×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Очаквано! Бургас спорт спечели футболния турнир в зала "Нефтохимик"


Очаквано! Бургас спорт спечели футболния турнир в зала "Нефтохимик"
Ето ги малките шампиони. Снимка: ТрибунаБургас
14 Декември 2014, Неделя, 21:22 ч.
Автор: Флагман.бг., снимка: Трибуна Бургас

Още вчера родители предрекоха, че това ще се случи
Малките футболисти на академия Бургас спорт спечелиха детския турнир, организират от ОС на БФС – Бургас. На финала те се наложиха с 2:1 над Звездичка, съобщава ТрибунаБургас.

В спор за третото място Чилибонов победи с 1:0 Нефтохимик, като по този начин малките „шейхове“ останаха четвърти. Зад тях се наредиха представителите на Бъдеще и Черноморски спортист (Обзор), които заеха съответно 5-о и 6-о място.

Припомняме, че още вчера родители изразиха съмненията си пред Флагман.бг, че турнирът е с предизвестен победител(ВИЖ ТУК). Пророчеството се оказа напълно вярно.

В същото време пред ТрибунаБургас мениджърът на футболната академия Милен Георгиев бе категоричен, че всичко по организацията на турнира и провеждането му е било чисто и прозрачно.

"Не искам да обръщам внимание на подобни неща. Със сигурност война няма. Мисля обаче, че вече в България хейтърството е национална черта. Аз мога да говоря за нашата акамедия – резултатите не са ни приоритет. Мога само да призова всички – не пипайте децата. Не говоря само за тези от нашата школа, а за всички. Има деца, които четат. Не може да се пишат подобни материали, без нещата да бъдат проверени. В крайна сметка, на турнира показахме, че всички отбори сме толерантни – говорим си един с друг. Няма никакви войни“, заяви бившата футболна звезда и настоящ успешен мениджър.

В категории: На терена , Спорт


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Lele male
17.12.2014 19:25:25
3
0
Na baba ti hvar4iloto igraqt s pogolemi deca
9.
parvenstvoto
16.12.2014 23:51:45
0
3
Chilibonov igraqt s po-golemi deca i izkaraha kasmet sreshtu prekite konkurenti -Nesebar
8.
do akulite
16.12.2014 23:48:44
0
2
Chernomoretz njamat otbor nabor 2006-2007.Inache si prav drugiqt nabor 2004-2005 sa nomer 1, a turnirite bjaha za 2006-2007
7.
Леле мале
16.12.2014 21:03:58
1
2
Turnirite ne sa vajni a parvenstvoto a tam chilibonov ma4kat
6.
akyite
16.12.2014 20:55:52
2
0
smectno e da sporite v vsickite tyrniri ako biaxa pokaneni chernomorec raka niama da vsemete taka che ne se zablyjdavaite
5.
от Несебър
16.12.2014 20:06:15
0
2
Честито на победителите! Децата от Бургас спорт си спечелиха заслужено, но обективно погледнато отбора на Несебър с нищо не отстъпва и защо не бяха поканени да участват не знам. Турнира щеше да е по-успорван и по-добре за всички участници когато състезанието не е предрешено. То миналата седмица Несебър загубиха малко нещастно финала след като се играеше основно пред вратата на Бургас спорт, но така е във футбола като не вкарваш-ти вкарват. Като не ни канят ще си вземем реванша в мачовете от първенството...:)))
4.
Мери
16.12.2014 09:10:11
1
2
За бога хора осъзнайте се, това са деца само по на 8 години не ги въвличайте в вашите интриги.За каква война говорите, децата играха чисто и непринудено и дадоха всичко от себе си.Честито на победители те.
3.
888
15.12.2014 10:49:11
0
2
И аз мисля че децата на ФА "Бургас спорт" заслужено спечелиха турнира.
Според мен единственото нагласено беше разпределението на групите и регламента! Организацията също беше пълен таш*к! Може ли да организираш турнир в тази скапана зала с полуразпаднал се паркет, при наличието на зала с терен от изкуствена трева, която е свободна? Да не осигуриш топка за футзал и да се играят 2 мача без очертания на наказателните полета?
"Звездичка" са прави да претендират, че е нямало дузпа с/у тях в 1-вия им мач! Сетиха се да очертаят полетата с тиксо чак за 3-тия мач от турнира! "Професионализъм" се казва това или направо идиотизъм!
Защо нямаше полуфинали, а направо мачове за 3-4 и 1-2 място? От групата на "Звездичка" за полуфиналите щеше да се класира и отбора на "Чилибонов", който пък смачка "звездичките", но загуби нещастно и просто нямаше шанс, защото мача се игра основно в полето на "Звездичка"! Може би да се избегне директен сблъсък на полуфинала с някой фаворит и ФА"Бургас спорт" да пропусне финала...
Финала трябваше да е "Бургас спорт" - "Чилибонов", но при този регламент и при така стеклите се обстоятелства ФА"Бургас спорт" заслужиха купата!
P.S. Съдиите свириха перфектно мачовете! Защо отбора на Несебър не беше поканен? Явно "организаторите" ги е страх от тях!
2.
И.И.
14.12.2014 21:04:12
1
3
Децата на Бургас Спорт заслужено станаха 1-ви! Съдиите също свириха безпристрастно и адекватно! Единствено избора на зала беше абсолютно глупаво и малоумно! Поздравления за всички деца, участвали в турнира! По-добрите днес спечелиха!
1.
patoka
14.12.2014 20:53:10
3
4
Всичко,което се предполагаше-стана!
Е,какво да се говори повече???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори