×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ изрита кадъра на ДПС от инспектората на МОН в Бургас, Виолета Илиева се връща на бял кон


ГЕРБ изрита кадъра на ДПС от инспектората на МОН в Бургас, Виолета Илиева се връща на бял кон
Началникът на РИО-Бургас Георги Даутев кара последните си дни в инспектората. На шефското място, под портрета на Стефан Стамболов, ще се върне Виолета Илиева
06 Ноември 2014, Четвъртък, 18:41 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

За мен няма драма, тъй или иначе през януари трябва да започна юридическия си стаж, искам да вляза в съдебната система, призна Даутев
Служебният министър на образованието доц.Румяна Коларова е предприела действия по смяната на началника на Регионалния инспекторат на образованието в Бургас Георги Даутев, научи Флагман.бг. Още днес или най-късно утре, се очаква да започне процедурата, не е изключено да се стигне до дисциплинарно уволнение, довериха наши източници, запознати с процесите в образователното ведомство. На мястото на Даутев, до провеждането на конкур, се очаква да се върне бившият началник от ГЕРБ Виолета Илиева, която ръководеше инспектората до миналата година.

Още съм на работа, но всичко може да се очаква“, коментира пред Флагман.бг Георги Даутев. По думите му процедура за дисциплинарното му уволнение не е започвала. Тя ще отнеме минимум две-три седмици, първо трябвало да има проверка, а след това и изслушване, уточни Даутев.

Той обаче не изключва възможността такава да стартира с цел натиск. „За мен няма драма. Ако това се случи и усетя някакъв натиск , ще напусна, най-вероятно. И друг път съм го казвал, че моите планове са да се развивам в областта на правото. През януари завършвам образованието си. Тогава  трябва да карам шестмесечен стаж и няма как да съчетавам и работата в РИО-Бургас, и стажа.“, допълни Георги Даутев. Той призна, че плановете му са да влезе в съдебната система – дали като съдия или прокурор – не е решил.

Виолета Илиева скоро ще се върне в РИО-Бургас
Виолета Илиева, която е общински съветник от ГЕРБ в ОбС-Бургас, не бе открита за коментар.

Припомняме, че тя напусна поста в края на 2013 година, след като тогавашният министър на образованието Анелия Клисарова пет месеца се опитваше да я уволни, но така и не намери формален повод. През октомври Илиева подписа споразумение за напускане по взаимно съгласие, заради което получи шест заплати накуп – малко над 9 хил.лв. След това тя така и не започна друга работа и се записа на борсата.

Със сигурност с връщането на Виолета Илиева в инспектората ще се предприемат и значителни промени в състава. През последните месеци на ръководни позиции там бяха назначени кадри, считани за близки до ДПС.

В категории: Просвета


51
Коментара
51
Коментара по темата
51.
Таню
20.01.2015 17:54:41
0
17
Какво падение ! Как лесно човек може да разпознае ЧОВЕКА от идиота , изрода--- Илиева се държи като удавник засламка за властта , "невзрачния " Даутев доброволно и джентълменски си тръгна , приключи , има разлика нали ? Виолета и Таралова - хора без морал и достойнство !
50.
kuxnia
03.12.2014 12:33:08
0
27
Какви са тези директори-приятели на виолетка Илиева които постоянно са в разход-командировки в чужбина,това е въпросната Гагаузова от ТОХ,това чудовище в момента е в ИТАЛИЯ ,въобще не и пука за училището а само за далавери ДОКОГА ще продължава това безобразие?
49.
кашата
29.11.2014 16:55:24
0
26
Спасението на ТОХ е дъртата Гагаузооова по -най бързия начин да изчезва...Вила-Кукувила да не се връща,защото не я искаме...и още някой безграбначни от училище и всичко ще си дойде на мястото.Трябва някой външен да дойде,защото нов бърдак със стари курви не върви!!!!!
48.
хо-хо-хо
25.11.2014 08:42:34
1
18
Дядо Коледа раздава уволнения-я-я-я...
БСП "спечелилите" конкурси директори-некадърници първи-и-и-и...След тях и другите некадърници-и-и-и...И всички които станаха с професия "директори"-и-и-и...
47.
Айтослия
23.11.2014 17:31:20
0
31
Много моля пишещите тук да не обиждат айтослии! Т. Ч. не е айтослия, а си е карнобатлия. Не че и в Айтос няма боклуци де, но все пак трябва да се казва истината! ;) Да видим сега какви още поражения на закъсалото ни образование ще направи новоназначената директорка В. И. А за това, което се случва в ТОХ, ако написаното от колегите е вярно, ми е много мъчно. Затрива се добро училище с прекрасни преподаватели. Моля Ви, колеги, направете нещо, спасете ТОХ-а!
46.
мисис
19.11.2014 19:30:54
0
34
чета тука за с.недева. с.сашева, д.димов. ами те са рода!!! д. димов и с.недева са първи братовчеди. баща му преди време назначи с.недева за директор в карнобат и сега с.сашева се отблагодари ,като даде отлична оценка на конкурса за директори на д.димов и естествено той го "спечели". и тъй като кръвта вода не става и двамата са алчни за власт и лъжат, крадат и децата си ще продадат за пари.такива като тях винаги се уреждат с партийни връзки, с торби или пачки с пари
45.
смешка
17.11.2014 21:19:53
1
37
66666, трябва да напишеш защо да ги изхвърлят. Ето няколко причини защо трябва да ги изгонят:
?.коя фирма доставя дърва за училището - на Козарова мъжа, дето не знае неговата курва на колко мъже е любовница.
?.колко са децата в училището само по списък и получават пари за тях - над 20 мътрви души
?.какво е образованието на "директор-Димов"-
никакво
?.колко години стаж като учител има Козарова -
0 години
?.колко дипломи раздаде Димов на циганите под давлението на Даутев - най-малко шест
?.Как Д.Димов "спечели конкурса за директори - с помощта на БСП и Даутев
Мога да изброявам още много, но мисля че и това е достатъчно и двамата да бъдат изгонени от образованието въобще.
А образованието ни е на това ниво, защото некадърници, шизофреници, крадци,
мошенници и курви са на ръководни длъжности
и винаги печелят "конкурси".
44.
sos
17.11.2014 20:56:26
0
28
Всички колеги ще бъдем по 3дни на къщичката за продан на скара,поредното унижение от двете ненормални Узоова и Вила-Кууукувила,това са подли гадини и утаики...но всичко се връща тъпкано !!!!
43.
666666
17.11.2014 10:01:09
0
32
То много добре, ако В.Илиева изхвърли дисциплинарно Д.Димов, но трябва и Христина Козарова да изхвърли, защото и двамата са некадърници.
42.
един учител
16.11.2014 15:54:20
0
29
От лошо по-лошо, каквото е положението в държавата ни, такова е и дереджето на образованието ни. И Даутев не беше цвете, но в пъти по-добър беше от Илиева. ГЕРБ освен да подменят и връщт стари кадри, май друго не могат. Да го сменят, добре, но защо пак връщат един началник, който не се запомни с нищо добро? И защо трябва при всяка смяна на правителства да се сменят някои началници? Нека се приеме закон за мандатност на директорите на училищата и на началниците на инспекторатите. Когато свърши мандата, конкурс - нов директор.
41.
daskal
15.11.2014 18:12:20
0
23
това е със знанието на бившата зам .директорка,която настояще е шеф на РИО.Същата кукувица като узооова и двете са лика прилика!!!!
40.
учител
15.11.2014 14:39:39
0
29
Не мисля, че нещо добро ще им се случи на учителите в бургаска област с връщането на В. Илиева.Сменят един боклук от ДПС с друг от боклук от ГЕРБ. Да живее демокрацията!
39.
дарка
15.11.2014 14:28:54
5
20
радвам се, че както чувам в.илиева освен даутев ще изгони дисциплинарно и директора на училището в с.екз.антимово - дечо димов-шизофреника избранника на бсп. двамата с даутев да ги изпратят в забвение.да им е честито.
38.
6663
15.11.2014 11:51:44
0
20
В „ най-добрият град за живеене ” учители ще продават скара и вино, вместо да преподават

Учителите от Професионалната гимназия по туризъм в Бургас са сюрпризирани , че в продължение на близо два месеца ще трябва да продават по строг график скара и вино на базара в центъра на града. Ръководството е обяснило , че по внушение на високопоставени общински служители , е било принудено да се съгласи да наеме един от павильоните на площад „ Тройката „ , зада развива търговска дейност и да плаща наем в полза на Общината . Така без да му е работа , училището ще върне част от издръжката си за образование под формата на наем на своя работодател . По разпореждане на Директорката вече във средата на Учителската стая вече е направен точен разчет кой , кога , и колко време ще се занимава със необичайната за професията дейност .
Това не е първия случей , в който директорката се поставя в услуга на управляващите и силните на деня и не се притеснява , че нейните еднолични , нелогични решения снижават престижа и авторитета и на учебното заведение , и на учителите в него , а и карат самите ученици и техните родители да берат срам . няма да бъде и последното . Доказва го това , че само преди два дена е издадена заповед за промяна на учебната програма , която е приета само преди месец от регулиращите органи . На определени класове е преработено седмичното разписание така , че да нямат двата последни часа . като причина е изтъкнато , че по този начин учениците ще могат спокойно да си хващат автобусите и да се прибират по селата . Това е хуманно и заслужава поздравления , но ако се отнася за всички . Само , че в случея става въпрос не за всички , а само за онези паралелки , във които има значителен брой деца със турско и ромско етническо сасосъзнание , а това може да е плод на натиск от определена политическа сила или от страна на управляващ образователен фактор , който е близък до тази сила .
37.
ravna gora
11.11.2014 10:39:04
0
10
maznata koeva koga se maha allah e velik van ot ravna gora otivai v rosen
36.
гербер
09.11.2014 20:06:10
1
27
А ще върне ли 6-те заплати?
35.
33а
09.11.2014 19:40:08
2
13
Ще се осигури от т...о ч.....в веднага
34.
Vako i Tako
09.11.2014 19:33:08
3
5
Le roi est mort, vive le roi!
33.
....
09.11.2014 19:27:58
5
10
Спешно се търси бял кон за 11.11.2014 г.
32.
изумен
09.11.2014 12:09:54
0
21
,,Пенсиите'' не се натискат,те работят и след навършване на пълна пенсионна възраст.Заемат местата на млади учители,но на кого му пука за това..????
31.
дони
09.11.2014 11:26:45
1
20
Нали виждате какъв раздут щат има в училище????какво очаквате от такова гнило ръководство,което гледа само собственото си Аз???,а колко пенсии се натискат!!!!
30.
patoka
08.11.2014 21:11:04
1
24
Образованието в България няма нужда от такива ръководни екипи,като тези в професионалната гимназия по туризъм,които опорочават,както самата методика на обучение така и заплащането на педагогическия състав.От 2010 година насам допълнителните материални стимулирания са под границата на очакванията-намалени са тъкмо 2 пъти,че надолу...Непрекъснато се афишира от директорката,че няма пари за това,а къде са парите,къде отиват?Защо ТОХ-а е с най-ниските стипендии за отличен успех-само 22 лева,докато другите училища се дават по 35 до 40 лева?От какво икономисва ръководния екип и по-точно за кого?
Защо се изнасилват буквално и се товарят учителите,като "катъри" за щяло и нещяло ,защо се работи по проекти със заплащане тип "трохи"-за кой и за кого отиват преведените пари ?
Къде е прокуратурата и икономическа полиция за драстичните нарушение направени от директора на училището и защо не са се самосезирали - и има ли чадър над ръководството ? Кога най-накрая ще се вземат мерки за това чудесно школо,което върви здраво надолу за сметка на лични,общински и партийни интереси???
29.
роко
08.11.2014 12:15:03
1
26
Нов бардак,но курвите стариииииииии
28.
сателит
07.11.2014 20:40:09
4
24
Вие не разбрахте ли ,че Илиева не ще да се връща като началник,а иска креслото на директорката си!И двете братко не стават ?
27.
Възмутена
07.11.2014 20:32:25
2
36
Всяка власт прави чистки, но нека не прави грешки като да връща компрометирани личности като В. Илиева. Факт, че си е намерила подслон сред една от на- корумпираните директорки не говори нищо добро нито за нея, нито за директорката. И ако ГЕРБ държат на качествени хора, в което дълбоко се съмнявам, няма да разчитат на стари муцуни и калинки. И да вземат да ппоразровят малко т.нар гимназия по туризъм , или както си го знаем ТОХ-а. Какво става там, какви екскурзии се правят, кой ги урежда, как се водят часове и как се работи по пограми. Да се намеси Прокуратурата и Иконномическа полиция. КРАЙНО ВРЕМЕ Е !!! Ако това не стане, Герб ще се закопаят сами, че нямат кадрова политика, и от това са предпоставките за корупция и двоен стандарт. И да не се чудят после, че хората не гласуват за тях. Защото до сега няма нито един осъден за нищо, сам кокошкари, които не могат да си платят. А Виолета Илиева трябва да напусне просветата, защото и най- неграмотният ученик знае повече от нея.
26.
енгибаров
07.11.2014 20:12:28
2
24
Ами те са много в инспектората на Даутев творението Стамена Дякова от Загорци специалист тя горката с големите си балкони проби Даутко я боготвореше едно друго злобно чудовище гл. експерт по фвс Павлина Алексиева която назначаваше хора за дчф само да и пускат гювеч те всички са за изриване мандат братя това еистината те пуснаха дълбоки корени
25.
енгибаров
07.11.2014 20:12:27
2
22
Ами те са много в инспектората на Даутев творението Стамена Дякова от Загорци специалист тя горката с големите си балкони проби Даутко я боготвореше едно друго злобно чудовище гл. експерт по фвс Павлина Алексиева която назначаваше хора за дчф само да и пускат гювеч те всички са за изриване мандат братя това еистината те пуснаха дълбоки корени
24.
бостанлъка
07.11.2014 19:04:30
1
10
се напълни пак с калинки , ало САНЕПЕ СТАНЦИЯТА требе да пръскате с ДДТ пак ,бе
23.
ДГ
07.11.2014 16:17:25
1
30
Вие ще се отървете от директорката си Илиева,а ние от ОДЗ-Брезичка,кога ще се отървем от нашата гадинка НЕДЕВА.
22.
кухня
07.11.2014 15:27:17
1
33
да се заминава Илиева от ТОХ,не е желана тази натрапница,с дъртата Узова само капани чертаят....привиква колеги Илиева и ги заплашва,следи ги,напрежението е голямо .Вместо дъртото животно да си отиде изстреляхани и още една кукувица
21.
седисар
07.11.2014 15:04:22
1
29
Забравихте ли как Танко искаше да става кмет на Карнобат,но добре ,че самите седисари не си го искаха и такъв шут в гъза му дадоха добре ,че беше Вилито и стана директор на Айтос.Никой не го иска този скопен педерас!
20.
Айтозлия
07.11.2014 14:30:46
0
36
Завръща се ПОСРЕДСТВЕНОСТТА и РЕВАНША . Те - В. Илиева и Т. Чакъров на друго не са способни . Ще започне тотален реванш и чистка- това им е на тях демокрацията . Айтоския боклук никъде не го искат - нито в Айтос за Карнобат да не говорим-- този изрод трябва да е в затвора . Въпрос на време е , ще си получи заслуженото !
19.
by the way
07.11.2014 13:48:25
4
18
Като дойдат следващите искам всички комплексари от гроб да бъдат изметени,това мисля ще стане много скоро!!!
18.
пепи
07.11.2014 13:19:25
3
22
Хайде Калино- моме стягай се багажа,след това баба мравка-Ламбринката,която е много "компитентна душица"и всички по ред на номерата!!!!
17.
айтоза
07.11.2014 13:15:35
0
17
аитоскииа мрасник висиксоаален въмпиер се наглася за деректоор в бургаз,него искамее в аитоза,сига Виолитка щи се ръзмааха.
16.
123
07.11.2014 11:44:26
4
7
mnogo se zadarza koeva .vreme e da si hodish na selo.rosen te 4aka
15.
Учител
06.11.2014 21:30:53
2
26
Даутев , ти слиапо им виарвасхе на Виолета и на аитоскиа мрасник и изеод - сега убедили се с какви идиоти и боклузи си имал работа ? За тиах милост не триабва да има , сега сте разберес какви утрепки са .
14.
daskal
06.11.2014 18:27:16
0
21
О на всички в измислената институция-Рио им пеперижи много,особено на някой множко защото си знаят какво са правили?Да си ходят тези пиявици и без това нищо не правят освен клюките и интригите да въртят.
13.
www
06.11.2014 18:22:17
1
16
И Илиева беше се явявала на конкурс,но я смениха,това незначи да няма чистки...
12.
...
06.11.2014 18:01:41
6
21
Боже, Господи...Българите си заслужаваме съдбата. Тази женица ли е най-квалифицираната в Бургаска област, че тя трябва да стане директор? Конкурс няма ли? Или той е за пред публиката? Вече и аз почвам да си мисля, че изхода от кризата е Терминал 2....
11.
даскал
06.11.2014 17:56:57
6
19
Защо лъжете хората и ги насъсквате? Човека се е явил на конкурс .Първо трябва да намерят основание и да го уволнят, а след това да се обяви друг.Кой ще го спечели и как е друг въпрос.Ако върнат тази дребна, мижава и злобна душица начело на РИО ще бъде смешно, жалко и тъжно потвърждение на кадровата политика на ГРОБ.
10.
хахо
06.11.2014 17:21:49
2
33
Как може да лъже,че Илиева не работи никъде?Тази въпросна госпожа е натресена за зам.директор в ТОХ.Заедно с лудата и крадлива ГАГАУЗОООва ходиха на пътешествия по Германия че стигнаха чак до Великобритания,а ние простите издухани даскали работим като волове ,защото ни товарят с какви ли не уж работи по проекти а не получаваме нищо? а някой кума -лиски като въпросните обират лаврите.
9.
градинка
06.11.2014 16:07:08
0
25
Недева отдавна трябваше да си ходи но нали е мазна гана....що се отнася до нейната снаха в лицето на юристката Стилияна Сашева" голямата правистка",и двете да си стягат багажа!
8.
ЛЪЧО
06.11.2014 16:03:03
12
15
Само така се действа,ИЛИЕВА трябва да се върни,и всички ВЪН.Трябват нови лица ,млади хора с хъс,а не тези продажници от инспектората.
7.
Томи
06.11.2014 15:49:47
13
8
Браво, точно така, нека я върнат. Време е за пълна чистка на некдърната, крадлива памисна от депесари и бесепари. На тоя потурнак на снимката още утре да му връчват заповедта, веднага след като парламента гласува новия кабинет.
6.
руди
06.11.2014 15:40:45
10
8
хайде Вили идвай и започвай голямата метла в РИО,всички новоназначени "директорчета"които хал хабер си нямат от нищо но са предани на партията!Всички мишки от Рио да пълзят да се молят и да се ходят!!!!!
5.
сис
06.11.2014 15:07:01
3
21
То това се знаеше много отдавна - още докато се натискаше и се държеше,като удавник за сламка по време на ерата "Орешарски",се надяваше,че комунягите ще паднат бързо от власт,но добре че я взе на работа добрата и крадлива приятелка Узова от ТОХ-а,че иначе щеше да "умре" от глад.че каквато е слабичка...В тох се работи по една камара проекти,които не обслужват школото,а други партийни интереси и общински такива-точно зад тях стои известна фигура,на която директорката се "отчита",за да я държат в следпенсионно време да работи,но за кой работи?
Така чеее - драги учители от ТОХ-няма да е В.Илиева следващия директор-тя се цели "нависоко"!
4.
сис
06.11.2014 15:06:32
1
19
То това се знаеше много отдавна - още докато се натискаше и се държеше,като удавник за сламка по време на ерата "Орешарски",се надяваше,че комунягите ще паднат бързо от власт,но добре че я взе на работа добрата и крадлива приятелка Узова от ТОХ-а,че иначе щеше да "умре" от глад.че каквато е слабичка...В тох се работи по една камара проекти,които не обслужват школото,а други партийни интереси и общински такива-точно зад тях стои известна фигура,на която директорката се "отчита",за да я държат в следпенсионно време да работи,но за кой работи?
Така чеее - драги учители от ТОХ-няма да е В.Илиева следващия директор-тя се цели "нависоко"!
3.
pat
06.11.2014 14:47:14
4
23
Взела 6 заплати,а ще ги върне ли,като се появи отново,като началник на Инспектората-по-добре да ги дари на някой дом за деца или на болно дете,ето тогава ще блесне в очите на хората,ама де смелост де...То затова се иска голямо сърце!
2.
ДЕНА
06.11.2014 12:32:20
5
37
БРАВО,НО АКО ИЗЧИСТЯТ ВСИЧКИ СТАРИ ДИРЕКТОРИ ОЩЕ ОТ КОМУНИЗМА .ДИРЕКТОРИ ,ИНСПЕКТОРИ КОИТО ПИЕХА АЛКОХОЛ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА ОДЗ- БРЕЗИЧКА БУРГАС ГОСПОЖА НЕДЕВА ОСТАНА НЕНАКАЗАНА ВСИЧКО СЕ ПОТУЛИ.
1.
dd
06.11.2014 12:25:48
18
23
Браво! На ГЕРБ да им е за урок! Този път да изчистят всички отрепки от ДПС и БСП, точно така както преди година направиха те!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори