×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Светла Кралева стана пресаташе на губернатора Вълчо Чолаков, засега


Светла Кралева стана пресаташе на губернатора Вълчо Чолаков,  засега
Светла Кралева е назначена преди месец в Областна управа, тя поема функциите на пресаташе, титулярът Пеньо Костадинов е в отпуска, но се готви да напусне Областна управа другата седмица
03 Декември 2014, Сряда, 19:34 ч.
Автор: Борислава ГЕОРГИЕВА

Титулярът Пеньо  Костадинов е в отпуска, готви се да последва Павел Маринов в Института по регионални стратегии

Служителят от отдел „Европроекти“ в Областна управа, която е бивш главен редактор на в. Бургас днес и утре и дългогодишен шеф на пресцентъра на "ЛУКойл Нефтохим" Бургас – Светла Кралева, пое функциите на пресаташе на новия губернатор Вълчо Чолаков. Дни, след като Чолаков зае поста, Кралева вече влезе в ролята пресаташе, засега временно.

Пеньо Костадинов, който огласяваше дейността на червения областен управител Павел Маринов, все още е титуляр, но в момента е в отпуска. Самият Костадинов каза, че е предложил Кралева да го замества, тъй като тя е служител в администрацията и има опит с медиите. Той щял да освободи мястото през първите дни на следващата седмица. Намеренията на Костадинов, който е философ по образование, са да продължи да работи заедно с досегашния си шеф Павел Маринов. Двамата имали общи планове в създадения от Маринов Институт по регионални стратегии.

Пресаташето в Областна управа се счита за една от най-важните фигури в държавната резиденция, която трябва да се ползва с изключителното доверие на губернатора като част от Политическия му кабинет. За момента не е ясно и кой ще е главен секретар,  в момента длъжността се изпълнява все още от назначената от квотата на ДПС Севим Неджатиева.

За момента обаче се очаква рокадите в администрацията да не бъдат драстични, тъй като губернаторът трябва да се съобразява и с бюджета на институцията и с необходимостта да плаща накуп няколко заплати при освобождаване на кадри, коментираха служители.

В категории: Политика


18
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
18
Коментара по темата
18.
Пу пу
04.12.2014 17:51:54
0
2
Оплюхте момичето - нормалише. Новият областен не сменил за три дни заварените - харашо. Ама познавайки Вълчо нагаждачеството му е най- слабото качество, просто го няма. Подгответе си лайнометите, ама аре дайте да ги мятаме поне след няколко седмици, когато не ни хареса нещо в работата му. Иначе ще заприличаме на материала от собствените си лайномети.
17.
Младо куче
04.12.2014 17:43:46
0
1
Ейййй, ама много интересни хора сте! Новият Областен управител встъпи в длъжност преди една седмица! За тази седмица няма как да отреже поголовно няколко глави на служители, нито как да обяви екипа си! Човекът вече няколко пъти каза, че през януари ще представи екипа си. Ама вие - не та не! Искате някой развилнял се пес да влезе и за часове да вършее! Аз пък не искам такъв!
16.
старо куче
04.12.2014 13:37:28
2
2
Странна позиция от страна на новия Областен управител- да се нагажда към завареничета вместо да си създаде собствен екип...това означава ,че или не му пука каква работа ще свърши или е толкова самовлюбен,че се мисли за бог на който никой не може да устои ,дори тези които го мразят.
15.
хахахаха
04.12.2014 13:36:33
1
0
Всичко това е КОМИЧНО
14.
555
04.12.2014 12:30:45
1
4
Към коментар № 13 : Станала е още по красива .При тази жена времето тече в обратна посока .Но в случая това не е толкова важно . Важното е ,че е много добър специалист с добър опит.Това е възможно най- добрият избор.
13.
иванчо
03.12.2014 23:39:14
5
6
Тая снимка сигурно е от младежките години ,след катастрофата с Янчо кой знае на какво мяза.Вълчо да си намери някое читаво пресаташе , че с тая може да го боли главата :))
12.
НХК
03.12.2014 23:11:27
4
3
Светла има невероятно стегнат и перверзен задник, направо не можех да му се нагледам в завода облечен в светли джинси. Мечтая си пак да я виждам
11.
Прогноза
03.12.2014 22:41:26
2
2
В крайна сметка Кралева може да е временно, а Елена Ясенова да я върнат за постоянна
10.
a40
03.12.2014 22:27:19
2
6
Дано новата ПР да бъде поне на половин всеотдайна и добра колкото беше Елена. Тогава Чолаков ще има успех в медийното отразяване.
Успех
9.
Радослава Карагьозова
03.12.2014 22:26:50
6
4
г-жа Кралева е изключително опитен журналист. Браво на г-н Чолаков за избора
8.
znaiko
03.12.2014 21:56:01
3
9
супер е след три развода и n..... любовника.ще подпали и областа.
7.
Тая не
03.12.2014 21:12:23
3
7
Ленчето и на визия и на писане го докарваше. Тази е с кофти късмет. За мен заради нея Янчо Патриков катастрофира. Докато е била в колата му. Какво ли е правила?! Вълчо Чолаков да внимава с такива жени около него!!!
6.
LUK
03.12.2014 20:53:07
3
3
А малоумнцете в НЕФТОХИМ и закриха отдела и я съкратиха и и изписаха веждите идиотите прости.
5.
николай
03.12.2014 19:45:34
0
3
Пардон , исках да кажа Ленчето .
4.
николай
03.12.2014 19:43:52
2
3
Ами Ленчео
3.
sad
03.12.2014 18:57:10
2
7
Предната беше мъж и то грозен мъж.
2.
КЕВОРКО ОТВОРКО
03.12.2014 18:23:56
2
3
ТАЗИ ПИАРКА Е ПО-ХУБАВА ОТ ПРЕДХОДНАТА...
1.
КЕВОРКО ОТВОРКО
03.12.2014 18:23:55
3
7
ТАЗИ ПИАРКА Е ПО-ХУБАВА ОТ ПРЕДХОДНАТА...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори