×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не съм грозна, медиите подбраха снимките ми без фотошоп, гордея се, че ме сравняват с Памела Андерсън


Не съм грозна, медиите подбраха снимките ми без фотошоп, гордея се, че ме сравняват с Памела Андерсън
Какво значи дали се харесвам или не? Всяка жена, която се снима, може да изглежда и добре, може да изглежда и зле, каза силиконката Анита Желева, която представи България на конкурса "Мисис Свят 2014"
21 Ноември 2014, Петък, 22:45 ч.
Източник: Нова телевизия

Гърдите не са най-важни, те са някакво допълнение според мен и специално на конкурса "Мисис свят" не се набляга на гърди


Как българската "Мисис България Свят" 2014 Анита Желева - Мейзер реагира на критиките срещу избора точно тя да представя България на конкурса в САЩ тази година? Отговор на този и други въпроси даде тя тази сутрин в телефонно интервю за Нова тв. Публикуваме го 1:1.

- Г-жо Мейзер, Как посрещате този негативизъм?

- Добро утро. Тук е 1-1.30 ч. след полунощ. Много се радвам да се свържем с вас и по някакъв начин да изясним тази ситуация защо толкова негативизъм, ако бях с по-лабилна психика, аз нямаше да мога да издържа. Просто съм изненадана.
Мисля, че българите сме много изтормозени като цяло и на хората им е много по-лесно да напишат нещо лошо, отколкото добро. Мъчно ми е за всички тези хора, които сядат на компютър и пишат не само срещу мен, а срещу толкова достойни хора. Аз не се учудвам, че това се случва, просто ми е малко кофти, но приемам го.

- Вие самата харесвате ли визията си, начина, по който изглеждате?

- Какво значи дали се харесвам или не? Всяка жена, която се снима, може да изглежда и добре, може да изглежда и зле. Много от красавиците казват: "Имаме доста фотошоп". Когато няма фотошоп, има изненади. Явно аз допуснах тези изненади във Фейсбук, за което съжалявам. Медиите не пропуснаха да подберат тези две-три снимки, които са ужасни. Аз не се харесвам на тях, имам много хубави снимки.

- Дразнят ли ви сравненията с Памела Андерсън?

- Не, защо? Аз Памела Андерсън я харесвам страшно много, дори се гордея, че ме сравняват с нея.

- Как протече самият конкурс? Бяхте казали, че ще очаровате журито с пеенето си?

- Нямаше нужда от пеене. Ние си бяхме помежду си, забавлявахме се, имаше уникални дами от целия свят, бизнес дами. Бях малко притеснена в началото, но всички ме приеха много добре. Направих много приятелки, намерих си съвсем нормални връзки от целия свят. Много съм щастлива, много се вълнувам.

- Успяхте ли да се видите с г-н Обама?

- Не, не успях. Ходихме до Белия дом, но тъй като той не беше там, нямаше как да ни посрещне и да ни приемат. Имаше само видео послание.

- Но сте срещнали един от популярните сенатори в Щатите, даже имате снимка с него.

- Да, даже снимка имам само аз и те я публикуваха в списанието организаторите.

- Той какво ви каза? Направи ли комплимент за красотата?

- Направи комплимент, да. Погледна лентата, видя България и каза: "О, да, аз харесвам България" и застана и се снимахме. Беше много приятно.

- Какви са вашите отношения с мъжете? Говорихте в едно шоу как сте омаяли бившия си съпруг. Тези по 750 кубика от ляво и отдясно ви помагат да омаете мъжете?

- Те гърдите не са най-важни. Те са някакво допълнение според мен и специално на този конкурс не се набляга на гърди. Набляга се на много повече качества. Хората се опитват да разберат какъв човек, да видят вътрешната ти красота и съответно да я допълваш с външната си визия.

- Имаше ли дами с корекции като вас на конкурса?

- Да. Доста от дамите бяха с корекции.

- С какво се занимавате в САЩ? Как се поддържате? Знам, че живеете в Лас Вегас предимно. Живели сте и с предишния си съпруг - американец, който е доста състоятелен мъж. Вярно ли е, че сте живели като приятели? В България това звучи малко странно.

- Да, знам, че е странно, но като че ли започва и в България да навлиза, но е табу. Спят и в отделни стаи в България, може би с отделни завивки, но това не се коментира. Не знам, по-консервативни сме в България в това отношение.

- Вие сте доста авантюристична дама - от една страна се занимавате с интериорен дизайн, от друга опитахте музикална кариера, направихте няколко клипа.

- Пробвам от всичко, забавлявам се. Животът е кратък, няма време. Искам да опитам от всичко и го пожелавам от все сърце на всяка дама, на всеки добър човек да пробва, защото няма да бързаме. Знаете ли, между другото, когато се разделяхме с групата бизнес дами си обещахме да си правим реюниън всяка година в различна държава. Казах им: "Хайде догодина в България", защото аз нямам търпение и бях така една от най-големите. Казват: "Ние сме 40 тука", а аз "Аз не знам дали след 40 години ще съм жива". И викам: "Първо идвате при мен, в България". Много се радвам, направих много приятелки.

- Вярно ли е това за Майк Тайсън, че ви е направил неприлично предложение?

- Какво значи да ми е предложил. Тя, моята приятелка е тук в момента, тя беше с мен вечерта. Беше интересно - тя ме дърпа назад, той ме дърпа към стаята. Това се случи, беше весело.

- Как се измъкнахте от него? Той е известен с недоброто си отношение към жените?

- Няма как да бъде агресивен - беше публично мероприятие на Playboy и имаше страшно много хора. Стара история.

- Какво ще правите сега? Какво искате да кажете на хората?

- Каквото ми дойде на ума и каквото е рекъл Господ. Дай Боже да се случи нещо по-хубаво, но не мисля, че ще ми се случи нещо по-хубаво. Това беше черешката на тортата, черешката на тортата за всяка жена.

- Ще продължите ли с музикалната кариера? Тя на втори план ли отиде?

- В моя живот нямам нищо на втори план. Всичко е на първи план, но не мога да ги свърша всички неща.

- Как е по-правилно да ви наричаме - Анита Мейзер или Анита Желева?

- Трябваше да участвам с българските си имена и нямаше как да представя американски документи. Затова бях с фамилията Желева. Но не виждам какъв е смисълът да го коментираме. Аз участвах за България. Аз не съм изложила България.

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
17
Коментара по темата
17.
до 11
22.11.2014 15:50:32
0
1
Не стилист и гримьор,а по-добър пластичен хирург и уролог,за да и махнат патлака и да я поразкрасят малко...Даже не "по-добър" а НАЙ-ДОБЪР!!!
16.
слабо сърце
22.11.2014 13:07:04
0
10
Разрешете да припадна! Готово!
15.
do 12
22.11.2014 12:43:26
0
4
Mnogo si prav, groznik e.
14.
,,'',,
22.11.2014 10:44:33
0
4
Kakva grozotia,prili4a na nastapana jaba ,a kakvo samo4uvstvie,gorkata pamela 6te se samoubie ,ako razbere 4e tova grozili6te e sravnyavat s neya potres
13.
Ууууу!
22.11.2014 09:31:30
0
6
Няма начин титлата й да не е купена от богатия й любовник!Кошмарното лице на България е тая/тоя...
12.
верно
22.11.2014 08:02:21
0
12
не си грозна,ГРОЗЕН СИ!
11.
Iveta image
22.11.2014 01:17:12
5
0
Prava e ! Mediite ili mogat da te podkrepiat ili da te pogubiat. Bravo pone Che ima samochustvie- I da, tia naistina ima po hubava figura it ostanalite uchastnichki- vijte snimkite ot konkursa. Tolkova mnogo hate ... Neopravdano e . Moje bi I triabva po dobur stylist/ grim I p.r samo Za da ia vidite v 100%.
10.
zaio baio
21.11.2014 23:04:34
0
7
ТОРТА С МОРКОВИ
9.
Недоумяващ
21.11.2014 21:52:56
0
6
От къде я куче изсра ( да ме извиняват верните животинки) ?
8.
Възмутен
21.11.2014 20:49:37
0
8
Не разбрах,на конкурса с фотошопа под мишница ли беше?
7.
Пурко
21.11.2014 20:28:20
0
7
Искам да се запозая с журито на конкурса, за да разбера, кои са тези естети и ценители на красотата :) Не е виновна жената, и аз съм дебел, грозен и плешив, но си се харесвам....хихихих
6.
baba qga
21.11.2014 20:28:06
0
6
gnussss
5.
Siss
21.11.2014 20:13:50
2
7
Ти на кой свят си "Мисис"?
4.
Еми
21.11.2014 19:56:22
1
21
Ти не си изложила България?
Ти опозори пред света представата за българските жени!
3.
ДА
21.11.2014 18:43:33
1
21
ДА НЕ СИ ГРОЗНА - НАПРАВО СИ СТРАШНА
2.
Гад Мръсна
21.11.2014 18:38:45
1
22
УУУУУ Травестит противен,потъваааай!!!!
1.
омфг
21.11.2014 18:35:16
1
19
Коя си ти !?!?!?!!? wtf бягай от тука кенеф!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори