×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Секс в хеписоца: Липсата на вибратор стимулира аграрната любов


Секс в хеписоца: Липсата на вибратор стимулира аграрната любов
Хем целият ни живот беше порно, хем бдяхме да не ни за­подозре някой в порнография. Тя и държавата зорко ни пазеше като майка, за­гри­жена да не я изложим
18 Ноември 2014, Вторник, 11:17 ч.
Автор: Ава ГАЕЛ
Източник: socbg.com

Защо по онова време нямаше сексшопове, недоумявам. Дали не бяха нарочно скрити!?



Няма какво да си кривим душите. Хем целият ни живот беше порно, хем бдяхме да не ни за­подозре някой в порнография. Тя и държавата зорко ни пазеше като майка, за­гри­жена да не я изложим. Няма да се питам пред кого и доколко, понеже чак толкова не ми се рови. Защо обаче по това време нямаше сексшопове, недоумявам. Дали не бяха нарочно скрити, та вместо употребата на вибратор да бъде стимулирана аграрната любов, например, към крас­та­ви­ците, тиквичките, царевицата и останалия ергономичен зарзават. Все пак бяхме аграрна държава не току-така, тоест, как да отива родната продукция зян. Бананите обаче като далеч по-мекушав уред на удоволствието бяха на щат към Дядо Мраз. И те като него самия ни спо­ле­тяваха единствено по Нова година (не по Коледа, защото тогава и Коледата, и сексът бяха много ТАЙНИ работи и уж ги нямаше). Веднъж годишно направо да се чуди човек коя радост по-напред с бананите - храната или (пред)играта... Вярно, колко му беше да се изнамери някой познат, дето щъка по света, да смени на черно три лева за долар (при държавен курс 98 стотинки за долар) и да купи нещо твърдо и качествено от корекома, ама пак казвам, кое по-напред. Децата реват за тоблерони, гърлото за истинско уиски, айде, решението е жената да мине само с китка от Женския пазар, за да не се разглези от много кореком.



Типичното сексуално съзряване по социалистическо време не беше по-различно от моето. Бях в трети клас, когато между размяната на картинки от бибип-дъвки, индианци и мачбокс-ко­лич­ки, момчетата от класа ТАЙНО гледаха карти с голи жени. Чист секс в зародиш, ама кой да ни каже, че е това. Докато някой не изнамери отнякъде истински карти с истински секс. Това го издигна за герой в нашите очи и всички момичета до една вече мечтаехме да ни е гадже. Две-три години по-късно училището ни често се тресеше от девичи писъци, понеже бъдещите мъже намираха за много забавно да стискат едва напъпилите гърди на по-развитите съу­че­нички. Те, от своя страна, или бягаха, или не успяваха съвсем да избягат, или се прегърбваха, за да скрият малките си гърдички, или носеха тесни тениски пак с цел прикритие на бъдещата си сила величава. Женското раннопубертетно човечество, уви, все още не беше съвсем в час какви страховити оръжия никнат на педя от брадата, и това на тоз етап си беше изцяло в негов ущърб. Не знам дали момчешките майки не проклинаха съдбата си да перат под­мок­рените от нощите полюции на синовете си чаршафи, но така нареченото цомбене беше своего рода задължителен етап от сексуалното развитие на социалистическата младеж и всички се ангажираха в него. С две думи, още една смела сексуална крачка напред.


Държавата зорко пазеше устоите на социалистическото семейство


Когато след седми клас всички се разбягахме по елитни гимназии, на секса вече се гледаше с други очи, по-умно някак. По онова време в кино „Дружба“ на Попа въртяха „Портокал с часовников механизъм“ на Кубрик и въпреки ужасната монотонност на четеца (филмите в това кино бяха без субтитри), успях да се усетя мокра, другояче мокра. Това направо си ме обърка, да не кажа, вцепени. Издайническата болка в слабините ми ми даде знак, че е дошло време да обърна повечко внимание на съучениците си, при това не само като колеги по комсомолска работа, бягане от час и контролни по математика. После се появи видеото, а с него излезе и видният „Девет седмици и половина“, където мокренето се повтори, но вече по-обилно. Ставах все по-наясно как функционират нещата в живота и дори нетърпелива да изпробвам всичко. Държавата продължаваше да играе ролята си на подстрекател, но и опора в голите ни начинания и със сигурност си мислеше, че ни бута да ставаме хора. Сякаш специално за стимулиране на междуполовия обмен беше изнамерила задължителните бригади, военното обучение, производствените практики, комсомолските лагери, художествената самодейност, училищните екскурзии, обмяната на опит с побратимени училища в други държави и, разбира се, абитуриентските балове с цялата им малоумна извратеност ... Трябваше да си тъпак, бавноразвиващ се или минимум смотаняк по душа, за да не се възползваш, и на поне едно от тези мероприятия да не вземеш нещата в свои ръце, да проявиш инициатива или просто да се оставиш на хормоните да те лашкат към оргазъм. Веднъж простил(а) се с девствеността си, пееш от кеф, защото колелото ти се върти вече къде-къде по-мазно и безшумно, а ти само шлайфаш. Вече си станал(а) гъвкав(а) и мегаизобретателен(а), дори живееш с единствената мисъл как да заобиколиш евентуалните перипетии, които същата тази държава ще ти сервира в следващите етапи от сексуалния ти цъфтеж.


Сексуалните искри по бригадите, няма как да не ги помним

И на Партията, и на Комсомола, и на всяка жена, която е имала мензис, и на всеки мъж, който е имал брада през социализма, че дори и на стрина Гюргя от Мусачево и бай Стамат от Исперих беше ясно, че по това време не можеше двама влюбени (или просто болезнено надървени) да идат току-така в избран хотел, за да охлабят жила. Ако бяха женени, добре, никакъв проблем, ама ако не, си беше направо абсурд да наемат обща стая. Да не говорим, че в зелените паспорти си пишеше всичко – не само цвят на очите, особени белези и адрес, а чак имената на съпруга или съпругата, че и на децата. Иди и се регистрирай в хотелска стая с колежката си, ако сте решили да кръшнете през работно време, и ако ви стиска. Абсурд! Държавата зорко пазеше устоите на социалистическото семейство и поне на пръв поглед не трябваше никой и с нищо да му уронва престижа. Всички бяха целомъдрени, а морал се пишеше с главна буква. Поне по вестниците. Постоянно обаче никнеха панаири, конференции и партийни конгреси, където денят все не достигаше и все оставаше нещо за „дообсъждане“ в свободното от заседания време, по време или след коктейла, в специални работни групи или просто на път за вкъщи. Все някой закъсняваше за семейната вечеря и все някой биваше изненадван в нечий чужд дом или легло. В краен случай за сърцата, що се любят, и природата предлагаше своята чиста постеля, пък и знаеше добре да мълчи, казват запознати.


Всички бяха целомъдрени, а морал се пишеше с главна буква.
Поне по вестниците


Мисля си обаче, че не за друго, а специално за кръшкачите беше измислена държавната работа. Къде другаде, ако не там, все оставаше някоя и друга минута за някой и друг креватен екшън през работно време по следната схема. На вратата бива окачена писана набързо с разкривен почерк бележка „До склада съм“, после се врътва ключът, свалят се гащите, чува се някое и друго охкане, така, де, кипи усърден социалистически труд в склада, после оттеква едно доволно ахване, гащите се вдигат, отключва се вратата, сваля се бележката „До склада съм“ и, здравей, социалистическо съревнование, майната ти, петилетен план, ето го Героя на труда, ей ме, на, в цялото ми величие и, което е най-важното, задоволен по социалистически!



Тук му е мястото да изясним как стоят нещата днес и дали нещо все пак се е изменило към по-добро. Видно е, че ергенския данък го няма, софийското жителство също, в хотелите никой не пита омъжена ли си за този, дето след минути ще е в тебе, навъдиха се сексшопове, а публичните домове дори и баба ми ги знае къде са и защо са. Ако пък на връщане от чужбина в куфара ти се подвизава вибратор, не се плаши, никой няма да ти го конфискува и да го показва на пионерчетата в Музея на революционната бдителност. Не защото вече няма пионерчета или музей, а защото вече всеки е свободен да задоволява нагона си, както му харесва. Дори да си обратен, вече не е чак толкова срамно, камо ли обидно, и в гей-парад дори може да участваш, ако ти напира, та да види светът колко си егати специалния и егати различния. Ученичките от горните класове вече не са като едно време със сплетени на плитки коси и облечени като партизан за бой се стяга, къде-къде по-разбрани и сговорчиви са от някогашните ученички (а навярно и партизанки). Вече няма никаква нужда от военни обучения, бригади, комсомолски лагери и прочее шитни, за да се престраши човек да връхлети връз съученика си. То пък и кой днес се интересува от съученици, де, всички са на лов за големи риби, в нета или пред огледалото и никой не си играе на стражари и апаши. Чичо Доктор обаче си е направо легализирана стратегическа игра с тенденция да влезе като задължителна в програмите на гимназиите, нищо чудно и като изпитна дисциплина.

Да не каже обаче някой сега, че едно време преди Десети ни беше лошо. Глупости, минали са само някакви си двайсетина години и ако ни беше чак толкова лошо, щяхме ли да НЕ променяме толкова много неща... Вярно, жичкаджията, водопроводчикът, телефонният техник са заменени от компютърния специалист – идва, оправя каквото там има за оправяне в къщата и си тръгва доволен и задоволен, ама в общи линии схемата е както някога. Или пък автоинструкторът, който ала Стефан Данаилов в „Дами канят“ цени не само прекрасните очи на курсистката, коляннната й извивка и саможертвената й готовност да стане шофьор. В речника му просто я няма думата „не“, с добра душа е и не обича да отказва – ни пари, ни секс, ни двете. Като казах пари, няма как да си изкривя душата и да не натъртя, че и сега, както и тогава си ползваме точно ДВЕ валути, и това за никого не е тайна. Левът може и да ни е официалната, обаче кой ще отрече, че което не се купува с пари, се купува с много пари, а което не се купува с много пари, се купува с много секс. Тоест, „за да получиш, трябва да дадеш“, както мерзко кривеше лицето си Васил Михайлов във филма „Маргарит и Маргарита“, докато зверски опъваше героинята на Ирини Жамбона, си е направо легитимна ситуация. А ние и тогава, и сега сме наясно, че докато има кой да яде баницата, ще има и кой да сее брашно. И обратното.



1
Коментара по темата
1.
кънчо булдозириста
18.11.2014 19:43:48
1
10
то си беше кърско ебане,бе ,ква аграрна любов
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори