×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганката Марийка, която лъсна на калъп в клип, не знае колко деца има (ВИДЕО)


Циганката Марийка, която лъсна на калъп в клип, не знае колко деца има (ВИДЕО)
Мария бе зверски пребита от скинхедс преди три години в центъра на Бургас. Ромката дълго време се възстановяваше, но до ден днешен е с изкъртени предни зъби
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Октомври 2014, Неделя, 19:27 ч.

Денем и нощем Марийка обикаля центъра в търсене на подпийнали моряци и пенсионери-мераклии
Мария Кадрие е проститутка, която лови клиентите си посред бял ден в района на Търговската гимназия в Бургас. Тя не се притеснява да ги дърпа на улицата. А мястото, където ги обслужва, е строеж близо до училището. Преди дни възмутен родител успя да заснеме "интимния" акт от прозореца на жилището си и го изпрати на Флагман.бг(ВИЖ ТУК)

Денем и нощем Мария Кадрие обикаля градинката и гарата в търсене на подпийнали моряци. Жената е известна с това, че винаги е бременна. Има 12 деца, но не се грижи за нито едно от тях. Самата тя не знае нито бройката им, нито е сигурна за имената им.

Ромката стана известна и с това че избяга от болницата при последното си раждане, а предпоследното бебе роди под открито небе на пейка до жп гарата. Местен охранител - свидетел на случката, разказал че жената буквално изсипала 3-килограмовия плод на плочките. Лекарите от МБАЛ Бургас се срещат с нея почти всяка година. И знаят, че всяко следващо бебе ще бъде захвърлено, подобно на всички останали. Сега Мария Кадрие отново е бременна. Казва ни че иска да има лична карта и да не се налага да изоставя поредното си бебе. Преди три години, когато бяха размириците в Катуница, ромката бе зверски пребита от скинари в центъра на Бургас. Тогава дребничката жрица на любовта остана без няколко предни зъба и с множество тежки травми, което наложи престой и в спешното отделение. Заради нападението над Мария и ескалацията на напрежението тогава между българи и роми, гетото в "Победа" бе настръхнало. Днес Мария пак е с белези от побои, но посочва като единствен извършител мъжа си Мишо. Мария Кадрие не търси работа, защото живее от просия и проституция. Разказа ни на трудно разбиераем български, че мечтае за къща. Не се оплаква от живота, макар често да гладува. Не се страхува от нищо, дори и от полицията. И не обещава че фабриката за бебета ще спре да работи.

ВИЖТЕ КУЛТОВОТО ВИДЕО НА НАШ ЕКИП, В КОЕТО МАРИЙКА ОБЯСНЯВА ЗАЩО Е ИЗБЯГАЛА ОТ БОЛНИЦАТА!



В категории: Бургас


13
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
13
Коментара по темата
13.
Маринчев
20.10.2014 14:33:25
0
6
Мечта :
Концлагер, газова камера, и вътре пълно с боклуци като т.н. Мария.
А дано ама надали
12.
BG
20.10.2014 12:25:35
0
6
DA POZNAQ LI ZA KAKVO I E LI4NA KARTA?!?! TAKA I TAKA IMA 20 DECA ZA KOITO NE SE GRIJI PONE DA VZIMA I POMO6TI OT TQH 4ISTA RABOTA ;)
11.
................................
20.10.2014 09:46:10
15
0
EEEEIIII GYVURI,GOLTACI MNOGO GOVORITE I PLUETE,A VSIAKA VE4ER HODITE ZAD PO6TATA DA EBETE CIGANKI ZA6TOTO IMAT SLADKI PUTKI.A VA6ITE JENI SE EBAT ZAD GARBOVETE VI ROGONOSCI.
10.
123
20.10.2014 08:41:53
0
18
Ами просто като отиде да роди поредното дете обречено на глад да я кастрират тя не заслужава да има деца.За нея те са просто доход.И социалните също ги няма за съжаление.
9.
lavender
20.10.2014 07:13:06
1
19
На ей такива боклуци никакви еднократни помощи за раждане или детски !!! Щом мъжа й може да прави деца,значи е способен и да работи , да издържа диванетата и нея.А не маймуната да изтръсква бебетата по градинките и после айде в интерната - народа да им издържа скапаното поколение.
8.
един от всички
19.10.2014 22:20:35
2
17
До номер 6 като много я харесваш вземи си я увас .
7.
коментар
19.10.2014 20:36:20
4
4
хайде де Касабова, помогни и с пари,

много избирателно действаш с "кампанийте си"
6.
d
19.10.2014 20:03:32
26
4
Omrazno pleme sa Bulgarite, vmesto da se otzovat i pomognat na horata.
5.
e
19.10.2014 20:02:22
17
1
Stiga ste se podigravaite na malcinstvata.
Bedni jurnalisti.
Vie dori rabota niamate.
Plashtat vi vushki.
Elate na zapad, da vidim kak shte ste poveche ot ziganite.
Pochvaite da uchite komputri ako iskate da ste hora.
4.
4af39
19.10.2014 19:00:58
2
4
Тая преди ми предлагаше секс за 2лв :D
3.
един
19.10.2014 18:43:16
2
11
Голяма новина ...за тази въшлива циганка
2.
мнение
19.10.2014 16:48:19
2
43
и мъжете използват това същество за удоволствие... И други такива подобни, като тази... Как ли после се гледат в огледалото...
1.
nAdzi
19.10.2014 16:35:11
4
17
Toq parazit na sapun chedata i te
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса
Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори