била продадена на сутеньори, които са я принуждавали да проституира.
Елка е известна и с това , че е клептоманка. Най-редовно я привикват в полицията за кражбите, които стават в града и училището. Била е и следствена заедно с мъжа си за извършена съвместно с него кражба от някакъв турист.
Откакто е на работа в училището много пъти е крадяла различни вещи от дирекцията включително и пари от касата на директора. Всички са свикнали с това и знаят, че ако нещо изчезне, то е неизменно свързано с клептоманията на Елка. Налбантов знае за всичко това, но е принуден да я търпи и прикрива.
--------------------
ДОРА ВЪРБАНОВА
- секретарка /от Царево/
Работи като секретарка от месец септември 1999 г. Преди да дойде на работа в училището е работила в пощата в Царево. Там не можела да се справя с работата си, постоянно не й излизали парите. Според всеобщото мнение била много проста жена, с нисък коефициент на интелигентност. По характер - затворена, необщителна, стеснителна. Запознава се с Налбантов през пролетта на 1999 г. Тогава тя прехвърля сина си от Царево в училището в Приморско и се наложило да влезе в дирекцията при Налбантов. По време на разговора той започнал да й прави комплименти и неприлични предложения, поканил я да дойде някой ден и да се видят отново. Определили си среща след няколко дни. Дора се подготвила старателно за срещата като отишла и на фризьор за да си направи нова прическа. Казала на фризьорката, че има среща с Налбантов и затова трябвало да изглежда красива, същевременно говорила за Налбантов със суперлативи, била възхитена от него и т. н. Фризьорката казала всичко това на Янева /по това време зам. директор и учител по химия/, която също е от Царево и двете много се смели. Янева много се чудела коя ли е тая шматка дето ги говорела тия глупости. Същият ден Янева влизала няколко пъти при Налбантов за да види коя е тая, която си е правила прическата заради него и същевременно казала на Налбантов какво научила от фризьорката. Налбантов останал много поласкан от чутото и започнал да се хвали:"Видя ли какво правят жените заради мен? Преди да ги еба ходят на фризьор и искат да изглеждат красиви. Много е важно аз да ги харесам!"
Същият ден по пътя за Приморско Дора пътувала заедно с Донка Прокопова - учителка по бълг. език и литература. Дора не знаела, че Прокопова е любовница на Налбантов и още на автогарата в Царево започнала да я разпитва за Налбантов и да изказва възхищението си от него. Прокопова веднага усетила, че тая жена е хлътнала по Налбантов и че най-вероятно двамата с него имали уговорена среща за да правят секс. Била много ядосана и още същия ден влязла при Налбантов и му вдигнала скандал за това че той й изневерявал с Дора. Казала му:"Стояне, заради тебе останах да работя в това училище, а ти сега ми правиш такива мръсни номера." Казала му, че й предлагали работа в училището в Царево, но тя отказала, за да бъде по-близо до любовника си в Приморско /т.е. Налбантов/. Защо той не можел да оцени жеста й и т. н. На Налбантов не му оставало друго, освен да мънка и да играе ролята на виновен и гузен.
Налбантов бил толкова възхитен от Дора, че решил да я направи официална любовница. Преди тя да започне работа при него се срещали обикновено в събота и неделя. Работните дни били отредени за секс с Прокопова и Петкова. Тогава Дора идвала в Приморско уж за да се учела да работи с компютър /така казвала на мъжа си/. Ден преди това, в петъците, Налбантов организирал една грандиозна подготовка. Ходел до Бургас и с парите получени за други цели от общината купувал най-различни неща за случая - подаръци, дезодоранти, парфюми, дамски аксесоари, шоколадови бонбони, алкохол и мн. др. - направо искал да шашне любовницата си. От Приморско купувал цветя за вазата в дирекцията. Стаята се почиствала идеално и се ароматизирала с дезодоранти. Преди секса диванът в дирекцията се разпъвал и ставал като спалня. Налбантов бил толкова възхитен от секса с Дора, че постоянно се хвалел - голям кеф било, прилагали най-различни техники и т.н. В началото Дора била много неопитна, но той я бил научил на това и онова. За пръв път с него стигнала до оргазъм - с мъжа си такова нещо не била изпитала. Налбантов я бил лизал и на нея много й харесало, защото мъжът й не й бил правил такива неща. За пръв път била правела свирки или нещо подобно. В момент на екстаз казвала, че е готова да направи за него всичко каквото поискал, хващала му пениса, целувала го и го лижела - все още не го лапала целия, но постепенно щяла да се научи.
Дора не била много красива на външност, вече била 35-40 годишна, майка на 2 деца и годините й личали. След като я направил официална любовница Налбантов много се опасявал да не се излага в очите на хората, защото тя не била красива. Постоянно търсел мнението на околните и искал да се убеди, че и другите я харесват. Но обикновено му казвали истината - че не я харесват или че е грозна. Тогава той вадел последния си коз и изтъквал, че тя имала едно много важно предимство пред другите жени - отдолу била много тясна. Другите жени били с много широки влагалища, били "широки като кофи". Когато ги чукал не усещал нищо. Докато Дора имала много тясна вагина и когато й го вкарвал тя му пристягала члена като с клещи и на него му ставало много хубаво... Вероятно той си е мислел, че хората много му завиждат за тази голяма придобивка и затова се хвалел.
Налбантов е приятел с мъжа на Дора. Той е рибар и Дора често носи на Налбантов наред с многото подаръци и риба от мъжа си. Канят Налбантов в Царево по най-различни поводи. Двете семейства често си ходят на гости. Според Налбантов мъжът на Дора бил много просто момче и не можел да разбере за какво става въпрос. Налбантов повече се страхувал от свекървата на Дора, която била известна и влиятелна личност в Царево и се досещала, че между него и снаха й имало любовна връзка.

Стоян Налбантов:
"Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!"

Красимира Петкова - учител по англ. език:
"Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскане бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновни за нещо!"

Налбантов:
"На времето покрай секса, който правех с Прокопова я карах и да ми лиже гъза. Чувствах угризения на съвестта, че тя толкова много се раздава за мене и изразих съчувствието си по този повод... Но тя най-нагло ми отговори, че го правела от съжаление към мен и за да ми повдигнела самочувствието, щото ме виждала какъв заспал хуй съм... Направо ме уби с тоз отговор и ме свали на земята, така разбрах, че нищо не струвам!
После споделих това с Красимира Петкова и други колеги и те направо умряха от смях... Между другото Петкова беше много по-опитна в тая насока - лизане на задника ми!"

ДЕНКА МИНЧЕВА
Налбантов говори с удоволствие за нея, защото му е една от най-старите бройки. Двамата изпитват симпатия един към друг, защото са били съученици, израстнали са едва ли не заедно и ги обвързват общи спомени и преживявания. Някъде към края на 90-те години съпругът на Денка претърпява катастрофа и това е причината тя да търси отново Налбантов като мъж, защото мъжът й не можел да се справя със съпружеските си задължения в леглото. Кой знае защо Налбантов се хвали с тоя факт, защото видите ли, той бил търсен мъж и това че Денка го търсела било доказателството. И в тази връзка той се впуска в ненужни подробности, защо Денка искала да спи с него, а не с мъжа си. Защото на съпруга й (някой си Минчо или Минко...) след катастрофата му правели някаква операция на главата, отваряли му черепа и слагали там не знам си какви пластини и пр. и пр., поради което на практика бил половин човек и не ставал като мъж... (ВСИЧКО ТОВА СА ДУМИ НА НАЛБАНТОВ). Това според него била причината Денка да му се натиска (тук говорим за периода 1999-2000, възможно е вече тази информация да не е актуална).
В общи линии това е репертоарът на Налбантов: Половината жени на Приморско ги бил чукал, а останалите не ги бил чукал. Приморци знаят за тези изцепки на Налбантов, но го траят все още. Те едва ли не смятат, че за Налбантов това е нещо нормално - да говори глупости и цинизми. Приемат го за част от странностите в характера му, поради което не трябвало да му се обръща внимание. И така се стига да нещо много абсурдно - Налбантов злослови по адрес на приморци и най-вече на жените в Приморско, а те, противно на всякаква логика, се обединяват в негова защита и продължават да го държат на власт като директор... което си е вече не мазохизъм, а пълен идиотизъм, нещо граничещо със слабоумие и характерно за хора без елементарно лично достойнство.
11.
Какъв "приятен дефект"!
28.01.2015 23:07:55
0
5
Това сигурно е било диалог между Янко и кучката му Лора. Той, Янко вече върви и сам си приказва с "приятния дефект" в гласа си, а кучката Лора му отговаря, защото само тя му разбира.
10.
В памет на Кольо Ходжев
28.01.2015 23:00:07
0
5
Апостол Танев: Какво прави Кольо Ходжев, този върл седесар?
Янко Томов: Почина.
Апостол Танев: Значи или добро или нищо... макар че има доста от НИЩО-то за разправяне. На времето се сбихме и ми отхапа носа и сега нямам нос заради него... това е НИЩО-то, доброто ти ще го кажеш какво е!
Янко Томов: А да, да! Много добри работи направи тука! Беше за малко кмет и де що имаха хората носове и тях или ги счупи или ги изяде като твоя. Затова в Приморско нямаме носове!
Апостол Танев: Карай ся, пишки нали имате още?
Янко Томов: Имаме ама за никъв хуй не стават вече...
Апостол Танев: Карай ся!
Янко Томов: И аз тъй викам, карай!
9.
Абеееее... кво ати кажа
28.01.2015 20:43:32
0
5
Стефчо Кирязов? знам го и него
23.12.2014 12:07:52
Стефчо е свястно момче, работи като вол... ама е прост, щом не вижда какво прави жена му. А Дорето Върбанова какво прави? Чука се с Налбантов и му подарява рибата, която Стефчо е уловил и Налбантов после се хвали какви подаръци му правят жените...
7.
Митето? знам го
Познавам на Прокопова деверът й Митко Димитров. Голям образ е! По цял ден ще ти говори глупости, специалист по всичко. Как се лови паламуд, например. Теории, теории... голяма уста има и не млъква!
8.
аз
27.01.2015 08:39:16
1
1
защо не махнете този казан грозно е така
7.
Дааааа
26.01.2015 09:37:29
0
10
Ще трябва да направят един конкурс за учителки дето да си вършат работата а не да ходят по директори.
6.
Атанас Атанасов до 4-ти
25.01.2015 22:10:27
0
11
Колкото до т. нар. жертви - учителките, които не заслужавали тази гавра, ами те сами са си виновни. Вземи за пример Радостина Иванова! Каква по-голяма гавра със себе си и липса на себеуважение от това, да прави свирки на директора само и само да я остави на работа и евентуално да я уреди да живее в блока на специалистите... И на всичкото отгоре оня след това да се хвали как се бил изпразнил на фанелата й и да кара хората да се уверят, че върху дрехите й имало петна от сперма! Това не е ли гавра се човешкото й достойнство?! И не само с нея! Това е гавра с училището като институция, гавра с българското образование! Оттам трябва да се започне темата за гаврата и да се поставят правилните въпроси, а именно, кой и защо е допуснал Стоян Налбантов да управлява училището в Приморско! Кой е този, който все още го държи на власт?! Мисля, че е крайно време кметът да се събуди от сън и да се произнесе по въпроса!
5.
до 4
25.01.2015 21:44:12
1
13
Първо, не си от Приморско! По всичко личи, че не познаваш Налбантов. Второ, не съм аз единственият, който може да докаже, че Налбантов ги е говорил тези неща. За него това е форма на общуване - да говори цинизми и сексуални преживелици на всеки срещнат. Нещо повече, бил съм и свидетел на признания от страна на някои учителки, Диана Янева например. Тя не криеше, че е спала с него и дори веднъж го обяви на всеослушание пред мен, Налбантов и други две учителки. Дори има и такъв случай, когато Янева, в кръга на майтапа обвиняваше Налбантов, че е правил секс с Петкова. Думите й бяха буквално следните: "Кого лъжеш, че не си ебал Красито? Признавай си веднага!" Самата Петкова се мъчеше да уреди Налбантов с една детска учителка от Китен - София Вълчева. Хвалеше я пред него, че била имала хубаво тяло и много щяла да му хареса. Отделно го бъзикаше на тема Прокопова, че много често влизала в дирекцията и че ако Вапцаров от портрета се разприказвал щял да каже какви чудеса е бил видял да стават в дирекцията. Бил съм и свидетел, когато се е хвалил пред две начални учителки - Сивева и Шигурова - какъв секс бил правил с някаква рускиня в дирекцията и как после бодигардовете на баща й му били забранили да се среща с нея... и ред други случки. Направи ми впечатление, че Сивева и Шигурова почти не му обърнаха внимание на приказките, защото явно му бяха свикнали на темите. Проблемът е по-скоро другаде - защо обществеността на Приморско мълчи по въпроса и не взема отношение. За кмета и общинския съвет няма какво да говорим. Училището тях въобще не ги интересува...
4.
Приморско
25.01.2015 19:45:18
12
2
Атанасов сам си пишеш коментарите сам си ги лайкваш и сам си отговаряш.Тогава цам си направи изводите.Това което си написал незнам жалба ли е или нещо друго,но не е мястото този форум да търсиш възмездие.Пробвай по законния начин.Жалба ,медия ,съд.Пушилка.Никой от хората ,чийто имена се засягат не заслужават тази гавра.А и ти си единствения който можеш да докажеш че Налбантов наистина ги е говорел тези неща.
3.
Бургаския
25.01.2015 18:32:51
1
15
А Скъпи г-н Атанасов-напълно Ви подкрепям в мисията си да изгоним от МЕСТНОТО ТВУ тази "грешка на природата"!Но Уви,в това забравено от Бога село,където "двойкаджиите"са повече от добитъка,мисията е невъзможна!
2.
Бургаския
25.01.2015 18:23:04
2
12
Каквито и дупките такъв и директорът Ви! А иначе хотелиери изпечени,ама уви доказани селяндури!За това,че пръв ги нарекох ПРИМОРЧАНИ и то се възприе от местната паплач доста добре трябва да ми плащат тия нещастни
приморски копелета!
1.
И до един заспал кмет:
25.01.2015 17:34:17
0
15
ДО
РИО - БУРГАС
копие:
МОН - София

ОТ
Атанас Петров Атанасов
- бивш учител в СОУ "Н. Й. Вапцаров" - гр. Приморско

ОТНОСНО: директора на СОУ "Н. Й. Вапцаров" - гр. Приморско

Уважаеми Г-жи и Г-да,
За пореден път ви питам! Докога ще държите Стоян Налбантов на поста директор на СОУ "Н. Й. Вапцаров" - гр. Приморско? В това училище съм работил две години и половина и съм стигнал до твърдото убеждение, че Стоян Налбантов няма необходимите морални качества за да бъде учител. Този човек е вреден за образованието в България и трябва незабавно да бъде отстранен от поста, който заема. Ще ви дам един малък пример за това какъв човек е Налбантов и вие сами преценете дали той може да има място в едно училище.
През м. декември 1998 г. той ме извика в дирекцията, за да ми се похвали. (Неприятно ми е да го споменавам, но това е самата истина.) Той ми се похвали, че само допреди малко учителката по изобразително изкуство Радостина Иванова е била при него в дирекцията и той я е карал (разбира се не за пръв път) да му прави орален секс. Накрая на секса се бил изпразнил върху фанелата й в горната част в областта на яката. За да се уверя, че това e истина Налбантов ме накара да отида в учителската стая и лично да съм видел и да съм се уверял, че по дрехите на Иванова има влажни петна. А след това в продължение на няколко дни той все ми повтаряше: "Видя ли, че ти говоря истината, а ти не ми вярваше!". Случаи като този изобилстваха. В продължение на една година (става въпрос за учебната 1998/99 г.) Налбантов постоянно и ежедневно ми се хвалеше какъв секс бил правил в дирекцията с поредната учителка.
Доколкото разбрах г-жа Иванова впоследствие се е развела със съпруга си вероятно поради това, че връзката й с Налбантов не е могла да бъде дълго време укривана.

Моля ви да проучите този случай, да се срещнете с г-жа Радостина Иванова и да я разпитате по-подробно. Предполагам, че ако г-жа Иванова има достатъчно чест и доблест сама ще си признае за всичките тези неща, за които ви информирам тук.

Също така заинтересувайте се защо г-жа Донка Прокопова - преподавател по български език и литература, е напуснала училището в Приморско през 2005 г. и се е преместила на работа в Царево. Верно ли е, че това нейно напускане е станало под давлението на съпругата на Налбантов, която е разбрала за връзката на мъжа й с г-жа Прокопова.

Разпитайте, ако трябва учителките една по една, верни ли са всичките тези истории за интимни връзки на директора с някои от тях. Направете нещо по въпроса! Крайно време е да вземете някакви мерки и да отстраните Налбантов от училището, защото както ви казах, този човек е вреден за българското образование и за българското училище въобще. Той няма място там!

Все още не мога да повярвам, че една държава с всичката власт, с която разполага не може да се справи с един училищен директор и не може да го отстрани от поста му. За мен само факта, че този човек все още е директор на училище и управлява, е достатъчно красноречив за това, че държавната ни машина не работи както трябва и че в министерствата и образователните ведомства няма заинтересовани хора проблемът с Налбантов да се реши. Оставам с впечатлението, че в МОН и РИО работят само едни чиновници, които имитират някаква работа и не са заинтересовани да разрешават проблемите на образованието, а по-скоро да си получават заплатките и да не си усложняват живота много много. Друго обяснение нямам.

Ще очаквам вашето съдействие по повдигнатите от мен въпроси и някакво решение по казуса Стоян Налбантов.

С уважение:

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
01.09.2014 г.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори