×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Виктория Терзийска преспала с дузина мъже в търсене на истинския


Виктория Терзийска преспала с дузина мъже в търсене на истинския
Вики от "Мастило" пак е водеща на "Гласът на България"
26 Октомври 2014, Неделя, 18:49 ч.

Пръв в колекцията й бил Влади Ампов - Графа

Виктория Терзийска от група ,,Мастило" може да се похвали със солиден сексуален опит. Изпълнителката е преспала с близо 200 мъже, издадоха пред „Всеки ден" запознати с любовния й живот.

Голяма част от гаджетата й са известни в медийното пространство левенти. Първият сред тях е певецът Влади Ампов - Графа. Тя се залюбва с него, когато е 18-годишна и току-що e завършила училище. Именно Графа отнема девствеността на крехката тогава девойка.

6 месеца след началото на романса Влади сложил край на отношенията им. Той й обяснил, че е по-добре да си останат само приятели, вместо да развалят отношенията си с караници и скандали.

След него палавата вокалистка на „Мастило" се ориентирала към китариста на бандата Десо. Двамата имали близо едногодишна връзка малко след създаването на групата. Те дълги години криеха факта, че са имали интимни отношения, но преди време брюнетката призна, че двамата са били двойка в живота.

„Да, вярно е, че навремето имахме връзка, но просто преценихме, че не сме един за друг и се разделихме", заяви Вики преди време. Днес Десо е щастливо женен за наследницата на тв водещия Иво Танев - Албена, и двамата имат дъщеря на име Алина.

През 2003 г. Терзийска вкарва в леглото си водещия на „Стани богат" Ники Кънчев и двамата изкарват близо 2-годишна връзка. По това време Ники е сгоден за настоящата си приятелка Даниела, която е майка на детето му. Това обаче не му пречи да се облажи с кръшната изпълнителка.

След Кънчев изпълнителката с „кафевите очи" се хвърля в прегръдките на политика Емил Кошлуков. С него чаровната брюнетка изкарва малко повече от година, като гледа по всякакъв начин да се възползва от връзките на бившия депутат от 39-ото Народно събрание.

„Виктория винаги е била готова на всичко, за да пробие на музикалната сцена", разкриват нейни познати. Следващият в дългия списък на вокалистката на ,,Мастило" отново носи името Емил и се занимава с бизнес с кетъринг.

През лятото на 2013 г. Терзийска е в обятията на нов мъж. Този път тя забива манекена и барман Генадий Наков, но двамата изкарват заедно едва няколко месеца. Междувременно певицата се ориентира към по-голяма „риба" - ценителя на фолк диви Коко Динев. Въпреки че по това време Коко е с Емилия, той изкарва кратка афера с колежката й от поп жанра.

Брюнетката посреща 2014г. в обятията на друг бизнесмен - Веселин Янков, собственик на нашумяла верига сладкарници, но и с него не се задържа за дълго. Последен в почти безкрайния й списък е актьорът Явор Бахаров, с когото и в момента мачкат чаршафите, въпреки че той е близо 10 години по-малък от 35-годишната певица.

„Мацката хич не си поплюва. Има типично мъжко поведение - кара поред с партньорите", дивят се в музикалните среди, пише Всеки ден

В категории: Лайфстайл


8
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
8
Коментара по темата
8.
Ko
27.10.2014 23:00:03
0
3
По връзките и излиза ,че е на има няма малко около над 400г. Сигърно и шодландски боец и е бил гадже
7.
ббб
27.10.2014 08:02:16
3
2
Ами нормално! ДА не е само тя така? Просто има контакти с известни хора, това е.... Ама чак и тия хвалби...
6.
Петър Кънев
27.10.2014 02:53:51
4
3
Е, поне с Бахаров са си от един етнос... Ще се разберат на майчин език....
5.
basi
26.10.2014 21:23:03
0
4
как се е развила математиката напоследък дузината е станала около 200
4.
Диоген
26.10.2014 20:37:15
2
4
Пак не разбрахме кой е светил, особено на дефлорацията.
3.
. Mariq
26.10.2014 18:40:03
4
7
S kogoto iska s nego she e, tq e svobodna, i krasiva jena.
2.
Брояча
26.10.2014 17:31:23
2
4
До тук изброих 6-7 мъже! Съвсем нормално е. Ако вземете една средностатистическа тинейджърка Вики направо е нищо. Малките живеят за бройката, а вие къде ги изброихте 200 на Вики не знам ??
1.
Миктория
26.10.2014 17:29:56
1
6
Страхотна статия Флагман .Браво ,браво ,като винаги се представяте на ниво.
Ахахахахахах ,каква глупост написах.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори