×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Предстои дъждовна неделя
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Възлова рокада в Община Бургас! Ташо Желев напуска, предава „Общинска собственост“ на юриста Стоян Арнаудов


Възлова рокада в Община Бургас! Ташо Желев напуска, предава „Общинска собственост“ на юриста Стоян Арнаудов
Ташо Желев (вляво) отговаряше за общинската собственост от първия мандат на кмета Николов, сега я предава на юриста от ГЕРБ Стоян Арнаудов
07 Януари 2015, Сряда, 13:22 ч.
Автор: Флагман.бг

Досегашният шеф излизал в частния бизнес, ще работи в сферата на туризма по Южното Черноморие за по-висока заплата


Първата възлова промяна в екипа на кмета на Бургас Димитър Николов стана факт в първия работен ден на Новата година, като администрацията напусна шефът на дирекция „Управление на общинска собственост“ Ташо Желев. На негово място е назначен Стоян Арнаудов, който е юрист от средите на ГЕРБ. На изборите за европейски парламент Арнаудов беше председател на Районната избирателна комисия от квотата на партията. Той вече е в кабинета си в община Бургас и с Желев извършват приемане и предаване на документи, докладни и други задачи.

По неофициална информация напускането на Желев е по взаимно съгласие, той отивал да работи в сферата на туризма по Южното Черноморие, където възнаграждението му ще бъде далеч по-високо от това като общински служител. Арнаудов пък каза,ч е от досегашната му юридическа практика най-много ще му липсва явяването в процеси в съдебната зала.

„Иначе работното в отдела по общинска собственост е свързана 90% със спазване на закона. Имотите трябва да се стопанисват в интерес на гражданите и така, че да носят печалба. Не е необходимо при всеки имот, който по никакъв начин не е от полза за Общината, да слагаме пазач, той трябва да се продава и това е нормално“, каза Арнаудов днес пред Флагман.бг.

Ташо Желев е от години плътно в екипа на кмета Димитър Николов, той пряко следеше броя и състоянието на общинските имоти, с енергия влизаше в битки в Общинския съвет, за да защитава позицията на администрацията в намеренията й за продажба на жилища и терени.

В последните дни на миналата година кметът Димитър Николов каза пред журналисти, че през 2015 година ще има промени в администрацията. Той разкри, че е възложил на отдел „Човешки ресурси“ да изготви справка за ефективността на работа на всеки един от служителите и на базата на тях ще бъдат предприемани рокади.

В категории: Бургас


10
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
10
Коментара по темата
10.
Керанка
19.01.2015 17:39:15
1
1
Добре, че се започнаха кадровите промени в Община Бургас, но трябва и да се продължат. Какво стана с неговият ментор- бракоразводния адвокат! Ами с назначените хора от времето на Йоан Костадинов като Янка Стойчева...Всъщност не се знае дали е някаква промяна с освобождаването на Ташко или е само имитация.
9.
viva
09.01.2015 06:10:51
0
0
МНОГО ТОЧЕН И РАБОТЕЩ ЧОВЕК Е ЖЕЛЕВ.ОБЩИНА БУРГАС Е СТАДО ОТ ОСИ.ЗАЩО НЕ УВОЛНЯТАРХ.НАЧЕВА СЛЕД КАТО ИМА ТОЛКОВА МНОГО ЖАЛБИ СРЕЩУ НЕЯ И ДОКЛАДНИ.КЪДЕ СИ КМЕТЕ?
8.
седмицата
08.01.2015 17:46:52
0
3
Само твърдението че 90% от работата е свързана със спазването на закона говори красноречиво. Тоя на подсъзнателно ниво вече се е метнал в схеми. Николов веднага го уволнявай тоя.
7.
АНТОН ПОПОВ
07.01.2015 22:23:24
5
1
Абе малоумници от 1 до 6,защо плюете по адрес на г-н Арнаудов,нима Вие сте по достойни от него.Много правилно го е избрал кмета,такъв 4овек е нужен за този пост,а вси4ки вие завистници нямате място в общината.....
6.
===
07.01.2015 21:16:44
0
1
А Чанка Коралска?
5.
ARNAUTINA andreev
07.01.2015 18:27:13
2
3
Njama greska - Andreev ARNAUTINA ot Andreshkovo (anonsce za Stojan Andr.Arnaudov)
4.
NAI-DOVERENIJAT URIST na YOAN KOSTADINOV !
07.01.2015 18:21:33
0
3
KADRITE na YOAN KOSTADINOVOVOTO UPRAVLENIE si stojat i pri GERB , ce i daje se izdigat v dlyjnost.
Njama da se opravi tozi grad , dokato takiva StojanAndreevci gi spuskat s parashuta ot uj pravnata direkcia v tazi za Onshtinska sobstvenost.Njakoi da e cuval za KONKURSno na4alo, v GERB opredeleno ne sa.
Sled tova shto YoanKostadinovshtinata oshte uprjavljavala Burgas , ami eto zashto - primera vi e ne ocevaden, a OCEIZVADEN !
3.
Дернев
07.01.2015 16:07:31
0
5
"...всеки имот, който по никакъв начин не е от полза за Общината..." Ето тука трябва да бъдат насочено вниманието на поемащия длъжността за да е ясна причината за липсата на полза. тя в повечето случаи, ако не и във всички ще е субективна. В Бс трудно ще се намери общинска собственодст, която да не може да носи ползи. Но явно нагласата е към продаване пак, в което няма нищо нормално, както се мъчи да ни убедят и при всички случаи не е в полза за града.
2.
Go4o
07.01.2015 14:32:44
9
5
Този малоумник , лайняр не само ,че ще го махнат , но е за ЗАТВОРА
1.
Alex
07.01.2015 14:16:13
8
15
Uspeh v novoto staro poprishte na G-n Zhelev edin goliam professionalist i izkliuchitelno tochen chovek.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори