×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаските таланти Кристина Дончева и Лидия Стаматова раздават "Обич за Анна-Мария", помогнете им и вие


Бургаските таланти Кристина Дончева и Лидия Стаматова раздават "Обич за Анна-Мария", помогнете им и вие
Ани и съучениците й се нуждаят от подкрепата ни, за да съберат 30 хиляди евро и тя да пребори докрай рака
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Януари 2015, Неделя, 20:10 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

От 17.30 часа на 14 януари в Дома на нефтохимика учениците от Немската гимназия организират благотворителен концерт за Ани

Немската гимназия в Бургас организира благотворителен концерт за 14-годишната Анна-Мария Гепова, която се нуждае от спешна операция, а сумата от 30 хиляди евро е непосилна за семейството й. По инициатива на младежи с огромни сърца, тазгодишният концерт на гимназията бе изместен с месец напред. Така децата ще помогнат на Ани. Тя и съучениците й се нуждаят от подкрепата на всички бургазлии, за да извършат още едно чудо, след като вече сътвориха такова за приятелката си Вики.

Благотворителният концерт в помощ на Анна-Мария ще се състои на  14 януари, сряда, от 17.30 часа в Дома на нефтохимика под наслов „Обич за Анна-Мария“. На сцената ще излязат млади и талантливи изпълнители като Кристина Дончева от X Factor, Клуб "Сезони", Лидия Стаматова от „България търси талант”, Вениамин и Доника,"Ай денс", водени от желанието да помогнат. Билети могат да се заявят на телефон  0888 20 29 63. Младежите са направили и събитие във Фейсбук, където можете да следите актуална информация за концерта, тъй като с всеки ден участниците в него се увеличават /ВИЖ ТУК/.

За  желаещите да се включат в кампанията, в ГПНЕ „Гьоте“ е поставена и кутия за дарения, която ще бъде на разположение на концерта и до 30 януари в сградата на гимназията.

Ето какво написа до редакцията на Флагман.Бг 14-годишната Лора Фучеджиева. Тя и съмишлениците й имат нужда от нас, вижте трогателното й писмо:

„Здравейте!
Пише Ви един малък човек, но с голямо сърце. Казвам се Лора Фучеджиева, на 14 години и  уча за първа година в ГПНЕ „Гьоте“, град Бургас.
Миналата година в класа ми имаше едно момиче, на име Вики. Тя страдаше от синдром на Хочкин и имаше нужда от трансплантация на стволови клетки. Сумата беше непосилна за нейното семейство и затова ние, съучениците ѝ, решихме да им помогнем. С останалата част от класа направихме Фейсбук страница, кутии, базари и какво ли още не за нея. Организирахме благотворителен концерт с помощта на нашите учители и директори. Трудът ни беше възнаграден - събрахме сумата и всичко мина добре. В момента Вики се чувства отлично и живее живота си пълноценно.
В нашия град има още едно момиче, Анна-Мария, нуждаещо се от помощ. Както родителите и приятелите ѝ казват, тя е момиче с големи мечти и желание за живот. Това, срещу което тя се изправя, е Невробластом - ембрионален тумор. За нея измина 1 година и 2 месеца от битката с болестта и са ѝ направени две операции, 14 химиотерапии и 38 лъчетерапии. От 12 август Ани е в ремисия, на всеки три месеца се наблюдава нейното състояние с Ядрено-магнитен резонанс, последният е направен на 10 декември, който отново показва, че е здрава.
За да завърши пълното си лечение, е необходимо да се присадят стволови клетки. Това е много тежка манипулация, която дава още по-голяма възможност организмът да не допусне повторно връщане на болестта. Присаждането трябва да се случи в първите месеци на новата година .
„Спираме се на лечение в Белгия, но за тази цел ще ни е необходимо отново вашата подкрепа.“, пише майката на Ани. Необходимата сума за лечението ѝ е 40 хил. евро, но семейството има нужда от още 30 хил. евро.
Ани е ученичка в моето ново училище. След като всички ученици, директори и учители разбрахме за нейното състояние, решихме да направим всичко възможно да ѝ помогнем. За тази цел ежегодният концерт ,,Обич за всички“, организиран от учениците на ГПНЕ „Гьоте“,  ще се проведе месец по-рано, на 14 януари, под наслов „Обич за Анна  Мария“ в НХК от 17:30 ч.

Молбата ми към вас е да ни помогнете, по какъвто и да е начин. Ние сме едва на 14 години и въпреки нашата крехка възраст, искаме отново да направим добро за Ани, както помогнахме на Вики, и ще се радваме на Вашето съдействие.

Благодарим за всичко!

Със сърдечни поздрави,

Лора!”



Ако искате да помогнете на 14-годишната бургазлийка Анна–Мария да оздравее, ето и банковата сметка:

BG45UNCR70001521223876 / UNCRBGSF / unicredit bulbank / Anna Maria Radostinova Gepova

В категории: Лична драма


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
2
Коментара по темата
2.
5453
07.02.2015 17:11:43
0
0
Бойко Борисов ще помогне нали гласувате за него без смисъл.
1.
С.Стаматов
11.01.2015 21:33:11
1
1
Няма нищо лошо в подкрепата на човек в нужда и това е много благородна кауза.
Но... лечението със стволови клетки е недоказана здравна практика и представлява риск за здравето на пациента. Поради тази причина в България беше закрита тази процедура тъй като имаше няколко значително влошени случая.
В момента такова лечение предлагат единствено съмнителни руски клиники шарлатани - те единствено търсят отчаяни родители обещават чудеса, прибират пари и кой откъдето е ...... освен това - лечението е опасно и за самото дете и крие много високи рискове.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори