×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ало, Брадъра, спрете с лицемерието, не всичко е рейтинг!


Ало, Брадъра, спрете с лицемерието, не всичко е рейтинг!
Монтанската "звезда" Емил Каменов излезе от кожата си и се опита да хване Тодор Славков за врата при поредната му изцепка, но единствено хвана вратата за излизане от "звездната" къща
13 Декември 2014, Събота, 12:05 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Не наричайте звезди хора, които кънтят на кухо, свалят си гащите в ефир, псуват се като хамали, съскат като змии, събличат се по прелести и се женят за мъже, изневерявайки на жена си

Нелепо извинение към българския зрител или с цел измиване на ръцете направи Ники Кънчев тази седмица.

След като не един, а цели два пъти бяха излъчени приказките на Петя Буюклиева по адрес на български звезди, изведнъж цялата телевизия се дистанцира от нея и излезе с цяло изявление

“Биг Брадър категорично не толерира и не одобрява и няма да се асоциира с разпространението на различни клевети или неистини, които имат за цел  да опетнят имиджа на култови  имена за българската култура. И все пак предаването беше задължено да излъчи кадрите, в които Петя Буюклиева казва тези непроверени факти, в името на истината и за да спази основния принцип на това шоу, а той е да се представя цялостно и без каквито и да е лични и медийни пристрастия характера и действията на участниците в риалити формата”, изрече патетично Кънчев.

Припомняме, че в няколко съвсем неангажирани общи разговора, певицата спомена имената на свои колеги. Първо стана дума за Камелия Тодорова защо изглежда толкова отнесена и остаряла. Ами дрогата и алкохолът не прощават. Тя първо се дрогираше, а после започна да пие. Беше нещастна с мъжа си в Германия. Докато той ходел на работа, тя си пийвала и взимала дрога да се ободрява. Стигнало се дотам, че майка му гледала близначките им.  След развода тя се взе в ръце, но тези неща са си казали думата. Мъжът й лично ми се оплака за всичко това.
Второто изказване беше за Васко Кеца. Той отдавна не е с Ивайло, Ивайло само му е служител, а новото му гадже е на 33 години.
А третото за Йорданка Христова, че едва ли е била любовница на Фидел Кастро, а просто не е опровергала клюките, а е яхнала вълната на славата, тъй като той бил много хубав мъж и да си му гадже е престижно.

Дотук в изказванията на Петя няма нищо шокиращо и нищо, което вече да не е дъвкано като ластик от жълтите медии и то години наред. С много по-жестоки и по-пикантни подробности. Самата Камелия Тодорова си призна, че е имала проблеми с алкохола, но ги изкара като непоносимост към пиенето, а Йорданка сама отрече за връзката с Кастро. За новия любовник на Кеца пък беше писано поне десетина пъти.

И изведнъж Нова телевизия се появи в ролята на морален стожер и заклейми Буюклиева. И се дистанцира от нея. Ами като сте такива големи моралисти и сте против тиражирането на клюки, защо излъчихте тези думи на певицата, колеги? И то не веднъж, а два пъти в две отделни предавания?
Откъде накъде форматът ви задължава да извадите всички пикантерии, а после да си измиете ръцете като Пилат Понтийски? Не беше ли по-лесно изобщо да прескочите този разговор, той беше не повече от минута телевизионно време? Или по-важното е рейтингът? Пък после ще се дистанцираме и ще се правим на невинни? Превръщайки умело сканадала в още по-голям. Жалко!

Същото се получава и с Тодор Славков. Ники Кънчев непрекъснато размахва пръст срещу неприличното му поведение, като се напие, а в Къщата в същото време се лее алкохол като река. Защо? Защото Славков трябва да се напие и да прави сеири, за да вдигне оклюмалия рейтенг.

Във ВИП изданието всички бяха на сух режим заради Тачо. Цял месец изкараха дори без бира. Но това беше, за да се запазят останките от достойнството на Стефан и на властната му съпруга, която явно върти медиите на малкия си пръст. И отново двоен аршин – в едното издание спират алкохола, за да не се излагат Тачо и Влади Въргала, който щеше да започне да се въргаля по пода и нямаше да спечели, защото сам си призна, че е алкохолик. Тачо все още не го признава, но и той е на път да стане напълно зависим.

В другото издание дори Емил Каменов пък призна, че нарочно са наливали Тошко с вино и уиски, защото ставало забавно. Е, щом за продуцентите е забавно някой да си показва гениталиите или задника, щом и за съквартирантите е забавно, значи за зрителите също е балсам за очите някой да си го показва на екрана, а Ники Кънчев да му шътка като на дете от детската градина да не прави така.

Въпреки че отчитат този сезон на двата брадъра като най-силния, много хора си мислят, че всъщност е ударил дъното. Във ВИП-а беше пълно с алкохолици, скандалджии и истерясали дами в критическата , както и трима мъже с неясен пол.

В Ол старс като че ли са ги избирали с конкурс, или са ги търсили с фенер, в повечето случаи с червен.

И сега следва най-голямата подигравка. Финалът. Трябва да се избере любима звезда на България. А изборът просто е невъзможен.

Кой да ти е любимец? Кой? Кой? Кой?

Един български китаец, който първо не е китаец, ожени се за Азис, но не е гей, живя с Евгени Минчев, но не изпитва сексуални чувства към своя пол, влюбен е в жена си, обаче пък й изневерява. Който го разбере какъв е – моля да гласува, както би казал Кънчев.

Една млада дама, която се държи нацупено и махленски, известна е с многото си приключения в леглото даже и със сводници, или била минала край сводници, авторка на автобиографичната книга „Дневниците на една курва“ /?!/, подвизаваща се вече в сродната на моменти журналистическа професия, просто "идеал" за младото поколение.

Един нещастник с обременено детство, имал лошия късмет да се роди в семейството на бившия държавен глава, объркан човек с добро чувство за хумор и навик да си сваля гащите след третата чаша.  И да се хвали с оргиите в апартамента си, където не познавал дамата, с която се събужда.

Една актриса, известна с един единствен филм, маскирана вътре като Майка Тереза и хвърляща в потрес познатите си отвън, които в един глас твърдят, че жената вътре няма нищо общо с жената отвън. Жената отвън е била гадже на незнаен брой мъже, движи се в компанията на Малък Тошко, той весело й напомня, че са преспали заедно, а вместо да си показва гащите, като се напие, си показа циците на желаещите да ги видят.

И един помориец, който стои като фикус в ъгъла на хола, пийва си уиски и гледа сеира на останалите. Но когато му докараха на живо жена му и дъщеря му, не излезе да ги види, за да покаже колко е силен и печен и никой не може да го накара да мръдне, когато изпълнява мисия.

Това е изборът.

А въпросът е КОЙ?

Кого да избереш, без да се почувстваш леко или не толкова леко омърсен?

Или просто да превключиш канала?

Защото и това е избор!    




В категории: Лайфстайл


Автор
12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
roksi-ту
22.12.2014 23:42:49
0
0
Заплесче,Bravo,супер статия-право в десятката (y)
11.
младен
14.12.2014 14:46:21
0
2
Браво, Илонке.
10.
младен
14.12.2014 14:46:21
0
2
Браво, Илонке.
9.
БАТКО
14.12.2014 06:12:45
2
5
Присъединявам се към предният коментар че тези самонарекли се журналисти от жълтия сайт Флагман нямат ни най малко право да критикуват наистина Просташко предаване като Биг Брадър.
8.
22
13.12.2014 22:06:40
2
21
ОХ МИЛИЯТ МИ ФЛАГМАН. ТОЧНО ВИЕ ЛИ ГОВОРИТЕ ЗА МОРАЛ И ЛИЦЕМЕРИЕ ? ТОЧНО ВИЕ ЛИ СТЕ БЕЗГРЕШНАТА МЕДИЯ, ЧЕ СЪДИТЕ ОСТАНАЛИТЕ ? ВИЕ, КОИТО ПУБЛИКУВАТЕ НЕПРОВЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ ДОЧУТА ОТ ТУК ОТ ТАМ И ДАВАТЕ МНЕНИЯ ЕЙ ТАКА, ВИЕ КОИТО СТЕ ОПЛЮЛИ ТОЛКОВА ХОРА , ЗАЩОТО НЯКОЙ ВИ Е ПЛАТИЛ ИЛИ ПРОСТО НЕ ГИ ХАРЕСВАТЕ......Я ПО-ДОБРЕ СИ ТРАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА НААКАНИ...
7.
TNT
13.12.2014 21:53:31
1
8
КВИ ВИПАДЖИИ СА ТЕЯ ВЕ ЛЕЛЕ ТЕ АКО СА ВИП АЗ СЬМ ГАГАРИН
6.
Дани
13.12.2014 21:09:43
0
10
Вътре е помийна яма, а народът гледа захласнато и се радва, че някой е по-зле и от него
5.
ЗДРАВКО
13.12.2014 19:59:16
0
12
Биг Брадър е кофа с лайна и урина ,потапяш се и искаш да излезеш чист-може ,ако уцелиш по-слабо миризливи лайна. А лицемерието се оценява много високо,педерастията също.
4.
Сабина
13.12.2014 17:51:41
1
13
Браво Илонка! Точно!
3.
111
13.12.2014 17:37:23
7
9
То наистина ужас бе, хора! То море и мъка и Вип фашкии, плуват по екрана. За мен единствената звезда беше Петя, но съзнателно я изкараха лицемерка и я изхвърлиха. И оставиха миризливия боклук. Това ли са ни звездите, това ли ни е държавата. Басиииииииииииииии!
2.
N
13.12.2014 17:19:54
3
19
Момчето от Поморие е най добре,защото той си е човек от народа и е земен.
1.
Дидка
13.12.2014 17:13:32
4
27
Ще изберем" фикуса" от Поморие, защото издържа мъжки театрото на звездните хай персони. И защото показа на джуджето Посерко( Емил Каменов) че е силен само в Еденьето, срань.то , да крещи и показва юмруци пред жените и пиян Тошко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори