×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политиката не е лъжица за моята уста, ще остана там, където може да съм полезна


04 Януари 2015, Неделя, 18:35 ч.
Автор: Соня СПАСОВА, в-к Труд

На предните избори ми предлагаха да бъда кандидат-депутат, но аз не иска да бъда недоразумение като нарицателната руса депутатка от сегашния парламент
- Госпожо Димитрова, как изпратихте 2014 г.? Имаше ли нещо, което не успяхте да направите и го оставихте за тази година?
- Това, което бях решила, го направих - и доста пътувах, и доста работих, и пях, когато пътувах, и не пях. За 2015 г. съм планирала няколко нови песни.

- Само след няколко дни, на 10 януари, имате рожден ден. Вярвате ли в хороскопи? Смятате ли, че съдбата на човека е предопределена от звездите, или всичко зависи от самия него?
- Не. Много често първото нещо, което ме питат хората, с които си говоря, е коя зодия съм. Аз отговарям - Козирог, но уточнявам, че не вярвам в това - не зодията определя човека, а човекът определя зодията. Имаш разочарование - професионално, любовно, и хоп - то било от зодията. Аз такива неща не оправдавам със зодии. Ако имам успехи или провали - те са лична заслуга. Ето, за моята зодия има записани качества, които са характерни за нея - потайност, сметкаджийство, подреденост, как са напористи... Всичко, което не съм аз (смее се). Аз се разбирам с хора, а не съм зодии.

- Пътувате много заради участията си. Не ви е хрумвало да се преместите в София или другаде, на по-централно място в България? Изобщо, има ли нещо, което може да замени Бургас и морето?
- Ей сега да поискам, мога да се преместя да живея в София. Но не ми е минавало през ума. Ако нещата, конкретно при моята професия, ти вървят, ще ти вървят и в Каспичан. Ако нещо не ти върви, ако щеш и в Лондон да си, и в центъра на света да си, пак нищо няма да се промени. Градът не определя работата или развитието на човек. Да, може да не присъствам на всички светски събития, не съм на всяка манджа мерудия, ама аз и нямам нужда от това. Честно казано - най ми е хубаво да се събудя вкъщи. Ето, на Нова година пях в заведение във Велинград. Ангажиментът ми приключи малко след 23 ч и веднага си тръгнах за Бургас. Посрещнах Нова година на пътя, малко преди Пазарджик. Предвид професията ми работих на 31 декември, а Новата година я посрещнах на 1 януари вкъщи с приятели, сготвих им.

- Какво готвите? Имате ли специалитет ала Тони Димитрова?
- Не очаквайте от мен да кажа - червен хайвер и пушена сьомга или трюфели. Сготвих традиционното - свинско с кисело зеле, но сложих и малко пилешко, направих и сърмички.

- Казахте, че сте пътували много миналата година. Коя беше най-далечната ви дестинация?
- Бях в Австралия и Нова Зеландия. Преди това, през 2013 г., ходих в ЮАР заедно с познати от Бургас, много хубава група, а е доказано, че когато пътуваш надалеч, трябва да си с хубави хора, иначе е голяма мъка. Та пак ходихме заедно. Идеята дойде от мен, но после почти се отказах, защото имах ангажимент, но те ми подариха пъзел със Сидни и вече нямаше как да откажа на това предложение. И отидохме.

- Раздавате ли автографи, когато ходите на родителски срещи?
- Не. Аз винаги сядам на първия ред, както впрочем винаги в училище съм сядала, защото винаги съм била най-ниската в класа. Какви автографи - там ни викат да ни кажат какви гафове са направили децата (усмихва се). Всъщност, раздавала съм автографи на съученички на дъщеря ми Магдалена.

- Имате много специфичен глас - винаги ли ви разпознават по телефона?
- Не съм човек, който тръгва напред с името си или някаква там слава... Обикновено се представям като Антоанета Димитрова, защото това ми е истинското име. Когато се обаждам някъде, наистина често ме разпознават и тогава потвърждавам.

- А как се грижите за гласа си?
- Мълча. Мълчанието е най-доброто за гласните връзки. Има и друго - Орлин Горанов ме научи на този номер - разтривам си целите уши. Вчера, като станах, едвам говорех, защото съм болна, но като си разтрих ушите, гласът ми се отвори.

- Имате опит на театралната сцена още като ученичка. Кое е по-трудното - да си Едит Пиаф или да влезеш в ролята на учителка?
- Разбира се, че първата ми роля - на учителка в „Паднал от Марс”, защото беше много неочаквана. През 2006 г. Велко Кънев, Бог да го прости, и Борето Чакринов, директорът на бургаския театър, чули в мое интервю колко много съм искала да бъда актриса и ми се обадиха и поканиха в пиесата „Паднал от Марс“. Чудех се как да го направя и Велко ми изигра моята роличка, за да ми покаже... А представлението, в което бях Едит Пиаф беше ... красив ужас. Когато ми каза Чакринов, че трябва да играя Едит Пиаф, го попитах - сигурен ли си? Аз не съм човек с такова самочувствие - че ще изляза и ще ги срутя. Има такъв лаф между артисти, певци - излез и ги убий! Кого да убивам? Аз ако излизам да убивам - хич не излизам.

- Канили ли са ви за участие в БГ сериал?
- Да, каниха ме на кастинг за „Революция Z”, но точно тогава дъщеря ми беше в 7-и клас и кандидатстваше и заради това нямаше как да се включа. Тогава имах предложение да се включа и в телевизионен формат, но и него отказах.

- Знам, че сте много добри приятели с актьора Виктор Калев. Забавен ли е и в живота, или на него повече му отива да е Ранърса?
- Виктор никога не може да бъде Ранърс в живота. От него не очаквам да ме разсмива, когато се виждаме, но си имаме наши теми, от които можем да умрем от смях. Споделяме си наши неща. Не се виждам всеки ден с него, но знам, че винаги мога да му се обадя, както и той на мен. За мен е голямо щастие, че ми е приятел.

- Преди време много се говореше, че сте любимата певица на Иван Костов. Други политици идвали ли са на ваши концерти?
- Много политици познавам - с някои сме на ти, с други на вие... Но никога не съм се качвала на крилете на такива похвали.

- На последните избори от АБВ бяха обявили, че сте от техния отбор.
- Преди 9-10 г. си бях дала дума, че няма да пея на политически митинги на никаква цена и я спазвах. Миналата година я наруших. Преди години имах административен проблем с една виза - няма да назова консулството, но се почувствах обидена, защото не съм нарушавала никакви закони. И се обърнах към президентската администрация и стигнах до президента (Георги Първанов - б.р.) и той ми каза - „Госпожо Димитрова, аз ви вярвам”. Тогава си помислих дано някой ден да ми се даде възможност и аз да мога да кажа същите думи - аз ви вярвам. И когато ми се обадиха от АБВ, ги подкрепих.

- А ще ви отива ли министерско или депутатско кресло?
- Никога! Предлагаха ми на по-предните избори да бъда кандидат-депутат, но аз не искам да бъда недоразумение като една нарицателна вече руса депутатка от новия парламент. Мога да бъда полезна по друг начин - помагам, когато мога, занимавам се с благотворителност, без да бия тъпана. Политиката не е лъжица за моята уста. То даже не е и черпак (усмихва се).

В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
3000 лева средна заплата в България от 2027 година, прогнозира КНСБ 3000 лева средна заплата в България от 2027 година, прогнозира КНСБ Минималното възнаграждение да бъде 1500 лева Тихомир Атанасов:  Ще се застъпвам за политики, насърчаващи икономическия растеж, социалното равенство и екологичната устойчивост Тихомир Атанасов: Ще се застъпвам за политики, насърчаващи икономическия растеж, социалното равенство и екологичната устойчивост Нека бъдем заедно, уверени в силата си като средно голяма европейска държава, и да работим за по-светло и проспериращо бъдеще за България и Европа, призова кандидатът за евродепутат от КП "Граждански блок" Няма да сме част от коалиция, чиито цели се описват просто като „евроатлантически“ Няма да сме част от коалиция, чиито цели се описват просто като „евроатлантически“ Необходимо е да направим средата в България благоприятна за отглеждане на деца, с достойни доходи за работещите, с адекватно здравеопазване и пълноценно образование, коментира Ваня Григорова от „Солидарна България” Ще има ли проблеми с обработването на протоколите за изборите? Ще има ли проблеми с обработването на протоколите за изборите? Ето какви са подводните камъни Съвременните хора постепенно се „подкиселяват“ Съвременните хора постепенно се „подкиселяват“ Въпреки че е кисел на вкус, лимонът спада към алкализиращите храни ГЕРБ-СДС закрива кампанията си в Бургас с концерт на "Диана експрес" и Венц Венц ГЕРБ-СДС закрива кампанията си в Бургас с концерт на "Диана експрес" и Венц Венц В 18:30 часа на площада в Приморско цялата листа с кандидати за народни представители и кандидатът за евродепутат Борислав Киров, който е от Приморско, ще направят финалните си обръщения към обществеността От следващата учебна година ддигат студентските такси От следващата учебна година ддигат студентските такси Средният размер става 1010 лева, а за кандидатстване - 60 лева Дузпи убиха мечтата на „Нефтохимик“, „зелените“ остават в областната група Дузпи убиха мечтата на „Нефтохимик“, „зелените“ остават в областната група Младите момчета на Станислав Жеков загубиха баража с „Локо“ Стара Загора Пулмолог бие тревога, вейповете сриват имунната система, а при децата се стига и до колапс Пулмолог бие тревога, вейповете сриват имунната система, а при децата се стига и до колапс  От магазин в мола обявиха, че въпреки забраната електронните цигари с HHC може да бъдат купени, но само от техния сайт  Машинистът, който сряза спирачките на локомотива, не бил терорист, а искал да спре безобразията в БДЖ Машинистът, който сряза спирачките на локомотива, не бил терорист, а искал да спре безобразията в БДЖ Колегите оставят локомотивите без надзор и отиват да си спят у дома, а им плащат за нощен труд, разказва той
Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори