×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският депутат Стефан Кенов: Писна ми от историите на Бареков! Аз не съм най-голямата му кадрова грешка


Бургаският депутат Стефан Кенов: Писна ми от историите на Бареков! Аз не съм най-голямата му кадрова грешка
Тази снимка от ноември 2013 година изненада мнозина, тъй като само след дни познанство Бареков и Кенов си стиснаха ръцете, днес двамата не се чуват по телефона, а депутатите от ББЦ, наречени БДЦ в парламента, са пред разпад
06 Януари 2015, Вторник, 02:03 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка архив

Бил съм в две партии, в трета няма да членувам, зарече се бившият главен секретар на ББЦ


Бургаският депутат Стефан Кенов, който 13 месеца беше дясната ръка на лидера на ББЦ Николай Бареков, заяви че оттук нататък не виждал своето място в партията, затова е взел решението си да напусне. „Писна ми. Бил съм вече в две партии, в трета няма да бъда. Оставам депутат в парламентарната група, но няколко пъти казвах, че има нужда от радикална промяна в партията, която така и не се случи”, това каза пред Флагман.бг Стефан Кенов днес. От деня, в който беше официално обявено, че той напуска ББЦ, Кенов беше изключил мобилния си телефон, както и деактивирал профила си във Фейсбук. Той още не се е чувал лично с Бареков след решението си, което беше оповестено от медиите.
„Имах усещането, че 13 месеца съм вложил безмислен труд. Причината за резултата от парламентарните избори, който не беше очаквано добрия, не съм аз. Аз не съм най-голямата кадрова грешка на Бареков”, каза Кенов. Той обаче остава член на групата, която в НС се нарича Български демократичен център.

Кенов заяви, че отдавна е опитвал да наложи промяна в партията, но безуспешно, затова когато е видял декларацията, подписана от двамата депутати – Христо Тодоров и Борислав Иглев, взел и своето решение.

Припомняме, че след като напусна ББЦ, депутат Стефан Кенов беше обявен от местната структура на партията в Бургас в лицето на областния лидер Иван Тагавов като предател.

Преди да поеме възловия пост на главен секретар в ББЦ, на който пряко отговаряше за партийното строителство на партията по места по време на възхода на Бареков, Стефан Кенов беше младежки лидер на НДСВ. Политическата си кариера Кенов започна именно от царската партия през 2003 г., мина през всички нива на партийното израстване - общински съветник, кандидат за кмет на Карнобат, зам.областен управител на Бургас, областен лидер на партията.

В категории: Политика


15
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
15
Коментара по темата
15.
Гошо
07.01.2015 21:32:54
0
1
Грешка - бащата на Стефан Кенов и жената на собственика на заведението са брат и сестра. Как е даден този терен, когато Кенов беше кмет на Сунгурларе?
14.
Гошо
07.01.2015 21:30:40
0
0
Стефчо Кенов да ходи да пие нещо в заведението на баджанака си на изхода на Лозарево - нали даде на брата на жена си имота. И да прекопае градинките, че няма кой да ги погледне
13.
безразличен
06.01.2015 16:26:55
0
4
Kebov e ebasi homobandita
12.
до член нa ББЦ
06.01.2015 15:25:45
1
5
поздрaви нa aкaдемик Тaгaвов
11.
Йордан
06.01.2015 14:45:47
0
9
Стефчо, Стефчоооооо.....На изборите за кмет пак ще цъфнеш и вържеш както винаги до сега. Стой си при баща си в Сунгурларе и вземи се кандидатирай от ДПС, че само така може да те огрее. Забрави ли как чакаше Бареката на площада в Карнобат. Да не мислиш, че някой е гласувал за теб подлецо.
10.
член на ББЦ
06.01.2015 14:09:45
2
9
За 13 месеца от Кенов получихме само лъжи и голи обещания. След като го направихме депутат едно благодаря не каза и нито веднъж не се появи да се срещне с актива и с хората, които гласуваха за него. И за това сигурно Бареков му е виновен. Пазете се от този човек. По-голям лъжещ и измамник не сме срещали!
9.
pk
06.01.2015 14:08:12
4
4
Партията имала нужда от радикална промяна .И каква е тя ,може би Стефан Кенов --Председател.
8.
ск
06.01.2015 10:42:14
0
11
Този е полaгaл труд?Вън от пaрлaментa.Кaкво е товa откaзвaм се от пaртиятa,но остaвaм зa зaплaтaтa.Пaрaзит.Тaгaвов скрии се в мишa дупкa!
7.
ами сега ,сега?
06.01.2015 10:24:01
0
7
Какво ще прави академика с неговите изкуфяли старци от бургас и областа?
6.
до Стефчо
06.01.2015 09:42:14
1
13
не бе Стефчо ти неси най-голямата грешка на Барека,ти и онова недоразумение баща ти сте грешка на природата.колкото по-бързо Ви прибере толкова по - добре.
5.
осведомен
06.01.2015 09:38:43
1
13
Ей Кенов, голям си мошеник, така да знаеш. Какво си работил пък ти бе мишок, трудил се той. Ти обикаля и само лъжеше хората и пари обещава. Глисто скрий се в гъза на баща си и не се показвай повече.
4.
януaри
06.01.2015 09:29:00
1
11
Нaрекли го предaтел и той си го премести,aко имa кaкво дa мести!Aкaдемик Тaгaвов ....... пълнa шегa.
3.
МОСКВА
06.01.2015 08:22:58
2
22
Няма ли кой да му каже да си седне на табуретката и да престане да ни занимава със себе си. Не ми е интересен.
Мисля, че все пак такива като него трябва да напускат и НС.
2.
Димо
06.01.2015 07:07:45
1
24
Кенов "потен хляб" не е ял, такова му е възпитанието - дядо общински съветник от СДС преди години, баща кмет от ДПС, та и най-младия Кенов на снимката. Явно в България най-доходния бизнес е политиката, защото такива си ги избираме; а те всъщност паразитират на наш гръб. Докато си ги избираме по хубаво говорене, все такива ще ни лежат на гърба.
1.
читател
06.01.2015 02:47:46
1
34
И двамата на снимката са боклуци,жадни за власт....като повечето депутати!Като си напуснал бе,защо не напуснеш и народното събрание ,ами си стоиш там сега 4-5годинки на голяма заплата,ама какъвто лидера такива и хората му,той си осигури топло и добре платено местенце в европарламента ,та защо неговите подчинени да не направят същото тук в Народното събрание..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др.
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори