×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ученички масово в бизнес: "масаж с освобождаване"


Ученички масово в бизнес: "масаж с освобождаване"
Маман излъгала собствениците на апартамента, че ще настани в него шивачки. Скоро обаче започнали да прииждат добре облечени мъже
19 Декември 2014, Петък, 19:05 ч.
Източник: 168 часа

Две ченгета под прикритие разбиват бардака, ръководен от 26-годишна маман

Полицаи под прикритие разбиват клуб за еротични масажи в центъра на София и успяват да заловят собственичката, за която работят две ученички, съобщи високопоставен източник от МВР.
Сексуслугите, замаскирани като "освобождаване", в кв. "Лозенец" се предлагали за 50 лв., но на други места в столицата стигат и до 20 лв. - колкото обикновен масаж, пише "168 часа".
Тарифите в този бранш неимоверно падат с всеки изминал ден заради постоянно нарастващото предлагане. Този тип услуги придобиват все по-голяма масовост, тъй като вече са изключително достъпни, а рискът от залавянето на жените, които ги извършват, намалява.
Момичетата рядко работят за сводници, защото повечето обяви вече са в интернет, разказват за в. "168 часа" от МВР.
Основно жените, които предлагат сексуални услуги по сайтовете, са на възраст между 20 и 40 години според текста на обявите им.
Оказва се обаче, че за по-възрастни масажистки работят и момичета, които все още не са завършили училище. Такава е и историята в разбития от полицията клуб за еротични масажи в кв. "Лозенец".
26-годишно момиче наема апартамент на първия етаж на бул. "Черни връх" в началото на годината. На собственика заявява, че помещението ще й трябва, за да работят вътре шивачки. Вместо да чуват тракане на машини обаче, съседите виждат, че в апартамента всеки ден влизат голям брой добре облечени мъже.
Апартаментът има страничен вход и клиентите, които го посещават, не се налага пряко да се сблъскват със съседите. Въпреки това обаче, постоянното движение в апартамента буди съмнения у собствениците в блока. В полицията е подаден сигнал за проверка на мястото.
Момичетата, които работят в апартамента, са дали своя обява в интернет.
Посочили са и адреса, на който се помещава студиото, така че не представлява трудност да бъде установено кои са те.
Полицай под прикритие се обажда на телефона на студиото в кв. "Лозенец". Вдига 26-годишната наемателка, която предлага на служителя на реда да си запише час.
Мъжът отива в салона малко по-рано - достатъчно, за да може заедно с колегата си да издебне клиент, който в този момент получава "освобождаване". Наемателката на помещението го кани да влезе през страничния вход - стъклена врата с плътна завеса. Апартаментът, в който се правят масажите, е тристаен.
Във фоайето е поставен диван, на който клиентите да изчакват своя ред. Във всяка от стаите работи по една масажистка. В момента, когато полицията пристига, жените все още не знаят, че са попаднали в капан и спокойно обслужват свой клиент. Оказва се, че в студиото освен наемателката работят и две други момичета, много по-малки от нея. Когато започват работа в началото на годината, те все още били ученички. В момента на арестите абитуриентските им балове точно са приключили. Впоследствие става ясно, че едното момиче познавало 26-годишната наемателка. Съгласило се да работи като масажистка и извикала своя приятелка, която в този момент била все още непълнолетна. 

В категории: Животът


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
spas
20.12.2014 14:27:37
0
1
Да се рекламира тука няма никакъв смисъл - като се има пред вид нивото на сайта ...
И рекламодателите му са такива - кръчмари, бакшиши и шмекери ....
Добре че влизам рядко и използвам AdBlockPlus
17.
е кажете си деееее
20.12.2014 13:51:06
0
3
е кажете си де за дьщерята та полицая Крьстьо Стамболиев от квартал Изгрев.София Стамболиева курвето.Кажете си как я хванаха да обслужва точно такива чичковци но баща и покри работите..
16.
айде нема нужда
20.12.2014 10:10:19
0
6
Ударили са ги, защото подбиват цените. Родната полиция както винаги напоследък го играе булдог на мафията.
15.
ййй
20.12.2014 07:22:38
0
2
Проблема ви е че вземате Флагман за сериозна медия ,а тя си е чисто и просто един жълт сайт където пишат събрани от кол и въже драскачи, които драскат кот им падне за да си оправдаят заплатките. Ти ако си бизнесмен, въобще няма да си тука и да коментираш.А примерно ще си пускаш рекламите в Bisinessweek ...примерно.
14.
do N13
20.12.2014 00:17:19
3
9
съгласен съм напълно с теб това е най-гнусния и долнопробен сайт ,който съм посещавал.Интелектуалното ниво на авторите на статиите е под всякаква критика и не е присъщо на журналисти и хора с публични изяви.а това за създаването на изкувствени етнически напрежения дори и първокласниците могат да го разберет за какво е
за да може мъжа на катя касабова и ония кандидат-лапач на голямата баница валери симеонов да се наядат с още повече пари,че от скат не са им достатъчно
aбе типична гнусна ,грозна родна картинка е този сайт с всичката пумия в него
13.
What is this?
19.12.2014 23:19:37
3
3
Az ako sum edin business, nikoga niama da kupia reklama v edno spisanie koito samo pishe za prostitutki, (bez da moge da gi ebe), i samo sponsorira omraza kum etnicheskite malcinstva. Tova i fakta che ste komunisti i sponsorirani ot Moskva e dostatuchno da vi se izpluia na fasona, Flagman.
12.
Dobrin
19.12.2014 23:17:03
3
4
Flagman, vie ste kurvi. Za kakvi gluosti pak pishete, prosti hora, prosti jurnalisti, tolkova vi stiga akula, kati vi vidim na givo, shte vi se smeem kolko ste bedni i prosti.
11.
ввв
19.12.2014 21:07:16
2
8
"Полицай под прикритие отива в салона малко по-рано - достатъчно, за да може заедно с колегата си да издебне клиент, който в този момент получава "освобождаване"..."
:)) Хвала !!! Родната полиция продължава да ни пази след като се справи с корупцията и циганската престъпност.
10.
Nazi
19.12.2014 21:01:32
1
9
Истината е, че всички мъже, дали са на 20 или на 120 харесват млади момичета. Изобщо не става въпрос дали са добри или лоши, а е въпрос на природа. Другото е сексуално изкривяване. Така че вредата от такива заведения е много съмнителна, а ползите са ясни. Клиентите задоволяват безспорните си сексуални потребности, а труженичките там финансовите си такива, лека и доходна и всички са доволни.
9.
i hate stupid people
19.12.2014 20:44:50
1
8
Курви да има ...
8.
фиф
19.12.2014 20:06:08
2
6
Точно заради Флагман сме на последно място по Икономика :).Те да не са хващачи ве T ? Ами тея дет на в народното събрание да вземат да я озаконят най накрая тая проституция барем някой левец падне в хазната. Ама не та не.Що да го правят.
7.
до Ганьо :)
19.12.2014 19:33:03
5
3
Докато има такива като тебе, ще ги има и тях. А тези от трибуните са ощастливили, който е от тяхната класа. Не ги мисли тях. На тях не им се налага да се търкат в кирливи дядовски туловища и за дърпат маркуча, мислейки си колко им се драйфа....но нали целта оправдава средствата.
6.
t
19.12.2014 19:31:51
2
3
Ане Флагман, вижте се какви цигани сте, само за порно и цигани пишете, и за малки измами щото четете полицията. На това ли му викате журнализм!!!! Защо не можете да хвана истинска измама на голямо ниво??? Само разсейвате хората. На последно място е България по економика заради такива като вас.
5.
Ганьо Чорбаджийски
19.12.2014 19:26:58
2
13
страхотни са нека има повече мадами на никого не пречат и правят мъжете щастливи,само дъртите и грозни пачарви злобеят и завиждат от трибуните на сайтовете си :)
4.
аха
19.12.2014 19:17:20
2
7
Тази снимка където сте я сложили е прекалено високо ниво на еротика. А тези в София които правят въпросните масажи са си долнопробни проститутки, които са целулитни, мършавички и с евтино бельо made in china ;)
3.
XXL
19.12.2014 19:03:43
3
10
А що не посочат добре облечените чичковци какви са и кои са, ами все момичетата им виновни ...Айде знаем ги дъртите мераклии как точат лиги по млада и свежа плът... Полицията що не задържа чичковците педофили ?!
2.
nqma
19.12.2014 18:30:43
0
7
Kurviii
1.
t.
19.12.2014 18:14:53
0
8
Шаврантии.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в пътен знак Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в пътен знак Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори