×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Втора мощна вълна връхлита Бургас - от нечовешка злоба и пиетет към разрухата и смъртта


Втора мощна вълна връхлита Бургас - от нечовешка злоба и пиетет към разрухата и смъртта
Радослав Петров спаси от удавяне възрастни хора в м.с. Росенец по време на потопа в събота, но типично по български анонимните хейтъри успяха да го очернят
Тема в развитие
Мостът за Веселие е опасен и за пешеходци, под вода рухна и бродът към селото 8 семейства във в.с. Росенец продължават да бедстват, пращат им вода и хляб по въже (СНИМКИ) Кал и сълзи в созополското село Росен, вълна от 4 метра помете покъщнината на хората (снимки и видео) Оцелялата по чудо Мария молела мъжа си: Иване, сядай в мен, за да се спасиш! Ще се обърнем и ще се удавим! (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Ето ги Мария и Иван, които живеят втори живот след четиричасов ад в язовира край Черни връх Вижте какво причини водното бедствие на рибарското селище Ченгене скеле (СНИМКИ) Внимание! Бедствието в Бургас остава, валежите продължават до сряда Обстановката в Бургаска област към 11,30 часа: 4 селища без ток в община Царево, с ограничение е пътят Созопол-Приморско Кметът Димитър Николов: Заливат ни сигнали за паднали дървета и наводнени къщи, започваме разчистването Вижте кошмара във вилна зона "Черниците" (СНИМКИ) Първо във Флагман! 38-годишната медицинска сестра Валентина Стойчева от село Росен е жертвата на водния ад Удавената млада жена от село Росен майка на две деца Извадиха от реката край село Росен тялото на 38-годишната жена Евакуирали изчезналия Григор от вилна зона „Черниците”, но той излъгал и се върнал обратно Намериха издирвания след бедствията мъж, премръзнал, но жив Първа жертва на потопа в Бургас, откриха тялото на изчезналата жена Двама изчезнали в потопа в Бургас - жена на 38 години и мъж, спукал гума на буса си Човек е спасен от дерето в Тръстиково, 15 евакуирани в Черница, Веселие е откъснато Седем села остават без вода заради потопа в Бургаско, вижте кои Вижте стихията в Средец (СНИМКИ) Екологична бомба заплашва Бургас: Дигата на нефтеното пристанище "Росенец" пред скъсване Потопът завлече съпрузи с колата им в язовира край Черни връх, спасиха ги Скъса се язовирът на село Черни връх, затварят пътя Бургас – Средец Кметът Димитър Николов: Бедственото положение остава, докато вали! Имаме недостиг на техника Рибарското селище Ченгене скеле е залято, евакуират първите хора от Извор В Поморие главните улици са под вода, морето скъса брегозащитна стена (ВИДЕО и СНИМКИ) Огромно дърво се стовари до детска площадка в ж.к. "Лазур" в Бургас Морето погълна Северния плаж в Приморско, вълните са страшни (ВИДЕО) Откриха изчезналия овчар Атанас от бургаското село Маринка – жив е (ОБНОВЕНА) Потоп в ж.к. Меден рудник, водата край Капчето достига метър (ВИДЕО) Спасиха момиче-инвалид от дома му в с. Извор, издирват овчар от с. Маринка! Пътен възел "Юг" е затворен (ВИДЕО) Вижте водния ад в Бургас! Огромни вълни изядоха плажа, дървета падат като клечки в Морската градина (СНИМКИ) Ураган край морето! Вижте вълните в Царево и Поморие (ВИДЕО) Улица "Шипка" в Средец под вода, Гражданска защита не идва Бедствено положение в Бургаско, не пътувайте! Вълна заля Ясна поляна и Ново Паничарево, десетки жители са евакуирани Поморие без ток, квартал "Свобода" потъна във...водорасли Нов порой удави Бургас, огромни вълни отнесоха плажа, заливат и алеите
виж още
скрий
27 Октомври 2014, Понеделник, 15:18 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА Снимки автора

След поредната трагедия, ви моля, поне за малко да помълчим – в памет на мъртвите и от съчувствие към ранените и останалите без покрив



Един самоотвержен мъж за втори път спасява възрастни хора от сигурна смърт,  при поредното бедствие във в.с. „Росенец”.

„Пороят бе много по-страшен от този в началото на септември, помиташе всичко, трябваше да взема мерки, там бяха все пенсионери и немощни хора“, споделя вчера пред Флагман.бг Радослав Петров, известен сред съседите си като Слави. Те ни извикаха, за да видим какво е направил за тях. Слави гледаше с  отчаяние руините след бедствието. Сълзите му напираха, но се държеше, защото...представете си, предстояла много работа в разчистването и възстановяването на нормалния живот. Не само на неговия, но и на съседите. Картината е ужасяваща. Съборени постройки, разхвърляна в радиус на няколко километра покъщнина, трупове на издавени животни. Стихията бе помела единствения мост, който свързва двата бряга на селището. Хората просто са откъснати от света - 8 семейства блокирани без храна и вода в полуразрушени, подгизнали от водата къщи.

А Слави този път бе опънал въже, по което изпращаше хляб и продукти от първа необходимост.

Този човек заслужаваше нашите адмирации като медия. И ние изпратихме репортерски екип вчера именно там, а не на преките тв включвания край с. Росен, където вадеха трупа на загиналата жена.

Припомняме, че преди месец, пак в Росенец, кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ помогнаха за възстановяването след първото бедствие. Няколко дни Снежина Маджарова, Рахим Ибрям, Рафи Янчев и Таньо Костадинов товареха и пренасяха кофи с кал. А можеха да разхождат скъпите си костюми по предизборни срещи. Похвалихме ги за достойното поведение.

Две поредни денонощия репортерите на частния информационен сайт Флагман.бг, без да се приберат по домовете си, без да са мигнали и за час, без да мрънкат, че нямат и свободна минута, за да се нахранят, обикаляха района, рискувайки живота си с навлизане в най-опасните зони, в най-страшните часове от пороя.

Към края на близо 50-часовия екшън, ние от Флагман.бг решихме да се включим и със собствен принос като благодетели - да помогнем по възможно най-адекватния в подобни случаи начин. Обявихме телефон на фирма за бързо хранене, която безплатно може да снабди с продукти и хляб бедстващи в радиус до 20 км около Бургас.

Отразихме и  десетки други случаи на проявена човещина в тези трагични дни, но посочените три може би най-красноречиво показаха същината на другия аспект от нашата работа. 

Типично по български, анонимните хейтъри започнаха да ни заливат с помия в коментари под нашите статии,

хранейки се от собствената си злоба – към този обикновен човечец Слави от в.с.Росенец, тъй като се правел на интересен за да го снимат, към политическата партия ГЕРБ, тъй като били позьори начело с лидера им Борисов, към главния редактор на Флагман.бг Катя Касабова, като към най-мерзката лицемерка и като цяло - върху жертвите от пороя, които живеели, видиш ли, в незаконни постройки.
Гневът на природата в събота погълна отново човешки живот, но анонимните раздавачи на справедливост продължават да бълват жлъч и до днес.

Тъй като живеели незаконно, хората от рисковия район около Ченгенето заслужавали да бъдат издавени. Но някои от тях нямат други домове. Къде да отидат, за да се избавят от Божието наказание и да угодят на анонимниците, които се изживяват като медиатори свише?

В такива моменти изпитвам срам, че съм част от нация, пропита от омраза и нетърпимост към всеки,

дръзнал да поеме риска, надскачайки личната си летва за сигурност – в служба на общото. И вместо да бъдем единни в трагедията, за да я превъзмогнем с общи усилия, да посочим с възхищение героизма и добротата в сърцата на тези от нас, които реално подават ръка, болни мозъци изливат пред лаптопите на топло от хола и зад бюрцето си в службата гнусотията  на собствения си безсмислен живот.

В такива моменти се питам има ли смисъл да се боря в родината за каузи като горе споменатата. Заслужава ли това детето ми, което е в първи клас и скоро ще започне да чете както моите статии, така и коментарите за майка му под тях. За възрастния ми баща, който неуморно обикаляше в събота и неделя бедстващите населени места заедно с мен, шофирайки раздрънкания си DAF и изживявайки всеки мой репортаж като обща семейна драма.

Аз ще спра дотук. Моля ви, спрете и вие.
Нека поне за малко да помълчим.
В памет на мъртвите, от съчувствие към ранените и останалите без покрив, дрехи и хляб.

В категории: Животът


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
23
Коментара по темата
23.
Джентълменска постъпка
30.10.2014 15:23:01
0
0
Това е много благородна постъпка! Истинският анти-хейтър така прави - поема вината върху себе си и бърше гъза на някой, който не знае кой му е срал в гащите... Ама някой там се изсрал на метеното - КТБ ли са, БНБ ли са, ДПС ли са, НС ли са... Анти-хейтърът какво прави? Казва, "не са те виновнине, аз се изсрах на метеното!"... Браво! Възхищавам им се!
22.
до фанфан лалето, бургас, до някаква женя и пр.
30.10.2014 14:55:21
0
0
Хейтърите ви виновни, природата ви е виновна, космоса ви е виновен за кривите ракети... само ония в МС и НС те за нищо не са виновни! Ами дайте да им увеличим заплатите тогава, щото тия 4000-5000 лв. дето са си гласували са им много малко. Ама ще кажете, някой друг им бил срал в гащите, не били те... Разберете кой е тоя някой! Ама нямало кой да им бърше гъза, ще кажете вие... Ами вие за какво сте? Бягайте да им я вършите и тая работа, кво чакате!
21.
ДО ЖЕНЯ
28.10.2014 08:00:00
0
4
„Журналистиката е изкуството да обясняваш на другите това, което сам не разбираш.“
20.
shhhhhh
28.10.2014 03:04:42
0
1
o4alatiq det e pisal statiqta.... noja, venite i ska4ai ot pokriva.... kapka ne te e dokosnala pokrai dujda a se opitvash da izkarash flegman nai nai nai po po nai neveroqtnata mediq.... takiva bolni gluposti pishete po4ti vseki pyt, 4e Ivan Vazov i Botev si qdat poturite... ibahti izmislenata mediq... s blitz qvno ste mnogo gusti...
19.
laleto
27.10.2014 22:52:22
2
3
До всички които са коментирали негативно тази статия на Жени, не я познавам но споделям напълно мнението и позицията и .
Хейтъри нещасни, защо не си смените лайняния начин на живот и вместо да стоите денонощно пред лаптопа на изплащане прикачени към интернета на съседа или към тарифен план който не можете да си позволите, недоволни от собственото си съществуване не се заемете да ощастливите недоволните пенсионери а именно вашите родители или баби на които всеки им е виновен.
Родители и баби защо създадохте тези нещастни хейтъри,те ли ще ви платят пенсията...... ааааа не правителството е вин овно те децата са си добре.
Я да видим сега......едното в чужбина. ..то добре се уреди ама другото то малко бавно детето, започна работа на двайсетина места за десет дена ама те работодателите не биват.
До тук добре, обаче трябва да има виновен.
Да бе, къде забраивхме природата,времето е виновно ми то гадното............
Тук идва въпросът. ..... ами кой ще поеме отговорност ? Хейтърите? ?? Пенсионерите или правителството което самите те избраха ха ха ха.....
Я днес реших да отида на работа , ми то много гадно бе, цял ден опъвам за двадесет лева ,офф то това на нищо е прилича, ми тя /мама баба тате.../така или иначе ми ги дава.
А ми кое тогава кое не ви е наред а.. а ми да да сетих сеее.. сега ще отговоря на този коментар
18.
Чернокоп
27.10.2014 22:47:23
0
1
Как могат да се дарят дрехи и други неща на хора имащи нужда дайте координати за връзка ?
17.
стоян
27.10.2014 21:19:27
2
3
ОПРЕДЕЛЕНО ТРЯБВА ДА ЗАМЪЛЧИМ ПРЕД СТРАДАНИЕТО, ЖЕЛАНИЕТО ДА ПОМОГНЕШ ЕЙ ТАКА - ЗАРАДИ ЧОВЕЩИНАТА! ОБАЧЕ НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ДА МЪЛЧИМ ПРЕД КРИВОРАЗБРАНАТА ЖУРНАЛИСТИКА В ЛИЦЕТО НА ФЛАГМАН! ТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ЕЖЕДНЕВНО НИ АТАКУВАТ С ДРАМИ,ТЕ НА ОБИКНОВЕНИ БИТОВИ СКАНДАЛИ! НЯКОЙ НЯКОГО ПРЕБИЛ, НЯКОЙ УМРЯЛ САМ И ВМИРИСАЛ ВХОДА..А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ДРАМАТА В ПОМОРИЕ? ЗАНИМАВАХА НИ СЕДМИЦИ НАРЕД! ТО НЕ БЯХА СНИМКИ НА КОВЧЕЗИ, НА ПОГРЕБЕНИЯ И Т.Н.! ГОСПОЖО КАСАБОВА - ПРАВА СТЕ! ДА ЗАМЪЛЧИМ ПРЕД МЪКАТА И ЧОВЕЩИНАТА! НО НЯМА КАК ДА СЕ ЗАМЪЛЧИ ПРЕД ЕВТИНАТА ВИ ЖУРНАЛИСТИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.
От Бургас до 12
27.10.2014 20:53:01
3
1
Виновник за последните наводнения на юг от Бургас е Природата. Не четете ли колко вода се изля от небето. Почти всяка година тези неща се повтарят от векове.
Трябва да се отнасяме с респект към природата. Септември шосето заляно с поройна вода и някои благоразумни шофьори изчакаха, а другите не бяха изненадани, а целенасочено заобиколиха изчаквашите, които според тях са страхливци и безрасъдно продължиха и само случайно жертвите са само две.
Обърнете внимание, че изчакващите не са страхливци, а именно те рискуваха живота си и ги спасяваха.
Похвална е инициативата на община Бургас да ги направи почетни граждани.
Разбирам ако водача е сам да рискува, но защо рискува живота на пътниците.
Втория случай, недалеч от първия, на същата река отново нелепа смърт.
В два от случаите съпрузите остават живи, а съпругите не.
Подвига на баба Илийца се знае от всеки българин. Няма да го преразказвам. Трябва да се правим на баба Илийца смо в случаи като нейният.
Обвиняваме партиите, че лицемерно помагали на пострадалите рибари(няколко партии), но ако не бяха го направили, щяхме да ги порицаваме за тяното безсърдечие.
Областната управа и общината реагираха адекватно и в двата случая.
За втория случай семейството на два поста е спирано, но за съжаление съпруга е жандармерист и не са могли да го спрат.
Не знам защо си мислите, че това става само в БГ, защото сме нещо като недоразвита държава.
Не зная аршина ви, с който мерите коя държава е развита но прочетете и малко външни новини и вижте в кои страни стават подобни случаи, а тези случаи не са един и два.
15.
до 14
27.10.2014 20:13:11
2
3
Подкрепяме те - прав сте на 100%,но все пак знайте,че има 1 500 000 българи , които живеят под границата на бедността-какво да коментираме въобще или е в сила онази поговорка "СИт на гладен вяра няма"
14.
Пенсионер
27.10.2014 19:05:05
2
5
Някой да ме пита как я карам с 200 лв. пенсия ,и само аз ли ,Състрадания към кого да проявя,и кой проявява към мен,,Озлобен съм на всички и на всичко,на никой не вярвам ,не искам да ми се оплакват и да ми съчувстват,,Искам да прокълна ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ,ОЛИГАРСИ МАФИОТИ МУТРИ,до девето коляно ,от 1989г до сега 2014г.----поколенията им бял ден да не видят И ДЕСЕТОРНО ДА ВРЪЩАТ КРАДЕНОТО ,,децата им и внуците по кофите да ровят до пълно пречистване .
13.
МИСЛЯ СИ
27.10.2014 18:47:29
0
3
Петима слепци описват слон. Единият го хванал за хобота, другият за ушите, третият за краката, четвъртият за опашката, петият го яхнал. И всеки описал преживяването си, така, както го е “видял” и за всеки било истина. А кое е истината? Или коя е гледната точка? Всеки е прав, но пък и всеки вижда това, което е докоснал.
12.
до Бургас - 8
27.10.2014 18:41:21
2
7
Първо, да се разберем, кой е виновен за наводненията! Грешите, ако си мислите, че правителствата са невинни за всичките тези бедствия, които ни сполетяват, които уж са природни, а май накрая се оказва, че са изцяло плод на човешки грешки! А не мислите ли, че много често взеха да ни се случват - за четири месеца три наводнения? Ето каква е истината! Още в началото на 90-те години беше проведена целенасочена чистка сред специалистите отговарящи за водните басейни и язовирите с цел да се раздадат тези обекти на "наши" хора - иначе казано мутри или шуро-баджанаци - и някои хора във властта да се облагодетелстват било с комисионни или рушвети. Още тогава уволнените специалисти предупреждаваха, че се залага голяма бомба със закъснител. Дотогава те са отговаряли за безопасността на водните басейни и язовирите и са си вършели работата по компетентен начин. Констатирали са къде е възможно да се случи разкъсване на бетонна стена или пробив на вода в местността. След приватизацията на тези обекти или раздаването им на случайни хора-арендатори, които и понятие си нямат за какво става въпрос и естествено нищо са правили за обезопасяването им, е било въпрос на време да избухне тази предизвестена "бомба" и да се случат всичките бедствия, които сега коментираме. Всъщност тази статия измества проблема в съвсем друга посока - акцентира се повече върху последствията от проблема - кой каква глупост казал, кой какво направил или не направил след като бедата е вече станала, а нищо не се казва за истинските причини и истинските виновници за наводненията, които са били конкретни хора облечени с власт, някои от които и сега са по върховете.
11.
Баш хейтъра
27.10.2014 18:20:22
3
7
Много се извъртат нещата в тази статия.
Никой няма злоба към ”обикновенния човечец Слави от в.с.Росенец” или други обикновенни доброволци.
Ставаше въпрос за необикновенните помагачи.Политиците.
Всички ги видяхме на какво са способни преди избори.А сега къде са?
10.
Баш хейтъра
27.10.2014 18:20:22
3
8
Много се извъртат нещата в тази статия.
Никой няма злоба към ”обикновенния човечец Слави от в.с.Росенец” или други обикновенни доброволци.
Ставаше въпрос за необикновенните помагачи.Политиците.
Всички ги видяхме на какво са способни преди избори.А сега къде са?
9.
Смирение
27.10.2014 17:59:00
2
10
Мила Женя , да постиш, не означава да не ядеш месо,а да си спокоен и правдив в себе си и за другите.Какво се опитвате ,да се оправдавате след като цял месец ни пълнихте главите, как знайни и незнайни бъдещи депутати са в помощ на пострадалите . Това което Вие правите е да си успокоите душата,след като сте на ясно, че рекламата на нечестни и мазни хора ви натежава и няма как да се прочистите! Но в момента пак правите грешка ,като нападате друго мислещите с вашата си омраза към тях!
Вашият сайт е за това за да печелите , но не го използвайте за да се прочистите ,църквата е мястото в което може да се прочистите! Запалете свещ и бъдете смирени!!!!!
8.
От Бургас до No. 6
27.10.2014 16:57:42
1
10
Вие вероятно не сте прочели коментарите за които става въпрос.
Пошли, пълни със злоба, без смисъл, вулгарни и никаква нотка на съболезнование към пострадалите.
Не винаги правителството е виновно.
Например преди няколко дни загинаха в обидененото кралство двама заради лошото време, но никой не оплюва политическите партии.
Какво са виновни обществените служби или правителството например за смъртните случаи през септември, когато благоразумните шофьори не влязха в пороя и останаха живи, а другите ги подминаха и тръгнаха към самоубииството си, или за последния случай, когато семеиството е спирано да не продължава от два поста, но не са могли да ги спрат понеже съпруга е колега.
Природата понякога е непредвидима и безмилостна и в случая това е природно бедствие. Разбира се от Вашия коментар, че Вие сте готов да обвините правителства и партии дори за няколкот ледникови периода, когато човечеството дори все още го е намало.
7.
vgg
27.10.2014 16:31:05
3
8
Вие си га избрахте това правителства, като не ви харесва се вдигнете не само тука да цъкате коментари
6.
до авторката
27.10.2014 15:32:22
13
22
Моето момиче, не може да сме в "служба на общото" и да сме "единни в трагедията" след като някои от нас, които в момента ги дават по ТВ вземат заплати 4500 лв. от нашия джоб, карат служебни коли за по 120 хиляди лв. купени с пари пак от нашия джоб, ще ядат и пият в продължение на 4 години пак на наш гръб... държавата, по силата на някаква абсурдна логика, ще им субсидира партийките със стотици милиони левове пак от джоба на обикновения данъкоплатец. Ще си пълнят гушите 4 годинки, ще се правят, че управляват, а всъщност ще оставят държавата на самотек и саморазруха, както досега са правели пак те или такива като тях цели 25 години... И ние се чудим, откъде идват тия природни бедстивя, разрушени язовирни стени и безстопанственост. Ами от това, че държава НЯМА. Има само едно разделение на народа на хора, които нищо не вършат, а само се облагодетелстват на гърба на останалите, които пък както ти казваш, водели "безмислен живот". Помисли малко! То самото разделение на хората, за което ти говориш, е заложено в законодателството ни, които тия от НС са си го измислили за себе си, а не за целия народ. Така че престани с тия празни приказки за "общи" каузи и "единство" на нацията ни!? Това са вече невъзможни неща, а само популистки приказки без всякакво покритие.
5.
bravo
27.10.2014 15:12:08
6
31
Много силен текст. Лъсна цялата простотия на т.нар. хейтъри, които всъщност са жалки и нещастни хора.
4.
още един хейтър
27.10.2014 15:00:35
20
21
Коментарът на Женя Гайтанджиева можеше да мине за що-годе сполучлив, ако не беше грубият и отбълскващ пиар на ГЕРБ. И саморекламата също. Все пак, човек не помага, за да го хвалят, нали?
Да се оплакваш, че те хейтват и да плющиш заглавие, как "Втора мощна вълна връхлита Бургас - от нечовешка злоба и пиетет към разрухата и смъртта"... Това си е мегахейтърство. И сега като се заредят да ви нападат под тази статия, да знаете - търсите си го сами с подобни провокации.
3.
един хейтър
27.10.2014 14:45:52
22
19
Дали сега Боко Тиквата и герберастите ще купуват нови автомобили на пострадалите? Изборите все пак минаха...
2.
,,,,
27.10.2014 14:27:03
3
22
Balgarina ve4no vsi4ko oporo4ava ,podkrepyam vi
1.
вав
27.10.2014 14:20:08
4
43
Браво Жени, за това, което си написала. Самата истина, която малко е виждат. Браво, за храбростта и това, което си направила. Поклон пред жертвите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори