×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Държавата привлича туристи със снимки от съборения бар на Андрей Едрев в Резово


Държавата привлича туристи със снимки от съборения бар на Андрей Едрев в Резово
Три от шестте снимки, които са публикувани в официалния туристически портал на България Bulgariatravel.org, са от несъществуващото вече заведение
19 Ноември 2014, Сряда, 02:40 ч.

Плейбоят призова администрацията и екипа на BulgariaТravel да събират повече информация, преди да извършат друга подобна глупост

Държавата се опитва да привлече туристи в Резово със снимки на съборения преди две години бар на плейбоя Андрей Едрев. Три от шестте снимки, които са публикувани в официалния туристически портал на България Bulgariatravel.org, са от несъществуващото вече заведение, а хора от курортното селище споделиха пред камерата на Нова телевизия, че много често туристи им задават въпроси къде е барът.


Събореният преди 2 години бар се превърна в антиреклама

Истината лъсва още на стълбите към плажа. За разминаването между рекламата и действителността информира чак от остров Бали бившият стопанин на плажа Андрей Едрев.
„Би било добре хората, които работят в туристическия портал на България, да събират повече информация преди да извършат някоя глупост. Те са взели снимки от фен страницата на бара, който бе създаден преди две години. Мисля, че това е същият сайт, от който нашият президент бе взел снимки за новогодишното си приветствие, за да покаже колко са красиви нашите планини в Америка“, каза Едрев.
Барът всъщност бе съборен през 2012 г., тъй като надвишавал разрешените 7 кв. м. и макар че държавните инспектори премахват обекта като незаконен, това не пречи на официалния туристически портал на България да използва точно този бар за реклама със снимки, които дори не са правени от авторите на сайта.
От кметството в Резово са убедени, че заради липсата на поддръжка на плажа, губят все повече туристи. Общинарите в Царево също са недоволни от подвеждащата реклама на курортното селце.
„Това всъщност е антиреклама. Всеки турист, който иска да посети това място, ще остане разочарован. Ние ще се свържем с този сайт и ще помолим снимките да са актуални“, заяви заместник-кметът Станислав Добрев.

В категории: Царево


4
Коментара по темата
4.
селски
09.12.2014 12:57:52
0
2
КРЕЧЕТАЛОТО СТАНИСЛАВ ДОБРЕВ ЗА НИКАВ ХУЙ НЕ СТАВА !!!!!!
3.
из дневника на един извънземен
01.12.2014 22:07:53
0
1
...Ден 45. Дойдоха някакви американци, за 4 часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни с хамбургери. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги.
Ден 81. Сега пък японци с някакви нанотехнологии и за два часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни със суши. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги.
Ден 153. Долетяха българи. С помощта на лост и някаква майка (ама много пъти) за две минути разбиха вратата. Всички ядохме шамари (че не сме отворили). Не беше вкусно, но имаше за всички.Ден 1021.Следете за промоции.Това е пътят към независимостта, отивам да си спя.
2.
Ирчо Димитров
01.12.2014 17:14:43
1
2
Христино, ти изгони жена ми Донка Прокопова от Приморско защото те излъгаха че двамата с Налбантов се ибат, но това не е вярно! Донка ми каза че никога не се е ебала с мъжа ти, разбра ли?
_________
СКАТ - 09.04.2014
ХРИСТИНА НАЛБАНТОВА: То всеки може да се сети как се чувства човек, когато чете за най-близкия си човек подобни истории грозни, срамува се от всички, срамува се от това, което става докато осмисли нещата. След като вече започнеш да осмисляш нещата си даваш сметка, че хората са просто такива и никой не може да ги промени. Аз не мога да го променя този човек, този човек, който пише тези неща. Страшното е, когато има хора, които се възползват от тази ситуация, тогава е страшно, а такива хора има.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ: Как се възползват?
ХРИСТИНА НАЛБАНТОВА: Ами възползват се, според мен, използвайки тази информация срещу някой. Видите ли вие, какви неща се говорят! Виждате ли вие какъв човек стои сред вас, срещу вас и този човек трябва да решава по някакъв начин съдбите ви! Унизително е! Как да обясниш на детето си какво се случва? Защо майка му плаче, защо баща му е притеснен? Как? Тези неща не се обясняват толкова лесно. Ровят ти в личните неща, в семейния живот. Всеки може да се сети как се чувства човек в такава ситуация. Децата четат. На пощите им се бяха разпращали подобна информация. Аз как ги гледам тия деца в очите? Те са ми задавали въпроси, учениците имам предвид. Директно са задавали въпроси, истина ли е това.

ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
Няма нищо свято, както се казва, за този... бих казал нещо, но ще замълча.
1.
Кинти
19.11.2014 14:30:43
0
0
пари от постванки???

http://pal.bg/?ref=f96cz806a5
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори