×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Две тинейджърки изпочупиха лампи за 30 хил.лв. в парка на Приморско


Две тинейджърки изпочупиха лампи за 30 хил.лв. в парка на Приморско
Паркът в Приморско е разбит от разбеснелите тийнейджърки
Ключови думи: Приморско, разбит парк
08 Декември 2014, Понеделник, 17:34 ч.

Момичетата са арестувани, ще им бъдат повдигнати обвиненията
Две тинейджърки – 14-годишната Г.Н.и18-годишната К.П. изпочупиха 74 лампи в Морската градина на Приморско, съобщават от ОД на МВР в Бургас. Осветителните тела струван над 30 хил.лв. и са закупени със средства по европейски проект.  Момичетата са вилнели в събота вечерта. Няколко часа по-късно са заловени.

Пред полицията в Приморско изплашените тийнеджърки съжалили за стореното. Казали, че действали под употреба на алкохол. Срещу тях ще бъде образувано бързо полицейско производство, уточняват от ОД на МВР в Бургас

В категории: Приморско


342
Коментара
Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
342
Коментара по темата
342.
РИО Бургас
06.01.2015 19:07:40
0
1
РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО - Бургас
Из Спомените на Стоян Налбантов - директор на СОУ Приморско

"... Веднъж при поредното ни посещение в инспектората, Налбантов ми разказа какъв диалог е имало между него и секретарката на Пренерова (началник на инспектората по това време). Докато чакал да влезе при Пренерова, двамата със секретарката са водели разговор в кръга на шегата, дали да я вземел на работа в училището или да не я вземел. Този разговор ставал в присъствието на други две жени, които също чакали да влязат при началничката. Тогава Налбантов казал на секретарката следното: "Не мога да те взема на работа, защото освен всичко друго ще ще трябва и да те еба! Не, много сложно ще стане... Как мислиш, ще можеш ли да се справяш с моите високи изисквания?" След като чули това, другите две жени се стъписали и както той казва "направо гледали като гръмнати". Когато говореше за този случай Налбантов буквално се заливаше от смях и коментираше: "Горките жени! Какво ли са си помислили - какъв е тоя ненормалния?"(т. е. тук Налбантов прави оценка на самия себе си)...."

(Из "Записките на българския учител")
ТОТКА КАЗАКОВА - експерт по история в РИО - Бургас
"...На мероприятието в хотел “Приморец” присъствала и Тотка Казакова – експерт по история в РИО – Бургас. Присъствието на Казакова дава повод на Налбантов да се подиграва с проф. Лалков, защото последният бил имал любовна връзка с нея. Пита го: “Я разправяй, успя ли да я изчукаш? Как е, бива ли я в леглото?...” Впоследствие Налбантов разгласява за връзката на Лалков с инспекторката на всеки срещнат: “Лалков ми се похвали, че чукал Казакова... Ма голяма работа била! Страхотни минети му правила!… Ма много доволен останал от нея! Била направо върха!… Ама да не земиш да кажиш на някой, щот’ тая кат’ разбере, направо ще ма убий!” Тези, на които разказвал тази история обещавали, че няма да кажат на никой и от своя страна разгласявали историята на други като ги предупреждавали и те да не казват на никой. Така днес тази история се знае от всички и едновременно с това всички я пазят в тайна..."
--------------------
ПЕПА ЧОЧОРОВА – експерт по математика в РИО – Бургас
(текста е взет от форума на www.bourgas.org)
"...Някъде по това време се беше развихрила една буйна любовна връзка между Налбантов и една инспекторка – Пепа Чочорова, експерт по математика. Нещата са били толкова сериозни, че са се обсъждали и варианти за евентуален брак. Двамата като специалисти педагози са възнамерявали да направят една главоломна педагогическа кариера, т. е. да се издигнат високо в областта на образователната ни система с придобиване на всичките му там научни степени, звания, титли. Всеки път, когато се връщаше от Бургас, Налбантов се хвалеше с подаръците, които Чочорова му правела - вратовръзки, ризи, чорапи – толкова много го обичала и едновременно с това се чудеше как да излъже жена си, защото тя щяла да го пита откъде ги имал тези неща. В тази връзка Налбантов много се страхуваше инспекторката да не му се изсипе с куфарите си в Приморско и да поиска да се оженят веднага. Чудеше се дали ще има къде да се скрие от срам, още повече че самата инспекторка била поела ангажимента лично да разговаря с жена му и да я разубеди да се разведат.
Покрай многото си срещи с Чочорова, Налбантов обича да си спомня и разказва за една много любопитна среща, която се е осъществила в кабинета й в РИО. Още щом влязъл вътре и видял, че Чочорова е сама Налбантов заключил вратата отвътре, “награбил я” и започнал да я обладава върху бюрото й. След известно време на вратата на кабинета започнало да се чука много силно и настоятелно като някой викал отвън:"Отваряйте, знаем, че сте вътре!" Според Налбантов навън се били струпали няколко инспекторки, които сега ревнували и затова му правели мръсно. По-късно, когато Налбантов говореше за този случай, той доразви версията като си фантазираше на воля. Казваше, че докато правел секс с Чочорова, отвън в коридора другите инспекторки се били наредили на опашка и чакали с нетърпение и те да минат по реда си, дори се карали коя от тях да бъде по-напред. Разбира се и самият той не си е вярвал на тези приказки, но факт е, че той постоянно се хвали и говори подобни фантасмагории на всеки срещнат.
Явно е, че за Налбантов образователната ни система си е една чиста порнография. За него Регионалният инспекторат, който олицетворява тази система не е нищо друго освен един публичен дом пълен с леки жени..."
----------------------
СТЕФКА КОСТОВА
- експерт по немски език в РИО - Бургас (текста е взет от www.makedonija.com, форум “Култура, уметност, наука”, тема “Българското училище – днес”)
Налбантов постоянно се хвали, че е правил секс с Костова. Когато стане въпрос за проверки от инспектората той успокоява учителите по чужди езици: "Няма страшно! Тази не е опасна, защото съм я ебал." Самата Костова много ценяла Налбантов, била силно респектирана от него и едва ли не изпълнявала всичко каквото й кажел, т. е. държала се като негова подчинена..."

РИО - Бургас
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА - началник РИО - Бургас
(Из "Записките на българския учител")
"... 7-8 месеца по-късно имах назначена проверка от инспектората. Аз естествено бях притеснен дали ще се представя добре. Тогава Налбантов ме успокояваше по следния начин: "Не се притеснявай! Разбери, тази инспекторка не идва при теб – тя идва при мен, за да я чукам". Т. е. проверката била фиктивна, само повод за осъществяване на любовна среща. Инспекторката се казваше ВИОЛЕТА ИЛИЕВА – специалист по професионална подготовка (понастоящем началник РИО-Бургас). За целта Налбантов състави един много сложен сценарий, по който трябвало да протече проверката: Когато инспекторката дойдела те щели да се заключат в дирекцията, той щял да я напие с алкохол, за да се поотпуснела и след това щял да я съблече и да правят секс. През това време аз трябвало да си карам часовете нормално, както винаги. Към 11 ч. след като часовете ми свършели трябвало да вляза при тях в дирекцията. Те вече щели да са свършили със секса, щели да бъдат облечени и да ме чакат, за да направим разбор на часовете ми и да попълним необходимата документация, все едно че наистина е имало проверка.
Право да си кажа, тогава му повярвах. Мислех си, че всичко ще мине така, както той го е предвидил по сценария. Дори не ме интересуваха моралните аспекти на въпроса. Единственото, което исках, беше тази жена да не влиза в часовете ми и затова искрено се надявах "сценарият" да се осъществи...
За съжаление "сценарият" не се осъществи (то кога ли съм имал късмет). Инспекторката дойде и си проведе проверката по най-прецизен начин. По нищо не личеше, че проверката е фиктивна или повод за осъществяване на любовна среща. Иначе Налбантов казва, че когато останал с нея насаме в дирекцията я бил понатиснал, хванал я тук-там за тялото, но не срещнал отклик и затова я оставил. Според мен много по-вероятно е инспекторката да го е отблъснала още при първите му опити за интимен контакт. Впоследствие, когато станеше въпрос за Виолета Илиева Налбантов се опитваше да наложи мнението, че уж тя много го търсела, но той не й обръщал никакво внимание и затова тя му била обидена. Като цяло това противоречи на стандартните му коментари относно служителките от Инспектората, които общо взето звучат по следния начин: "Тази съм я чукал, а тази не съм я чукал. Тази ми се натиска, ама нямам време да й обърна внимание..." Ясно е, че между Налбантов и Илиева е нямало нищо интимно, а само намерения от негова страна, които така и не са се осъществили."

МАРИАНА ПАРЗУЛОВА
През периода 1997-2000 г. е отговаряла за образованието в Областната управа в Бургас. За кратко време /от 2000 до 2001 г./ е била началник на Инспектората. През пролетта на 2001 г. след поредица от скандали е сменена от Мария Жекова. През периода 1998-1999 г. преподава във филиала на бившия Славянски университет в Приморско, който се помещава в сградата на училището. По това време тя е постоянен гост в дирекцията на училището, където директорът я посреща с отворени обятия. Възможно е връзката им да е била много по-стара. Поради честите присъствия на М. П. в кабинета му директорът е принуден да я представя като проверяваща от Областната управа. След подобни "проверки" той се хвалел на някои колеги: "Аз я наебах и тя си отиде" и други неща от този род, т. е. благодарение на него "проверката" минала успешно и тя си отишла доволна от свършената работа и най-вече от секса. В подобни случаи директорът се хвалел: "При мен проблеми няма, бе! Аз инспекторките като дойдат ги наебавам и така решавам всичките проблеми - и те са доволни, и аз съм доволен, и работата върви, какво повече искаш от това?" Но много скоро тази жена започнала да му омръзва. Както е известно директорът е имал много претоварена програма. Освен М. П. той е трябвало да посреща в дирекцията и други жени, предимно две учителки - едната по български, другата по английски, които правели секс с него почти ежедневно. Налагало се да се крие от М. П. Когато тя го посещавала той я отпращал като си измислял поводи, че уж заминавал по важна работа в общината или че някъде другаде го викали по спешност. Но тя била неуморима и постоянно го преследвала. Директорът вече се чудел как да се отърве от нея. Много често, когато М. П. идвала в дирекцията с явното намерение да правят секс, директорът излизал и викал на помощ някои от колегите си учители: "Ох, елате да спасявате положението! Тази пак ми се натресе и иска да я еба." В такива случаи той вкарвал колегите си в дирекцията уж по работа и ги задържал като ги карал да пият алкохол, за да останат по дълго докато М. П. си отидела. Когато тя си отивала директорът въздъхвал с облегчение и казвал на колегите си с поучителен тон като човек, който много е живял и препатил, че нямало нищо по-страшно от това да те преследва разгонена жена.

ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ
- бивш министър на образованието и науката
Налбантов и Веселин Методиев са лични приятели. Налбантов постоянно парадирал и се хвалел с това приятелство. Понякога карал Методиев, когато имал да му съобщи нещо лично, да го направи чрез Инспектората в Бургас. Тогава Методиев се обаждал на тогавашната началничка на РИО Снежана Пренерова и я карал да предаде на Налбантов някаква лична информация – примерно, че щял да идва в Приморско и искал да се види с Налбантов или Налбантов да дойдел в София за да си поговорят. Винаги, когато по някакъв повод говорел с Пренерова, Методиев я питал: “Как е Налбантов? Какво прави?” Карал я да му предаде много поздрави и т. н. С това Налбантов искал да натрие носа на Пренерова – тя трябвало да разбере, че фактически не тя командвала, а той. Пренерова от своя страна умирала от яд, че Налбантов имал такива големи връзки и много се страхувала той да не я измести от поста й.
Налбантов винаги е подчертавал, че министрите са били все негови стари приятели, на които винаги можел да разчита. Специално с В. Методиев отношенията им са били толкова близки, че заедно са сваляли мадами. Много често е разправял за един случай, когато двамата сваляли две студентки и за целта били наели хотелска стая в един хотел в Китен. Тогава министърът бил с едното момиче на едното легло, а Налбантов с другото момиче - в другото легло.
Общо взето Налбантов не останал доволен от министъра, защото бил много вързан и не можел да сваля мацки - така цялата организация на мероприятието се паднала на него. Този случай Налбантов коментирал така:
"Е как може да е толкова вързан бе, станал цял министър, а не може да наебе една путка!? Ох, докога ще съм жив да ги оправям тези некадърници, докога ще ги нося на гърба си!?..."
Той ако бил министър, какви чудеса щял да направи...
Налбантов поддържа приятелски връзки и с Румен Вълчев – бивш зам. министър на образованието. Румен Вълчев открито демонстрира неприязненото си отношение към министър Веселин Методиев, казва за него, че бил много прост, за нищо не ставал. По-късно Румен Вълчев напуска министерството. Казал на Налбантов, че повече не можел да работи с прости хора. Налбантов се съгласил с него – В. Методиев наистина за нищо не ставал - не можел да сваля мацки: “Как може да е толкова вързан бе?! Станал цял министър, а не може да наебе една путка! Аз, ако бях на негово място какви чудеса щях да направя!” и т. н. и т. н. И двамата си попаднали на любимата тема и плюели министъра…
341.
думи нямам!!!
31.12.2014 14:54:53
0
0
И туй ако не е простотия! Тръгнала нашта (330,335,338...) от няма и къде да реве на чужд гроб, да защитава един мухльо и толкова се унесла, че чак залага живота на собствените си деца!... И за кого го прави?! Заради един мухльо и боклук на Приморско! Е, това вече нормален човек не може да го направи!
340.
УБДХ
30.12.2014 15:18:04
0
0
И кога ще е делото ще ги съдят ли тия пикли?
339.
до 338, 335, 330 - тя знае коя е
26.12.2014 12:27:16
0
7
Тъй и тъй ми говореше за някакви хапчета... Доста ще ти трябват един ден като застанеш до ковчега на детето си - транквиланти и пр. Обади ми се да ти дам още!
338.
До едно нищожество
26.12.2014 12:15:36
6
0
Всичко е ясно!Ти си обикновен п...ст.
337.
До едно нищожество
26.12.2014 12:15:35
6
0
Всичко е ясно!Ти си обикновен п...ст.
336.
до 335
25.12.2014 23:46:10
1
7
Изпълни ли това, която ти казах на коментар 331 - да си намериш някоя да ти ближе путката, че нещо много изоставена ми се виждаш?
335.
До Един и същ
25.12.2014 21:06:53
6
4
Не се прави на ни лук ял,ни лук мирисал!
334.
До Един и същ
25.12.2014 21:06:53
6
1
Не се прави на ни лук ял,ни лук мирисал!
333.
Тая пък какво иска?
25.12.2014 20:23:57
0
4
Не разбрах 330 на кого отговаря - на 328 ли, на Янко Томов ли на другия ли - някой си Апостол Танев? Бъди по-ясна, ма како, която и да си!
332.
пак до 330
25.12.2014 12:42:31
0
8
Бях ти казал да вземаш пример от учителките, които мълчат и си траят, защото много им е насран гъза! Трябваше да ме послушаш!
331.
до 330
25.12.2014 12:38:23
1
8
Не, не, ти имаш нужда от такава специалистка за да ти оближе путката, че явно няма мъж който да ти обърне внимание! По всичко личи, че си дърта и миризлива скумрия... съдба, кво да се прави!
330.
До КУКУМИЦИНА
25.12.2014 11:07:25
9
2
Радвам се ,че си разбрал че препоръките ми са към теб, но явно и хапчетата не ти помагат.Труден случай се оказа! Може би имаш нужда от някоя специалистка от най-древната професия...
329.
До КУКУМИЦИНА
25.12.2014 11:07:25
8
2
Радвам се ,че си разбрал че препоръките ми са към теб, но явно и хапчетата не ти помагат.Труден случай се оказа! Може би имаш нужда от някоя специалистка от най-древната професия...
328.
В памет на Кольо Ходжев
25.12.2014 10:40:35
0
9
Апостол Танев: Какво прави Кольо Ходжев, този върл седесар?
Янко Томов: Почина.
Апостол Танев: Значи или добро или нищо... макар че има доста от НИЩО-то за разправяне. На времето се сбихме и ми отхапа носа и сега нямам нос заради него... това е НИЩО-то, доброто ти ще го кажеш какво е!
Янко Томов: А да, да! Много добри работи направи тука! Беше за малко кмет и де що имаха хората носове и тях - или им ги счупи или ги изяде като твоя. Затова в Приморско нямаме носове!
Апостол Танев: Карай ся, пишки нали имате още?
Янко Томов: Имаме ама за никъв хуй не стават вече...
Апостол Танев: Карай ся!
Янко Томов: И аз тъй викам, карай!
327.
Кмете, аз съм тук, ти къде си?
25.12.2014 06:23:55
0
7
Покрай тоя Налбантов колко ли още кирливи ризи ще излязат? Корумпирана община! Заспал кмет, който не си мърда пръста за нищо... Аз така и не разбрах кой в тая община отговаря за училището и с какво точно се занимава! Има ли този човек някакво влияние върху училището или по цял ден си клати краката и имитира дейност?
326.
до някакъв Гюро Михайлов
23.12.2014 22:11:56
0
12
Този, който е писал под номера 318,319,323 и 324 вероятно е или Налбантов или жена му. А ако е някой друг (или друга), решил по собствена инициатива да ближе гъза на Налбантов, значи е много тъп, защото без да е засегнат пряко взема страна. Най-добре е да взема пример от някои учителки, които само мълчат и си траят... И много добре правят! Ама много добре!
325.
до съществото дето праща постове 2 пъти
23.12.2014 21:43:34
1
10
Щом пращаш по две съобщения с едно и също съдържание значи си много тъп/а. И сто дипломи да имаш кел файда, щом с един компютър не можеш да се оправяш? Най-добре си обърши гъза с тях, те за друго не стават!
324.
до КУКУМИЦИНА-той си знай кой е
23.12.2014 19:41:49
12
1
Имам си достатъчно дипломи ,но на тебе дипломите не ти помагат май!Увеличи хапчетата по две -три пъти след хранене и пий повече течности,моля ти се ,за да не се обезводниш!
323.
до КУКУМИЦИНА-той си знай кой е
23.12.2014 19:41:49
12
1
Имам си достатъчно дипломи ,но на тебе дипломите не ти помагат май!Увеличи хапчетата по две -три пъти след хранене и пий повече течности,моля ти се ,за да не се обезводниш!
322.
Нормално ли е това?
23.12.2014 13:45:08
0
14
Кажете ми, нормално ли е това, Налбантов като идва сутрин на работа и да говори на колегите си надълго и нашироко какъв секс бил правил с жена си Христина?... Или пък да се обяснява на чистачките на училището как цяла нощ се бил скъсвал да лиже жена си... Ами не мога да си го обясня това! Вие можете ли?
321.
до кукуто 319,318
23.12.2014 13:10:06
1
10
Кой ти даде диплома за психиатър - Андрей Пантев ли? Той раздава дипломи и докторати на разни неграмотни хора в Приморско, кажи му да ти даде и на тебе!
320.
До някво куку 318,319
23.12.2014 13:07:15
1
9
Не ти се удава интернета, щом и ти си повтаряш съобщенията - 318 го разбрахме, а 319 защо си го пратил пак? Вземай хапчета и за компютърна грамотност... прокрай другите!
319.
ПСИХИАТЪР
23.12.2014 09:34:49
11
1
Пий си хапчетата,имитаторе!Май ти се е изчерпал капацитета ,повтаряш се ...
318.
ПСИХИАТЪР
23.12.2014 09:34:48
11
1
Пий си хапчетата,имитаторе!Май ти се е изчерпал капацитета ,повтаряш се ...
317.
анархолиберал
22.12.2014 18:55:09
1
12
Седях седях,четях четях,мълчах мълчах . Прочетох го и оня парцал за двете даскалици и вече не издържам , ама честно не издържам.
Ама патко смотана, слабоумна,гламава ! ! ! Тъпа до безобразие! ! ! Ти с какъв акъл си тръгнала да разгласяш имената на ония другите две патки, на двете спекани даскалици ! Мозък ли нямаш в тиквата си !? Тръгнала нашта да ги хвали и си мисли че им прай услуга. Ма мноо чесни били, ма мноо почтенни били , ма светици били , ма благородни девици били , на майка си гъза били! Как да не се разплачеш , не че и те не са лапали захарната пръчка на оная мърша Налбантов , ама на сега те обраха всичката парса и сега хората си помислиха че това са двете най-големи курви на Приморско , басси! А иди доказвай вече че не са курви! Бахтий простия народ бахтий слабата държава ! Как може така бе , кажете ми бе,може ли да има толкова прост народ на тая земя ?!?!?!?!
И какво му го развяваш на свъртяния тоа парцал отпреди 100 години как две даскалици се ебяли в дирекцията ;чудо голямо.Не виждаш ли че свъртяния и понятие си няма ,а и да има през оная работа му е , защото друго иска той и хич не си мислете че Налбантов му е проблема , а само се прай на гламав колкото да ни забаламоса и отвлече вниманието. Помнете ми думата някой друг му казва какво да прави и той сега си играе по перваза някава много опасна игра ,ама няма да е задълго, ще доде и за него видовден и тежко му ,бах ги в боклуците ,на една педя място живеем ,а пълно с шпиони и секаква измет. Не се ли накрадохте бе, то остана ли в тая община нещо за крадене, майка ви дай ба долна ! ! ! !
316.
келеш
22.12.2014 18:51:03
1
12
Че Налбантов не е стока е така,ама каква епереспективата- да ни сложат някое протеже от Бургас или от някъде другаде,както направиха със секретаря на общината.Те няма да са по-квалифицирани от Налбантов,просто ще са хора нереализирани в професията си и спуснати с парашут.Ще си пътуват за наша сметка,ще отчитат дейност и така докато изминат тези три години.После другите които дойдат на власт ще направят същото.Пред това зло предпочитам Налбантов
315.
uchitel
22.12.2014 16:24:00
0
11
За Рашева мога да гарантирам , че е нямало нищо между нея и Налбантов. Верно че в Приморско даскалиците са малко откачени, но Рашева няма нищо общо с тях!
314.
до някакъв свъртян
22.12.2014 16:18:03
1
2
Г-н свъртян, вече ви видяхме какви гнусотии разпространявате из мрежата за нашето училище и директора. Разберете най-после никой не ви вярва, защото всички познаваме г-жите Петкова и Прокопова. Това са две честни и почтени гражданки, носещи с чест и достойнство званието учител и ние с право се гордеем с тях. Кажете най-после защо и с какво право сте тръгнали да опетнявате името им. Познавате ли ги въобще и няма ли у вас поне капка съвест и достойнство!?
313.
клеветници, спрете
22.12.2014 15:39:30
0
9
Не ви ли е срам да пишете тия неща за двете учителки?! Това са най добрите госпожи в Царево!
312.
grada na greha
22.12.2014 06:30:08
0
12
Popitali uchktelkite ot tz kade e grada na prostituciqta vsichki otgovorili primorsko
311.
Кой ги е счупил?
21.12.2014 23:33:53
0
3
Отдавна трябваше да ги въстановят тези лампи!
310.
30 000 лв!!!!!!!!!!!!!
21.12.2014 22:27:38
0
2
Възстановиха изпочупените лампи в Приморско, хората се оплакват от боклуци
Лампите в градския парк в Приморско, които бяха изпочупени от пияни тийнейджърки в началото на месеца, вече са подменени, съобщиха читатели на „Черноморски фар”. 74-те осветителни тела са монтирани и изпробвани – работят перфектно и досущ приличат на старите. Според неофициална информация струват 30 хиляди лева.

Неприятно впечатление обаче им направи, че техниците са си оставили ръцете и не са почистили след монтирането на лампите.

Жанет Стойчева: „Супер изглеждат възстановените лампи, но защо техникът не си прибира боклуците. Типична повърхностна и полвинчата работа. Кошчетата за боклук са неизползвани. Много е трудно да се обърнеш и да ги изхвърлиш на мястото”, оплаква се читател на „Черноморски фар”.

Все още не е ясно, кой ще плати щетите от изпочупените лампи. Двете момичета – 14-годишната Г.Н. и 18-годишната К.П. бяха осъдени по указа за борба с дребно хулиганство на парични санкции. За да възстанови щетите обаче Общината трябва да води гражданско дело срещу тях или родителите им.
309.
Ежко-Бежко
20.12.2014 21:29:04
0
3
Опппп... Паляриииии
http://www.faragency.bg/bg/vazstanoviha-izpochupenite-lampi-v-primorsko-horata-se-oplakvat-ot-boklutsi/#.VJWzQcJ8KB
308.
istinata
20.12.2014 19:43:37
0
3
http://www.faragency.bg/bg/vazstanoviha-izpochupenite-lampi-v-primorsko-horata-se-oplakvat-ot-boklutsi/#.VJWzQcJ8KB влезте тук да се уверете сами :) както е казано според една българска поговорка:бързата работа срам за майстора ;)
307.
istinata
20.12.2014 18:37:41
1
4
за всички , които бързаха да съдят и охулват двете момичета без доказателства искам да изкажа мнението си : Днес бях в морската градина всички тела са на местата си и работят . Не ви ли се струва странно как до вчера щетите не можеха да се поправят дори и с пари, а днес когато започна да става по-сериозна работата как решиха че подлежат на поправка и дори го направиха без нито една стотинка да бъде взета от тях ! странно
306.
селянин оригинал
20.12.2014 15:44:55
0
6
Рашева е готина путка ама многой дива , кат изтървана от гората е , затуй шефа не са е занимавал с нея - кат не ще , не ще , кво да я прай? - туй е некъв селски инат , и то не знай кво иска
305.
НАЛБАНТОВ ОРИГИНАЛЪТ
20.12.2014 10:57:54
5
2
Благодаря на моя имитатор, че ме направи толкова известен и на ФЛАГМАН,че не изтрива неговите коментари!
304.
соу
19.12.2014 18:12:51
1
9
боклуците си отидоха в царево а наште учителки са мн добри и не се ебат вече с шефа
303.
учител
19.12.2014 14:08:02
0
10
Доколкото разбирам Рашева е наистина почтена жена и не се е поддала на свалките на директора, затова оня я е изгонил от Приморско. Колкото до клюките, че ходела на магистралата това са лъжи на Налбантов, който от злоба търсеше начин да й отмъсти. За Прокопова мога да кажа, че всички в Царево я уважаваме и ценим като високоинтелигентен преподавател и прекрасен човек.
302.
НАЛБАНТОВ
18.12.2014 23:49:39
0
12
до БАН ас сам наи голям академичен директор знаешли колко книги сам написал наградитеми са са много като писатал еее вярно е че само аз си ги чета ама това е друга тема
301.
ЧАРКА_курвега марка
18.12.2014 23:44:07
0
3
да такае
300.
БАН
18.12.2014 23:43:03
0
11
в академичния съвет влизат и янко томов с кучката му лора, тя е ректор на приморския университет, а янко е декан на един от факултетите
299.
академичен съвет на приморско
18.12.2014 23:40:14
0
11
димо бозев и рикардо са горе долу като братя - един кантар, но кондака няма техния акъл и знания , апък чарка там минава за професор по ядрена физика затова много го уважават и все искат неговото мнение
298.
АТАНАС ПЕТРОВ
18.12.2014 23:39:36
0
3
да плащат сега налбантов е виновен за цялата работа на товаги вазпитават сега вав ушилище на поквари и разврат
297.
селски идиоти
18.12.2014 23:36:02
1
9
абе тия Кондака и Димо Бозев на един акъл ли са, че все заедно ги давате като приятели
296.
свартян
18.12.2014 23:35:26
0
7
стига сте ни занимавали сас училищните курви който ебе директора/:а кажете какво стана сас тея двете путки заспали осадихалиги за потрошаване на даржавно имуштество или ми се размина за пореден пат
295.
КОНДАКА
18.12.2014 23:31:00
1
7
да ги осадят по барзата процедура
294.
читател
18.12.2014 23:26:22
0
5
флагмен покриха случия товае истината
293.
до флагмен
18.12.2014 23:22:13
0
6
292 е прав какво стана сас тея двете курви и хулиганки повдигнатолием обвинение разберете
292.
кукера
18.12.2014 23:16:18
1
6
какво стана сас раследваннето кадее разжитието какви журналистисте само давате фитила продалжение никакво разберете проверете
291.
ЧАРКА
18.12.2014 21:56:10
0
7
да такаее рашева си истарвала касмета сас директора на училището как неи беше срам да му отказва трябваше да му скочи и да го изнасили ама тя предпочита автостопа
290.
трън
18.12.2014 21:23:27
0
9
бреех таз даскалка рашева... изтървала си е късметеца.. с тоя ненадминат юбавец :D
289.
шом младите се обичат - да се вземат
18.12.2014 21:19:12
0
7
до 269:
донке, ами разведи се и после се оженете със стоян, защо трябва да го декларираш по форумите
288.
до 269
18.12.2014 21:16:06
0
7
Как не ви е срам бе, госпожо?! И вие сте били учител по български език и литература!!... Не мога да повярвам, че можете да имате такова извратено мислене и да излагате на показ тая помия и кирливите ви ризи с директора? Добре, решили сте да слагате рога на мъжа си, но защо трябва да го обявявате на всеослушание? Не си ли давате сметка, че всичко тук се чете от учениците ви? И как ще искате после тия ученици да ви уважават?!...
И ние се чудим защо децата полудяха като тия тийнейджърки от статията! Ами те копират ненормалното поведение на учителите си, това е причината!
Накъде върви тоз свят, щом и учителите изперкаха?! Направо не знам!
287.
мръсни курветини още го защитават
18.12.2014 21:09:37
0
7
таз дето се е писала за психиатър е някоя от учителките , които са му лапали на директора захарната пръчка , за какво ще го защитава ако не заради това, усладило и се и сега иска още
286.
до 282
18.12.2014 21:03:07
1
6
Ти си толкова психиатър колкото Чарка е професор по ядрена физика, само че за разлика от него ти май си вярваш... Тоз народ пощуря, щом взе да си измисля и професии!
285.
SVARTQN O4ENIK
18.12.2014 21:02:59
1
6
nalbantov e za ludnica samo sme6ki prawi vav 4as palno kopele mnogo qko
284.
до психиятара
18.12.2014 20:59:40
0
7
ти си за психиятар защото си като сас кон сас капаци,толковаливие ограничен мозака че невиждате какав директор имате заспал чеп
283.
ЧАРКА
18.12.2014 20:55:45
1
6
толковали сте захлупени невиждатели че сичко е истина налбантов нее спал сас сички това неса измислици ако беше така щеше да ги кара подрет защитавете един ненормалник закрепилсе яко на директорския стол
282.
ПСИХИАТЪР
18.12.2014 19:58:55
7
0
Виждам,че пак се е развинтила фантазията на този ,,обиден" съкратен от Налбантов бивш учител.Явно от доста време е на сухо и това е отприщило извратената му природа.Няма ли кой да му помогне?!!!!!!!!
281.
Възмутената общественост на Приморско
18.12.2014 17:18:35
0
9
ще ходи учителката по руски на магистралата и ще прави свирки на шофьорите и след това чакай от тия ученици да станат хора -- как става тая работа? децата не са ви виновни за нищо, така че не ги обвинявайте тях, виновни за всичко са учителите - само курветини и коцкари сбрани на едно място!
280.
Архиви:
18.12.2014 16:28:36
0
7
"...В крайна сметка Рашева се премества в училището в Царево, където за разлика от Приморско й предлагат пълен норматив часове по руски.
По принцип всички са наясно, че Рашева е изгонена. Учениците негодуват и се възмущават: как можело такова нещо, имало един свестен учител и тоз идиот я изгонил! Версията, която учениците коментират е, че директорът искал да чука Рашева, но тя не му дала и затова той я е изгонил.
Напускането на Рашева кара директорът да се изживява като победител. Той празнува победата над един от враговете си: “Най-после успях да се оттърва от тая кучка! Тя така и не можа да разбере най-главното: АЗ СЪМ ДИРЕКТОРЪТ В ТОВА УЧИЛИЩЕ И КАКВОТО КАЖА АЗ ТУЙ ЩЕ СТАВА! Който не го е разбрал трябва да си ходи!”
279.
Как Рашева беше изгонена от Приморско
18.12.2014 16:09:55
0
7
Архиви:
"...След като вижда, че никой не му вярва и няма как да навреди на Рашева директорът измисля нови и нови доводи, с които да докаже че Рашева е болна от някаква кожна болест. Казва, че бил забелязал някакво червено петно на ръката й, което тя се била опитвала да прикрие с една превръзка. Впоследствие натоварил Донка Прокопова с "извънредната мисия" да разузнае и да научи коя е причината за това петно (Прокопова и Рашева са от Царево и поддържат близки отношения). Прокопова попитала Рашева и тя й казала, че петното на ръката й било в резултат от използването на някакъв перилен препарат. По принцип кожата й била алергична към този перилен препарат и винаги се възпалявала по време на пране. Така директорът започва да разпространява версията, че Рашева имала екзема и съветва мъжкото съсловие да си нямат много много работа с нея. Дори съветва тези, които не вярват да отидат при Рашева и да разгледат по-внимателно ръката й, за да се уверят че там имало някакво червено петно..."
278.
Архивите говорят
18.12.2014 16:06:45
0
8
По всичко личи, че директорът си е направил устата, но Рашева го отрязала... Браво на г-жа Рашева! Постъпила е достойно! Ето какво пишат за случая:
"...Преди много години директорът на СОУ Приморско се опитвал да флиртува с нея, но така и не успял да я свали. Рашева директно му казала да се разкара. Всъщност Рашева е малко цапната в устата и не й пука от нищо, говори открито срещу директора без да я е страх от последствията. Пред колегите си в учителската стая тя коментирала съвсем открито как той правел опити да я свали. Била възмутена: “Откъде накъде ще му давам? Да не съм си намерила путката на пътя! Ай да си гледа работата!”..."
277.
Архивите говорят
18.12.2014 16:06:45
0
8
По всичко личи, че директорът си е направил устата, но Рашева го отрязала... Браво на г-жа Рашева! Постъпила е достойно! Ето какво пишат за случая:
"...Преди много години директорът на СОУ Приморско се опитвал да флиртува с нея, но така и не успял да я свали. Рашева директно му казала да се разкара. Всъщност Рашева е малко цапната в устата и не й пука от нищо, говори открито срещу директора без да я е страх от последствията. Пред колегите си в учителската стая тя коментирала съвсем открито как той правел опити да я свали. Била възмутена: “Откъде накъде ще му давам? Да не съм си намерила путката на пътя! Ай да си гледа работата!”..."
276.
ЧАРКА_курвега марка
18.12.2014 15:42:33
0
8
да такеее сичко е вярно на мен директора ми се оплака веднаж че хванал трипер от някаква рускиня до летния театар е оправял аз му казах друпат да внимава и това беше
275.
учител
18.12.2014 15:38:28
0
8
вав дирекцията се носеха слухове че атанасов е оправял рашева заради нея са били скарали преди десет години товае истината: ВЯРНОЛИЕ ТОВА ИЛИ СА САМО СЛУХОВЕ
274.
ДИМО БОЗЕВ
18.12.2014 15:34:38
0
8
знам е аз рашева един двапати е зимах сас камиона кам царево поискахси но неми даде но караи посли си направих чекия рашева ставаше за ебане тогава: сега незнам каке
273.
Директора
18.12.2014 14:02:43
0
9
Г-жо Рашева, няма как да си героиня в моите порно-истории, защото аз не ти влизах в сметките! Спомни си как след края на часовете бързаше да отидеш на магистралата и заголваше там бедра, а шофьорите, които спираше бяха готови за една свирка да те хвърлят до Царево. Не, при такава жестока конкуренция аз се отказах да те свалям и се задоволих с моите постоянни бройки - Прокопова, Петкова, Янева и другите даскалици, знаеш ги кои са... малко бяха смачкани и убити от живота, ама пак ставаха за ебане. А тебе те харизах на шофьорите, халал да си им!
272.
Д. Рашева
18.12.2014 13:39:09
0
9
Направо съм обидена на тоз, който пише тези неща за учителките! Как може да намеси всичките ми колежки и да ги вкарва в порно-пасквилите, а мен да ме забрави!? Толкова ли съм незабележима, че директорът да ме пренебрегне! Моля ви, пишете нещо и за мен! Искам да се видя как ще изглеждам като порнозвезда правеща секс в дирекцията.
271.
Я. Томов
18.12.2014 13:36:04
0
8
Евалла на Прокопова, поне си признава жената и не се крие като вас в анонимни форуми! Като си помислиш, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора са все пак, човешко е да се греши. Тъй че самата тема е безпредметна и не виждам смисъл да я обсъждаме!
270.
dcsa
18.12.2014 11:33:16
0
1
Кара си един тираджия камиона и гледа на пътя - стопаджийка. С едната ръка маха, с другата държи туба. Спира, качва я.
- Ти какво, ракийка ли си носиш?
- Не, бензин.
- Ха, че за какво ти е бензин, като се движиш на стоп?
- Знам ви аз вас, шофьорите! Още на първата горичка и ви свършва бензинът.
269.
Донка Прокопова Димитрова
17.12.2014 20:12:49
0
8
Вярно е, бях официална любовница на Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо знае за тази връзка и отдавна ми е простил!
268.
налбантов говори
17.12.2014 18:17:43
0
8
стига сте,ме засипвали сас пасквили нее вярно това което говори кукера аз сам импотентен най много да си покажа оная работа вав китен вав горичката до автогарата и товая малко курвеги марка си падам
267.
чарка
17.12.2014 18:08:48
0
3
да такае сичко е вярно
266.
да, така е
17.12.2014 17:18:39
0
0
питайте чарка и той ще потвърди
265.
Нямам си друга работа...
17.12.2014 13:39:04
0
1
Е, не, не! Това вече е прекалено!!!... Спирам да любопитствам, само не говорете за мен и семейството ми!
264.
До 260
17.12.2014 13:20:37
1
9
Ало, любопитните!
Внимавайте, че от многото любопитство на г-жа Ваня Желева вече й излезе име - често посещавала дирекцията, за да видела какво прави там Налбантов, влизала в бърлогата на лъва и го смущавала докато спи... нямало кой да й каже да не го прави. Остави другото, ами и на дъщеря й Жулиана изкараха име. Била се подвизавала в педофилски кастинги за модели, правела си снимки в някаква агенция, там, свързана с Азис... И майките на учениците с право протестираха: как може тази курва да е учителка на децата ни! Ето докъде води любопитството! И вие затам сте тръгнали, така че внимавайте!
263.
читател
17.12.2014 09:59:04
1
7
...казват че били хапчета в течна форма и оставяли мокри петна по дрехите на учителките... дали са верни тез работи?
262.
до 260
17.12.2014 09:51:56
0
7
Това, твоето любопитство да не те докара до дирекцията? Хем ще провериш какви хапчета раздава Налбантов на учителките.
261.
сапунки
17.12.2014 09:43:16
0
1
чак нова поредица , аз от 10 години все едно и също чета- хавлии в дирекцията, подмивания в легена, гейзери разни, касети със здравко
260.
Друга любопитна
17.12.2014 09:32:26
6
0
Взехте ли си хапчетата днес,господин имитатор? Да очакваме ли нова поредица за Налбантов ?
259.
Връзката с директора
16.12.2014 23:04:06
0
6
Училището и Налбантов учат учениците да не чупят лампи. Само че учениците правят напук и чупят наред, значи Налбантов е пак виновен!
258.
ДИМО БОЗЕВ
16.12.2014 20:53:11
0
1
г н кмете кога ще има кристална вечер да се поготвя за борба"
257.
жечка говори
16.12.2014 20:48:50
7
1
андон е много по голям пич от атанасов нищо че и двамата са кукери атанасов е болен мозак който пални форомите сас писквили
256.
Любопитна
16.12.2014 20:44:03
2
1
болиме П......А за вашете глупости нито налбантов нити атаносов за никакав хуй нестават сас ваште писквили ми писна"ква е тая пут....а бе блика като геизер ебахте и чекеджите и за двамата болни мозаци
255.
до любопитна - 251
16.12.2014 20:37:42
1
5
Описаното в статията произшествие е пряко следствие от работата на директора и учителите. Много ги товарят с уроци и домашни в училището, затова децата полудяха и сега вилнеят и чупят лампи.
254.
общината
16.12.2014 20:23:05
0
6
сега ще плащат лампи налбантов и той е виновен затова че така ги е вазпил вав училище распасани ученици без контрол са
253.
ЧАРКА
16.12.2014 20:16:06
0
6
да такае:прав е налбантов на тоя кукер дащерите как неги беше срам да злапоставят училището нямаха ли срам че излагат града си по тоя начин да вандалстват по нощите ами кукери кво да ви кажа
252.
налбантов говори
16.12.2014 20:08:11
0
5
имат общо аз сам ги учил на писмо и четмо а те виж какви са станали:хулиганки как неги беше срам да ми злапуставят мойто училище{do 251}
251.
Любопитна
16.12.2014 19:13:04
7
1
Какво общо има Налбантов с описаното в статията проишествие?
250.
Любопитна
16.12.2014 19:13:04
7
1
Какво общо има Налбантов с описаното в статията проишествие?
249.
aндон
16.12.2014 17:59:00
1
1
остайте го намира грацкия вярно че сме прости ама карай кукер голям е атанасов като видите мен какво преставлявам си правете сметка и за него
248.
НАЛБАНТОВ
16.12.2014 17:53:13
5
1
тоя кукер атанасов за ништо нестава аз му подадох рака а тои ми се качи на главата как немуе срам аз като директор на това училище го зеклимявам,сас неговите писквили
247.
до любопитната - 246
15.12.2014 23:03:46
1
14
Какво толкова му е интересното? Учителството на този човек може и да е бивше, но знанията му - настоящи. Тях няма кой да уволни. А и не съм чул някой владеещ чужд език, да е умрял от глад.
246.
Любопитна
15.12.2014 19:37:04
11
4
Интересно ми е с какво се препитава този недоволен бивш учител по английски, който е посветил цялото си време да пише мръсотии от името на Налбантов ?
245.
Любопитна
15.12.2014 19:37:03
10
2
Интересно ми е с какво се препитава този недоволен бивш учител по английски, който е посветил цялото си време да пише мръсотии от името на Налбантов ?
244.
Налбантов
15.12.2014 18:26:51
1
2
Флагман, много ви моля да въведете някаква регистрация за юзерите, които пишат коментарите тук! Това го няма никъде другаде! Всички бургаски издания са с регистрации, а само тука можеш да си анонимен и да пишеш от името на когото си искаш... Къде дават така? Ами на мен ми писна да чета мои коментари и умни мисли, които не съм ги писал аз, че чак хората ми се чудят - ама, викат, наистина ли си толкова интелигентен! Как да им обясня, че съм прост като галош? Те не ми вярват! След всичко това което съм писал уж по форумите как да ми повярват!... Отде да знаят, че аз компютъра го гледам кат теле в железница? Не, казват, ти ги пишеш тез работи!
Затова, въведете регистрация!
243.
пасквилитеМИ са подобри от пасквилитеТИ
15.12.2014 17:10:04
1
8
Тия "записки от дирекцията" са пълна боза. На мене повече ми харесват "Записките на българския учител", където съвсем достоверно е предадена епохата, в която живеем и конфликтните идеи в българското образование пречупени през призмата и възприятията на един обикновен български учител. Това е едно ярко платно наситено с проблемите на нашето училище и в крайна сметка - с проблемите на нашата епоха и съвремие.
242.
я надуй дядо кавала
15.12.2014 16:48:11
0
9
коя учителка не знай налбантов, коя не е чувала за него...
241.
димо бозев
15.12.2014 16:38:33
0
9
ама си яла от захарната пръчка на налбантов, нали докторке, тогава ти беше сладко, а сега се правиш на светица
240.
Златина Табакова
15.12.2014 16:27:17
0
9
Избягах от Налбантов не защото е импотентен (не ме итересува какъв е), а защото бях шокирана, че е толкова нагъл да се съблича пред мен и да си въобразява, че може да има нещо между мен и него. Не вярвах, че в неговите очи може да съм чак толкова закъсала, че да лягам с първия срещнат изрод! Ето това ме обиди най-много!... А той нека се съблича пред когото си иска! Това си е негов проблем.
239.
от записките
15.12.2014 09:26:01
0
9
тая дирекция ако вземе да се разприказва какви чудеса ще разправи , що сперма се е ляла там що чудо!!!!!!!!
238.
записки от дирекцията
15.12.2014 08:29:42
0
8
това е новата ми книга за секса в дирекцията елате в училището за презентация ще раздавам автографи
237.
учителите
15.12.2014 08:26:03
9
0
няма ли кой да спре тия пасквили за налбантов не искаме да ги четем налбантов само ги говори тея работи без да ги е вършил
236.
налбантов говори
14.12.2014 22:58:06
0
2
нее вярно несе казваше марина а мария:записките говорят а лятото няма как да ги водя вав дирекцията защото училишето неработи а ги карам на мотел записките говорят сичко черно на бяло сам писал вав дневника си:из записките на директора
235.
Записки на директора
14.12.2014 22:04:51
0
9
Тая Марина бързо ми омръзна и исках да я преотстъпя на други хора, защото имаше и други курви които чакаха реда си за дирекцията, ама тя се беше залепила за мен и не искаше да ме изпусне - нали аз й плащах издръжката в БГ, хотели, храна и пр. бях й като личен шофьор, къде ли не я водих... и затова се наложи да я изтърпя докрай.
234.
ЧАРКА
14.12.2014 21:46:12
0
1
колко интересни неща за директора има далие вярно сичко или е измислица на един болен мозак който пише пасквали
233.
учителка
14.12.2014 21:40:01
5
1
книгите си ги написа нашия обичан директор а не някой свартян от ямбол
232.
Из записките на директора
14.12.2014 21:36:10
0
9
Веднъж пратих жената и дъщерята в Карнобат за лятната ваканция, а аз си разигравах коня и канех в дирекцията разни курви. Някъде през август беше като ходихме с Атанасов до летището да посрещаме една моя рускиня - стара бройка от преди години... Марина се казваше, от Москва беше. Дойде със сина си - 12-13 годишно момченце. Чакахме я да се появи и само треперех да не е погрозняла. Викам си, сега ще ми се появи някой киликанзер и ще се чудя как да се оттърва... Горе долу биваше. Закарах я с колата в Приморско. Обиколихме сума ти хотели на мои познати, но никой не искаше да я регистрира като българка, а като чужденка и ми излезе доста скъпо. Ами какво да правя, бая се охарчих... Затова пък след това тя ми се отблагодари подобаващо. Всеки ден идваше в дирекцията и като за начало ми правеше една свирка, после и други неща... Разкарвах я насам натам - Дюни, Царево, Созопол. Абе, добре си прекарахме!
231.
потресени хора
14.12.2014 21:23:52
0
3
аха от съжаление го взел а кой ти написа книгите нали анатасов беше
230.
читалищен настоятел
14.12.2014 21:22:15
0
1
атанасоф го знам , на него са кръстили читалището в ямбол джон атанасоф , а читалището в приморско се казва налбантоф . хората ходат да четат там книги и само питат кой е тоа налбанов
229.
НАЛБАНТОВ
14.12.2014 21:15:19
8
0
из записките на дирекцията:истинатае че атанасов го земах на работа от сажаление.место да ми блогодари той започна да пише срещо мене сексоални пасквали,да дойде да ми целува краката вече няма да му простя на тоя неблогодарник
228.
потресена
14.12.2014 20:59:32
9
0
какво ни занимавате сас тоя кукер атанасов и сас неговети пасквали да ми го разкарате от очите тоя свартяния
227.
ЧАРКА
14.12.2014 20:56:13
9
0
да андоне правси за никакав чеп неставате ти атанасов данчето сички сте един дол дренки
226.
кукера
14.12.2014 20:51:02
9
0
сички ямболии сме боклуци това го знам атанасов и той е от там но аз отгледах дащиритиси а той какво освен да пише обидни и сексоални пасквали друго нищо знам го пален идиот е тоя абе сички от ямбол сме такива ама карай
225.
до кукера
14.12.2014 20:38:43
1
4
айде бе андоне, двете ти малки ги видяхме какво могат . Кажи и на големите ти дъщери да се проявят, сега те са наред да направят някоя простотия... какво ли ще измислят?
224.
автограф не щеш ли?
14.12.2014 20:32:25
0
9
Тази 217 май доста задълбочено му е чела порнографските писания, щом говори за "педантичност" на автора, значи е много навътре в темата
223.
налбантов говори
14.12.2014 18:39:53
7
1
нее вярно ше сам бил вав китен като ексибионист на автогарата товаса само слухове истината е че се подвизавах долу на южния плаж на китен вав горичката
222.
ЧАРКА_курвега марка
14.12.2014 17:49:21
0
1
да такаее андон е прав да му мислим ние
221.
aндон
14.12.2014 17:41:23
6
1
завиждатими за дащерите сички ги изучих и сега роботят кам општината и малките са трагнали кам общината нали сме сас вразки там
220.
Налбантов: И мойте песни все ще се четат
14.12.2014 17:39:49
0
9
Кои глупости да четем - на Налбантов ли? Че той не може да пише, може само да разказва и другите около него записват на хартия подвизите му.
219.
досъдебно производство
14.12.2014 17:32:32
2
5
Не, няма разследване за лампите. Андон отишъл в полицията и оправдал дъщерите си. Казал, че били откачени, щом едната си показвала путката по интернет, а другата се дрогирвала и не знаела на кой свят се намира. Показал им жълтите книжки и полицията отказала да ги разследва. За какво да ги разследваме като съдът винаги оправдава лудите и изгорили папката.
218.
ГРАМАТИЧКИ
14.12.2014 17:31:35
0
9
да вярно е бил е видян вав китен на автогарата от гората да се показва като види жени това сам го чувал биле сас шлифер и отдолу гол
217.
Още по-възмутена
14.12.2014 17:29:02
9
0
Като чета коментарите ви,разбирам,че заслужавате подобни директори да управляват училищата.Явно смятате,че трябва някакъв психар да описва с извратена педантичност порнографските си фантазии и всичко ще бъде наред.Четете глупостите му и се наслаждавайте...
216.
ДИМО БОЗЕВ
14.12.2014 17:24:46
1
3
до флагмен какво стана сас раследването докадее стигнало има ли още задаржани по случия сас лампите
215.
сексолог
14.12.2014 17:22:10
0
9
Май има нещо вярно, че Налбантов е импотентен, защото веднъж жена му Христина се изцепи, че му дошло време да взема виагра. Вероятно не му става като се заседи с една жена и затова му е нужна смяна.
214.
до 212
14.12.2014 17:17:58
0
9
Доктор Табакова е избягала от Налбантов, защото го видяла гол и се отвратила. А че той има проблеми с потентността това е друг въпрос и затова му се е налагало да действа нетрадиционно - възбужда се като говори цинизми и си преразказва сексуалните истории или се съблича пред жените като ексхибиционист и това явно го е възбуждало.
213.
ЧАРКА
14.12.2014 17:13:38
0
0
да такае
212.
говори налбантов
14.12.2014 17:10:18
0
9
досега ви слушах само глупостите Иимам доказетелства че несам варшил тея работи които сам обвинввам от тоя болен мозак атанас атанасов:ще си призная от близо 15 години сам ИМПУНТЕНТЕН:питайте др ТАБАКОВА ако невярвате тя затова избяга от дирекцията като разбра че имам такав проблем
211.
до 207
14.12.2014 16:01:44
1
11
Какво ми се правиш на възмутена ма, патко?! Не виждаш ли, че тук става въпрос за вашите деца?! Толкова ли ви е безразлично в какво училище пращате децата си - какъв му е директора и какви са му учителите?! Ще знам аз че детето ми учи там и в същото време учителките, които го учат ще оставят децата и ще бягат до дирекцията да му правят на оня идиот свирки или да се подмиват в легена и да ползват хавлиената му кърпа след секс! Ще се празни той върху фанелата на Радостина Иванова и само след малко тая същата ще влезе в учителската стая с влажните петна по дрехите си, ще пие кафе с учителите и ще гледа невинно все едно, че нищо не е ставало! Ами събудете се малко! Питайте, защо Донка Прокопова напусна училището и се върна в Царево! Защо Елка чистачката и Радостина Иванова се разведоха с мъжете си? И после пак разправяйте, че не било вярно...
210.
Тез тийнейджърки!
14.12.2014 13:37:26
2
2
Счупиха няколко лампички и отприщиха цялата енергия на хората в Приморско... 209 коментара по темата!! като че ли някой ги беше вързал досега и не им е давал думата...
209.
Философски въпрос
14.12.2014 12:12:32
1
12
Наистина, кое ли е по-гнусно? Да се вършат в дирекцията всичките тези порно екшъни или да се описват след това във вид на разкази? Според мен по-важен е въпросът всичко това да не остане скрито покрито, а да му се даде широка гласност. Българският народ трябва да знае какво се случва в училищата му, трябва да е напълно наясно къде изпраща децата си да учат. Затова, гнусно негнусно, за тези неща не трябва да се мълчи, а трябва да се крещи и да се вика! И това е най-малкото, което може да се направи по въпроса!
208.
Някаква... възмутена била
14.12.2014 11:15:09
2
12
Ама така ли?!... Нещо друго да поискаш от полицията? Да ти изоре на лозето, или да дойдат и да ти обършат гъза вместо теб? Тя таз полиция била много функционална - от всичко разбира и всичко прави!
207.
Възмутена
14.12.2014 09:49:59
13
0
Няма ли кой да спре писанията на този малоумен драскач на пасквили срещу Налбантов?Това вече е работа на полицията?Докога ще замърсява този сайт с гнусните си и вулгарни ,,хроники"?!!!!!!!!!!!!
206.
до 205
13.12.2014 19:50:32
0
12
Възможно ли е наистина човек като Налбантова да е толкова наивна и цял живот да се самозалъгва, че всичко това за мъжа й не било вярно? Какви ли не версии минаха през главите на хората? Че тя знаела всичко, но си траела и стискала зъби, защото само чакала да се докопа един ден до къщата... Кой знае как е? Но поведението й, по-точно - търпението, което проявява е пълна загадка за цяло Приморско!
205.
до 204-Не я съжалявайте, тя не го заслужава!
13.12.2014 19:34:24
0
10
Помага се на човек, който се бори за някаква кауза и не се примирявя със съдбата и несправедливостите, които среща, а на нея за какво да й помагаме? Веднъж я лъже мъжа й и тя се прави, че му вярва. После се прави на жертва и допуска околните да я "съжаляват", да я лъжат и лицемерят с нея, а зад гърба й да й се присмиват. И какво да правим? Да тръгнем да се борим вместо нея ли, а тя само да седи отстрани и да се изживява като жертва?... Не става така! Тя сама си е избрала този фалшив и лицемерен начин на живот, където си пълен пас и чакаш някой друг да действа вместо тебе. Нека си го живее сама и да не въвлича и другите в него! Никой не й е виновен!
204.
Направете подписка в защита на г-жата
13.12.2014 12:30:04
8
2
ХРИСТИНА НАЛБАНТОВА: То всеки може да се сети как се чувства човек, когато чете за най-близкия си човек подобни истории грозни, срамува се от всички, срамува се от това, което става докато осмисли нещата. След като вече започнеш да осмисляш нещата си даваш сметка, че хората са просто такива и никой не може да ги промени. Аз не мога да го променя този човек, този човек, който пише тези неща. Страшното е, когато има хора, които се възползват от тази ситуация, тогава е страшно, а такива хора има.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ: Как се възползват?
ХРИСТИНА НАЛБАНТОВА: Ами възползват се, според мен, използвайки тази информация срещу някой. Видите ли вие, какви неща се говорят! Виждате ли вие какъв човек стои сред вас, срещу вас и този човек трябва да решава по някакъв начин съдбите ви! Унизително е! Как да обясниш на детето си какво се случва? Защо майка му плаче, защо баща му е притеснен? Как? Тези неща не се обясняват толкова лесно. Ровят ти в личните неща, в семейния живот. Всеки може да се сети как се чувства човек в такава ситуация. Децата четат. На пощите им се бяха разпращали подобна информация. Аз как ги гледам тия деца в очите? Те са ми задавали въпроси, учениците имам предвид. Директно са задавали въпроси, истина ли е това.

ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
Няма нищо свято, както се казва, за този... бих казал нещо, но ще замълча.
203.
до флагманите
13.12.2014 12:21:10
1
2
Ами кажете най-после има ли развитие по темата! Направете някакво разследване и вие и излезте с нова статия! Хората искат да разберат ще има ли виновни и осъдени, кой ще ги плаща тия лампи... Омръзна ни да четем тука всякакви глупости, какви били на Андон дъщерите, как едната се снимала някъде, другата какво правела, Рикардо какво правел с неговия кенеф или пък Чарка и Димо Бозев какво говорели... че чак Горбачов намесихте, а човекът сигурно не знае, че тук го обсъждат и си пие сега ракията в кръчмата на Васко М. Та това искам да ви кажа - това не са теми свързани със счупените улични лампи!
202.
до флагман
13.12.2014 12:13:01
0
7
Моля ви се, да ги плащат тия счупени лампи и да спираме по темата!
201.
чарка
13.12.2014 01:02:43
0
8
да, така е
щом табакова ти е избягала значи не си никакъв ебач
200.
ДИМО БОЗЕВ
12.12.2014 20:49:40
0
2
стига си говорил чарк аз се чудя откаде да си намеря ракия да се опия ако имаш ми кажи да се натерелямкаме
199.
ЧАРКА говори
12.12.2014 17:46:13
0
10
да, така беше!
наште оперативки бяха горе и ги правеше николай николов, а весо правеше оперативките на ел.техниците и параджиите долу на трафопоста дето беше между бисер и нептун. весо го гонеше рикардо и го биеше с един железен прът а рикардо ревеше от болка и бягаше по пътеката към механата рубин, чак като слезе долу и весо спря да го преследва ама го псуваше яко: само да ми паднеш в ръчичките и мама ти шей ба, боклук мръсен! рикардо отиде да се оплаква на стаматов ама той с нищо не му помогна, само извикал весо в дирекцията и му казал повече да не бие хората на оперативките и весо наистина спря да ги бие, щото те , хората, бяха много се уплашили от него и ги беше страх да ходат на оперативки
198.
Гихора
12.12.2014 17:41:17
2
6
Ще се боря за расовата чистота на Приморско. Ако имате доказан произход по документи и сте с чиста приморска кръв до 5 поколения назад идвайте в нашия лагер, ако ли не - бягайте при при ония боклуци, свъртяните! Те се хора без произход и с омешана и расово непълноценна кръв, като уличните помияри.
197.
Гихора
12.12.2014 17:06:19
2
8
Ще има кристална вечер за свъртяните , като в Дебелт ще стане! Ку клъкс клан! Приморско е наше и няма да им го дадем! Разни ветеринари и другите свартяни да се махат от Приморско! Още кат ма изберете и почвам лов на вещици ,ще докарам два автобуса пред общината и ще натовара всички общинари да си ходат в Бургас и кой откъдето е дошъл! Ако искате чисто Приморско изберете ме!
196.
говори Чарк:
12.12.2014 16:56:57
0
8
бях вазмутен че в ммц всички кръшкаха само аз бяв най работния от сичките и затфа ходех да ги топя на директорите: што го държите тоз боклук колйо на работа бе шефе ами той по цял ден пиян ходи ами оня другия боклук синеморски и той за нищо не стаа ами джимитката той пък по цял ден за путки говори коя бил ибал - сичките параджии ги топях да им иба мамата аз им искарвах заплатата пък те само пиеха
195.
жечка говори
12.12.2014 16:28:59
6
2
глупаци несам защитавал никой няма смисал да ги защитавам защото са невини никакви лампи неса чупили само леко са отклонени настрани, те бестуй се даржаха на един болт колкото да непаднат
194.
ЧАРКА говори
12.12.2014 16:24:54
0
4
да такае вярно е сичко така беше до 191 да допалня че постояно докладвах на господаряси кои какво прави и затова сички се криеха от мен най вече колйо граматички защото беше постояно омагйосан
193.
димитар германоф дава пресконференция:
12.12.2014 13:47:53
0
8
докторите бягат от пирморско защото налбантов ги гони с държането си . съблякал се гол пред табакова и тя като го видяла се уплашила и избягала . значи тя била отвратена от него , сигорно е щяла да повърне защото той бил нечистоплътен . да беше се изкъпал преди това налбантов , ето затова мц ще фалира , защото който дойде и бяга
192.
янко томов
12.12.2014 13:31:50
0
9
налбантов , щом докторката табакова ти е избягала значи не си никакъв ебач
191.
СОУ
12.12.2014 13:00:39
0
9
Директорът на СОУ - Приморско Стоян Налбантов разказва:
--------------------------
Д-Р ПЕТЯ ИЛИЕВА
Веднъж ходил да си прави зъбите при нея и тя между другото му подметнала: "Не искам да те обиждам, ама много лоша слава ти се носи - много си ходел. Верно ли е?" Този въпрос според Налбантов бил директен и недвусмислен намек, че докторката искала да има интимна връзка с него. "Какво да ги правя, харесват ме жените и сами идват да си искат! При това забележи, тази не е коя да е, а жена на кмет...!" - коментира Налбантов.(Съпругът на д-р Илиева е Атанас Стойчев - кмет на Приморско през периода 1993-95)

Д-Р ЗЛАТИНА ТАБАКОВА
Налбантов казва за нея, че опитал но не можал да я свали. "Не, не можах да я наеба, - признава той за Табакова. - Направо ми избяга!" Били са сами в някакво помещение (вероятно в дирекцията) и там след като й направил директно предложение за секс започнал сам да се съблича като мислел, че и тя ще направи същото. Но Табакова се стреснала, скочила и направо избягала от стаята. "Какво й стана, не знам, - казва Налбантов. - Уплаши ли се?... Оттогава все ме отбягва. Толкова ли съм страшен, бе!"

НЯКАКВА ЖЕНА НА ПОЛИЦАЙ
Спирала Налбантов по улицата и му правела някакви комплименти, че бил много чаровен и забавен. Определили си среща в училището за следващия понеделник следобед. Същият ден като я видял да се приближава по двора на училището се похвалил на някои от колегите си: "Ето, виждате ли? Тази идва да я еба!"...
Станало каквото станало. След като жената си отишла Налбантов извикал въпросните колеги отново в дирекцията, за да им се похвали какъв секс бил правил току що. На всичкото отгоре жената му била донесла и бутилка коняк, която той разливал и вдигал наздравици по случая. "Виждате ли докъде съм я докарал? Жените толкова са доволни от мен, че не само искат да ги еба, ами и подаръци ми носят!"

ПЕНЬО ПЕЕВ (учител по фикултура)
Пеев се ползва с неоспорим авторитет сред учителите, учениците и обществеността на Приморско. Благодарение на него училищният отбор по волейбол е спечелил много награди и титли на републикански първенства. Много често Пеев получава похвали и признание за работата си от общината и от много други инстанции с изключение на… директора на училището. Налбантов завижда на Пеев, защото последният го засенчва с популярността си и с успехите, които е постигнал. Налбантов не може да понася и независимото му поведение. Пеев въобще не се страхува от директора и не му се подмазва както някои други учители – държи се свободно и свободно си изказва мнението било на събрания в училището, било на други места.
Самият Налбантов не обича да говори за успехите на волейболния отбор, защото няма никакъв принос за тях. По-скоро той се стреми да омаловажи дейността на Пеев: че какво толкова станало, какво толкова го хвалели тоя. Вместо да подкрепя Пеев, Налбантов се стреми всячески да саботира дейността му и фактически пречи на отбора на училището да провежда нормално тренировките си. Благодарение на Налбантов постоянно възникват проблеми с физкултурния салон – понякога салонът е заключен, понякога осветлението в него е изключено, салонът не се почиства. И всичко това се върши от Налбантов планомерно и целенасочено само и само за да се възпрепятства работата на Пеев. Възникват скандални ситуации, вследствие на което Налбантов бива привикван в общината и му се държи сметка за проблемите, които създава. Но така или иначе впоследствие проблемите с ползването на физкултурния салон продължават да възникват. Налбантов продължава да си измисля всякакви поводи за да пречи на работата на Пеев. Така например, обяснява на кмета, че в салона влизали чужди хора, които не били ученици. Той бил директор и не можел да позволи такива своеволия, откъде накъде чистачките на училището трябвало да почистват салона след като там са играли хора, които нямали нищо общо с училището. В края на краищата кметът разрешава спора в полза на Пеев. Той се разпорежда Налбантов да предаде ключовете за салона на Пеев и му поставя ултиматум да не се меси повече в работата му. Аргументите на кмета са следните: училището в т. ч. и физкултурният салон са били общинска собственост. В този смисъл салонът принадлежал не на Налбантов, а на всички граждани на Приморско и можел да се ползва от тях.
Налбантов отстъпва пред кмета и предава на Пеев ключовете за салона, но отново продължава да му създава проблеми и да се меси в работата му. На ден по няколко пъти той влиза в салона за да прави уж някакви проверки. Там Налбантов смущава трениращите с присъствието си като постоянно им прави някакви забележки, че трябвало да внимават, трябало да пазят оборудването, да не вдигали много шум, да затваряли врати, прозорци и пр. и пр. С една дума стреми се да напомни на всеки, който влиза в салона, че той командва тук – той е директорът и трябва да се съобразяват само с него, а не с Пеев.
Независимо, че ключовете за салона са вече в Пеев, Налбантов разполага с още едно средство, с което може да саботира мероприятията в салона и той много умело се възползва от това средство. Понякога уж съвсем случайно Налбантов изключва електричеството на салона и с това проваля всички мероприятия, които трябва да се провеждат там. В подобни ситуации Налбантов се оправдава с това, че уж никой не бил му казал, не бил знаел и затова изгасил осветлението. Всъщност осветлението за салона се контролира от сградата на училището, където Пеев няма достъп. А дори и да има достъп, той няма ключ за ел. таблото, което е в подземието в едно помещение, което също е заключено. Разбира се Налбантов прави всичките тези саботажи съвсем планомерно и целенасочено, след като дълго време ги е обмислял. Много пъти той е дърпал шалтера в присъствието на някоя от чистачките или на други хора, негови познати, и съвсем определено е изразявал задоволството си, протривал е доволно ръце и е злорадствал по адрес на Пеев: “Сега ще ги видя аз какви тренировки ще провеждат!” Впоследствие се налага Пеев да търси Налбантов за да дойде в училището и да пусне осветлението. Налбантов се опитва да прехвърли цялата вина за случилото се върху Пеев – защо не го бил предупредил, че ще използват салона. Казва, че по принцип, той нямал нищо против тренировките в салона, нека да тренират децата, ама трябвало да го предупреждават предварително за да знаел и той, нали затова бил директор. Общо взето Налбантов се прави на ударен, а всъщност той разиграва един дълго обмислян от самият него театър. Неговата цел е да постави Пеев в унизителното положение да му се моли. Впоследствие в по-тесен кръг Налбантов коментира създадената от него абсурдната ситуация по следния начин: “Разбира се, че няма да му откажа, разбира се, че ще му пусна тока в салона, но за тая работа си има ред, има си правила на играта, които Пеев задължително трябва да спазва. Той трябва лично да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска. Пеев трябва винаги да има едно наум, че в това училище аз съм директорът и че без мене той не може да направи и една крачка.”
Понякога Налбантов освобождава чистачките по-рано и физкултурният салон остава непочистен. Това той прави умишлено с цел да затрудни провеждането на часовете по физкултура на следващия ден. Всъщност главната цел на Налбантов е друга – той отново иска да постави Пеев в унизителното положение да го търси и да му се моли. При създаденото положение Пеев задължително го търси и го моли да изпрати някоя чистачка в салона. И тук неизменно действа схемата: “Този човек трябва да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска!” От друга страна чрез подобни случаи Налбантов сам си създава поводи да държи сметка на Пеев, защо например било толкова мръсно в салона, защо Пеев не държал сметка на присъстващите, които го замърсявали и т. н. Т. е. Налбантов не пропуска случая да постави Пеев в неудобно и унизително положение, кара го да се чувства виновен за нещо, за което той няма никаква вина. Всъщност това е част от тактиката на Налбантов да държи хората си в страх и подчинение – с методична последователност, планомерно и целенасочено той всячески се стреми да култивира в подчинените си чувство на вина и страх от директора. Именно по този начин той превръща подчинените си в послушни същества, които после лесно се манипулират и управляват.
Разбира се Пеев не се поддава на манипулации и гледа с насмешка на всичките тези простотии, които Налбантов върши. Защо да му обръща внимание, той, директорът не бил виновен – просто акълът му бил толкоз.
Веднъж във връзка с успехите на волейболния отбор Пеев е бил награден от общината с някаква парична сума. Всичките документи за това били оформени, сумата била вписана в някаква ведомост, но кой знае защо на един от тези документи трябвало да присъства и подписът на директора на училището. Вероятно ставало въпрос за някаква бюрократична формалност. Налбантов естествено прави всичко възможно да попречи на Пеев да получи парите. За целта си търси всякакви поводи да протака подписването на документа – щял да го подпише на другия ден, сега нямал време, после си измисля други поводи и т. н. Случаят започва да прераства в скандал. Хората от общината негодуват и недоумяват защо директорът не подписва документа. Налбантов отново уверява всички, че щял да подпише документа, външно си дава вид, че уж нямал нищо против Пеев, дори много го уважавал… Но вътрешно в себе си Налбантов е бесен. Той не може да понесе мисълта, че всичко това е ставало зад гърба му. “Откъде накъде ще го награждават? Питал ли ме е някой?” – коментира той в по-тесен кръг. – “Който е решил да му дава пари, да му ги дава! Защо ще искат и моя подпис? Какво общо имам аз с тая работа?” Така се получава една абсурдна ситуация – от една страна Налбантов твърди, че щял да подпише, защото много уважавал Пеев, а от друга страна кой знае защо не подписва. Излиза, че и самият той не знае какво иска… Разбира се в крайна сметка Пеев получава парите, но всичко това става с голямо закъснение след поредната порция простотии извършени от Налбантов.
Покрай омразата си към Пеев Налбантове е намразил и цялото му семейство вкл. и съпругата му Петя Пеева, която преподава в същото училище. По негови признания, едно от нещата, за които той най-много мрази Петя Пеева е било това, че тя му сядала на стола в учителската стая. Става въпрос за стола на председателското място, откъдето Налбантов ръководи педагогическите съвети и другите мероприятия в учителската стая. През междучасията и въобще през останалото време, когато няма събрания, на този стол обикновено сяда Пеева. Това се възприема от Налбантов като провокация и предизвикателство срещу него и властта му. Така Пеева му се била подигравала, смята той. Когато той остане насаме в дирекцията със свои хора-подмазвачи и нагаждачи се отпуска и дава воля на злобата си срещу Пеева: “Коя е тя, че да ми сяда на стола, бе!? Как може да има такава наглост, да сяда на стола на директора – НА САМИЯ ДИРЕКТОР!?… О неее, тя ще разбере с кого си има работа! Направо ще я унищожа! Тия хора трябва да разберат – един директор има в това училище и тоя директор се казва Стоян Налбантов!”… Но Пеева не знае какви “големи” недоразумения е предизвикала и продължава да си сяда на въпросния стол. Проблемът идва и от това, че няма кой да й каже да не го прави.
В омразата си към семейство Пееви Налбантов не се спира пред нищо. Накрая, както той сам признава, най-после успял да им натрие носа, като хванал сина им да преписва на един изпит, вследствие на което го наказал и му анулирал изпита (вероятно става въпрос за зрелостен изпит). Независимо, че става за смях, той се изживява като победител след този случай и се хвали наляво и надясно: "Най-после им натрих носа на тия мръсници! Нека помнят кой е директора Стоян Налбантов!"

ДАНИЕЛА РАШЕВА
(от Царево - учител по руски език, напуснала СОУ-Приморско през 2000 г.)
По всеобщото мнение Рашева е една от най-сексапилните учителки. В часовете по руски момчетата постоянно я оглеждат и впоследствие коментират физическите й данни – ама какви крака имала само, какво тяло, какъв сексапил, направо върха. Преди много години Налбантов се опитвал да флиртува с нея, но така и не успял да я свали. Рашева директно му казала да се разкара. Всъщност Рашева е малко цапната в устата и не й пука от нищо, говори открито срещу директора без да я е страх от последствията. Пред колегите си в учителската стая тя коментирала съвсем открито как Налбантов правел опити да я свали. Била възмутена: “Откъде накъде ще му давам? Да не съм си намерила путката на пътя! Ай да си гледа работата!” Но Налбантов както е известно е крайно отмъстителен и злобен, той не прощава подобно непокорно поведение и прави всичко възможно да й отрови живота. Започва да й прави ежедневни проверки, прави й забележки, че не си вършела работата, следи я на всяка крачка и въобще я подлага на един своеобразен психологически тормоз. Тя естествено не се стряска и постоянно му отвръща. Казва му да не знаел много, защото и той не си гледал работата както трябва. Години наред Налбантов и Рашева са едва ли не в състояние на война. Много колеги съветват Рашева да не говори против него, защото имало доносници, които носели на Налбантов всяка нейна дума, но тя така и не се съобразява с тези съвети. Така Рашева се превръща в един от основните врагове на Налбантов. А когато Налбантов намрази някого той започва да го преследва, да го тормози и да трови живота му по всякакъв начин. В такива моменти всичките му мисли и желания са насочени само към едно – да унищожи врага си, да му направи някаква мръсотия, да измисли някакъв начин, с който да го унижи или злепостави. За Налбантов основната тема за разговор става Рашева – как не си вършела работата и как щял да я уволнява. От своя страна хората, които са приближени на Налбантов се опитват да му се подмазват и затова му пригласят и подлагат Рашева на тотално оплюване: била такава и такава, защо не напуснела като не й оттървало, докога щял да я търпи директорът и пр. Много често от нея се оплаква учителката по английски Красимира Петкова. Казва на Налбантов, че Рашева не си била вземала часовете, отпускала учениците, държала се с тях много свободно, не им пишела отсъствия и с това разваляла дисциплината. “Тя съвсем я кара през просото! Що не вземеш да я стегнеш?” – съветва тя Налбантов. Чрез една друга учителка – Донка Прокопова, Налбантов научава какво е говорила Рашева за него. И Прокопова, и Рашева са от Царево и по принцип поддържат много близки връзки. Затова Налбантов изисква от Прокопова всеки ден да му докладва какво е било поведението на Рашева, какво била казала, например, докато пътували за Царево, дали говорела нещо против него и пр.
Един от начините, които Налбантов използва за разправа с Рашева е да съчинява и разпространява най-различни измислици и компромати по неин адрес. Говори наляво и надясно, че тя пътувала всеки ден на автостоп до Царево със случайни шофьори и по пътя правела секс с тях. Разбира се всичко това той го казва уж в кръга на майтапа като се подиграва с други учителки от Царево, които всеки ден чакали на автогарата и не били толкова оправни. Казва им, че трябвало да се учат от колежката си, трябвало да застанат на шосето, да оголят крак и така да спират колите. На Рашева естествено не й пука какво говори Налбантов за нея.
Впоследствие Налбантов измисля друга тактика. Започва да разпространява слуха, че уж Рашева искала да ходи с него, ама той не искал, защото тя била заразена. “Не ми трябва беля на главата, – казва Налбантов. – Толкоз много мъже са минали през нея, че ще вземе да ми натресе някоя болест.” Веднъж по време на някакъв изпит по руски език възникнал проблем – липсвали необходимите формуляри или образци на изпитните протоколи. Тогава Рашева влязла в дирекцията и попитала Налбантов “Какво ще правим сега?”, като явно имала предвид дали ще могат да отстранят проблема с липсващите формуляри. Но Налбантов изтълкувал това нейно обръщение иначе. Въпросът й “Какво ще правим сега?” означавал “Хайде да се изчукаме!” Налбантов разказва, че останал много озадачен от това нейно директно предложение, но не можел да си позволи лукса да прави секс с нея, защото... измислял си там някаква причина подобно на "лисицата и гроздето". Разбира се никой от учителите не вярва, че Рашева е заразена. Всички знаят, че това са измислици на Налбантов. Той просто търсел някакво отмъщение и затова съчинявал истории за нея. След като вижда, че никой не му вярва Налбантов започва да измисля нови и нови доводи, с които да докаже че Рашева е болна от някаква кожна болест. Казва че бил забелязал някакво червено петно на ръката й, което тя се била опитвала да прикрие с една превръзка. Впоследствие натоварил Прокопова с "извънредната мисия" да разузнае и да научи коя е причината за това петно. Прокопова попитала Рашева и тя й казала, че петното на ръката й било в резултат от използването на някакъв перилен препарат. По принцип кожата й била алергична към този перилен препарат и винаги се възпалявала по време на пране. Така Налбантов започва да разпространява версията, че Рашева имала екзема и съветва мъжкото съсловие да си нямат много много работа с нея. Дори съветва тези, които не вярват да отидат при Рашева и да разгледат по-внимателно ръката й, за да се уверят че там имало някакво червено петно. Случаят е показателен за това, че в желанието си да отмъщава Налбантов не се спира пред нищо, той е готов на всякакъв род гадости и мръсотии – измисля всевъзможни истории и компромати за да злепостави и унижи противниците си. Но така или иначе, отново никой не вярва на Налбантов, за тях той е човек с развинтена фантазия, който плещи наляво и надясно глупости.
Така Налбантов се решава на следващата стъпка. Той решава да отстрани Рашева от училището като постепенно започва да й отнема от часовете по руски и да я оставя без необходимия норматив. При изработването на норматива за часовете през учебната 1999/2000 г. той разпределя часовете така, че петите класове да не изучават руски език. Неговото оправдание е, че вече никой не искал да учи руски. За да компенсира липсващите часове по руски от норматива на Рашева той й дава часове по философия. Това е част от тактиката, която Налбантов прилага, когато трябва да се разправи с неудобните за него учители – дава им часове по други предмети, които не са тяхна специалност и за които те не са толкова подготвени. Става ясно, че през следващите учебни години часовете по руски за Рашева ще намаляват все повече и повече. И всичко това принуждава Рашева да напусне. През 2000 г. тя се премества в училището в Царево, където за разлика от Приморско й предлагат пълен норматив часове по руски.
По принцип всички са наясно, че Рашева е изгонена. Учениците негодуват и се възмущават: как можело такова нещо, имало един свестен учител и тоз идиот я изгонил! Версията, която учениците коментират е, че Налбантов искал да чука Рашева, но тя не му дала и затова той я е изгонил.
Напускането на Рашева кара Налбантов да се изживява като победител. Той празнува победата над един от враговете си: “Най-после успях да се оттърва от тая кучка! Тя така и не можа да разбере най-главното: АЗ СЪМ ДИРЕКТОРЪТ В ТОВА УЧИЛИЩЕ И КАКВОТО КАЖА АЗ ТУЙ ЩЕ СТАВА! Който не го е разбрал трябва да си ходи!”
190.
Въльо
12.12.2014 12:59:31
0
2
ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
189.
ММЦ
12.12.2014 12:58:32
0
2
ВАНЯ ПАРУШЕВА
Работи в ММЦ до 1997 като организатор към Културен отдел. През 1994 почти всички в отдела са съкратени и тя остава да работи сама в Летния театър. На практика няма никаква работа и по цял ден нищо не прави. Директорът Стамат Стаматов е наясно с нея и въобще не я търси за нищо. За него тя е един невидим човек, когото той не забелязва. А когато трябва да се свърши нещо конкретно в отдела Стаматов кара други хора да вършат работата, защото на Ваня и да й говори и да не й говори – все тая. Затова Ваня е принудена да имитира дейност, по цял ден обикаля центъра и виси на главите на колегите си в администрацията или в другите отдели и им надува главите с това, което уж свършила или щяла да свърши, но не можела, защото все нещо й пречело и не си дава сметка, че на никой му се слушат глупостите й.
Например, Ваня се оправдава, че за нея нямало работа, защото… в Народното събрание още не били приели закон за националния герб и тя не знаела какво да прави със знамената. Трябвало да изкара знамената на централната алея, но ако законът бъдел приет, после трябвало пак да ги сваля и да им слага новия герб. По цял ден ходи нагоре-надолу из ММЦ-то и се жалва на колегите си, как можело такова нещо – Народното събрание още не било решило какъв да бъде герба и така те спъвали и нейната работа. Колегите й в администрацията започват да се майтапят и питат всяка сутрин, какво стана с герба, решиха ли най-после какъв да бъде. Но се намират и такива патки, които й се връзват на приказките и най-откровено негодуват. Ама как може, за какво ги избираме тия депутати, за какво получават заплати, кога най-после ще решат въпроса с герба, че и Ваня да решава какво да прави с нейните знамена, това вече на нищо не приличало… Общо взето това й е методът на работа и темите за разговор. В началото ти е интересно да я слушаш, но после си даваш сметка, че насреща си имаш една тъпа патка, която плещи несвързани приказки и преставаш да я чуваш какво ти говори.
Покрай празните й приказки понякога се случват и оригинални проблясъци – бисери, които само тя може да измисли. През есента на 1994 г. във връзка с предстоящите парламентарни избори тя води открита пропаганда срещу СДС. Разпитва хората за кой щели да гласуват и като й кажат СДС, тя ги разубеждава със следните аргументи: Чула отнякъде, че Филип Димтров сe събличал чисто гол в Народното събрание и така се разкарвал по коридорите – гол. Това негово поведение било достатъчно условие, за да не гласуват за него, така смята тя. Хората са малко шокирани от този нетрадиционен начин на предизборна агитация и споделят един с друг какво им е казала Ваня. В първият момент е много трудно да схванат логиката й, но постепенно стигат до извода, че Ваня донякъде има право. Щом Филип Димитров се събличал чисто гол, значи той излага себе си, но тъй като е партиен лидер той излага и своята партия – СДС, а щом партията му така се излага, значи хората не трябва да гласуват за нея… Изборите се провеждат през декември 1994 г. и СДС наистина претърпява съкрушителна загуба, в резултат на което Филип Димитров си подава оставката и на негово място идва Иван Костов. Кой знае, вероятно за всичко това е допринесла и Ваня с нейната предизборна агитация. Ами да, има логика, ако Филип Димитров не се беше събличал гол сигурно партията му щеше да спечели изборите!
Друг път Ваня шашва слушателите си с някакво друго нейно прозрение. Видите ли, някой си, който едва след като станал на 50 години, се сетил, че трябва да строи къща в Приморско. Това било голям срам, как можело такова нещо. Вижда, че никой не й обръща внимание и тя започва да разпитва, дали някой знае на чие име е записан имота – на негово или на сина му, сякаш това е много важно за нея. Разбира се никой не знае и никой не го интересува, но тя пак продължава да си лае и да се възмущава от оня, 50-годишния, как не го било срам!…
През есента на 1997 г. се провеждат изборите за общински кмет. Приморско е отскоро община и затова се провеждат извънредни избори. Тук Ваня води яростна предизборна агитация за Гихора. Изгражда му ореол на мъченик, който вече бил пострадал за Приморско, защото преди една година (м. май 1996) ял бой от някакви мутри. Версията на Ваня е следната. Имало някаква пързалка на плажа, от която мутрите печелели някакви фантастични суми, но Гихора като дошъл на власт през 1995 г. ги настъпал и им отнел пързалката в полза на общината… Други хора развиват други версии, как Гихора отнел плажа от концесионерите и засегнал интересите на много други хора. Спрягат се Корона Инс, ВИС-2, Иво Карамански, дори Илия Павлов с неговата Мултигруп, който пък искал да си присвои северния плаж и Перла… Версии много. Излиза че всичките престъпни босове по цял ден за това мислят, как да набият Гихора, щото много им пречел.
В ММЦ през периода 1993-95 г. с екскурзиите до Турция се занимава един братовчед на Ваня, който владее турски език – Янко Димитров. Той е кореняк от Приморско, но се е преселил и живее със семейството си в Поморие. Двамата с Ваня явно са нещо скарани, защото не си говорят. Самата тя се хвали с този факт и го изтъква на всички. Бащите им са били първи братовчеди и носели едни и същи имена, но тя не си говорела с Янко. Вероятно става въпрос за семейни конфликти по повод на имотни делби. В тази връзка Ваня не пропуска случай да говори против Янко Димитров и да го злепоставя. Говори за него как на времето работел към ВКР и как там го научили на турски език и… нататък версията на Ваня граничи с научната фантастика и приключенските романи. Говори за Янко, че го пращали на разузнавателни мисии в Турция, където той се внедрявал в харемите като се обличал като кадъна с фередже за да подслушва какво си говорели тези които преследвал… Веднага се разбира, че тя лъже, защото в Турция вече няма хареми, а ако става въпрос за арабските страни, то Янко там е бил непригоден, защото не е знаел арабски език.
По това време Янко Димитров строи и един частен хотел на мястото на свой наследствен имот, който се намира на края на крайбрежната улица от южната страна на полуострова на Приморско. Това също е повод за злобни коментари от страна на Ваня. Казва, че Янко бил сключил фиктивен договор с някаква банка, като теглил невъзвръщаем кредит, в резултат на който банката преднамерено фалирала, но в замяна на това хора от управителния съвет на банката се сдобили с част от имота на Янко, а той с парите от кредита си строял хотела на останалата част от имота. Тази история е много заплетена и самата Ваня не може да я обясни достоверно, затова кара тези които се интересуват да питат еди-кой си, който бил познат на мъжа й и той щял да им разкаже в детайли как станала цялата далавера. (Вероятно тук става въпрос за хотел „Метропол”, който наистина се намира на крайбрежната улица „Черно море”.)
За тези които не са от Приморско историите, които Ваня разправя за Янко Димитров и семейството му не представляват интерес, защото това за тях са непознати хора. Но кореняците от Приморско започват живо да се интересуват и разпитват – кой пък е тоя Янко, защо не са го чували. Казват им, че бил баща на някой си Фильо. Други казват, че не бил на Фильо, а на Мечо… (Няма значение, все на някой е баща). И така Ваня подхранва интереса на местните към този човек с разкази за някакви страшни далавери и нечисти сделки и хората се връзват и подхващат мълвата, но само дотолкова доколкото да имат теми за разговори по кръчмите вечер, а на другия ден всичко забравят. На Ваня не й остава нищо друго, освен да злобее и да се чуди какво да измисли по адрес на Янко Димитров. В края на краищата през м. август 1995 г. човекът загива при катастрофа по време на поредната екскурзия до Турция и Ваня се чувства удовлетворена. Разбира се тя не го показва открито, но се усеща радостта й и вече с по-спокоен тон обяснява, че някога е имало вражда между техните семейства, но вече всичко било свършило и след като човекът бил починал нямало смисъл да говори по негов адрес.
През останалото време, когато не се занимава с интриги и клюки Ваня надува главите на колегите си със семейно-битови истории. Каква зимнина била приготвила, как я била приготвила, какво била сготвила предния ден, кой от семейството й какво и колко бил изял. Така тя може да говори с часове с доста висок глас, че чак главата те заболява като я слушаш. Отделно, научаваш подробности от семейния й живот, кога и как били осиновили голямата си дъщеря Десислава, как като родила Стела била на системи и не можела да кърми и като я върнали след раждането вкъщи била все още на легло… Глупости, глупости! Хората се чудят за какво ги говори всичките тези неща, след като никой не го интересуват. Но не могат да й запушат устата, защото за нея това е естествено състояние – 24 часа да си приказва и да не спира, каквото и да е, само да си говори там нещо!
На 15 юли 1997 г. се сменят директорите на ММЦ, на мястото на Стамат Стаматов идва Васил Камберов. Ваня е възхитена колко „културно” и „цивилизовано” станала смяната на директорите и споделя това мнение с всеки. Как Стаматов представил новият директор на управителите и началник-отделите, какво точно бил казал, как пожелал успехи на новия директор, въобще тя е възхитена, че всичко станало по такъв цивилизован начин. Но е възмутена, от еди коя си управителка, че се държала много некултурно и гледала в обратно посока към вратата, а не към Стаматов докато говорел. После използвала случая да поговори със Стаматов на прощаване, и му изтъкнала някои от грешките, най-вече това, че той обръщал прекалено много внимание на хотелите и ресторантите, а пренебрегвал Културния отдел на ММЦ.
Атмосферата на „културната” и „цивилизована” смяна на директорите трае няколко дни, след което някак от само себе си започва кампанията на тотално оплюване на Стаматов и всичко свързано с него. Тук Ваня се чувства в свои води и ръководи тази кампания. Ама как, тя винаги го е мразила Стаматов, такъв лош директор не била срещала досега, той бил такъв и такъв. Добре че го махнали, добре че дошъл такъв свястен човек като Камберов да оправи нещата в това ММЦ. Камберов я трае известно време, докато накрая – на 9 декември 1997 я привиква в дирекцията и й съобщава, че е уволнена. Аргументите му, които той споделя в по-тесен кръг – трябват му хора за работа, а не подмазвачи.
Тя се опитва да приеме уволнението стоически и се оправдава пред бившите си колеги: „Аз без работа няма да остана. Още сега ще ида при Гихора и той веднага ще ме вземе на работа. Гихора и моя мъж са приятели и съученици, двамата са делели една квартира в Пловдив и много пъти ми е казал, идвай и веднага те назначавам в общината… Тъй че вие му мислете, мойта е лесна!”
Наистина Гихора веднага назначава Ваня в общинската администрация. Там тя отговаря за образованието и културата. Парадокса е, че тя няма образование за тази длъжност, но това за Гихора е без значение. На него му трябват верни хора, а не специалисти и поради това работата в общината като цяло куца.
Учителското съсловие също е шокирано. Как може такова нещо, учителите са вишисти, а за техен началник в общината е назначен човек със средно образование. Недоумяват и в РИО – Бургас, но явно нищо не могат да направят срещу решението на Гихора. А на кмета не му остава нищо друго освен да си чука главата с подобни кадри, които нищо не вършат.
В началото Ваня се опитва да играе ролята на началник на Налбантов и учителите, но бързо се отказва, защото Налбантов я поставя на мястото й като демонстративно й затваря телефона, а веднъж дори я кара да чака пред дирекцията цял час докато дойде нейният ред да влезе при него. За да не изтърпява подобни унижения тя престава да посещава училището и си върши работата (или това което тя си мисли, че е работа) само в общината. Всъщност и тук не става въпрос за работа в истинския смисъл на думата, защото Ваня и в общината продължава да си е същата каквато е била и в ММЦ. Имитира дейност и по цял ден надува главите на колегите си с измислени от нея клюки, интриги и битовизми от семейния й живот.

ВАСКО МИНЕТА
Васко Минета работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1987, управител на къмпинг „Лес“ от 1987 до 1992 и управител на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила. Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – примерно „Алматур“ – и накрая той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Жените в счетоводството се смеят: Какво му става на тоя Васко? Те му говорят едно, той мисли за друго... Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, някъде някой на някого е давал-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя готина мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко сякаш не издържа и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал, а той за какво си мислел? - Как било възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Ама много им се чудя на тия патки като им слушам приказките!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш сливата! Ами то това е живота, другото е лъжа! Хвани си някое гадже, наеби се, пък после се върни вкъщи и излъжи нещо мъжа си. А те.... заспали шматки!“
Васко ръководи и мъжките бригади, които също работят в бунгалата и вършат някаква друга по-тежка работа. Понякога той се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва (за кой ли път) историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той се скитал насам натам из страната с джипа си. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - само защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го хлапето и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какви ги вършиш с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отвръща: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя ли? Чак такъв егоист не съм!" Петко Жмитката продължава по темата. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже и той решил да опита: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че то никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в морето и да плуват, а времето било студено и ветровито. "Още като излязох горе на дюните и като ме духна тоз студен вятър, че като ме схвана един кръст и направо не можех да мръдна, ходя приведен на два ката, а тя на всичкото отгоре иска и да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво-надясно в путката й като с малка лъжичка в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да смени оня боклук бившия директор Стаматов, и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцията, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
188.
Реалист
12.12.2014 08:53:04
2
7
Сложили лампите на метър от земята и искат да са здрави. Акъл нямате!
187.
Stojan Nedjalkow Kirtschew
11.12.2014 22:15:13
0
4
Tschüss Freunde!
Баща ми ми завеща земята и кенефа на мен, тъй че кмете никаква автогара няма да строите там, ясно!
Sieg Heil!
186.
ЦРУ
11.12.2014 21:00:58
2
5
Разбрах кой е писал от името на Ежко-бежко, това са или Теодора или Жечка - оттам идва ай-пи-то, Решили да защитят сестра си и малко прекаляват, че чак за корупция в общината говорят, кой какво крал и как крал... Внимавайте ей, там ви дават хляба, да не захапете дървото... на кмета или някой друг около него!
185.
приятел на Васко
11.12.2014 20:55:56
0
4
А за Васко минета пишат някои хора, които редовно му посещават заведението и му слушат историите и после се правят на възмутени - как можело "някои други" да пишат против Васко... Пълно лицемерие!
184.
Чарк, слушай какво ще ти кажа!
11.12.2014 20:53:06
1
4
Чарк, много "приятели" си имал в това ММЦ! Никой в Приморско няма да се сети да пише за тебе, още повече че не там не те познават добре. Всичките тия глупости "говори Чарка" и "Чарка: да, така е!" идват от ММЦ. Това са все твои съседи, които всеки ден те поздрававят, а тук по форумите ти ядат краката!
183.
ДО
11.12.2014 18:52:30
14
4
Кмета и Общинския сьвет Гн кмете разходете се в Приморско след 20часа и ще видите какво управлявате един призрачен град големи тьмни и празни кьщи и нищо живо а сега моля всички които живеят в Приморско и са на вьзраст между от 20 до 50 години щракнете по едно минусче една анкетка за ОБЩИНАТА
182.
кукер ли е не ми го хвали
11.12.2014 15:54:47
2
7
андоне или ги стягай дъщерите си или се махайте от приморско тук не ви е ямбол
181.
кюприец
11.12.2014 15:35:58
1
7
доньо , доньо ! едната ти дъщеря неделина се съблече и си показа в интернет путката ! видяхме я цяло приморско и вече цял месец само това коментираме . сега пък най-малката ти дъщеря гергана я хванаха дрогирана и пияна да чупи лампите в парка . другите ти дъщери пък ги ебат де кой свари в общината . за какво въобще дойде в приморско , а не си остана в гранитово ? мислите си че и тук всичко ви е позволено -да се ебете на улицата , да се напивате , да се оливате и да чупите лампи ! къде се намирате ве , туй да не ти е скапаното село ! ама кво искаш от един човек завършил теметето , където ходеха най-тъпите ямболски селяни !
180.
Ревизоро
11.12.2014 10:05:25
3
4
Една хубава ревизийка им спретнете да видим аджеба действителната стойност на лампите.Пак мирише на далавера !П.П Следващият път пак сложете лампите на земята!
179.
Рикардо до 160
10.12.2014 22:57:49
0
5
ходих на тоз реп и ми казаха, че вестник Флагман бил свършил, знаете ли някой друго място дето продават Флагман
178.
говори чарка
10.12.2014 21:31:04
1
3
да такае андон си изучи даштерите,.но зашто цакат рекардо сас кенефа му е наследсвен а сега искали да строят спирка на това място,,,ами да направят спирката и ватре да сложат кулзет и така рекардо да си зима таксите
177.
ЧАРКА
10.12.2014 20:16:07
0
2
да такае
176.
андон
10.12.2014 20:14:23
0
3
курвеги марка бях навремето но изучих дащеритиси сега сичките работят вав общината сас исклучение на малките но и те са трагнали на там
175.
рекардо
10.12.2014 19:48:51
0
2
искам да даря кенефа на село веселие като коледен подарак аз сам родом от там и сичко давам за благото на селото
174.
ЧАРКА
10.12.2014 19:39:07
0
1
да такаее
173.
ГРАМАТИЧКИ
10.12.2014 19:38:14
0
1
забрави чарка да споменеш до 168
172.
До 163 - Елке! Елке!
10.12.2014 17:20:59
0
3
Ей затуй ги мразя циганите, а Елка изтъргувала дъщеря си с него - пуснала я да се ебе с втория й баща, за да му вземе имота... да се ебе детето й с един миризлив циганин!!! Пълна овца!
171.
до Елка Богданова-163
10.12.2014 17:14:51
0
3
Елке, тоз циганин, мъжа ти, е бил за убиване! Как така ще ебе дъщеря ти Стела!? Знае ли той че ако ми падне в ръчичките и го прая на кайма, майка му и циганска да иба!
170.
Рикардо
10.12.2014 16:53:45
0
1
Ний с кмета сме се разбрали, само че не беше прав да ми дава толкова малко пари, кенефа струваше много повече, земята наоколо е първа категория и е в синя зона - идеален център на село Веселие. Тъй че кмете, имаш да черпиш още...
169.
Кмета
10.12.2014 16:49:49
0
2
Кенеф не давам! Вече е готов европейския проект за автогара на мястото на въпросния кенеф. Чакаме парите от Брюксел и почва строежа. Ако Рикардо не го беше съборил тоз кенеф щяхме да му го върнем, ама той го събори и вече няма какво да му връщаме! Документите са при мен. Рикардо се е подписал, че няма претенции към кенефа. Така че всичко е изрядно и документирано! Спрете с тия спекулации относно кенефа!
168.
селски идиоти
10.12.2014 16:43:35
1
5
Ебаси Приморското, ебаси чудото! Какви са тия образи ве, къде ги намирате: Горбачов, Рикардо, Брежнев, Чарка, Граматишки, Синеморски, Бозевски... Шона Курвата и Васко - минет ли беше какъв беше? На кмета му викат Ветеринара, на другия кмет - Гихора, на Димова - Лиляно-моме, пък на еди-си кой - Тайландеца... И разни други селски идиоти. Ама тия хора нямат ли си нормални имена в това село или такива са им имената по паспорт?
167.
ДИМО БОЗЕВ
10.12.2014 16:34:28
0
0
даитему тоя кенев на рейардо тои е добр момче
166.
рекардо
10.12.2014 16:32:42
0
1
искамси кенефа неме интересува
165.
брежнев
10.12.2014 16:05:27
0
1
Горбачов беше един гладен циганин от Ново Паничарово, но откак Шона взе да ходи на магистралата и да му носи пари и той навири нос, вижте ме, аз съм много богат... тъп, новопаничаревски мангал! Това е той!
164.
Шона до 148
10.12.2014 15:52:54
0
0
Няма да закачате баща ми Горбачов, че ще ви извада на всички кирливите ризи да разберат жените ви кво сте праяли с мен и къде са ви отивали паричките... Мухльовци! Поне да го правите като хората, ами то почти цялото Приморско бяхте импотентни, едвам го дигат, а се праят на големите ебачи и сега устите им знаят много...
163.
Елка Богданова
10.12.2014 15:31:12
0
2
Може да съм се ебала с директора Налбантов докато работех там, но мъжа ми нищо не разбра! Верно, че мъжът ми беше циганин, но аз съм си чистокръвна българка от Айтоските села. Да, после се разведохме, но не заради Налбантов, а защото мъжът ми наеба доведената ми дъщеря Стела и аз щях да го вкарам в затвора, но адвоката ме посъветва да се споразумеем. Така мъжът ми ми приписа имота си на Узунджата и аз се отказах да го съдя. Това е истината.
162.
главният архитект на града
10.12.2014 14:31:54
0
1
Може и автогарата, и кенефът на Рикардо да са един до друг без единият да пречи на другия. А може и друг вариант: като се построи автогарата вътре в нея пак да има кенеф, който да е собственост на Рикардо! Той ще е съгласен кенефът му да е на закрито. Какъв е проблемът, не разбрах!
161.
човек от Приморско
10.12.2014 14:18:46
2
1
Подкрепям Рикардо за неговото справедливо искане да си върне кенефа! За какво им е на Веселие автогара? Карали са досега без автогара - пак ще карат! Стига им и една спирка! Кмете, помислете! Без автогара може, но без кенеф не може!
160.
бургазлия
10.12.2014 14:10:15
1
1
Рикардо, на репа на гарата има все още останал вестник Флагман. Отиди да си го купиш! Тоя вестник много се чете и затова бързо го разпродават.
159.
рекардо
10.12.2014 13:37:28
0
0
оставете ме намира да си украся елхата за коледа ние сас кмета се разбрахме одавна
158.
Веселиец
10.12.2014 12:32:43
0
1
Някой знае ли къде се продава тоз вестник Флагман? Рикардо ми се оплака, че цял ден търсил по реповете тоз вестник и никъде не го намерил. Толкова ли бързо го разпродават?! Там имало статия за кенефа на Рикардо в центъра на Веселие. Кмета щял да строи автогара на мястото на кенефа и затова Рикардо щял да го съди. Намерете го тоз брой на вестника и да го дадем на Рикардо!
157.
васко минета
10.12.2014 12:05:38
0
1
Рикардо, изчакай още малко Гихора да стане кмет и той ще ти върне кенефа... ако трябва и половината автогара ще ти даде! тя ти принадлежи по право, защото е на твоя земя! не се оставяй да те измамят за този кенеф, искай нещо повече в замяна! ебах им веселийските номера! все комуняги стават кметове на веселие и затова те въртят и нищо не дават!
156.
Веселийци до кмета
10.12.2014 11:59:02
0
0
На мястото на кенефа на Рикардо нашия кмет ще прави автогара. Кмете, Рикардо се оплака, че много малко пари сте му дали за отчуждаването на кенефа и земята около него! Мястото е скъпо и в центъра на селото! Или преразгледайте договора с Рикардо за кенефа или му дайте част от новата автогара! Как не ви беше срам?! Видяхте един прост човек и затова решихте да го залъжите с жълти стотинки... Не ви прави чест, кмете!
155.
перестройка
10.12.2014 11:29:05
0
1
когато видите Горбачов да блъска и чупи лампи ми се обадете! може да е мангал човека, но има акъл в главата много повече от някои българи и знае как да се държи
154.
Весо василев
10.12.2014 11:24:49
0
4
Лампите наистина са много скъпи и модерни, но фирмата която ги е поставяла не си е свършила работата. Може ли само с два три болта и това нещо да стои стабилно на земята? Ти само да се подпреш на нея и лампата се изкривява и пада. Друг е въпросът, че тия лампи не стават за български условия, където всеки чупи и троши, те са измислени за западните страни, където хората имат изградена култура да ги пазят и съхраняват. На никой там няма да му мине през акъла да се подпира на една такава лампа или да я рита и блъска безцелно. Това е, ние не ставаме!
153.
бат ви Янко Т.
10.12.2014 00:07:28
0
0
Престанете с тия обобщения - курви били, наркомани били! Не говорете без да ги познавате! А те да си плащат там каквото са чупили и точка по въпроса, няма цял ден да ги дъвчим!!
152.
съсед съм на Милю и знам кой кой е
09.12.2014 22:28:41
0
0
Не бе, 130, на Милю Ботев жена му не е Ботева, а Милева, няма как да е Ботева, защото това на Милю му е бащиното име. Възможно е тая Ботева да е някаква негова братовчедка по бащина линия, а може и да нямат роднинска връзка.
151.
Гузен съпруг
09.12.2014 22:19:08
0
0
Какво толкова искате от Горбачов! Я всеки да си сложи ръката на сърцето и да си признае че е ебал Шона, няма мъж в Приморско, който да не е ходил при нея и после лъжехме жените си защо ги няма парите ни... Стига вече! Знаем се!
150.
ромна на мангеса, даса мангеса!!!
09.12.2014 22:06:44
3
0
тъз гергана я знам, ебал съм сестра й, свясно момиче щом се е ориентирало към рязани курища, значи има вкус... затова никой да не пипа герито, тя е под мое покровителство, пък лампите ще ги платим щом трябва, а Горбачов няма да го коментирам, той вече не пее в гетото, други са тарторите там, питайте мен как стоят нещата
149.
БХК
09.12.2014 22:00:21
0
0
Вижте ся, Горбачов не е лошо момче, нищо че е от братчедите! Весел, отзивчив, нищо лошо не мога да кажа за човека. Даже не съм го виждал никога да чупи лампи, докато ние българите редовно чупим. Да бе, така излиза, ние, българите, сме по-големи цигани и от самите цигани... Тъй че не обвинявайте напразно човека, с нищо не ви е виновен!
148.
Мангал мръсен!
09.12.2014 20:22:42
0
1
Горбачов, много ти знай циганската уста, ама да не заприличаш и ти на Шона. Питай я как й цепехме гъза от ебане! Внимавай, да не си и ти следващия!
147.
някой
09.12.2014 20:16:01
1
2
74 лампи ако са нищо на стойност 30 000 лева... Все едно да дойде някой да ти потроши колата за 30 000 лева друга песен ще пееш
146.
шампиона на циганите
09.12.2014 20:11:06
2
0
Горбачов , кво са занимаваш с тъпаци ве, за сетен път са убеждавам колко прости са българите, счупили две лампички и кой знае кво станало , що не додат да търсат лампи в гетото , знаат им много устите, ама ги е страх да припарат насам
145.
приморци
09.12.2014 20:08:18
1
3
Искаме си лампите.... Наркоманките да плащат
144.
има
09.12.2014 19:47:03
0
1
Има за разлика от тебе който се представяш с измислени циганско ямболски имена!!!
Като си отворен напиши кой си.А тези пикли да си заплатят зомлука
143.
Горбачов до 141
09.12.2014 19:39:38
1
1
ква гражданска позиция бе, всичките ва знам кви боклуци сте, мойта Шона ми каза на кой колко му е акъла, на кой колко му е дълга пишката, щото на всички ви е правила свирки по тоалетните като са напивахте като свине... взел си заплатата нашия и бърза да я дава на Шона за едно голо ебане и тоя същия сега ще ми говори за гражданска позиция, боклук долен
142.
стар човек от Приморско
09.12.2014 19:39:00
0
2
Старите хора казват кюприйци,ченгерци...в модерния вариант е приморци.... Никога никой не е казвал примочани...Това примочани е пловдивско бургаско ямболско название на приморци
141.
До 139
09.12.2014 19:31:24
0
1
Може да е свъртян,но това не го прави по малко човек от тебе.Това не означава, че човека няма гражданска позиция.Тука говорим за потрошени лампи за огромна сума.Кой Кой Кой потроши лампите???? Кой???
140.
Горбачов
09.12.2014 19:31:13
1
2
ми тъй ми, чупим си лампите тука когато си искаме и никакви журналисти не идват ни полиция, да има един чалъм и още лампи ще ни дадат да чупиме само мир да има... пък българите вече са насраха с техните лампи в градината, голяма работа станала
139.
до 137
09.12.2014 19:26:13
0
3
Весо барака е свъртян, ама той ли е същия дето сменили с брат си жените си или е друг?
138.
Горбачов
09.12.2014 19:21:42
2
3
мама вий българска да иба, за две лампи и са насрахте, що не додете в гетото да видите де са наште лампи и имаме ли лампи въобще
137.
коприна и ченгерец
09.12.2014 19:20:44
2
2
В Приморско живеят приморци, всичко друго е мнение по въпроса на свъртяни боклуци. ВЕСО барака и той е свъртян
136.
аман от свъртяни Весовци ли са кви са
09.12.2014 19:06:44
1
2
ней верно, "приморци" си викат свъртяните, а местните си викат един на друг "приморчяни", питай старите хора и те ще ти кажат
135.
Весо Бараков До 132
09.12.2014 19:03:49
3
1
Абе каун в Приморско живеят "приморци"... Ясно ли ти е бе каун свъртян?
134.
местната ОФ-организация
09.12.2014 18:55:03
1
3
правихме събрание и всички бяха много възмутени, порицахме тази лоша постъпка, тийнейджърките обещаха да не прават повече тъй, те щели да се поправят
133.
дайте снимка
09.12.2014 18:50:06
2
2
покажете ги тез тиинейджарки да ги видим поне хубави ли са... лампи чупили, може и други неща да чупят
132.
приморчянин
09.12.2014 18:38:53
1
2
Кой пък тоя Весо ве, да не е оня дето сменили с брат си жените си и неговата жена после му викала че не може да е*е колкото брат му... Знам го, свъртян е - от Сливен ли беше, от Айтос ли, не помня, ама той тука няма думата. Тук всички сме местни!
131.
Томов
09.12.2014 18:33:09
0
2
Представяте ли си Ботева да е права, а? и лампите наистина да не са счупени... Горките момичета, що псувни отнесоха!
130.
до 126
09.12.2014 18:27:48
0
4
Не бе, Левски, тая жена трябва да е на милю ботев жена му! Той много се ядосвяше че жена му имала голями длани и като му хванела пишката тя се загубвала в шепата й. Ей, жалваше се милю на митко ото и васко минета, не можах си намера една жена с малки пръстчета, че кат ми фаща оная работа да стърчи навън и аз да си мисля, че имам голям хуй, пък то мойта с длани кат на горила и пишката ми са губи из тия големи пространства!
129.
Весо бараков
09.12.2014 18:19:42
1
1
Трябва да има наказани,иначе утре може и общината да взривят ей така понеже се напили
128.
чарка - свидетел на събитията
09.12.2014 18:17:47
1
2
Да, така беше!
Всички сме възмутени от тази гнусна постъпка!
127.
Янко
09.12.2014 18:15:14
0
2
Ела в Приморско ма, Ботева, да видиш кво става! Всичките ни лампи изпочупени! Ти ли ще ги плащаш, а?
126.
ул. В. Левски
09.12.2014 18:13:01
1
2
Тая 121 е улица Ботева в Бургас, затова нищо не знае.
125.
Димо Бозев
09.12.2014 18:09:07
0
2
Наздраве... Отивам при ургарето да пия някоя ракия
124.
До 106
09.12.2014 18:02:28
1
1
Ами като не е град си отивай в Пловдив.... Какво правиш тука? Да ама не... Не си ходиш нали? Село било ама лапаш от Приморско
123.
Ботева
09.12.2014 18:00:45
1
1
Деца не ви лъжа това е лъжа , само където оплювате тези моми :)
122.
.Христо Ботев
09.12.2014 17:59:27
1
1
Не е лъжа....истина е
121.
Ботева
09.12.2014 17:58:01
1
1
Спрете да пишете тази статия е пълна лъжа , няма смисъл само да се нервите , човек от полицията ми го е казал всичко това е измислица
120.
4ovek s niska kultura
09.12.2014 17:56:14
1
2
аахахах Щом казва чичо ми Весо
119.
117 do 115
09.12.2014 17:54:51
1
1
Сега разбра ли чичо ти Весо бе педал?
118.
do vsichki ..
09.12.2014 17:54:42
1
1
da mi qdete huq pedali :)
117.
да
09.12.2014 17:52:43
1
1
Отверстието ти...зад гърба ти надолу между бузите ти...навремето що педал като теб съм опънал в ММЦ
116.
Sluchaen chitatel :)
09.12.2014 17:52:07
1
1
Na vas chovek ne moje da vi govori s dobro . Vie naistina ste izrodi ot koga puk tes lampi sa tvoi a? vie vse s loshoto sq i az she pochna :******** da mi celuvate madurite pileta . Zlatnite vi lampi 30 000lv HAHAHAH 1 milon oshte mqalko shto ne kajete e oligofreni
115.
4ovek s niska kultura
09.12.2014 17:51:07
1
1
Това значи ?
114.
Весо бараков до 112
09.12.2014 17:49:33
2
1
Ще ти разпоредбата отвора
113.
До 110
09.12.2014 17:47:25
1
1
Кое е чуждо нещастие бе тъпак? Лампите са на всички!!!
112.
4ovek s niska kultura
09.12.2014 17:45:37
1
0
Ти си човекът!
111.
Весо бараков до 109
09.12.2014 17:44:44
1
1
Ще скъсам бе каун
110.
Sluchaen chitatel :)
09.12.2014 17:44:15
1
1
Spored men kakvo sa napravili tezi momicheta , ne trqbva da ni valnuva nito kakvo shte stava s tqh ..Te samite si znaqt , ne mislq che trqbva da se presmivame na chujdoto neshtastie :)
109.
4ovek s niska kultura
09.12.2014 17:43:48
0
1
ok
108.
До 106
09.12.2014 17:41:11
2
1
Знам кой ще те изкормя
107.
гражданин
09.12.2014 17:39:54
3
2
всички се срамуваме от тази безобразна постъпка, цяло приморско е настръхнало срещу извършителите
106.
4ovek s niska kultura
09.12.2014 17:38:58
1
1
Къв град бе? Това тук не е и село! Тук живеят хора които биха носили гордо названието ИЗРОДИ!
105.
Весо бараков
09.12.2014 17:38:54
1
2
Смятайте какво бъдеще има града ни.... Срам и позор..не е въпроса за пари,въпроса е във възпитанието и това какви сме ние и какво бъдеще даваме на децата си. Децата са огледало на средата в която живеят
104.
до 103
09.12.2014 17:35:43
1
2
не, не спим в този сайт, но сме много възмутени от дръзкото поведение на тези ученички, това е безпрецедентен случай и говори много лошо за града ни
103.
kura mi .........................
09.12.2014 17:32:42
1
1
ae vie da ne spite v tos sait ??
102.
Станчо сметката
09.12.2014 17:31:39
0
1
Охо я виж ти,комшийката станала колежка
101.
корумпиран
09.12.2014 17:18:19
0
8
Тия момичета са същите каквито сме и ние - родители, учители, кметове, общинари, далавераджии, мръсници и боклуци под път и над път! Ще давам аз рушвети на кметове и барцулевци за някаква скапана сергия или за някакво разрешение от общината... и ще очаквам детето ми да е по-различно от мен - ангел небесен с непорочно зачатие! Няма такъв филм! Всичките сме едни лайна, запомнете го, и произвеждаме и възпитаваме същите лайна - наши образ и подобие!
100.
Ежко-Бежко
09.12.2014 17:14:42
2
3
Ама си личи що за хора живеят в това село. Написаха 100 коментара апък по улиците няма никой.... Мишки
99.
Гихора
09.12.2014 17:14:01
1
2
Оставете детето на мира,тя ми е съсед,от мене се научила да краде лъже чупи пие и т.н.
Млъквайте вече,че като дойда на власт ще ви се стъжни
98.
zaiche baiche
09.12.2014 17:04:27
0
1
Жужке я се погледни малко и ти . Най-малко ти имаш право да казваш квот и да било.
97.
Жужка
09.12.2014 17:00:04
3
1
Бесрамници!!!!
96.
Весо бараков до салама 95
09.12.2014 16:58:13
0
1
Кой си ти бе келеш да казваш на чичо ти Весо да спира?я да не ми се мяркаш пред очите
95.
SALAMA
09.12.2014 16:55:47
1
1
Момичетата са арестувани, ще им бъдат повдигнати обвиненията.TOVA E SPIRAITE
94.
zaicheto baicheto
09.12.2014 16:54:43
3
1
Хора този сайт го използвате като селски клюкарник. Едно време бабите са сядали и са клюкарили ся вие . Ми браво България си заминава покрай вас . Не покрай момичетата . Защото всички сте силни само на думи.
93.
Весо бараков
09.12.2014 16:54:35
0
1
Ей маймун я не се обаждай бе
92.
яснополянска мастия
09.12.2014 16:52:46
1
2
Срам...как е възможно да изпочупихте толкова скъпи лампи
91.
ИВАН САЛАМА
09.12.2014 16:52:30
1
1
Stiaa ste komentirali teq momicheta 6te si ponesat posledstviata dano da im e za posledno. No ne e pravilno na taia kristina li e kva e i triabva komun!!!
90.
мето маймуната
09.12.2014 16:47:45
4
3
Пияна наркоманка,сега плащат за да ти дойде акъла
89.
Сидер ага
09.12.2014 16:45:06
1
1
Ханъми недни
88.
Весо бараков
09.12.2014 16:42:06
1
1
Спарих се душевно от толкова много помия
87.
аре
09.12.2014 16:37:40
3
2
Абе какво се обяснявате тука,съда ще ги осъдим и тва е. Има щети, ще ги заплатят,проваля да метателно улиците с циганките и да им дойде акъла...аре
86.
POMORIEC
09.12.2014 16:35:03
2
2
SAMATA KRISTINA PISHE TUKA KOMENTARI.DANO DA IA OSUDIAT I DA IA EBAT DAJE I POLICAITE I VSI4KI OSTANALI
85.
леля Пинка
09.12.2014 16:31:44
1
1
Ок како Пинке!!! Няма да се повтори това!!!
Тва ли ти е окяят мери п*то заспала
84.
hahahaha
09.12.2014 16:30:50
2
2
ще видим :) ти не си съда само да ти напомня винаги нештата се обръщат нали знаеш един ден тя другия ти ! живота си връща всичко само тва да ти е ясно и тва че се смееш на чуждото нещастие да знаеш и на твойта глава ще дойде някой ден ако не на теб на децата ти :) Не мовеш да знаеш бъдещето и да обвиняваш без да знаеш
83.
Весо бараков
09.12.2014 16:27:48
2
2
В кауша и да плаща сега Кристина.Пълнолетна е,значи трябва да отговаря за действията си. Естествено има кой да я съди и това е съда.
82.
до моралиста 31
09.12.2014 16:26:36
3
7
Ти какво искаш от тия деца ве? Имат ли те пример за подражание след като всеки ден чуват или четат как директора им извикал учителката по изобразително и я карал да му прави свирки и как после се изпразнил на дрехите й, оназ по английски пък му лижела ташаците, апък прокоповца му хапела члена и се празнела върху кърпата, която чистачката на училището после перяла с веро... Чуват те, че еди си коя учителка влиза в дирекцията и се подмива в леген. И какъв авторитет ще има после тази учителка пред тях?! За тях учителя има толкоз авторитет колкото да му подражават и да му копират извратеното поведение! Тъй че не търсете вината в децата, те за нищо не са ви виновни! Вие ги направихте такива!
81.
писменец
09.12.2014 16:24:57
2
3
Я тява лапета ги знам. Не са стока
80.
hahahaha
09.12.2014 16:22:59
2
3
Никой от вас няма право да съди когото и да било и това,че показвате колко мразите Кристина показва само едно-искате да сте като нея и й завиждате за това,че тя показва че няма да е като цялото население,мълчащо и приемащо че тази държава ще ни смаже.Не подкрепям постъпката им но определено наказанието не трябва да е такова замислете се !
79.
Весо бараков
09.12.2014 16:20:41
2
1
Спрете да пишете от мое име,ще ви трепя
78.
Веро бараков
09.12.2014 16:19:10
0
1
Елата при бате ви Веско да ви преслуша!!! Не се обяснявате колеши,ще ви думкам наред
77.
hahahaha
09.12.2014 16:16:50
1
0
ne mi se obqsnqi ve SELQNIN
76.
Веро бараков
09.12.2014 16:15:41
0
1
Как не съм емигрирал още? Не мога да живея в това общество на мастии,нискоморални лапенца,с две думи емиграция
75.
4ovek s niska kultura
09.12.2014 16:13:15
0
0
ОК!
74.
SELQNINA
09.12.2014 16:12:15
1
1
Недеи да знаеш много и теб те знаем кои си да не те извикаме и теб да се обесняваш
73.
4ovek s niska kultura
09.12.2014 16:08:24
0
0
Тука и съдии почнаха да се навъртат туко виж и някой полицай е писал.
72.
SELQNINA
09.12.2014 16:00:41
1
1
NEKA OSUDIAT SAMO KRISTINA DRUGOTO MOMICHE SAMO DA POLAGA OBSHTESTVENO POLEZEN TRUD ZASHTOTO E MALOLETNA A KRISTINA GI VODI ZA GUSHATA NEKA BUDE 1 PUT ZAVINAGI VINOVNA I DA SI STOI NA MIASTOTO ZASHTOTO RODITELITE I OSHTE PATIAT OT TOVA MOMCHE KOETO I E GADJE
71.
цонка
09.12.2014 15:48:50
1
1
http://www.monitor.bg/article?id=442916&utm_source=flip.bg вижте за какво става въпрос и в момента този изрод не е в затвора а си седи в тях защото майка му е цонка прокурорката оная вещица
70.
тоз дет уби 3-годишното дете
09.12.2014 15:43:25
1
3
Значи сина на цонка-прокурорката уби 3-годишно дете в крушевец под влияние на алкохол и наркотици и ся маняка си седи в тях и си чеше мадурите по цял ден а тия две момичета даже никой от тук не знае какво всъщност са направили че да ги обвинявате . Да не са убили човек че така да процедирате с тях ? а нима на цонка сина й е по-невинен ? замислете се малко тъпи селяни !!!!
69.
Ежко-Бежко
09.12.2014 15:32:50
2
3
Ако обичаш не пиши от мое име.
68.
Ежко-Бежко
09.12.2014 15:31:23
2
2
Нека всички които са били с тях и момчетата които не споменават да понесат последствията си... Защото и те са същите боклуци като тях и не е правилно така на тая пикла Кристина не и е за първи път.Нека да ги осъдят,да ги изгонят от училище за да се разреши проблема. Така няма да стане това не е от алкохол само а и от НАРКОТИЦИ И ТО МНОГО НАРКОТИЦИ !
67.
Ежко-Бежко
09.12.2014 15:26:22
1
2
Явно това с лайната ти е доста позната практика щом го предлагаш?!
66.
До 64
09.12.2014 15:13:51
1
1
Абе тези пикли като са се напили защо не отидоха да ядат лайна, а ходят да чупят? Стига сте ги оправдавали!!! Сега да плащат!!!
65.
До 64
09.12.2014 15:11:47
1
2
Абе тези пикли като са се напиши защо не отидоха да ядат лайна, а ходят да чупят? Стига сте ги оправдавали!!! Сега да плащат!!!
64.
zaiche baiche
09.12.2014 15:00:27
2
4
Кой слага лампи половин метър от земята ? Като се има предвид че даже не са работили . На вас работата ви е само да клюкарствате . Селото незнам си кво селото еди си що . Ама вие наред ли сте тез лампи са трошени поне още 2-3 . И понеже те двете са по проблемни деца и да хвърлим вината върху тях . Да случват се такива неща никой не казва че са невинни . Ама се замислете всеки е праил някога глупости . Никой не е перфектен . И кво тез лампи даже не са шчупени само лампиона им е паднал . тва и 5 годишно дете може да го оправи . Че и родителите обвинявате ами ако през цялото време са били в неведение . И кво лампите кат могат да се поправят защо искат пари а ? За да си ги пъхнат в джоба за сметка на какво ?
63.
selqnina
09.12.2014 14:40:11
1
1
NEKA SI PONESAT POSLEDSTVIATA I DRUGITE KOITO SA BILI S TIAX A NE SAMO TEZI DVE NARKOMANKI
62.
Jeanette Stoitschewa
09.12.2014 14:29:35
1
3
не са толкова мнного хубавите неща в наше село, че да си ползволим безнаказано поведение
61.
Рикардо
09.12.2014 13:29:17
3
0
Ай не ма занимавайте повече с тея пикли!
Господин Кмете, към тебе ми е думата! Ще ми върнете ли най-после кенефа във Веселие или няма да ми го върнете? Тоя кенеф е моя частна собственост и аз ще се бия за него с нокти и зъби докато не го получа, ясно ли е?... Г-н кмете, чакам отговор!
60.
г-н кмете, вземете мерки!!!
09.12.2014 13:11:05
2
1
крисито я знам , свършила си дозите и я избило на абстинентна криза... значи госин кмете , осигурявайте им дози на тез хлапета - на кой магистрали , на кой синтетика, тревичка или хапчета ама от ония... само така ще спасите лампите в парка , друго решение аз не виждам
59.
Говори Чарка:
09.12.2014 13:00:09
2
1
Да така е!
Тя беше: Кристина Панаьотова!
58.
К. П.
09.12.2014 12:55:23
2
1
Кристина Панайотова
57.
Приморско
09.12.2014 12:50:24
2
0
Едната вече разбрахме коя е, а другата
К.П?
56.
Чарка - свидетел на събитията
09.12.2014 12:44:30
2
2
Да, така е!
Андон е голям пич, гарантирам за него, но децата му за хуй не стават!...
Макар че, сега като се замисля (...) май само за хуй стават и за нищо друго!
55.
ямбол е града!!!
09.12.2014 12:33:29
2
0
пълни приморски боклучета . туй че на гергана и неделина баща им е от ямбол не значи че и те са от там , толкова са тъпи че даже не са го чували тоз град
54.
тъй ами
09.12.2014 12:23:44
2
0
приморско се напълни с кукери , ямболии , сливенски цигани и всяква измет , затова стават тия поразии
53.
до един кукер
09.12.2014 12:19:11
3
0
андоне , вкарай ги тез твойте щерки в пътя бе , обърни им малко внимание , няма ние да ти гледаме децата
52.
Приморски рицари
09.12.2014 10:31:13
2
5
Ама тия моми имали и кавалери, само че те бързо се изпокрили и по стар приморски обичай почнали да се оправдават: не съм аз, друг ми сра в гащите! Браво момчета, така се прави! нека сега ония патки да плащат 30 хиляди лева!
51.
Бунтът на младите
09.12.2014 10:27:04
3
3
Значи напили се като талпи и щот си нямат друга работа почнали да разсъждават по някаква сложна система и да правят анализи на положението в общината: навсякъде корупция, европейски проекти, игрища, читалище, инфраструктура - всичко се руши, европейските пари потъват на някои в джоба... и затова решили да изпочупят лампите... Какво силно развито чувство за логика имат тия момичета! Направо са гениални!
50.
верно с оргинала
09.12.2014 10:15:59
2
3
Учителката влиза в клас, сяда уморено, хваща с две ръце цепещата я от болки глава и със слаб глас пита:
- Деца, какво имаме по програма?
- Математика!
- Добре! Пишете условието на задачата: Две млади, интелигентни жени, изпили две бутилки водка. В задачата се пита: за какъв Хикс им е притрябвало след това да пият червено вино?
49.
!!!
09.12.2014 09:02:47
2
5
тва е сестра и .и двете са ужасни и невъзпитани.безпризорни по цял ден из приморско.баща им ги нарои и ги остави да правят каквото си искат.пушат и пият като смокове.щом са чупели да си плащат.измет долна.
48.
???
09.12.2014 08:02:37
1
5
Коя е тая Гергана Недялкова, да не е роднина на Неделина дето се показа бръснатата путка?
47.
Бунтарки били!
09.12.2014 07:58:23
0
3
Значи са интелигентни курвички, общината била корумпирана и затова й счупили лампите... откъде толкоз много акъл че да разсъждават по тоя начин! То досега Приморско трябваше да е на свещи, щом за всеки рушвет ще чупим лампи!
46.
SVARTQN O4ENIK
09.12.2014 07:03:15
0
2
да ги осадят по барзата процедура и товае какво има толкова да се обеснява те;; колко стрували лампите няма значение изваршват вандалски работи сега да си плащат и да ги осадят жеднага да е орок за другите а не да им се разминава
45.
Българин
09.12.2014 04:34:01
0
6
Ето до къде води чалгата, риалити шоута като брадъри, сървайвъри, и друга помия! Масова деградация!
44.
Ежко-Бежко
09.12.2014 00:59:26
1
2
Първо съдете тези които окрадаха цяло Приморско,а чак след това тези момичета! За да се отстрани един проблем трябва да се премахне корена,а не да се занимавте с някакви дреболии на фона на всичко останало.Това е имитиране на дейност от страна на всички власти.До коментар 43: Мангал си нямаш право на мнение.Марш в Анадола,кретен.До 42: Дано да станат, тези хора в т'ва иначе китно селце докато не ударят нулата няма да се оправят и винаги ще бъдат смешници.До 41: Бих се радвал да има повече такива бунтари!
43.
мангала
08.12.2014 23:36:02
1
2
СРАМ И ПОЗОР НЯМАМ ДУМИ КАКВО ДА КАЖА!
42.
До Ежко Бежко
08.12.2014 23:24:28
0
4
Така е, от общината и училището отчитат някакви измислени резултати и постижения, а истинските резултати са тук налице - пиянство, дрогиране и изпочупени лампи в парка... учениците като отидат на училище не се занимават с обучение, а с размяна на лични порнографски снимки на техни съученици по сайтовете... клюки за тоз и оня - кой с коя учителка спал, кой се напил, кой се дрогирал. Тъй че няма какво да се чудиш, всичко е предизвестено! И по-лоши неща ще има да стават!
41.
мнение
08.12.2014 23:16:02
0
5
Много е лесно да се линчуват хора за определени техни постъпки и действия!Не бързай да ме контрираш защото зад всяко действие стои причина.Момичетата носят вина до толкова,че са строшили осветяващите тела на МГ,които непрекъснато ги събарят и монтират.Аз имам същите тела и знам колко струват.Тук потърсете двойното счетоводство на т.н.ДМА.Възпитанието е от скапаната ни държавица,която не предлага нищо хубаво за поколенията от 1990г.до днес.Нека да приемем постъпката им като време да помогнем на самите себе си.Може би това са новите бунтари на спящия ни град.Момичета заплатете си развалините и се извинете на общината,че ще им увеличите пусковия срок на общинските обекти,които така очакваме вече един мандат и след това излезте и се извинете на обществото в Приморско,което не заслужава това!
40.
до 39
08.12.2014 23:07:19
1
3
"...Като почнеш от училището, минеш през полицията и стигнеш до общината-един дол дренки..."
Тук си прав, ама защо не виждаш основното: че някой, който е трябвало да ги възпитава е спал докато тези моми са растели. Тъй ли не се намери някой да им обясни, че подобно поведение не е нормално, че се излагат, защото явно те не го знаят!... Тия момичета са расли в среда, където сякаш им е било внушавано, че всичко е безнаказно,че всичко им е позволено. Явно са усещали наоколо атмосферата на анархия и безнаказност - както ти казваш: без училище, с корумпирана полиция и община - и затова са били толкова нагли, мислели са, че ще им се размине...
39.
Ежко-Бежко
08.12.2014 22:43:27
1
3
Трябваше да платя на майка ти аборта едно време.Пълни олигофрени сте тук.И до коментар 31 дефинирай думата нормален... Кавал тая корумпирана дупка Приморско заслужава да бъде изпочупена до дупка. И всичките псевдо-европроекти които се трошат като ги навали дъжда.Вижте училищните игрища, читалището е още в ремонт от около година и повече вече,центъра се разпада,плажовете изчезват защото нашата прекрасна община няма пари да ги оправи, а чака консесионера, апък другата година като не дойдат туристи ще ревът.Ами смешни сте и такива ще си останете.А до другия пък дет ми вика "по 100 лева едната 75 лв на дребно" . Научи се да се изразяваш бе, изруд! И к'ви 100 лева, 75 лева нали ги гледам по 20-30 лева са.А по колко са фактурирани е друг въпрос.Ама докато имате от къде да ядете ще си мълччите, смешници!Корумпирани изруди отвсякъде. Като почнеш от училището, минеш през полицията и стигнеш до общината-един дол дренки.Айде селяни приятна ви вечер и да сънвате лампи за по 30 000 лева . Тези лампи да не са били минали през златна баня... Измекяри
38.
много интересна мисъл!! ама наистина...
08.12.2014 22:37:48
0
2
Jeanette Stoitschewa не са толкова мнного хубавите неща в наше село, че да си ползволим безнаказано поведение
37.
ЧАРКА
08.12.2014 22:07:01
1
2
да такаее
36.
ЧАРКА_курвега марка
08.12.2014 22:05:41
0
2
тея са като мен курвеги марка знам ги и двете
35.
налбантов
08.12.2014 22:00:43
0
0
утре ги предлагам за исклучване тея двете срамие че вав моито училище има такива учиници
34.
свартян
08.12.2014 21:56:36
0
3
правси 31 парви тея курви нямат мозак това нее нормално щом и момичета започнаха да холиганстват смятай какво училище учат а за родителите кадеса пуснали 14 годишна да се напива като талпа
33.
@пр
08.12.2014 21:52:27
1
5
Да плащат...едната е пълнолетна.да си носят отговорността.пияни били?това оправдание ли е?ами утре ще се напият и човек може да убият...срамота!!!
32.
ДИМО БОЗЕВ
08.12.2014 21:51:10
0
3
отивай да ги правиш недей знай много неса пет а 75 и като ги гледам как ги защитаваш ти си саштата курава
31.
случаен читател
08.12.2014 21:50:02
1
5
Тук не става дума само за пари, коя лампа колко струвала! Тук става въпрос за хора без мозък... Нормален човек не може да го направи това - нормален човек с нормално възпитание, расъл в нормално семейство и нормални родители. Замислете се за това! Кой и как ги е възпитавал? Защо са се решили на такава постъпка, какво ги е подтикнало да правят тия глупости. Отчаяни от живота ли са, семейни проблеми ли са имали? Версии много... Парите, майната им! Въпроса е че утре пак ще се напият и пак ще направят нещо подобно... и тогава пак ли ще говорим за пари, кое колко струвало? Явно всичко започва от това, че има нещо объркано в ценностната им система и в това, на което са ги учили докато растат. Там трябва да се търсят причините за това ненормално поведение и съответно да се изкореняват!
30.
Д
08.12.2014 21:40:37
1
1
те тес лампи да не са златни че 30 000лв ХАХАХАХАХА
29.
Д
08.12.2014 21:34:10
2
3
Ко е ко им е скъпото на тес лампи от 2 лв ти пък много ли знаеш е нит знаеш що кво и много говорите насрани паляци .....че и много преожеличавате е тес лампи даже не са счупени е ....кои си ти че много говориш а ? никои ае затваря си устата .... и ко кат счупили 5 лампи курви станаха веднага я да си мерите думите паляци ....
28.
жичкажия
08.12.2014 21:30:21
1
3
около 100лв е едната на дребно по 75 смятаите
27.
ГРАМАТИЧКИ
08.12.2014 21:27:45
1
4
да ги пратят вав тевеу
26.
ЧАРКА
08.12.2014 21:25:32
1
5
ежко като много знаеш плати ти лампите на тея двете курви 75 на брой и тея лампи неса ефтини
25.
Ежко-Бежко
08.12.2014 21:08:02
4
5
ХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХ.Изруди сте всички които пишете под тази статия.Нямате ли срама бе лайнари.Изпокрадахте Приморско, а сега за едни лампи паянтови искат 30 000 лева. Всички сте големи ебачи и големи всезнайковци, а всъщност сте най-обикновени и примитивни селяни в най-чистият си вид. Не сте излязли от този сайт и обсъждате две тинейджърки. А че лампите са фактурирани за 30 000 лева, а всъщност струват най-много 2000-3000 никой не му пука.Не стига,че откраднахте парите, а сега искате да ви ги връщат. Ей такава наглост никъде няма!!! Дано поне се разбере наистина колко са стрували лампите и да ви се ебе майката на цялата община,ОЛИГОФРЕНИ СЕЛСКИ....
24.
Селянин
08.12.2014 20:58:38
1
5
Да се заплатят щетите и в продължение на една година да полагат общественополезен труд.
23.
Вижте им учителите!
08.12.2014 20:13:24
0
3
КРАСИМИРА ДОБРЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов не споменава подробности за тази връзка. Казва, че Добрева му се оплаквала от съпруга си - не бил добър в леглото и затова тя била принудена да ходи с него. Това карало Налбантов да се възмущава от нея, как не я било срам да говори против мъжа си и т. н.
----------------------
КАЛИНА ФАНЕВА
- учител по бълг. език и литература
Налбантов е правел секс с нея няколко години преди тя започне работа като учител. След като тя става учителка през 1998 те подновяват връзката си. Правел е с нея секс, макар и не толкова често колкото с Д. Прокопова и Кр. Петкова. Фанева много бойна и дащна в леглото, нямала никакви скрупули и въобще не се притеснявала, че изневерява на мъжа си. Самият Налбантов е бил учуден, че при такъв представителен и външно симпатичен мъж тя ходела с него,който бил много грозен... Двамата (Налбантов и Фанева) се разбирали с погледи и от половин дума. Само като я погледнел и тя разбирала какво се иска от нея. Влизала в дирекцията и нататък секса вървял като по план.
------------------------
МАРА ПЕТРОВА (Приморско) - начална учителка
Връзката на Налбантов с Петрова била много стара. Налбантов е запазил хубави спомени от онова време - тогава Петрова била млада и много по-привлекателна. Сега вече и дума не можело да става за някаква връзка, защото Петрова била претърпиала операция от рак на гърдата.
----------------------
ЦВЕТА ЗАРЕВА - нач. учителка
Първата й връзка с Налбантов е станала по време на ексурзия в София през 1996 или 1997 г. Тогава той й направил някои интимни намеци. Казал й че я харесвал, че желаел да й каже нещо повече насаме и т. н., след което директно й предложил да се срещнат в хотел "Принцес" (бившият новотел "Европа"). Тя останала изненадана и не му отговорила нищо. Той отишъл веднага в хотела и я чакал във фоайето около един час. Накрая, когато решил да си тръгва видял, че Зарева влиза в хотела. Веднага ангажирал стая и двамата се качили в хотела. След секса тя влязла в банята да си вземе душ и излязла наметната с една голяма хавлия. Налбантов я накарал да легне на леглото и се опитал да продължи с любовната игра. Започнал да й разкрива краката, да ги разтваря и се опитал да я целува по половите органи. Но тя категорично отказала, затворила си краката и го отблъснала. Въобще според Налбантов тя била много подтисната и нерешителна. Впоследствие разбрал, че това преживяване за нея е било много стресиращо, защото за пръв път през живота си изневерявала на мъжа си и й е коствало много усилия за да се реши на тази стъпка. Пак според Налбантов тя за пръв път в живота си стигала до оргазъм по време на полов акт.
Другото, което му направило впечатление било, че Зарева имала белези от операция на половите органи (вероятно тук става въпрос за белези от раждане с Цезарево сечение). Случай като този е показателен за това, как чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си - тази имала бемки еди къде си по тялото, другата имала белези от операция на гърдата, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу и т. н.
Накрая Зарева била останала много доволна от секса с Налбантов, че решила да му направи подарък. Завела го в някакъв скъп магазин и го накарала да си избере някаква дреха. Той си избрал едно яке кафяво на цвят от едната страна кожено ... и т. н. Пред жена си Налбантов развива версията, че якето много му било харесало, но нямал пари да си го купи и затова Зарева му била услужила.
----------------------
ЙОРДАНКА СИВЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов я свалил просто така като поредната бройка и нямал намерение да задълбочава връзката си с нея. Но в последствие тя започнала да го търси все по често. Веднъж му предложила да му стане официална любовница, но му поставила едно условие - той да не й изневерява. Налбантов не се съгласил и много се възмущавал, казвал че това било нахалство от нейна страна, как не я било срам да го подценява толкова, за толкова ли закъсал го мислела при положение, че той разполагал с толкова много жени.
Съпругът на Сивева подозирал за връзката на жена му с Налбантов и много често й правел проверки в училището, интересувал се за това какви часове има жена му и ако не я намерел отивал да я търси право в дирекцията. Досега не е успял да открие нищо, тъй като Налбантов и Сивева се срещат сравнително рядко.
----------------------
РАЙНА СТОЯНОВА (Приморско) - музика
Имала е връзка с директора два или три пъти. Налбантов не останал доволен от секса с нея - в леглото била като дърво, била много вързана и нямала никакво въображение. Независимо от това тя правила опити да продължи връзката си с него, но той не й обръщал внимание. Веднъж Стоянова го причакала пред дирекцията рано сутринта като правила намеци че иска да влезе и да поговорят насаме, но той не я пуснал и даже бил много възмутен от поведението й. После Налбантов коментирал пред други колеги:"Бе тая не е в ред бе! Дошла рано-рано да я еба. Направо акъл няма." Според него тя била като цапната в главата с мокър парцал и постоянно говорела глупости също като малките деца. Въобще на нея не можело да се разчита и за това Налбантов я отбягвал.
Впоследствие, когато се разчува за връзката им, той много се страхувал да не научи мъжът й, защото бил много ревнив и щял да го бие. По всяка вероятност мъжът й все още не знае нищо.
----------------------
ДОЧКА МИНЧЕВА - биология
Първата й връзка с Налбантов е била преди много години, когато тя е била помощник директор. Понастоящем тя има проблеми с наднорменото си тегло и затова Налбантов се оправдава как някога била по-слаба и по-привлекателна и затова я свалил, иначе сега нямало да й обърне внимание. Когато става въпрос за нея Налбантов обикновено прави коментарии за килограмите й: "За какво да я еба, по-добре да наеба някои слон вместо нея."
Преди известно време те пак подновили връзката си за кратко и е явно, че в случая това е станало по инициатива на Минчева.
Обикновено Налбантов отбягва да говори с подробности за секса с Минчева, защото се срамува от тази връзка.
Пак по това време Налбантов се хвали, че Минчева освен сексуалните услуги му правела много подаръци - предимно алкохолни напитки, бонбони, сладкиши и т. н. Явно е че тя му се е подмазвала или му е благодаряла за някаква услуга.
В случая Минчева му се отблагодарявала, защото Налбантов я бил повишил и я назначил като редовен учител по биология. Преди това тя е била само възпитател в прогимназиалните kласове.
В случая с нейното преназначаване за учител по биология Налбантов постига една от основните си цели. Жена му, Христина Налбантова, дотогава е работела като възпитател с ученици от началния курс и е получавала ниска заплата, защото е нямала квалификация за начален учител. След преназначаването на Д. Минчева, Налбантов назначава на нейното място жена си и по този начин й повишава и заплатата. За да постигне целта си той е трябвало да принуди титулярния учител по биология Недялка Милева да напусне работа, за да назначи на нейното място Дочка Минчева. За целта той в продължение на три години притеснявал Милева и се мъчил да я принуди да се пенсионира, за да освободи мястото. Но Милева не се съгласявала и тогава Налбантов започнал да й отнема част от часовете по биология, като вместо тях й давал часове по труд и техника. В крайна сметка на Милева постепенно й били отнети и всички часове в средния курс. Така тя се принудила да се пенсионира, но е явно, че това е станало почти принудително и то под силното давление на Налбантов.

РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.

---------------------
ЕЛКА БОГДАНОВА - чистачка
Директорът бил принуден да крие връзката си с нея, за да не се компрометира, още повече че мъжът на Елка бил циганин. Много пъти Налбантов е трябвало да лъже, че нямал нищо общо с нея - било го гнус от нея само като си представел, че тя е правела секс с циганин. Но за повечето хора връзката им е публична тайна. Всъщност Елка е леко малоумна и има някакъв дефект в говора, поради което много хора я мислят за циганка, защото говори с акцент и трудно комуникира на български.
Обикновено за да правят секс Налбантов я вика при себе си под предлог, че трябвало да почиства дирекцията. Другите чистачки са свикнали с тези техни срещи и имат негласната уговорка дирекцията да се почиства от Елка. След подобни срещи обикновено й се подиграват, че много се била забавила - какво толкова са правили там, защо била зачервена, а дрехите й раздърпани и т. н. Много пъти са били заварвани в дирекцията в интимни пози, прегърнати или в момент когато Налбантов я опипва по тялото. Веднъж, когато вратата на дирекцията е била заключена и двамата вътре интимничели, на вратата се почукало много силно. Елка се изплашила, скочила и побързала да излезе. Тогава Налбантов се скарал на влизащия, защото ги бил прекъснал. Казал, че точно тогава Елка го била опипвала по половите органи и вече се канела да му разкопчава панталона, но колегата ги бил прекъснал.
Мъжът на Елка подозира за връзката й с директора - много хора са му донасяли, че тя е любовница на Налбантов. Затова той често я биел и й забранявал да ходи на работа за дълги периоди от време.
Преди да дойде на работа в училището Елка се е занимавала и с проституция. Споделяла е, че е имала тежко детство и че поради бедност е била продадена на сутеньори, които са я принуждавали да проституира.
Елка е известна и с това , че е клептоманка. Най-редовно я привикват в полицията за кражбите, които стават в града и училището. Била е и следствена заедно с мъжа си за извършена съвместно с него кражба от някакъв турист.
Откакто е на работа в училището много пъти е крадяла различни вещи от дирекцията включително и пари от касата на директора. Всички са свикнали с това и знаят, че ако нещо изчезне, то е неизменно свързано с клептоманията на Елка. Налбантов знае за всичко това, но е принуден да я търпи и прикрива.
--------------------
ДОРА ВЪРБАНОВА
- секретарка /от Царево/
Работи като секретарка от месец септември 1999 г. Преди да дойде на работа в училището е работила в пощата в Царево. Там не можела да се справя с работата си, постоянно не й излизали парите. Според всеобщото мнение била много проста жена, с нисък коефициент на интелигентност. По характер - затворена, необщителна, стеснителна. Запознава се с Налбантов през пролетта на 1999 г. Тогава тя прехвърля сина си от Царево в училището в Приморско и се наложило да влезе в дирекцията при Налбантов. По време на разговора той започнал да й прави комплименти и неприлични предложения, поканил я да дойде някой ден и да се видят отново. Определили си среща след няколко дни. Дора се подготвила старателно за срещата като отишла и на фризьор за да си направи нова прическа. Казала на фризьорката, че има среща с Налбантов и затова трябвало да изглежда красива, същевременно говорила за Налбантов със суперлативи, била възхитена от него и т. н. Фризьорката казала всичко това на Янева /по това време зам. директор и учител по химия/, която също е от Царево и двете много се смели. Янева много се чудела коя ли е тая шматка дето ги говорела тия глупости. Същият ден Янева влизала няколко пъти при Налбантов за да види коя е тая, която си е правила прическата заради него и същевременно казала на Налбантов какво научила от фризьорката. Налбантов останал много поласкан от чутото и започнал да се хвали:"Видя ли какво правят жените заради мен? Преди да ги еба ходят на фризьор и искат да изглеждат красиви. Много е важно аз да ги харесам!"
Същият ден по пътя за Приморско Дора пътувала заедно с Донка Прокопова - учителка по бълг. език и литература. Дора не знаела, че Прокопова е любовница на Налбантов и още на автогарата в Царево започнала да я разпитва за Налбантов и да изказва възхищението си от него. Прокопова веднага усетила, че тая жена е хлътнала по Налбантов и че най-вероятно двамата с него имали уговорена среща за да правят секс. Била много ядосана и още същия ден влязла при Налбантов и му вдигнала скандал за това че той й изневерявал с Дора. Казала му:"Стояне, заради тебе останах да работя в това училище, а ти сега ми правиш такива мръсни номера." Казала му, че й предлагали работа в училището в Царево, но тя отказала, за да бъде по-близо до любовника си в Приморско /т.е. Налбантов/. Защо той не можел да оцени жеста й и т. н. На Налбантов не му оставало друго, освен да мънка и да играе ролята на виновен и гузен.
Налбантов бил толкова възхитен от Дора, че решил да я направи официална любовница. Преди тя да започне работа при него се срещали обикновено в събота и неделя. Работните дни били отредени за секс с Прокопова и Петкова. Тогава Дора идвала в Приморско уж за да се учела да работи с компютър /така казвала на мъжа си/. Ден преди това, в петъците, Налбантов организирал една грандиозна подготовка. Ходел до Бургас и с парите получени за други цели от общината купувал най-различни неща за случая - подаръци, дезодоранти, парфюми, дамски аксесоари, шоколадови бонбони, алкохол и мн. др. - направо искал да шашне любовницата си. От Приморско купувал цветя за вазата в дирекцията. Стаята се почиствала идеално и се ароматизирала с дезодоранти. Преди секса диванът в дирекцията се разпъвал и ставал като спалня. Налбантов бил толкова възхитен от секса с Дора, че постоянно се хвалел - голям кеф било, прилагали най-различни техники и т.н. В началото Дора била много неопитна, но той я бил научил на това и онова. За пръв път с него стигнала до оргазъм - с мъжа си такова нещо не била изпитала. Налбантов я бил лизал и на нея много й харесало, защото мъжът й не й бил правил такива неща. За пръв път била правела свирки или нещо подобно. В момент на екстаз казвала, че е готова да направи за него всичко каквото поискал, хващала му пениса, целувала го и го лижела - все още не го лапала целия, но постепенно щяла да се научи.
Дора не била много красива на външност, вече била 35-40 годишна, майка на 2 деца и годините й личали. След като я направил официална любовница Налбантов много се опасявал да не се излага в очите на хората, защото тя не била красива. Постоянно търсел мнението на околните и искал да се убеди, че и другите я харесват. Но обикновено му казвали истината - че не я харесват или че е грозна. Тогава той вадел последния си коз и изтъквал, че тя имала едно много важно предимство пред другите жени - отдолу била много тясна. Другите жени били с много широки влагалища, били "широки като кофи". Когато ги чукал не усещал нищо. Докато Дора имала много тясна вагина и когато й го вкарвал тя му пристягала члена като с клещи и на него му ставало много хубаво... Вероятно той си е мислел, че хората много му завиждат за тази голяма придобивка и затова се хвалел.
Налбантов е приятел с мъжа на Дора. Той е рибар и Дора често носи на Налбантов наред с многото подаръци и риба от мъжа си. Канят Налбантов в Царево по най-различни поводи. Двете семейства често си ходят на гости. Според Налбантов мъжът на Дора бил много просто момче и не можел да разбере за какво става въпрос. Налбантов повече се страхувал от свекървата на Дора, която била известна и влиятелна личност в Царево и се досещала, че между него и снаха й имало любовна връзка.

Стоян Налбантов:
"Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!"

Красимира Петкова - учител по англ. език:
"Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскане бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновни за нещо!"

Налбантов:
"На времето покрай секса, който правех с Прокопова я карах и да ми лиже гъза. Чувствах угризения на съвестта, че тя толкова много се раздава за мене и изразих съчувствието си по този повод... Но тя най-нагло ми отговори, че го правела от съжаление към мен и за да ми повдигнела самочувствието, щото ме виждала какъв заспал хуй съм... Направо ме уби с тоз отговор и ме свали на земята, така разбрах, че нищо не струвам!
После споделих това с Красимира Петкова и други колеги и те направо умряха от смях... Между другото Петкова беше много по-опитна в тая насока - лизане на задника ми!"

ДЕНКА МИНЧЕВА
Налбантов говори с удоволствие за нея, защото му е една от най-старите бройки. Двамата изпитват симпатия един към друг, защото са били съученици, израстнали са едва ли не заедно и ги обвързват общи спомени и преживявания. Някъде към края на 90-те години съпругът на Денка претърпява катастрофа и това е причината тя да търси отново Налбантов като мъж, защото мъжът й не можел да се справя със съпружеските си задължения в леглото. Кой знае защо Налбантов се хвали с тоя факт, защото видите ли, той бил търсен мъж и това че Денка го търсела било доказателството. И в тази връзка той се впуска в ненужни подробности, защо Денка искала да спи с него, а не с мъжа си. Защото на съпруга й (някой си Минчо или Минко...) след катастрофата му правели някаква операция на главата, отваряли му черепа и слагали там не знам си какви пластини и пр. и пр., поради което на практика бил половин човек и не ставал като мъж... (ВСИЧКО ТОВА СА ДУМИ НА НАЛБАНТОВ). Това според него била причината Денка да му се натиска (тук говорим за периода 1999-2000, възможно е вече тази информация да не е актуална).
В общи линии това е репертоарът на Налбантов: Половината жени на Приморско ги бил чукал, а останалите не ги бил чукал. Приморци знаят за тези изцепки на Налбантов, но го траят все още. Те едва ли не смятат, че за Налбантов това е нещо нормално - да говори глупости и цинизми. Приемат го за част от странностите в характера му, поради което не трябвало да му се обръща внимание. И така се стига да нещо много абсурдно - Налбантов злослови по адрес на приморци и най-вече на жените в Приморско, а те, противно на всякаква логика, се обединяват в негова защита и продължават да го държат на власт като директор... което си е вече не мазохизъм, а пълен идиотизъм, нещо граничещо със слабоумие и характерно за хора без елементарно лично достойнство.
22.
анонимен
08.12.2014 20:01:17
0
2
Едната курва и наркоманка е Кристина панайотова от приморско а другата гергана недялкова пак от приморско на едната не и е за първи път.Това е безобразие къде са и родителите на това безмозъчно момиче?
21.
гражданин
08.12.2014 19:41:45
0
3
Кой им дава това право ве, да чупат лампите, кой им дава ве!? Кухите му лейчици , няма кой да ги ебе ли...
20.
приморчанин
08.12.2014 18:53:30
2
14
Гордеем се с нашата полиция
19.
ПОЛИЦАЙ
08.12.2014 18:36:52
1
21
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ГАЛИН ЗГУРОВ ДА СЕ ВЪРНЕ В ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАК ВСЕКИ ОТ НАС ЩЕ Е ГОРД С РАБОТАТА СИ.
18.
до учителите
08.12.2014 18:29:19
1
5
да ви иба и даскалото, на това ли ги учите нашите деца ве! то че директора ви е без акъл това го знаем, ама вие какъв кур държите в това училище, няма ли кой да ги възпита тия пикли да се държат по-нормално
17.
Царево
08.12.2014 18:28:15
0
16
Лесно им е на приморските полицаи с такъв Началник..Изпратете го при нас и ние ще ги хващаме.
16.
74 лампи
08.12.2014 18:27:38
0
2
ебахти и курветата нямашели каде да идат да се начешат че утидоха да чупят лампи
15.
КОНДАКА
08.12.2014 18:24:32
0
1
тапи приморски курви как можете да чупите толкова скапи лампи а кадеса родителитеим аааааа
14.
Янко Томов
08.12.2014 18:22:24
0
0
Тошкоооо, Тошко! Като уличен помияр си, дето лигите му текат и се облизва за поста на Гихора... ама не ставаш мой човек! Кокала верно че сладък, ама иска се акъл да го докопаш, после да го задържиш... така да излъжеш простия народ, че да ти повярва, да го наебеш ако трябва и той да ти благодари след това... Това е цяло изкуство, Тошко!...ама ти не знаеш как стават тез работи! Зелен си още!
13.
ян бибиян
08.12.2014 18:21:19
0
2
да ги осадят тея курвета веднага за урок на кадеса трагнали да чупят тапи офце
12.
ГРАМАТИЧКИ
08.12.2014 18:16:38
0
2
веднага директора да си даде оставката
на какво ги учат тея деца вав това училище
11.
За кой Тошко говорите?Савов ли?
08.12.2014 18:16:35
0
1
До янко томов - 32

Виж сега, Тодор много се беше надценил и се мислеше за равностоен противник на Гихора, а се оказа една изфъщяла лимонада, леко тъп и малко вързан за хуя с червен конец. Абе не можеш да излизаш срещу Гихора и да нямаш харизма и чар пред публиката, каквито Гихора ги имаше в изобилие!... Освен това кой си ти? Никой! Някакъв нов играч който иска да се добере до кокала на големите, а не знае как и само се джафка за нещо и той не знае какво и само предизвиква съжалението на хората! Пълен резил!!!
61.
Тошко лижеше гъза на Гихора, защото разбра, че без него е едно голямо нищо. Какъв щеше да стане после? - адвокат ли... Ами той освен да губи дела друго не можеше да прави, такъв слаб юрист хората не бяха виждали дотогава! Опита се да стане политик и се осра... Добре, че Гихора не е отмъстителен и му подаде ръка, когато беше най-много закъсал, че иначе щеше да умре от глад горкия!
60.
Гихора не отмъщава на враговете си, а ги подкупва, постепенно им влиза под кожите и ги печели като приятели. Спомни си какви яростни врагове бяха с Тошко на изборите през 1999. Тошко се беше амбицирал, че чак прокурорски проверки беше предизвикал срещу Гихора. И какво постигна? Нищо. Гихора и него успя да прикотка и го направи част от своя екип, дотолкова, че Тошко не се усещаше как се излага, ходеше по предизборните кампании да лепи афишите и портретите на Гихора, още малко и гъза му беше готов да оближе само и само оня да му се усмихне и да го потупа по рамото... Такова голямо падение преживя и не го разбра, а хората му се присмиваха зад гърба и го коментираха как от най-голям враг станал послушно кученце, което се умилква около Гихора... Това е Приморско - хора без мнение и като фурнаджийски лопати!
10.
stan4ew
08.12.2014 18:05:10
0
1
Ebe im se na teq u4eni4ki ama velian go nqma da gi naebe
9.
Гепиме.ком
08.12.2014 18:02:57
1
0
На Стилян баща му го чухме! Дайте сега думата на Вилиан баща му!
8.
На Стилиан баща му
08.12.2014 18:00:17
0
4
Поредното доказателство че слушането на чалга не води към,нищо хубаво...
7.
ЧАРКА
08.12.2014 17:43:35
0
5
кой са тея палави ученички я им кажете имената да ги разберем
6.
кои са тези тинейджърки?
08.12.2014 16:04:03
0
4
Кои са тези Г.Н.и К.П.????
5.
Наблюдател на кражбите
08.12.2014 15:44:58
4
12
Абе вие добре ли сте,искате да ми кажете,че една лампа струва 400 лв на брой.Постъпката на тинейджърките е отвратителна ,но Приморско събуди се!400 лв на лампа....Прекалихте с кражбите .Не съм съгласен.Как Манол и Милчо ще допуснат такова нещо.....
4.
Психолог
08.12.2014 15:34:17
1
7
Това ще е от много учене! Много ги товарят с уроци и домашни в училището и затова децата сега не са в ред и вилнеят!
3.
Гихора: По мое време имаше ред!
08.12.2014 15:02:20
2
6
Онова гейче, сина на учителката, си показвало гъза в гепиме, после оная абитуриентка недито си заснела бръснатата пичка и я изтипосала в сайта... Сега и тез двете пикли се дрогирали и вилняли... Какво става бе хора? Нещо става с тез лапета и затова излизат извън контрол!
2.
98
08.12.2014 14:49:25
2
4
Ebat gi qko devoikite v u4ilishteto!U4itelite gi plushtqt redovno,i zatova pri lipsa na seks i pod vliqnieto na alkohol vilneq ludo...
1.
СОУ "Н.Й.Вапцаров" Приморско
08.12.2014 14:47:03
0
16
Какво ги правите в това училище?! Ами те, децата направо полудяха!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен В събота срещу неделя "взривил" премиера, след като отишъл в Черна гора и си изключил телефона, бил неоткриваем за посланици и дипломати  Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви
Зеленски зове за западна подкрепа за Украйна, дава за пример Израел Зеленски зове за западна подкрепа за Украйна, дава за пример Израел Ясно е, че не всички украински съоръжения могат да бъдат предпазени от атаки, коментира той Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Нападението засили опасенията от голям конфликт в Близкия изток Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Генералният директор на Международната агенция за атомна енергия Рафаел Гроси  критикувайки неотдавнашните атаки срещу Запорожката АЕЦ Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори