×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тодор Славков намерен припаднал в апартамента си в луксозен жилищен комплекс


Тодор Славков намерен припаднал в апартамента си в луксозен жилищен комплекс
В последния клуб, в който дедов Тошко бил забелязан, студентки го държали да не падне, докато се снимат с него
18 Декември 2014, Четвъртък, 22:09 ч.

Победителят в Биг Брадър ол старс пил толкова много за победата, че като се събудил, не помнел кой е и къде е
Снимка БЛИЦ


Мистерията с безследно изчезналия Тодор Славков се разреши. Предположенията, че внучето на Бай Тошо се закотвил в някой бар, за да се отдаде на любимия си порок в бутилка, се оказаха полуистина.

Въпреки че липсваше каквато и да е информация за съдбата на най-фиркания финалист в цялата история на „Брадъра",  Бохемът е намерен от разтревожени близки припаднал в апартамента си в луксозния жилищен и хотелски комплекс „Макси", пише "Всеки ден".

„Няма как да се доберете до Тодор. В понеделник вечерта, веднага след като напусна Къщата с песен на уста, той изгълта на екс няколко уискита, а на партито в „Плаза" в Студентски град по повод края на шоуто вече не можеше да ходи сам и охраната го придържаше. В края на вечерта си хвана такси и дума не обели - къде отива, с кого? Във вторник стана ясно, че заедно с няколко верни другари се е затворил в тях и така са се довършили, че са изпаднали в безсъзнание.

Според приятел на Славков, когато Тошко отворил очи, не помнел абсолютно нищо. Останалите му приятелчета по чашка още лежали по земята, където се въргаляли толкова празни бутилки концентрат, че ако ги върнат за амбалаж, ще приберат сума, с която спокойно да отидат на спа уикенд в Банско.

Звездната нощ за Тодор обаче костваше много нерви на Гала, която го чакаше на чаша кафе в ефира на Нова телевизия. Пияницата й върза тенекия и въобще не се весна в студиото. Според договора си с „Биг Брадър" той бе длъжен да се появи на следващия ден след финала, за да даде интервю пред медиите като победител. Както констатираха приятелите му обаче, странно е, че някой наистина се е вързал, че Тошко ще дойде.

На всеослушание Славков сам призна пред съквартирантите си в Къщата, че апартаментът му прилича повече на вертеп, отколкото на жилището на 43-годишен мъж, който дори има дъщеричка от връзката си с вдовицата на Поли Пантев - Силвия.

„Знаете ли колко пъти съм се събуждал, а около мен само бутилки и голи хора, само дето нямам презервативи, окачени по ушите", хилеше се внучето на Тодор Живков. Бохемът пресече финалната права на „Брадъра" и спечели чисто нов автомобил само защото в шоуто играеше себе си - пияница с чувство за хумор, който предпочита шкембе от бира, вместо гърбица от работа, признават близките му.

В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Четири години без Милен Цветков Четири години без Милен Цветков 19/04/2024, Петък 10:56 0
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
4
Коментара по темата
4.
+++++++
19.12.2014 17:02:07
2
4
Не разбрах, този какво работи, с какво се прехранва и какви данъци плаща? Щом той е избран, значи народът е наистина прост, за съжаление.
3.
MAAAAAA
18.12.2014 22:25:10
1
12
Баба ми ,казваше ,,ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА.
2.
patoka
18.12.2014 19:54:33
5
14
Да ти еВа и новината-пълен калтак,който почива на стари изтъркани лаври...
1.
Azazel
18.12.2014 19:34:01
6
26
Прост народ - прости победители ( и алкохолици)...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори