×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наказаха 18-годишен от Ново Паничарево да вика насред селото: Повече няма да крада луканки!


Наказаха 18-годишен от Ново Паничарево да вика насред селото: Повече няма да крада луканки!
Двама мъже, от дома на които Иван Христов отмъкнал домашното мезе, го накарали да вземе в ръцете си по една луканка и бягайки през центъра на населеното място, да вика с пълно гърло
13 Януари 2015, Вторник, 11:40 ч.

Двама мъже порицали публично Иван Христов, който им отмъкнал мезето за виното


Изпечен крадец на луканки и суджуци си намери майстора, след като го хванаха в село Ново Паничарево. Комичната сцена, при която 18-годишният Иван Христов тичал през центъра на населеното място, крещейки с пълно гърло: „Повече няма да крада луканки!”, се разиграла вчера малко преди 11 часа. Двама мъже, от дома на които той отмъкнал домашното мезе за виното, го накарали да вземе в ръцете си по една луканка и бягайки през центъра на населеното място, да вика.

Преди седмица Иван Христов откраднал 15 луканки от 37-годишния Росен Евтимов от с. Ново Паничарево, който заедно с 39-годишния Георги Тодоров от Бургас, решили да накажат 18-годишния мъж за деянието му. Отишли до дома му, извикали го навън и му казали да се качи в колата им. Иван Христов се качил доброволно, след което мъжете го закарали в центъра на селото, където го порицали публично. От Росен Евтимов и Георги Тодоров са снети писмени сведения, като са предупредени писмено съгласно Закона за МВР. Работата по случая продължава.

В категории: Приморско


18
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
18
Коментара по темата
18.
Бъкларов
31.01.2015 09:29:36
0
1
Чета Ви коментарите и се смея!Как може да пишете такива глупости!Е,не всичко е глупост,разбира се!Аз съм учител по физическо в това училище от доста време и знам много неща!Признавам си,че съм се натискал и с Прокопова,и с Рашева!Понеже знам,че много ученици четат това искам да им кажа,че не изнасилвам ученици да не ме мислите за такъв!Това,че 2-3 пъти съм го правил не значи,че ще продължавам!Благодаря Ви!
17.
Донка Прокопова
22.01.2015 20:09:20
0
8
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил!

До Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
16.
Чарка
20.01.2015 00:04:01
0
2
да вай ба в кавалити смотани, по цял ден сидите на компютрите и пишити глупости, и да знайте туй дето го е писал чарка не съм аз, някой друг е писал вместо мен, аз съм истинския Чарк и хич нямам време да са занимавам с ваште интриги. цял ден съм навън по работа. изкарах си прасетата на поляната, изринах им лайната, завърших старата кочина и започнах нова, преградих стария свинарник и напраях там още един курник, после прекопах градината и набрах малко лук да мой жена ми да напрай салатата, после ходих при съседа и пихме ракия, после... после забраях кво праях.
15.
Донка Прокопова-бивш учител в Приморско
18.01.2015 14:58:34
0
4
През 1999 моят клас бяха абитуриенти и една моя ученичка - Светла Каменова - ми искаше характеристика от училището. Напечатах я както си му е редът и помолих Налбантов да я разпише и подпечата, но той най-изненадващо отказа. Разтягаше разни локуми пред майката - ама не бил много съгласен с написаното в характеристиката, ама щял да я подпише, ама друг път и така и не я разписваше, протакаше, шикалкавеше и държеше Светла и родителите й в напрежение... Даже ми се скара: "Как може да се застъпваш за тия боклуци!" Бил имал някакъв конфликт с майката ли, с бащата ли, не разбрах... по-точно бил чул да говорят за него лоши работи и сега търсеше начин да им отмъщава. Срокът за подаването на характеристиката изтичаше и разбрах, че Налбантов няма намерение да я подписва. От друга страна майката на Светла беше много афектирана и реши да действа както тя си знае, щяла да му ебе мамата по всички параграфи... Разбрах, че работата става много дебела и затова реших да действам...
(следва продължение)
14.
виновно е обществото, в което живеем
18.01.2015 13:57:28
0
1
Наистина това училище е под всякаква критика! Макар Ваня Парушева и Васко Стефанов да нямат нищо общо с училището темата е интересна за това какви хора живеят в града ни. Какво искате от децата ни тогава? Те са същите каквито сме и ние. Не само Налбантов е виновен за положението в Приморско, виновни сме всички ние, че знаем за беззаконията, които се вършат и въпреки това не правим нищо!...
13.
относно коментара на 5-ти
18.01.2015 13:52:46
0
1
Познавам Симеон, той наистина говори такива глупости. Но едно е да ги говориш на чашка пред другите пиянки от Писменово, а съвсем друго - тука във форума, където цялата общественост на Приморско те гледа и те слуша! Тук влизат сериозни хора - кмета, съветниците...- правят се дебати, вземат се важни решения за съдбата на Приморско и затова не е редно хора като Симеон да се изказват!
12.
Анализаторът
17.01.2015 11:28:01
0
1
Я Приморско, я камиларя !
11.
наказателя
17.01.2015 09:28:35
1
1
Добро утро, драги анализатори! За сведение, българите отдавна са предсказали какво ще се случи след какъвто и да е период от време - чрез точния израз "Я камилата, я - камиларя!".Земята и България ще има шанс (разбира се докато има българи) само когато и последното циганско семе бъде заличено от нея - няма по голям паразит на човека от миризливия черен циганин!Който върши добро - да продължава ! ... и Който върши зло - да продължава така !
Съдбата ще намери всички !
10.
наказателя
17.01.2015 09:28:35
0
4
Добро утро, драги анализатори! За сведение, българите отдавна са предсказали какво ще се случи след какъвто и да е период от време - чрез точния израз "Я камилата, я - камиларя!".Земята и България ще има шанс (разбира се докато има българи) само когато и последното циганско семе бъде заличено от нея - няма по голям паразит на човека от миризливия черен циганин!Който върши добро - да продължава ! ... и Който върши зло - да продължава така !
Съдбата ще намери всички !
9.
dgbsehn
15.01.2015 11:56:40
2
0
Да еба мамка му,днес ме мързи и да псувам.
А толкова много има за псуване,темата е за ругатни. Кажете кого да изпсуваме дружно ? Дайте някой жокер
__________________
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и .
8.
4w35
15.01.2015 10:37:14
1
1
a sapyn shto ne kradat
7.
бачо Илиа
14.01.2015 19:11:56
1
4
браво,браво,браво,много голям късмет е имал мангала !!! а хората отдавна са измислили лекарството-НАПАЛМ !!!
6.
Чарка - кореняк от Н. Паничарево
13.01.2015 20:22:51
0
5
Дааа, така беше!
5.
ММЦ
13.01.2015 20:12:46
1
5
Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Мильо Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах наште момчета - барабите с които работя - да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите още на първия тек... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици и пр., а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Мильо. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и пишката ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... губи се вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!
15.
Бай Джон
26.12.2014 10:14:53
Няма го забравя Вангелов в началото на сезона като ми даваше сладкарницата Нептун и аз както си му е реда влизам в дирекцията и му поднасям плика с пари - 5000 лв., толкова вървеше това заведение тогава. Оня отваря плика и почва да брои, после ме гледа жално и почва да сумти: Много малко даваш ве! Ама много си свидлив бе!... Ама чакай бе, шефе, викам му! Сега е началото на сезона и нямам пари, изчакай да спечеля малко и ще ти дам още!... А оня не ме чува: Ама много малко даваш вееее!!!!...
Кво да го прая такъв човек! Ходих да взема назаем, че то реве на главата ми и не се търпи!
14.
бай Джон
26.12.2014 10:02:34
Най-оригинален от директорите на ММЦ беше Вангелов. Като раздаваше заведения на барманите ги караше да му мият краката с уиски в един леген и после ги караше да пият от уискито от легена. Ако издържат тоз изпит, ги караше да му падат на колене и да му дават клетва за вярност, след което му целуваха ръката. После Вангелов им слагаше ръка на рамото и ги ръкополагане за бармани - също като при рицарските ритуали... Не, Вангелов си беше много оригинален, не може да му се отрече! Питайте Петко Ургарито и Найден Божков и те ще го потвърдят, те най-редовно си му ближеха гъза на Вангелов и ги знаеха всичките тез ритуали и салтанати.
13.
Васко Минета
26.12.2014 09:35:37
Когато свалиха Стаматов от власт в ММЦ всички си отдъхнахме, щото това лайно беше голям кожодер! Не стига, че имаше цели райони с бунгала и стаи по хотелите, където нощувките не се отчитаха и парите от тях отиваха директно в джоба му, ами и още искаше от нас - управителите и наемателите на обекти... а туй нашто в сравнение с неговите печалби бяха трохи, ама той и тях искаше да ни вземе, дължали сме му процент, дължали сме му не знам какъв данък... на майка му гъза сме му дължали! Събличаше ни яко! Всички ревяхме от него! И представи си нахалство! Бяха минали две седмици откакто го бяха свалили и оня още продължаваше да обикаля наемателите и да си иска някакви пари дето уж му "дължали"! Митьо Мустака, дето държеше "Зелениката" не издържа и му тегли една майна: "Абе, ненаситна твар! Един хуй в гъза не щеш ли още да ти дам?!..." И нашия не може да свари да избяга, щото усетил, че Митьо вече не се шегува... Ами тъй ми, кой си ти, че да ти даваме, вече си никой - пълен боклук! Ай сектир оттука!
Чак Камберов, дето беше крадец от класа се шашнал като видял, че Стамат, вече месец след като е свален, още имал ключове от контингента си по хотелите и продължавал да ги използва и да цоца парички оттам. По заповед на Камберов сума патрони на брави сменихме тогава по хотелите само и само да го изгоним оттам... И пак: оня най-невъзмутимо продължаваше да използва стаи, за които не знаехме, че той има ключове! Басси и наглия човек, бассий чудото, ааааааа! Думи нямам!
4.
НИК
13.01.2015 17:26:41
2
15
БРАВО, БРАВО, БРАВО НА РОСЕН И ГЕОРГИ.....ДОРИ ПРЕКАЛЕНО БЛАГОРОДНО СА ПОСТЪПИЛИ С ЦИГАНИНА!!!!!
3.
Hdhj
13.01.2015 16:53:41
4
16
Boiko Borisov i nego triabva da go izkrat na Vitoshka da vika
2.
доволен
13.01.2015 16:14:41
0
19
Само така. Браво на тия хора.То иначе няма да има наказания за тоя крадец.Заставам зад гърба на двамата смелчаги.
1.
.
13.01.2015 11:52:08
4
16
Въй то не е за смях че момчето гладно е било....сейр е имало 100 % за комшийте...Пак добре че няма пострадали..че като чуваме какви касапници стават за 2 лева не само по селата.лошо...мн лошо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори