×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Ще има етническа криза в България, ако не извадим ДПС от властта


Валери Симеонов: Ще има етническа криза в България, ако не извадим ДПС от властта
ДПС разполага с огромни финансови ресурси и по-голямата част от нейните представители в парламента са паразити, които противопоставят етносите, за да си вадят дивиденти, каза Валери Симеонов
18 Декември 2014, Четвъртък, 12:48 ч.

Илия Илиев се държи като лорд, два джипа пренасят неговите свещени телеса. Той ли ще представлява циганския етнос, попита съпредседателят на Патриотичния фронт

Единственият начин да се спаси България от етническа криза е като се извади ДПС от властта. Тази партия разполага с огромни финансови ресурси и по-голямата част от нейните представители в парламента са паразити, които противопоставят етносите, за да си вадят дивиденти. Това каза в „Добро утро, България!“ по ТВ7 съпредседателят на  Патриотичния фронт Валери Симеонов.
Водещите припомниха вчерашното му изказване от парламентарната трибуна за това, че голяма част от циганите живеят извън закона и съобщиха, че от Български хелзински комитет са поискали патриотът да влезе в затвора за „отровно расистко изказване“.
„Защо трябва да им правим реклама? Държа на всяка дума, която съм произнесъл от трибуната на Народното събрание. Целият текст се базира на фактология. Отговорни хора сме в Патриотичния фронт и стоим зад всичко, което сме казали. Нищо крайно няма. Редно е да се решават проблемите и затова нещата трябва да бъдат назовани такива, каквито са. Депутатът от ДПС Илия Илиев се е откъснал отдавна от този етнос. Видях го преди два дни как пристига на работа в НС с огромни последен модел джипове. Слезе от едната кола мъж с фрак, отвори му вратата, а той излезе като някакъв лорд. С два джипа пренесоха неговите свещени телеса. Откъде са тези коли? Как е направил това състояние?“, попита Симеонов.
Най-вероятно обаче той ще ви съди, прекъснаха го водещите. „За какво? Аз казвам това, което видях. Той ли ще представлява циганския етнос?“, добавя съпредседателят на Патриотичния фронт.
„Проблемите трябва да бъдат назовани. Става въпрос за трети случай на насилие над лекари в рамките на 20 дни. Да се правим, че няма такова нещо ли? Има си институции, които трябва да преценят дали лекарката си е свършила работа. Отиват медиците да спасяват живот, а ядат бой. Затова трябва да ударим с цялата желязна сила на закона. Реакцията на здравния министър беше адекватна, но от ДПС му поискаха оставката, защото търсят такива скандали, за да противопоставят хората и да паразитират. Разделяй и владей е техният принцип. Това им е основната хранителна среда. Те не позволяват на турския етнос да се приобщава. Карат хората да се страхуват от нов възродителен процес“, подчерта Симеонов.
Според него ДПС са заинтересовани от това над 90 на сто от турците у нас да не владеят добре български език. „По този начин го отделят от нашия народ и така губи всички, но те печелят. Изживяват се като единствените представители на всички, които не са българи. Ако продължава тази деструктивна антидържавна политика на ДПС, няма как да избегнем етническата криза. Затова тази партия трябва да бъде извадена от властта. Тя е вредна“, каза още Валери Симеонов.
Лидерът на партия "Евророма" Цветелин Кънчев подкрепи тезата му и заяви, че ДПС не може да има претенции, че представлява ромите, защото тази партия не печелила гласове, а си ги купувала.
„Ако си спомняте, след изборите обявихме в декларация, че Лютви Местан много тактично насочи омразата на българите към ромите като обяви, че повечето от нас сме гласували за ДПС, а това не е вярно. 238 гласа например има партията на Местан в „Столипиново“ от общо 8000, които имаха преди. Подобно е положението и в други ромски квартали. Местан няма да каже, че са го предали, но той знае, че ще накаже ромите, ако им благодари и това се получи. Вързаха им се само ганьовците. Истинските българи се насочват към реалните проблеми“, коментира Дон Цеци.
Според него, здравният министър е като три в едно. „Той иска да бъде едновременно Валери Симеонов, Иван Костов и Слави Трифонов. Това за проблемите на медиците трябваше да се изговори и да се вземат строги мерки, но какво става със здравните осигуровки? Вярно е, че има роми, които живеят в пълна мизерия и то на гърба на другите, но има начин здравните да им бъдат удържани от помощите. Трябва да се направи така, че през месеците, когато нямат помощи, а са безработни, държавата да им плаща здравните, но когато получават пари, да си ги плащат“, предложи Кънчев.
В същото време в ефира на Нова телевизия Катя Иванова, която се прочу като тъщата на "младия меринджей", запуши устата на депутата от ДПС Тунчер Кърджалиев, като заяви, че Валери Симеонов е прав.
„Изобщо не греши. Ромите получават помощи, ядат, пият, мързи ги. Те са още по-мързеливи от българите", каза Катя и добави, че и тя е от този етнос, но не се сърди, когато се казва истината.
Кърджалиев обаче заяви в студиото на "Здравей, България", че трибуната на Народното събрание била сакрална и не можело от нея да се наричат ромите озверели човекоподобни, чиито деца си играят с прасетата на улицата. В същото време той изрази съчувствие към възрастните хора, които всеки ден стават жертви на битова престъпност.

В категории: Политика


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
19
Коментара по темата
19.
Дидо
22.12.2014 01:35:25
0
3
А. Цветелин Кънчев с право казва Дпс, купува гласове! Местане ако ги няма циганите 0,001%няма да хванеш турски идиотино. Оади се на авера ти, който дава парите за кампаниите от смръдливата Турция и му кажи да даде пари на циганите (вашите гласоподаватели), че щемрат гладни тая зима. Скраб няма вече за крадене, кокошки за крадене също.

Местане обажда му се на твоя кавадар от Анкара да хвърля от самолета помощи за циганите, че само те ви останаха. Българските турци се опомниха и не щат и да ви видят. Вашите манипулации, вашите цели са разгадани, чирака ти с чирак на Анкара бунак. .И там в Родопите къде си вдигнал паметник на Анихан Бунак да го махаш щот мястото му е в Турция. Грозиш ни Родината измекяр, грозиш ни парламента с твоята сган, грозиш ни въздуха, грозиш ни живота, който живеем.
18.
дидо
21.12.2014 23:44:10
0
4
Извинявяй че се засегна Куха циганска особо.Вие тъпи и Кухи мангали освен да казвате...дай...ща убия...ща изнасиля...ам тя дръжавата тря ми плаща тока и водъта.Ам аз друго освен да крада не могъ ва,щот майка ми е куха и аз съм кух мангал ва!Ръките ми са у газъ уа.Ний тъпуту племе цигъни уа само циганя праим уа,само с туй са славим уа и затуйй дъравата уа тря ни гледа уа,шоту имами многу дица уа.
Майка ви проста уроди,че и децата ви са уроди кат вас да горите в пещите на Кремиковци майка уродливо племе да еба!Държава си нямате и няма да имате во веки веков.Защото такава народност цигани няма.Вие сте нещо средно между мравка и скаклец.Вие сте неандерталци в пълния смисъл на думата.Както са живеели хората в каменната епоха сега живеете вие като тях малоумници.Говорите с хората чрез мимики и жестове,защото сте неграмотни не сте социализирани,не защото не искат ,а защото не можете.Нямате интелект да си поискате хляб в магазина,нямате интелект да пазите равновесие като вървите тъпомалоумни дебили.
17.
---Do Dido neukiya----
19.12.2014 18:06:46
3
0
Do Dido: S mirizlivtci kato teb, i mirizlivi tcigani. Konclager e povece ot neobhodim , no za mirizlivi fasizoidirani rasisti kato teb i drugi ot rasistkata grupa na golemite tcigani Simeonov, Djambazki, Karakacanov i tehniya starsi brat Siderov, dragi mi tip i kuh, samolübiv BG tipanarino.
16.
Dido
18.12.2014 21:57:21
1
4
С какво един циганин ще помогне на Държавата. НФСБ трябва да предложи за създаването на единен концлагер за цигани. Територията да отговаря на числеността на циганите. Да се създаде държавна кооперация нещо като ТКЗС-то. Цялата измет да работи в областна на селското стопанство.
Има много за говорене какво трябва да се направи, но от депутатите само Валери може да го направи, другите депутати съм сигирен че, са в Народното събрани само заради стажа и високите заплати, които вземат.
15.
Dido
18.12.2014 21:56:15
0
3
Писал съм и друг път за циганизацията по тези форуми. Докога необразовани, некадърни, миризливи, прости, уродливи, безмозъчни цигани ще са сред нас, докога държавата ще обеднява за сметка на циганите. Каква полза има държавата от циганите. В която държав иде това племе излага цялата Държава. Докога този малоумник Местан ще го търпите на место където се говори за бъдещето на България. Докога тези мангали, неживеещи в България ще ги карат от лъжливаТурция да ми определят съдбата, таа те не живеят тук, значи нямат право да гласуват мамицата им!
14.
Dido
18.12.2014 21:54:43
0
5
Браво на Валери Сименов, че застана пред трибуната на Народното събрание и говори за циганизацията пред очите на този Турски агент(местан-тъпото) Валери с теб сме, говориш само истини и с това си печелиш симпатизанти, както и врагове като Местан-тъпото. Евала, шапка ти свалям. Един човек да говори без притеснения и без шикалкавяния.
На следващите избори се надявам да се кандидатирате за президент наа България.
13.
grajdansko mnenie
18.12.2014 18:43:49
0
0
Na vvnimanieto na "Ivan"-tipiya s ograniceni vijdaniya i intelekt, g...lijetc na vraga na vsicko bilgarsko, dolnoproben tcinik i tciganin Simeonov... Vie ste cernite petna i ovtce ot tipicno negramotnata BG poroda. Proceti obristenieto na posolstvoto na USA, tipunger i samolübiv Bay Ganyo. Zatova ne sme obicana natciya, dokato gima edna sepa boklutci "patrioti" kato Vas.
12.
ivan
18.12.2014 16:46:09
0
2
VALERI LIDERITE NA MAFIATA DPS MRAZJAT BALGARIA I OT 20 GODINI RABOTJAT ZA UNI6TOJENIETO I ZJALO 4UDO E 4E DO SEGA NE SA NA ZATRILI NAPALNO BSP SA GLAVNITE VINOVNIZI ZA TOVA ZA6TOTO SI ZATVARJAHA O4ITE ZA PRESTAPLENIATA IM ZA DA MOGAT DA SA VLAST ZABRANA NA DPS E LEKARSTVOTO ZA RODINATA NI
11.
-------------lk---
18.12.2014 16:15:14
4
0
Osven rasista Simeonov, druga osnovatelna npricina za etniceska kriza edva li, moje da ima. Toy e antibilgarist,vrag na milata Rodina BG, rabotest za oporocavane na obstonatcionalnata BG kauza za grajdanski mir i prosperitet. Lesno mu e da vodi politika za "spasavane" i da se opredela za "patriot" v mirno vreme. Bi mi se e iskalo, da go bah vidal v pol.situatciya na BG prez esenta na 1989 god., ako mu dirjese... Nazral e momenta, DANS i prokuraturata da predpriemat zakonovi merki srestu pristipvastite na Konstituciyata za da bidat preseceni eventualni posledstviya ot opasnoto predizvikatelstvo s rasistki izavleniya.
10.
Bg
18.12.2014 15:20:13
5
0
Етническа криза ще има ако ДПС го няма.
9.
ils
18.12.2014 13:53:52
1
4
bravo na gospodin simeonov na vsichki e tran v ochite sachtoto ,kasva istinata sachtoto si bori sa pravata na nahite maiki i bachti sa nas bdechtite pensioneri no kolegite my v parlamenta s 25 godihen stag i milioni v dgoba ne gi pyka sa naroda a samo ,kak da si oblagodetilsvyvats ochte i ochte samo ,che sled katafalkata remarke nymaaaaaaaaaaaaaa poklon gn simeonov
8.
p.lt.k
18.12.2014 13:28:13
3
1
Prokurata da se samosezira za izklücitelno, dolnoprnoto opedelane na predstavitelite na edin etnos s unijavasti dostoynstvoto im obidno sravnenie.Kide sa vlastite za samozabraviliyat se rasist, koyto podklajda nesto, koeto ne e poznato v BG. Nacina mu na izkazvane, previasavast vsakakvi granitci na tirpenie s otkrito afisirane na rasisizim e grubo pogazvane na Konstituciyata. Turckiya etnos otdavna, v mnogo i mnogo piti sa po itegrirani i dalec po loyalni kim BG obstestvoto v sravnenie s tciganina Simeonov. Za po obektivni predstavi za razvitieto na bita i kulturata na etniceskite obstestva mu lipsvat intelekt i poznaniya,ne slucayno birka, vekovete i epohite v stepenite na razvitieto na obstestvata, nujno mu e seriozno ogramotyavane. Licno tozi rasist - ksenofob, ima nujda ot integrirane v BG obstestvoto, zastoto e dezintegriran, elementaren, negramoten izmet , nenavijdast grajdanskiya mir i tcelast etnicesko naprejenie, protivnik na obstonatcionalnite BG tcennosti.
7.
Наблюдател
18.12.2014 12:56:58
4
7
Той се прави на луд - луди са тези, които са го избрали!
6.
БУРГАС
18.12.2014 12:43:16
8
8
валери симеонов е за лудницата не го ли виждате 4e e психопат
5.
Георги Бакалов
18.12.2014 11:11:06
0
7
към № 2 и 3 ОТНОСНО "неправителствените организации, които им папат паричките, спуснати за интегрирането"!
Това е ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ!
В началото на тази година в открита дискусия по Първи германски канал (АРД) относно вълната от български и румънски цигани в Германия, виден германски политик се позова на информация от ЕК, а именно -
От началото на 2007 до този момент
ЦИГАНСКИ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ в Румъния и България са БИЛИ ФИНАНСИРАНИ по програми за ИНТЕГРАЦИЯ с 1 300 000 000 ( един милиард и триста милиона ) евро !
КОНСТАТАЦИЯТА - парите са отишли в джобовете на циганските барони!
Преди 3 години някой от властващите беше подушил далаверата и се закани да сезира компетентните органи, но после млъкна.
НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ ПРОЯВИ ИНТЕРЕС!
Логично е - пред ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ МЛЪКВАТ и ПОЛИТИЦИТЕ, и ЖУРНАЛИСТИТЕ!!!
4.
лск
18.12.2014 11:09:48
0
7
европa дa ги вземa при тях ,дa ги социaлизирa и дa ни ги върне готови хорa не подобия нa бългaрски грaждaни,нaли постоянно ни упреквaт не сме били толерaнтни с тях е нa сегa е моментa дa ни покaжaт кaк стaвa!
3.
........
18.12.2014 10:31:38
0
7
"................ Трябва да се направи така, че през месеците, когато нямат помощи, а са безработни, държавата да им плаща здравните,..........." - защо държавата да им ги плаща - да ги плащат БХК е неправителствените организации, които им папат паричките, спуснати за интегрирането!
2.
........
18.12.2014 10:31:38
0
10
"................ Трябва да се направи така, че през месеците, когато нямат помощи, а са безработни, държавата да им плаща здравните,..........." - защо държавата да им ги плаща - да ги плащат БХК е неправителствените организации, които им папат паричките, спуснати за интегрирането!
1.
Х
18.12.2014 09:58:04
5
23
Това което е написано в тази статия и казано от Симеонов е изключително точно! Браво, дано отстои тази позиция до край! Ако се наложи съм готов да помогна за тази справедлива кауза!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те 
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори