×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Покъртително! Почина бабата на изнасиления Гошко от Дебелт


Покъртително! Почина бабата на изнасиления Гошко от Дебелт
Възрастните хора в селото живеят в страх. Обясняват, че жената не могла да преживее мисълта за ужасното посегателство над детето, в полунощ е била покосена от инсулт
12 Декември 2014, Петък, 10:22 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА снимка Боряна ТЕНЧЕВА

Възрастната Донка научила последна за издевателството над правнучето й


Късно снощи бабата на изнасиления в училищната тоалетна петокласник от Дебелт е била покосена от инсулт. Възрастната Донка е научила последна за гнусното мъчение над внучето си. Жената не могла да преживее мисълта за ужасното посегателство над детето, тя е починала в полунощ.

Гошко пък от днес вече е настанен в Центъра по обществени грижи. Там насиленият петокласник ще остане за месец. Всеки ден по няколко часа с него ще работи психолог, като за целта ще се използва специална зелена стая, изградена за работа с малтретирани деца. От няколко дни 12-годишният Гошко успява да разговаря с психолозите по-спокойно и да разказва повече от трудното си минало.

Специалистите се надяват да успеят да помогнат и да разкрият всички ужасяващи факти от живота на детето. Социални работници ще посещават и останалите четири деца в семейството на майката Донка.

„В ромската махала никой не спи”, това разказват ромите, които нощем палят гуми от чийто пламъци се топлят и стоят будни в страх от нападение. Жените и децата са готови да бягат, а някои вече са се преместили при свои близки в съседни махали. Мъжете разказват, че не искат война заради един виновник, но ще се отбраняват.

„Нали е задържан насилникът, защо заради един трябва всички да изгорим” – вайкаше се млада ромка. Тази сутрин линейка влезе в ромската махала, след като от страх и паника бременна ромка е колабирала.
Голяма ромска група се отправи към кметството, където потърсиха обяснение от кметицата – защо се атакува цялата махала. В махалата поискаха семейството на виновника да поеме отговорност, а не да се крие. Защото майката и бащата на насилника Асен били напуснали временно селото.

В махалата отрекоха информацията мъжете в селото да имат оръжия. Никой не коментира случката с арестувания Иван, който въоръжен с нож и пистолет дойде да преговаря с медии и полиция. Но не отричат, че при нападение ще се отбраняват с каквото могат.

В категории: Средец


35
Коментара
35
Коментара по темата
35.
Крум
14.12.2014 11:17:23
0
2
Представяте ли си ,ако циганче беше изнасилено от българче в училище какво щеше да стане?!И след това от мъка баба му да почине! Сега щяхме да сме в състояние на гражданска война ,а страната щеше да е ругана от всички възможни комитети по защита на права!
Дебелогъзите ,мазни политици са виновни за безчинствата на тази сган!Гласовете на тези неграмотни маймуни са им нужни на всеки избор-за кмет,за парламент,за президент.Народът е оставен да им сърба попарата.В крепостите на политиците мангалите не могат да влязат да крадат ,пребиват и изнасилват.Влизат в нашите бедни домове.Измъчват нашите съсипани родители.Изнасилват нашите деца.Защото знаят,че възмездие,наказание няма!
Живеят си царски : сметки не плащат.Пари получават.Не работят.И по цял ден се чудят как да си разнообразят деня.Оглеждат какво може да се открадне и си го вземат най-нагло.Ако случайно ги хванат,дело няма,защото кражбата била " незначителна"-под 250 лева.
Вижте гората ни - почти я няма.Ние нека се чудим как да спестим пари за огрев.Те директно си секат.
Решихме да ги социализираме чрез образование.Така е,това е единствения път.Но,това става ,ако са малцинство в клас.А те са 80% от децата в паралелка.Резултатът : децата ни се оциганиха!Това е интеграцията : българите се циганизират!
Усетят ли се ,че са преобладаваща маса ,циганите набират скорост от малки : обират парите на децата,бият ги,а вече ги и изнасилват!
Докато държавата не спре с това фалшиво държане на цигани в училище чрез делегираните бюджети.Докато им се мазнят и купуват ,за да си осигурят топлите местенца,така ще бъде!
Циганин се вкарва в релски само със страх!Лумпен от толерантност и доброта не разбира!
34.
и сега
13.12.2014 16:22:43
1
1
И сега престъплението срещу семейството на Гошко стана двойно - иснасилване на детето и убийството на Гошковта баба. А възмездие?
33.
няма да се церемоним
13.12.2014 16:17:28
0
3
До циганите с незконни къщи в Дебелт да се изпратят нотариални покани за напускане на незконните имоти и ако не се изпълни нареждането, полиция, съдия-изпълнител и багери за моментално срутване на къщите. Не после, не утре, а на момента. Няма багажът ми е вътре, няма чакай. Имали са време да се изнесат след нотариалната покана, която ако трябва да им се връчи с полиция. Законите важат за всички.
32.
кои са
13.12.2014 16:05:33
0
1
Кои са циганските кланове в Дебелт? Медиите защо разказват за скандала с половин уста?
31.
циганската агресия
13.12.2014 16:03:31
0
1
Циганите симулират страх. Не искали война, но щели да се отбраняват. Но нямали оръжия. Как се води война без оръжия? Нападната и пребита е жена от Дебелт. Според местните хора, побойникът биел и викал "Ние ще управляваме". Тоест, циганите не само че не се страхуват, ами и нападат, за да не отговарят за действията си. Искам имената на родителите и рода на Асен и имената на родителите и рода на Брайко. Кои са тези цигани? Криминално проявени ли са? Имат ли други антиобществени прояви, които не е задължително да са само криминални? Защо още циганската махала в Дебелт не е проверена за оръжия? Кой е пребил жената в Дебелт? Името му искам! Полицията изобщо работи ли?
30.
Иван Михов
13.12.2014 10:31:06
0
0
Трябва да довършим работата, дето Тодор Живков е почнал с турците едно време. Циганите в хамбара на един кораб и в Индия...
29.
INTERESNO
13.12.2014 06:20:51
0
0
Vhttp://flagman.bg/article/72715 ZA6TO POD TAQ STATIQ NQMA TOLKOVA SMELI KOMENTARI,KAKTO TUK?ZA6TOTO 99% OT BALGARITE SA SKRITI PEDOFILI.DOKAZATELSTVO ZA TOA MOJE DA SE VIDI VSQKA VE4ER ZAD STARATA PO6TA KAK BALGARI EBAT MALOLETNI CIGAN4ETA ZA 5 LEVA.A KATO EBAT VA6ITE DECA VI BOLI.BASI LICEMERITE.
28.
Теодора
12.12.2014 23:57:10
1
6
ЦИГАНИН Е ИЗНАСИЛ ЕДНО БЪЛГАРЧЕ И Е УБИЛ ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА!!!!!!!!!!!!!!ХОРA, КАКВО ЧАКАМЕ??? КАК ЩЕ ТЪРПИМ ТАЯ СГАН ДА СЕ ГАВРИ С НАС ????
27.
Свобода или Смърт
12.12.2014 20:09:53
2
9
Нека организацията за защита на българските граждани, не е само на местно и регионално ниво.Да се помисли да стане и прерастне и в национален мащаб.Само младите и будни БЪЛГАРИ ще направят така, малко да се стреснат тежи жалки цигански престъпници.Да се спре и прекърши циганската сган.Да се обединим всички от футболните фенове в цялата страна,всички момчета от фитнес залите,всички млади и будни ученици,студенти и т.н. Нека сме единни и силни.СЪБУДЕТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ !!!
26.
ВЩ
12.12.2014 18:33:42
1
2
25 за кого е въпроса и в какъв смисъл
25.
A sega kude ste
12.12.2014 17:31:29
2
1
http://flagman.bg/article/72715
24.
ВЩ
12.12.2014 16:42:15
2
11
Всички политици говорят за интегриране на циганите, за това получават пари по европейски програми, които си крадат. Къде е интеграцията, след като циганин за 5 лв на ден не работи, чака само на помощи, ток и вода не плаща, живее в незаконни къщи и винаги е ухажван. Ние сме чужденци в собствената си държава и ни дърпат от всички страни за пари - НОИ, НАП, ВИК, Ел, данъци за всичко, дори за въздух, лихви като за милиардери, принуждават те да си сложиш въжето. А тези цигани си живеят наготово като царчета
23.
KKK
12.12.2014 16:08:51
1
3
Napalm Death!
22.
Иван
12.12.2014 15:34:40
1
9
До 21- читател
Вашата идея да се заселят в турските села е безценна! Нека Местан да се грижи за тях и да ги защитава! Нека турците им плащат и сметките!
21.
Българка
12.12.2014 15:31:37
1
15
Скоро гледах по телевизията как след като им спрели тока заради неплатени сметки в Дупница, една циганка пищеше като заклана как щяла да оправя ученикът си без ток. Беше ядосана на хората, които и спрели тока, който НИКОГА в живота си не е плащала! Беше крайно възмутена! Представяте ли си докъде се простира нахалството им!
20.
читател
12.12.2014 15:31:16
1
11
Предлагам всички цигани в България ,да бъдат преселени във всички турски села в България,това ще успокои и напрежението сред българското общество ,а в турските райони дори по-лесно другаря Местан ще ги управлява,а не само да се заяжда със заучени фрази -смешник,така ли не се намери един да го постави на място ,че да спре да лае този жалък човечец ,мислещ се за много велик и недосегаем?!
19.
А
12.12.2014 15:19:44
1
13
В Родопите няма цигани. Дори да има някои , те са мирни и работят. Ако птидете в турско село, там също няма цигани, а и да има и те са мирни, защото ще ги заколят ако гъкнат, а недай си боже да вандалстват! Само в българските села има цигани, които крадът, тормозят и не работят! Защо ли? Отговорете си сами... Аз просто се чудя защо някой не ги засуче в някой язовир всичките!!! Или им спрете помощите и те ще се довършат сами!
18.
доктор
12.12.2014 15:18:33
1
11
Какво се учудвате? Правителството ни чука всеки ден, сега и циганите започнаха.Или както е казал дядо Славейков :Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
17.
А
12.12.2014 15:14:07
1
7
Има 4 вида души-божествени, духовни, човешки и дяволски- Дънов е казал нещо такова. Е душите на повечето цигани са дяволски. Сигурно между тах има и от другите видова- но не се знае кои са, сигурно са потърпевшите сред тях.
16.
Митьо
12.12.2014 14:46:47
1
12
Колко е млада бременната, колабирала ромка? 10-11 години има ли?
15.
RE-12
12.12.2014 14:28:34
2
4
Дебелт ли е богатото село???
14.
ВИНЕТУ
12.12.2014 14:17:04
3
13
Хуманното разрешение на проблема е тази неандерталска популация, заселила се по нашите географски ширини да бъде принудително заселена в резервати. Същите да са под строга охрана на въоръжените сили и да нямат достъп до външния свят. Там да се роят. Християнската теза, че и те били Божи създания не намира преки или косвени доказателства. Напротив. Тезата, че са творение на дявола е повече от достоверна. Мисля, че съм прав.
13.
Българка
12.12.2014 14:13:44
1
17
Мисля, че проблемът с циганите е много сериозен отдавна и все по-лошо става за мирното българско население. А едновременно с нарастването на проблема, безхаберието на политиците е потресаващо! Наистина е престъпление, че нищо не се предприема в случая, а продължава да се толерират циганските произволи.
12.
RE-10
12.12.2014 14:08:10
3
5
Какво ще правят в Родопите ?
Там няма нищо за крадене. Няма цигани в бедно село.
А помаците са може би по-лоши (съмнителни) от циганите - завличат на едро.
11.
опаааа
12.12.2014 14:01:04
4
6
"от страх и паника бременна ромка е колабирала"-ама и вие сте много зле
10.
До номер 3
12.12.2014 13:55:37
3
12
Защо да ги настанят в Родопите, а не във вашето село? Като си ги въдите циганите ще си ги храните и поите. В Родопите няма цигани и няма и да има, щото там ядат бой.
9.
carvuli flagman
12.12.2014 13:50:59
6
7
Xaxa flagmanski kavali, chervenoto palche raboti izbiratelno a??!!!! Podlogi manaafski
8.
бай серю
12.12.2014 13:50:52
2
2
ZIGEUNERS HINAUS !!!
7.
Батко
12.12.2014 13:40:51
6
13
ДПС основни защитници на паразитите-МАНГАЛИ и техните скрити другари от ГЕРБ по всякакъв начин се опитват да затулят случая. Кмета на Средец Иван Жабов с подкрепата на ГЕРБ и ЦИГАНИТЕ стана кмет,а той натиска кметицата на Дебелт да саботира всичко против МАНГАЛИТЕ.
6.
ХИТЛЕР
12.12.2014 13:37:55
2
18
Тея маймуни трябва да бъдат разстрелвани!!! Просто от тях няма как да излезне човек каквото и друго наказание да им дадат!!! Само разстрел, газова камера, електрически стол или въжето и край друго няма ефект при тях!!!
5.
Иван
12.12.2014 13:27:48
3
26
Всички партии от 25 години развъждат циганите заради евтините гласове. Това може да се спре само със задължителното гласуване. Сега ДПС са техен основен защитник.
4.
герб
12.12.2014 13:13:51
13
20
Нали си избрахте ГЕРБ -ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ КРАДЦИ И УБИЙЦИ--ЗАЩО ГЕРБ НЕ СПРЕ КРАДЦИТЕ УБИИЦИТЕ И ИЗНАСИЛВАЧИТЕ !!!
3.
!!!!!!
12.12.2014 13:09:41
3
34
Всички цигани от цялата страна трябва да се изселят на едно и също място,и да им се налага контрол-примерно някъде около Родопите.След раждане на 2ро дете,да им се прави вазектомия,и да получават помощи,само ако нямат провинения и работят.
Стига вече толерантност към тези престъпници.
2.
Иван
12.12.2014 12:48:25
3
46
Този въпрос трябва да се реши кардинално. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ И СПИРАНЕ НА ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ ЗА ЦИГАНИТЕ!
1.
Събаряне на Гетото
12.12.2014 12:42:50
4
50
Това гето от Дебелт трябва да изчезне от там , докога ще търпим такива незаконни постройки от които бълват крадци , изнасилвачи и наркомани ????
Народа трябва да се събуди защото утре може да е потърпевшо и вашето дете ....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“  
Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори