×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Блъснат от кола умря като куче пред Шокова зала на МБАЛ-Бургас, лекарите го обявили за здрав и пиян


Блъснат от кола умря като куче пред Шокова зала на МБАЛ-Бургас, лекарите го обявили за здрав и пиян
61-годишният мъж бил блъснат от кола, докато се придвижвал с колелото, дошъл с торбичка с най-необходимото, мислейки, че ще го приемат за лечение в МБАЛ
24 Октомври 2014, Петък, 17:39 ч.
Източник: burgasnovinite.bg

Трупът на мъжа стои с часове на метри от Спешното


Потресаващият разказ на бургазлийката Нели Стойкова разтърси Фейсбук, публикуваме го без редакторска намеса, вижте го:

"Днес станах свидетел на потресаваща случка: Имах работа в Окръжна болница и минавайки в 12.15 на обед, покрай входа на Спешна помощ, зад пейката отсреща видях да лежи мъж.
Приближих се и забелязах, че е безжизнен.

Обърнах се към циганите, стоящи наблизо с въпрос те виждат ли, че е умрял и защо никой не е дошъл от болницата.

Те се развикаха, че човекът току що се е свлякъл пред очите им, обяснил преди това, че излиза от Спешното, където бил прегледан.

Втурнах се вътре и обясних какво става навън - най-спокойно ми отвърнаха, че човекът е пиян и да не си правя труда да се тревожа.

Вярвайте ми- има голяма разлика между пиян и мъртвец!

Хукнах да търся ръководството на болницата, директорът се хвана за главата, като чу за какво иде реч.
Обади се в Спешното и нареди да приберат човека. Но тъй като ставаше въпрос за смърт извън болницата, повикаха и полиция.

Мъжът лежа като куче два часа, докато го извозиха с линейка.

Случката ме разтърси из основи - разбра се, че мъжът, 61 годишен, е бил блъснат от кола, докато се е предвижвал с колелото. Горкият, беше дошъл с торбичка с най-необходимото, мислейки че ще го приемат на лечение в МБАЛ-а.

Е, прегледали го и го изпратили по живо, по здраво да се лекува вкъщи.

Но не направил няколко крачки, имал сили да разкаже патилата си и да умре- на прага на най-голямата бургаска болница, точно пред входа на Шокова зала. Кошмар, но и свидетелство за целия наш живот- живеем като кучета и умираме като такива!

Не публикувам клипа, който заснех, за да понамаля поне малко ужаса от случилото се!"

Наш репортер се свърза с МБАЛ - Бургас, очакваме тяхната позиция по случая.

В категории: Бургас


45
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 0
Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 3
45
Коментара по темата
45.
Slavi
14.05.2015 09:48:17
0
0
Е това е жестоката истина,няма разлика от доктор и бакалия. И с двамата ще стане еднакъв пазарлък. Идиоти. Само за пари мислят. аз съм от Варна и какво ми се случи на мен в спешното в окръжна: чакам за прием със счупена ръка, имаше и други хора. Направо ми обявиха че срещу 20 лв няма да се налага да чакам. Още помнят скандала който вдигнах, но с това си останах. Мъстията още е на работа там
44.
Postradala
28.10.2014 21:09:37
0
0
ujasat e 4e tova se slu4va predi niakolko denas katastrofirah i otidoh v devata i tam za tri natiskania po korema mi iskaha 50 lv.zdravno osigurena sam no te otgovoriha,4e sled 20;00 4asa ve4e ne vaji e to tova da ne e pazar az da ne si pla6tam osigorovkite da 20;00 4asa tova e tolkova-oh nemi se komentira prosto ciganska darjava.
43.
Илиян Стоянов
26.10.2014 08:29:36
3
3
Специално към М.Т.(номер 40)По всичко личи че си лекар , студент медицина или имаш роднина лекар.Няма начин човек да заеме такава позиция ако не е едно от изброените и понеже смяташ че само тук се говори така ще кажа че и принципно се държа така.Не спестявам нищо на никого най малко на шибаните лекари.Ако имах тази възможност никога не бих си платил здравната осигоровка.И в частност понеже си арогантна ГАД мога и лично да ти го кажа.Смело стоя за думите си че ако бях там на място нямаше да се разминат нещата само със скандал!
42.
ВИЛИ
25.10.2014 20:38:06
2
5
НЕ ВСИЧКИ СМЕ БОГАТИ КАТО ДД КОМЕНТАР 25 - ДА СИ ПЛАЩАМЕ. КОИТО НЯМАМЕ ПАРИ ДА УМИРАМЕ ЛИ?
41.
ДО 40
25.10.2014 19:02:38
3
5
СМОТАНЯКО, ЖИВЕЯ В ЧУЖНИНА ОТ ГОДИНИ, А НЕ СТОЯ ДА ЧАКАМ НА НЕКАДЪРНИ ПРОДАЖНИЦИ КАТО ТЕБ ДА МЕ "ДЕРАТ", ОП ЛЕКУВАТ! УМРЕТЕ В ЗЛОБАТА СИ ТАМ, ИЗЯЖТЕ СЕ И ИЗГНИЙТЕ В МИЗЕРИЯ, БОКЛУЦИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ! САМО ЧЕ КАТО СЕ СКАПЕ СЪВСЕМ ТАЯ ДЪРЖАВА И ГОРКИТЕ БЕДНИ ХОРА УМРАТ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ, ЩЕ ВИ ВИДЯ КОЙ ЩЕ ЛЕКУВАТЕ ТОГАВА! МИЗЕРНИ, ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ!
40.
M.T.
25.10.2014 14:42:39
5
4
До 38: Не давай препоръки кой да копае и кой не, защото като ти опре яйцето до задника ще дотърчиш до тези доктори и ще искаш от тях да те лекуват, все едно си единствен в този свят.Много плюете,малко мислите! Всички сте супер компетентни! Единия дава акъл за болките в краката, другия е наясно с пътеките, ми що не вземете да станете лекари. Всички чакат с болежките си с дни и като не се търпи бягате в спешното и очаквате там на вас да ви се обръща специлано внимание.Що ли? Кое точно ви прави по-различни от останалите? Единия с хрема, в която виждам менингит едва ли не иска скенер на главата, другия со ударил кутрето в масата и се страхува от ампутация....Егоизмът ви минава всякакви граници, а злобата ви е безкрайна. От всичко най-харесвам начина по-който коментирате в нета. Сигурно лице в лице дума не ви стиска да обелите, ама тук сте върха. Няма по-страшно нещо от глупав човек, с адско самочувствие за компетентност , гарнирано с подобаваща порция злоба! Горещо препоръчвам на всички вас като ви заболи нещо да отидете при баячка, защото ако аз мислех така като вас нямаше да стъпя в болница....
39.
оцелял
25.10.2014 13:09:02
3
6
Лекарите станаха цинични убийци,защото всеки един от тях работи като ЕООД.Не му ли пълниш касичката,се разстройва и те обявява за алкохолик и мизерник.Те не се кълнат в хипократовата клетва,а плюят върху нея.За съжаление да бъдеш лекар е призвание,но у нас е божие наказание.
38.
ДО 37
25.10.2014 13:04:26
3
6
КАТО МУ Е ТЕЖКО В СПЕШНОТО НА "ГОРКИЯ ЛЕКАР, УЧИЛ 12 ГОДИНИ", ДА ХОДИ ДА КОПАЕ НА ПОЛЕТО, ТАМ ЩЕ МУ Е ПО- ЛЕСНО! ТЪПО ПЛЕМЕ МАЛОУМНО! ЧОВЕКЪТ УМРЯЛ, ТЕ СЕДНАЛИ ДА МУ ОПРАВДАВАТ ОНИЯ ПРОДАЖНИ ТЪРТЕИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ! ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! ЩОТО БАЙ ГАНЬО Е СВИКНАЛ ДА НАВЕДЕ ГЛАВА И ДА ГО ТЪПЧАТ С ВЕКОВЕ! ВЕЛИК Е САМО В ИНТЕРНЕТ, ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА И НА МАСАТА, НА ЧАША ШЛЬОКАВИЦА! ХАК ДА ВИ Е!!!
37.
!!!
25.10.2014 10:49:49
6
3
Пак казвам: лекар специалист учил 12 години получава 800 лева заплата в МБал Бургас.На един такъв специалист ,за да вързва месечния си бюджет(защото и те са хора със семейства и ипотеки)трябва да работи на три места.Базата в МБАл хич не е прилична,стари легла ,стари възглавници и одеала.От понеделник до петък е навалица ,човек не може да се размине по коридорите около Щокова зала.На този стрес,беднотия,липса на анестезиолози и лошо отношение на пациентите и техните роднини,няма как да се задържат работещите лекари там.На нас ни беше оказано нужното внимание, много сме благодарни за всичко което направиха за нас,защото се иска голямо сърце , да издържиш на "кървавата баня",която е ежеднивие за шокова зала ,ортопедия и неврохирургия!
36.
аноноимна
25.10.2014 10:10:27
4
4
Флагман е ясно, че не за 1 път пишат глупости до безобразие!!!!! Човека е починал от масивен инфаркт- нишо обшо със шокова зала!!!! Случаината "уж" гражданка дали е видяла колко време е бил човека в шокова зала!!!3 4 часа са му правили изследвания, но тои не е блъснат от кола а е паднал сам от колело, употребил доста количество алкохол! В случая какво трябва да се направи? Няма как да се хоспитализира? Тои е с диагноза фрактура на таза докаран от Бърза помош. След всякакви изследвания се оказва, че няма фрактура. А колкото до госпожата с хапчетата - така е нямат вина лекари и сестри и ако въобше са ви казали нешо - така е ! Живеем в 21 век, не може да държиш хапчетата близо до дете, а после да се чудиш на хората, които не са виновни че не си гледате детето!При положение че там в шокова зала има потресаваши случаи и ако някои може да седи там повече от 5 мин. да с е обади! Каква псикижа имат лекари и сестри! Първо да преценят дали са за там и тогава да обвиняват! А и има частни болници зашо не отидат там- зашото те връшат хората обратно в МБАЛ и си измиват ръцете!!!! Замислете се и престанете- ставате смешни!!!!
35.
Ana Dimitrova
25.10.2014 09:42:20
3
7
С голямо съжаление ще се съглася със негативните мнения като ще подчертая че там работят и добри медици.Аз лично сам опирала до тях няколко пъти единият от които след злополука с моето тогава 3 годишно детенце.Аз нося в ръце кървящо дете и аз цялата в кървища все едно сме клани чакащи хора ни правят път и стигаики до заветното спешно ни гледат все едно сме отишли да пием по кафе.Казаха ни да почакаме без дори да попитат за каква травма става въпрос.Естествено се заформи скандал след което отиваме в частна болница където не направиха нищо по различно и в краина сметка ходихме посреднощ до Варна
Хора там ни чакаше шефа на отделението посреднощ и беше шокиран но не и очуден от чутото.А ние се шокирахме като ни каза че 80 процента от пациентоте им са от Бургас.Мене ме е страх да заведа детето на лекар за да не ни объркат нещо защото децата ни са опитни зайчета за повечето ни лекари.Но това е мое мнение кото не налагам и с което не агитирам за никой.Не сам и хеитър а само майка която иска по добро здравно отношение за децата ни.
34.
svetla
25.10.2014 09:27:52
1
5
Искам да споделя моя случай- Пиян мангал влезе в нашто платно и катастрофирахме По пътя за болницата съпругът ми почина в линейката Обадих се по телефона на моя близка да съобщи на родителите ми Пристигнахме в Бургас Съпругът ми го закараха в моргата а мен ме приеха в спешното В този момент ми се обади брат ми и докато му казвах какво се случи един от докторите ме изгони навън Каза ми че щом говоря по телефона значи ми няма нищо Приеха ме след няколко часа ... Не ми се пише повече...
33.
До 32
25.10.2014 08:55:30
3
6
Направили са ви всички нужни и ненужни изследвания за да източат парите от здравната каса, тъй като сте били със здравно осигурени ! Майка ми е беше в хирургията заради гангрена на краката, която обаче се дължала на масиран инфаркт с некроза на сърцето и четвърта степен застойна сърдечна дейност. А те й правеха ангиографии на краката дали имало артериална проходимост. То в случая на сърцето й едната клапа не работи, а те я държат в хирургия една седмица за да си вземат парите по клиничната пътека, вместо да я преместят в кардиологията !!! И всеки ден я водеха на всякакви ненужни изследвания и консултации със " специалисти " , с невролог включително да не би да е с инсулт. Това е геноцид.
Този човек ако беше циганин нямаше да го изритат като куче, нали ?
32.
!!!
25.10.2014 08:21:04
4
3
Ай стига с тези негативни коментари.Наскоро бяхме закарани по спешност като преди това звъняхме разбира се на 112.Тези хора лекарите от шокова зала,ортопедите и траматолозите са се нагледали на всичко.При тях всеки ден по цял ден пристигат пациенти изглеждащи като от война,хвърчаща кръв ,отрязани крака ръце,счупени и подити черепи и лица.За тази беднотия ,която се шири държавата тази болница и лекарите дават най-доброто от себе си.Отделението по ортопедия е бедно,с очукани врати и легла,но отношението на сестри и лекари е страхотно отзивчиво.Ние бяхме здравноосигурени при изписването ни направиха всякакви консултации с необходимите отделения включително и скенер,за да са сигурни че като тръгнем няма да се жърнем на следващия ден!Така че мили хора обичайте лекарите от МБАл Бургас защото няма да знаете кога ще ви се наложи да ги посетите!
31.
МБАЛ
25.10.2014 08:16:49
5
1
Сега, тази статия и коментарите са опит да се дискредитира МБАЛ в името на Новия Депутат Семир, или нещо друго?

(което не означава, че изразявам несъгласие с мненията за лекарите, напротив)
30.
До 22 patoka и 25 DD
24.10.2014 23:21:31
5
2
И частни психиатрични ТЕЛК-ве ли трябва да има ? Защото специализиран психиатричен ТЕЛК-Бургас е освидетелствал болен от Параноидна Шизофрения с 0 ( нула ) % увреждания !? Болният е бил шест месеца на задължително лечение със съдебно решение в специализираното психиатрично заведение в Раднево поради тежкото си състояние и опити за самоубийство. И в този ТЕЛК ли условията са мизерни ? Единствено мизерни изчадия са лекарите, а не условията ! Председател на този ТЕЛК е д-р Грудова. За болния 0 % увреждания, а останалите 100 % са за нея и за комисията ! Защо събират там психично болните от други области ? - изобщо да се закриват специализираните ТЕЛК-ве и да се разкрият допълнително общи ТЕЛК-ве във всеки областен град. Няма смисъл от специализираните ТЕЛК-ве каквито и да са те. Само където хората пътуват от единия край на България до другия.
29.
a.a
24.10.2014 23:13:08
1
3
I kato huknem vsichki po chasni bolnitsi kide she se navrete vie bilgariya shyla da ostane bez lekari ami neka ta nie i bez tova si plashtamepod masata nima vsichki nego znaem sanitarki prodavat aulin pilen pazar she moje ako si platish chovek umira v bolnitsata i te te karat da mu platish osigurovkite minavat dva dena zashtoto e sibota i nedely i v ponedelnik kogato si platil ti siobshavat che chovekit e umryl a toi veche mirishe dirjavata ni stana takava i vsichki dirjavni rabotnitsi takiva otivash da si pravish pasport damata s edin kilogram grim kompa vkluchen na karti tel na facebook opashka do vhoda a ty nemoje da se otlepi ot tel i she kajete che e lija no tova e sylata realnost
28.
НЕЛИНА
24.10.2014 22:53:58
1
18
АМИ ТО ЧАСТНАТА БОЛНИЦА ДЕВА МАРИЯ МИ ИЗЛЕЗЕ ПО-НА СМЕТКА,НО ЧОВЕКА ПРОСТО НАПУСНА ТОЗИ СВЯТ.5 ДНИ БЕШЕ С НИСЪК ХЕМОГЛОБИН И НЯМАШЕ КОЙ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.ЯВНО ИМАШЕ ПРОБЛЕМ-АЗ ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ЗНАМ КАКВО ДА СЕ ПРАВИ!
ОТ ШОКОВА ЗАЛА В ХИРУРГИЯ -ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ УРИНА НА ПАЦИЕНТА-САНИТАРКАТА КАЗВА"-АМИ НЯМАМЕ ПЛАСТМАСОВИ ЧАШКИ................
О БОЖЕ !!!! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА ,ТОВА НЕ Е НАРОД!
КОЛКОТО ИСКАЙТЕ ГИ ЗАЩИТАВАЙТЕ-НО В МОМЕНТА В КОЙТО ЛИПСВАХА ЧАШКИТЕ -ПЕЙКИТЕ ЗА ПУШЕНЕ ИЗВЪН ШОКОВА ЗАЛА ,БЯХА ЗАЕТИ ОТ БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ ОТ ШОКОВА ЗАЛА.
ЕДИН МЪЖ ВИКАШЕ И ПЛАЧЕШЕ ,ЧЕ БАЩА МУ УМИРА И МОЛИ ЗА ЛИНЕЙКА-ПЛАЩА А ТЕ БЕЗДУШНИТЕ ДУШИЦИ......АМИ ЛИНЕЙКИТЕ СА ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БОЛНИЦАТА,НО ПЪРВО СЕ ОБАДИ НА 112............
НЕ НАРОД ,А МЪРШААААААА!!!!
27.
554
24.10.2014 22:10:08
2
13
Ми хората не винаги могат да си позволят да отидат в частните болници бе... едикой си DD.
26.
някой
24.10.2014 21:36:16
3
8
ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА ПИСАНИЯ И ОТНОШЕНИЕ ЩЕ ОСТАНЕМ БЕЗ ЛЕКАРИ. НИКОЙ ОТ РЕДАКЦИЯТА НЕ СИ Е НАПРАВИЛ ТРУДА ДА СЕ ОБАДИ В БОЛНИЦАТА, ЗА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЛЕКАРИТЕ СА ПРЕДЛОЖИЛИ НА МЪЖА ДА ОСТАНЕ В МБАЛ, НО СЛЕД КАТО Е РАЗБРАЛ, ЧЕ КРАКЪТ МУ НЕ Е СЧУПЕН, Е ПОИСКАЛ ДА СИ ТРЪГНЕ. И СЛЕД КАТО ИЗЛИЗА ПОЛУЧАВА ИНФАРКТ, НО ПРЕДИ ТОВА ГО Е БОЛЯЛ САМО КРАКА И ЗАТОВА Е ПРОПУСНАЛ ДА КАЖЕ НА ЛЕКАРИТЕ, ЧЕ ИМА СЪРДЕЧНО-СЪДОВО ЗАБОЛЯВАНЕ. А ТЕ НЯМА КАК ДА ЗНАЯТ И ТЪРСЯТ ТРАВМА В КРАКАТА И СТОМАХА. ПРОСТО НЕ ГО Е БОЛЯЛО СЪРЦЕТО, А КРАКА. МАЛШАНС! ПРИЛОШАЛО МУ Е НА ПЕЙКИТЕ, НА КОИТО СПЯТ КЛОШАРИТЕ.
25.
DD
24.10.2014 21:27:59
15
4
Има частни болници защо не се обръщате към тях ? Защото не ви стиска да си платите за всичко до стотинка. Седнали да плюят ами ходете другаде имате избор лечението вече е право на избор . Селски тарикати.
24.
кирилка
24.10.2014 21:16:34
5
9
нищо им няма на лекарите те са кучета затова работят в кучешки условия,наскоро посетих родното спешно,по-скоро смешно
детето ми изпи хапче което се абсорбира страшно бързо тези същества му направиха промивка след 30мин защото пиеха кафе и си говореха а санитарките ги нямаше да я затварят тая болница
и тва спешно.даваха ми акъл каде да си държа хапчетата и нищо не правеха и накрая даже трябвало да съм им благодарна само точат пари вънка!!!!!!!!1
23.
до Хахо
24.10.2014 21:15:11
4
7
Моята майка я умориха там пред очите ми.И стоиш и нищо неможеш да направиш,само се надяваш да проявят човещина- но уви.
22.
patoka
24.10.2014 21:03:16
2
10
Не искам да защитавам нито лекари , нито мед.сестри,но условията при които работят са повече от ужасни...
Това спешно се нуждае от "спешно" разширяване и модернизиране съобразно броя на населението в града ни,а то е вече почти 300000 души.Няма как с десет легла двама лекари и три сестри да се посрещат нуждите на стотици и хиляди,които минават оттам .Били сме свидетели на какви ли не случки-нагледали сме се на всевъзможни истории - засега ще мрем пред спешното или вътре в него,а запомнете едно:
РИБАТА МИРИШЕ ОТКЪМ ГЛАВАТА
Да се сетят управниците в града ни и в държавата,че най-добрия град за живеене в България заслужава модерно "Спешно отделение" , съобразно нарасналите нужди от такова за града ни !
21.
333
24.10.2014 21:01:08
8
4
Г-жо Касабова, кой ви подведе отново? Платиха ли ви за този измислен пасквил?
20.
Наблюдателка
24.10.2014 20:55:41
1
10
И в БЛИЦ писах- въпрос на мазохизъм от страна на бургазлии е да ходят ва МБАЛ Бургас. лава Богу , че майка ми не отиде там преди няколко месеца да се лекува, където щяха да я довършат, а отиде в друго лечебно заведение, в което положиха адекватни грижи и помощ.
19.
НЕЛИНА
24.10.2014 20:48:56
0
15
В ШОКОВА ЗАЛА Е ГОЛЯМ ШОК!!!СКОРО МИ СЕ НАЛОЖИ ДА ПРИДРУЖА МОЙ БЛИЗЪК ТАМ.В ШОКОВА СА НАЙ -БЕЗДУШНИТЕ СЪЩЕСТВА КОИТО ПОЗНАВАМ!КАК СПЯТ ТЕЗИ МАЛКИ ДУШИЦИ !ЗА ТЯХ ЧОВЕКА Е ПОРЕДНИЯ ДОСАДНИК!БОЛНИЦАТА МРЪСНА МИЗЕРНА-ПЛАЩАШ И ПАК НИЩО НЕ ПРАВЯТ!!!
18.
една
24.10.2014 20:22:11
2
12
Миналата година в една от скандинавските европейски държави видях как един алколик падна по стълбите по очи, а тежеше 120 кг поне. Никой не обърна внимание и даже му се смяха едни пенсии. Моят мъж го обърна да види жив ли е, а аз извиках линейка. Щеше да си седи там 2 часа, ако не бяхме ние, добросъвестните българчета. Но за България също нямам коментар за болниците и персонала! Трагедия!
17.
Гергана
24.10.2014 19:33:58
1
14
Баща ми беше приет с инсулт по спешност,вечерта не разрешиха да остана,занесохме памперси и други принадлежности които искаха.На следващата сутрин като отидох да го видя ,целият от краката до главата плуваше в урина.Възглавницата цялата беше мокра и миришеше,сле1ден почина казаха че го е хванала пневмонията!!!
16.
svidetel
24.10.2014 19:27:14
28
9
А госпожата с Очилцата,вместо да сниаше с Мобилния и сега да плуе по МБАЛ,първо дасе информира.Спешен Център е едно,амбулатоеия е друго.Пациент дошъл на крак,нее спешен,сега ще каже какво трябва да умре ли?Така казват само циганите,а аз ви казвам каква е процедурата.Той е прегледан,нее изгонен,проверете по журналите,направеное рентгеново изследване,консултациа с Ортопед и изписан за домашно лечение,след като несе диагностицира травма фрактура и .т.нНеможе секой да тръгне от вкъщи с багажа и да иска дае приет,това е Болница а не ХОТЕЛ.Не стига че редовна практика на циганите и не само тях,а госпожи и господа връзкари в болницата,които не искат даси глесат 100годишнитеси родители,ги пращат в МБАЛ,измислят диагножи и ги превеждат от есно в друго отделение,разходи за хиляди,а не плаща никой.Така че за този случай не обвинявайте Спешното и МБАЛ.А тази госпожа може са отговаря за лъжесвидетелстване ,за думите които не гие чула,Излизай пиян си.Българска работа,да се плуе само ,а несе прави нищо да се подобри ситуациата.Народа е изкуфял.
15.
polizaq
24.10.2014 19:25:58
8
6
Можете само да си приказвате, но нищо не можете да направите.
14.
KLOD
24.10.2014 19:17:04
1
20
най скапаната и крадлива болница в европейския съюз с най некадърното управление от десетилетия и най големите крадци и комисионери на пари . БОКЛУЦИ
13.
Do revizor
24.10.2014 18:49:05
2
17
Ei bokluk mrasen az ti plashtam zaplatata ve ne shta izgonq ami shte te se izsera v mirizlivata usta kak ne te e sram ve .kato ne iskash da si darjaven slujitel i da izpalnqvash dalga si she mibse obadish da ti sera v ustata ne da govorish prostotii
12.
ревизор бг
24.10.2014 18:43:01
27
4
След като всички са недоволни от Спешното отделение на Мбал-бургас,защо се държат като олигофрени...има няколко частни болници в града-ами ходете там!!!Стига сте ревали че се държат лошо,некадърно и т.н.Има избор,обаче има една голямо но...но това е друга тема/за частните болници-щото и те работят с здравна каса/!
11.
Динамо
24.10.2014 18:30:56
5
19
До кмета.Дано не дава господ да попаднеш там и тогава да си извадиш главата от задника си и да разбереш какви буклуци работят там.
10.
Динамо
24.10.2014 18:28:35
0
29
Тия от спешното са най-големите помияри и боклуци.Преди време получих болки в гърдите, жена ми извика бърза помощ а те бяха толкова възмутени че ги търсят за такава дреболия.След настояване ме закараха до спешното и там ми казаха че съм имал мускулна треска и ми сложиха една система да облекчат болките.На другия ден отидох на частен кардиолог и се оказа че съм претърпял инфаркт и веднага ме приеха в Понтиката и сега благодарение на тях живея втори живот макар и че съм със два стенда на сърцето
9.
Рони
24.10.2014 18:23:09
1
21
Да бе да да не ти дава господ да попадаш точно там
Никакво човешко отношение от страна на лекари и персонал
8.
kmeta
24.10.2014 18:14:03
52
10
Бургската болница е най-добрата в България. Тази статия е измислица с цел дискредитация на институзията. Няма недоволни пациенти, всички лекари са професионалисти.
7.
АЛФ
24.10.2014 18:10:16
9
36
Сега близките на починалият да хванат сериозен адвокат,да сигнализират прокуратура и най накрая да видим вече осъдени медици за престъпно безхаберие.Не че това ще намали мъката на близките на починалия но е крайно време нашето общество да иска справедливост от съда и най вече да я получи, предвид съдебната ни система.
6.
ядосана
24.10.2014 18:09:57
2
26
за нещастие и на мен ми се наложи да ида там и да ме пази бог по най добре да не ходя повече държаха се с нас точно кат с кучета особенно има една лекарка с говорен дефект тя е за някои зверилник не за болница
5.
биба
24.10.2014 18:03:47
4
33
Защо бе,защо са такива идиоти тия нашите лекари...нали уж са полагали Хипократова клетва тия помияри мръсни...един ден техен близък може да е на тяхно място,пак ли така ще се отнесът и плачат за високи заплати...не ги заслужавате боклуци такива!!!
4.
болен
24.10.2014 18:02:53
5
15
Ами един път поне някой спешно болен да бъде прегледан в Черноморска болница и тази във Ветрен.Защо бе аджеба там няма блъснати и пияни.Защо там няма шокови зали?Нали и те са същите болници.
3.
нихил
24.10.2014 18:00:21
2
15
Видях една подобна случка. Слава богу не беше с фатален край. Накратко една възрастна жена ВИДИМО зле не беше приета там. Само оправдания и отлагания. Не обвинявам работниците, но се замислих каква е системата ни....
2.
ISTINATA
24.10.2014 17:57:59
9
44
ЕДИН ПЪТ ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ТЕЗИ,ПОМИЯРИ ЛЕКАРИТЕ В СПЕШНОТО НА БУРГАС.НА НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС ,АКО НЯМАТЕ 50-левка или 100-левка В ДЖОБА СИ....ЕДИН ДЕН И ВАШИЯ ДЕН ЩЕ ДОЙДЕ.ГОСПОД БАВИ ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.!!!!
1.
0896828709
24.10.2014 17:50:08
3
18
men pripadnal sa me vrashtali.zvannete imad kakvo da raskaja
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" След цялостния ремонт на “Патриарх Евтимий” ще продължим и с останалите улици във “Възраждане”, каза Димитър Николов ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите Станислав Балабанов уверява, че хората на Слави в парламента ще гласуват за оставката на парламентарния шеф, защото били истинска опозиция за разлика от ПП-ДБ Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира 
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори