×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас ври предпразнично, шофьорите като в капан, задръстванията са огромни


Бургас ври предпразнично, шофьорите като в капан, задръстванията са огромни
Задръстването в района на Новата поща е нечовешко, по бул. Сан Стефано е невъзможно да се мине, ядосваха се шофьори днес. Също толкова изнервящ е трафика е на кръстовището "Трапезица", както и на новия светофар към бул. "Янко Комитов"
22 Декември 2014, Понеделник, 12:45 ч.

По всички пътни артерии в града трафикът е кошмарен

Бургас ври предпразнично, по всички пътни артерии в града трафикът е кошмарен, пътуването е нечовешко, сигнализираха изнервени шофьори. Задръстванията са огромни, както по бул. „Сан Стефано“, в района на строежа на новата спирка на градския транспорт, по бул. „Стефан Стамболов“, на светофара до МБАЛ Бургас, така и на кръстовището „Трапезица“ и на новия светофар към бул. „Янко Комитов“.

„От ж.к. „Изгрев“ до центъра пътувах за 40 минути, на „Трапезица“ чаках 20 минути на светофара“, разказа потресен водач.
Движението е натоварено към търговските обекти, заради наближаващите Коледни и Новогодишни празници, същевременно днес е и работен ден и много от хората са по служебни задачи с автомобилите си. Днес и утре бъдете предвидливи и тръгвайте по-рано за работа, защото пътуването става бавно!

В категории: Бургас


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
дядо Гошо
24.12.2014 08:22:49
0
1
13 ти разлика между общината и КАТ правиш ли?
14.
Бай Хуй
23.12.2014 00:21:01
0
3
Видяли сте вие трафик....!
13.
читател
23.12.2014 00:12:27
1
3
Подкрепям №9,абсолютно е прав ,а за този дето е писал ,че бил в Германия ...,само ще му кажа ,че тук не е Германия ,та да прави сравнение.Движението по всички улици ,които са упоменати в статията е абсолютно вярно и не е само предколедно ,всеки делничен ден е така в пиковите моменти и винаги съм си казвал ,така ли не виждат от общината ,че в тези моменти да сложат на тези възлови места полицаи да контролират движението за няколко часа ,за да се издърпва по-бързо трафика от коли ,ами то особено на кръстовището на Трапезица ,докато светне зелено и ..хоп червено ,а колоната от коли е огромна.И друго се питам ,то наистина всички тук сме и шофьори ,и драскачи само ,ами поне автора на тази статия го съветвам ,да я копира заедно с коментарите и да я отнесе в общината или където трябва ,та да се чуе и види ,и оправи ,тогава ще има ефект ,а не само журналистите да пишат статиите ,а ние само да даваме виртуални мнения и всичко дотук....Разчитаме на Флагман !
12.
sss
22.12.2014 22:24:48
0
0
Zatova vuzduha e tolkova mrusen I dishame katran I umirame ot rak...

Tupaci, niamate li velosipedi!!!

Shte igrae po visok danuk.
11.
МММ
22.12.2014 22:21:17
0
4
Някой може ли да ми каже защо на тази табела Варна и Созопол са в една посока?
10.
dr
22.12.2014 18:13:25
6
4
Ние може да сме драскачи, но ти си в група мрънкачи.
9.
до предишните коментатаори
22.12.2014 17:57:08
4
5
Не е нормално в Събота на трапезица да вися 20 минути на светофара в 18часа и по тъмно умници да правят маркировка на моста и пред мен двама се натресоха.Явно не сте шофьори а драскачи не е нормално да се изнасям 30минути от Бургас и фа стигам от Славейков до Созопол за един час.
8.
Боко Тиквата
22.12.2014 16:37:56
6
5
1

http://www.miroivanov.com/2014/11/blog-post_11.html?m=1
Кръгът Борисов – Пеевски – държавни пари – банки – пари прим се затвори



Смяната на шефа на Фонда за гарантиране на влоговете точно преди назначаването на синдик в КТБ е равносилно на назначението на Пеевски за шеф на ДАНС


Политиците трябва наистина да ни мислят за отдавна умрели, щом имаме нов случай „Пеевски в ДАНС“. Смяната на шефа на Фонда за гарантиране на влоговете точно преди назначаването на синдик в КТБ е равносилно на назначаването на ДПС депутата за шеф на националната сигурност.

Това назначение на кабинета Борисов е точно толкова нахално, надменно и лицемерно, колкото онова на Орешарски. То е и нещо повече. То не е само БОСТАН – нарицателното за скритата коалиция между ГЕРБ и ДПС.
То нагледно показва как се затваря кръгът Борисов – Пеевски – държавни пари – банки – пари прим.

Или, образно казано, как едни пари от държавни сменят статута си в частни, преминавайки за кратко през банковата ни система. Която, впрочем, е мнооооооого стабилна.

Дето се вика, стабилна е, колкото подпрян плет. Видяхме лятото какво се случи с четвъртата банка и как държавата напомпа третата, че да не изпусне миризлива смрад.

Тази смрад обаче ни се предложи днес. С невинно съобщение правителствената пресслужба обяви, че се сменя председателят на Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете. Ей така, човекът - Росен Николов е решил да вземе да си тръгне. Вие това вярвате ли го? А само преди седмица Николов обясняваше как Фондът е готов да поеме плащанията на гарантираните депозити в КТБ.
Но като се види и кариерата на новия шеф Радослав Миленков,нещата започват да се проясняват.


Няколко „случайности“
В мoмента Миленков е част от екипа на Общиснка банка, тоест - близък е политически до ГЕРБ и е колега на настоящия министър на финансите Владислав Горанов.

Горанов, за когото премиерът Бойко Борисов дава мило и драго и когото ударно защитава от критики.

Защити го, когато Горанов каза, че напуска парламента, защото няма как да храни семейство с 2000 лв. заплата.

Защити го, когато Горанов „случайно“ срещна Пеевски на „оная среща“ и се заприказваха колегиално едни 40 минути.

Тази среща случайно стана малко преди Министерството на финансите да обяви как са разпределени парите на държавните търговски дружества.

Данните случайно показаха, че в милата на Пеевски по това време КТБ са концентрирани повече средства.

Борисов случайно изтърва онази реплика, че „ако извадим държавните пари от банката, тя ще фалира“.

Запознати с казуса твърдят, че малко по-късно мажоритарният собственик Василев е получил „предложение, което не може да откаже“ - да приеме нови съсобственици във възлови дружества. Съсобственици в топли връзки с тогавашната власт.

После дойде една дълга пауза. Паузата на кабинета Орешарски, в която Пеевски се напъна да подкара влака на цялата държава, като стане шеф на ДАНС.
В края на този период една банка падна, а една друга банка – Първа инвестиционна, се подпря на една купчина държавни пари.

Случайно Пеевските медии пак започнаха да харесват Борисов.

Случайно Иван Искров остави решението за КТБ в ръцете на „бащицата Борисов“.

Случайно Борисов се обиди на инвеститорското предложение за оздравяването.
Случайно ДПС бие тъпана, че иска „прозрачност“ по случая КТБ.

Случайно кредити на фирмите от обръчите на партията са цедирани или кредитирани от ПИБ.

Случайно ДПС гаубицата Йордан Цонев коментира в Народното събрание, че чувал как Росен Николов е зависим от "един кръг в парламента" и че с назначаването на синдик готви разпределение на апетитни активи от КТБ в полза на този кръг.

Случайно ДПС официозът ПИК припява, че Росен Николов е близък до Прокопиев. Естествено, в пушилката се пуска запазената марка на Пеевските „медии“ – ама на тоя май сексуалната му ориентация не е както трябва.

А сега малко ЗАЩО Николов е сменен

Росен Николов не си тръгва по собствена воля.
На Николов е наредено да си ходи, защото:

- Иска несъстоятелността в банката да се изтегли възможно най-рано.

- Така всички цесии на Пеевски и бизнесмени от кръга на Бойко Борисов си заминават.

- Иска да гарантираните депозити да се изплащат от възможно най-много банки.
- Това директно удря интересите на банките, които са „в играта“.
- Случайно точно днес БНБ обяви, че дъщерната на КТБ банка "Виктория" ще продължи да съществува. Разбирайте, тя е активи за продаване. Ще я продава синдикът, назначен от новия шеф във Фонда за гарантиране на влоговете.

Днес, почитаеми, кръгът се затвори. Утре ще ви се представи сметката, а вие продължавайте да се заричате #нямадаплат
7.
Новото
22.12.2014 16:29:01
2
6
До 3-точно това имах предвид.Тук задръствамоята са заради дупки,тесни улици и липса на паркоместа.Бургас е точно като един квартал на Москва или Истанбул.
6.
dr
22.12.2014 16:26:39
4
7
30-40 автомобила сума сумарно ... задръстени са ви з.адниците
5.
Барти Крауч
22.12.2014 16:24:14
4
19
Нормално. С тая идиотска тапа на Сан Стефано. И като гледам чудото, което са сътворили там, май положението ще е такова завинаги.
4.
ВИЕ
22.12.2014 16:23:55
10
10
СИГУРНО ЗА ТЕЗИ ЗАДРЪСТВАНИЯ ПАК КМЕТА И АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС Е ВИНОВНА!!!!!
3.
СТАРОТО
22.12.2014 16:19:11
0
5
До 2 бил съм в Германия трябва да ти кажа че има задръствания по 50 60 км дори и повече
2.
Новото
22.12.2014 16:10:42
2
16
То пък големия град - 200 000.Идете в Москва и Истакбулут да видите задръствания.
1.
СТАРОТО
22.12.2014 15:38:55
4
8
Оф флагман прекалявате нормално е да ври !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори