×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„БСП лява България”: Увеличението на цената на тока е поредната брадва за българския пенсионер


„БСП лява България”: Увеличението на цената на тока е поредната брадва за българския пенсионер
Социалистите са категорични, че от търговията с наркотици се печели по-малко, отколкото от енергетиката в България
01 Октомври 2014, Сряда, 16:22 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Страната ни трябва да обърне повече внимание на атомната енергия, смята вторият в листата Атанас Зафиров


БСП намали цената на тока, ГЕРБ я вдигна. БСП увеличи пенсиите и възстанови швейцарското правило, ГЕРБ готвят данък върху пенсиите. БСП 3 пъти намали таксата за пенсионери посещение при личен лекар, ГЕРБ мълчи, заяви вторият в листата на коалицията в Бургас Атанас Зафиров.

Той поздрави пенсионерите за техния празник. „За съжаление срещу тях се готви поредната "брадва" с цената на тока”, каза Зафиров. Той обяви, че кандидатите за народни представители ще дарят телевизор на пенсионерите в Поморие по случай празника, тъй като клубът им беше разбит от крадци и техният беше отмъкнат.

„Страната ни трябва да обърне повече внимание на атомната енергия, нужни са нови мощности в АЕЦ "Козлодуй", както и изграждането на АЕЦ "Белене". Основната причина за спирането на новата АЕЦ „Белене” бяха ДПС. Централата щеше да бъде започната, ако не беше ДПС. От БСП искахме това, но за съжаление нямахме подкрепа в Народното събрание", каза Зафиров.

ДПС трябва да са извън властта поне 4 години, те се гаврят с всички, подкрепи думите на колегата си лидерът на ПК „Екогласност” и кандидат за депутат от коалиция „БСП лява България” Емил Георгиев. „Веселбата продължава за хората в сферата на ВЕИ, за останалите – брадва. Ние не сме против зелената енергия, но начинът, по който се въвежда, обслужва зелената олигархия. Обществото скоро ще бъде взривено”, предупреди Георгиев.

„Повишението на електроенергията ще бъде удар срещу всички българи, след като ДКЕВР клекна пред интересите на компаниите”, заяви той. Георгиев обясни, че в момента България изнася ел. енергия с 30 – 40% по-евтино от международната борса и всичко това е за сметка на увеличението на цената у нас. „Ще продължаваме да настояваме за развитие на атомната енергетика и за проекта „Южен поток”. Проблемите с българската ядрена енергетика са в полза на турската страна, някой опитва да изкара България от европейската ядрена енергетика”, заподозря Георгиев.

"От търговията с наркотици се печели по-малко, отколкото от енергетиката в България. Цената изкуствено се повишава в интерес на компаниите. Ако някой политик сега каже, че цената на тока не може да се намали, то той работи за чужди интереси. За нас ядрената енергетика няма заместител в момента, защото всяка останала енергия е в пъти по-скъпа", каза още той.

В Бургас ще бъде открит и офис на ПК "Екогласност", в който експерти ще работят по проблемите на потребителите. "Бургазлии плащат най-скъпата топла вода в страната. При нас постъпват редица оплаквания от „Топлофикация” и смятам, че един наш офис би бил полезен”, каза Георгиев. В офиса на „Екогласност” ще има и юрист, които ще съветва правно бургазлии безплатно.



Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 1
9
Коментара по темата
9.
до болни хора
03.10.2014 10:40:22
1
2
Тези, които робуват на политически групировки са най-големите некадърници,неспособни да направят нещо сами и стават лизачи,за да се изхранват. А що се отнася за Боко Тиквов, той е още по-голям комунист и от теб.И не се прави на учуден защо те поздравявам с тази песен,волна пеперудке.
8.
болни хора
02.10.2014 15:47:41
2
2
Тези,които не "робуват на политически групировки", само като прочетеш,че те поздравяват с песен на кякаква си Кати, се сещаш какви чалгаджии са. А чалгата е любимата музика на един известен български мутробойко, който изобщо не е политическа групировка.
7.
ANTI BSP
02.10.2014 11:11:35
2
1
AMA TEZI KAKVI GI GOVORIAT, TE TO4NO SA VINOVNITE ZA SLU4VASHTOTO SE
6.
до ей ей
02.10.2014 11:08:55
1
1
Не съм мазохист или садист за разлика от теб.НЕ РОБУВАМ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ КАТО ТЕБ.Няма и да си дам гласа за такива помияри като теб,които превърнаха политиката в професия от безсилие и некадърност,защото не искам да се преземявам до нивото ви. ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОЗДРАВ ЗА ТЕБ С ПЕСЕНТА НА КАТИ!
5.
dd
01.10.2014 21:17:27
2
2
Mrusni komunisti, ne mogat edna zapadna kompania da dokarat, zashtoto na zapad na komunistite gledata kato na prestupnici kato na dolni hora, koito iskat da kradat chastnata sobstvenost i svobodata na pazara. Smurt na komunistite. Zashtitavaite chastnata sobsvenost i nashata Evropeiski prava!!!
4.
ей, ей № 2
01.10.2014 20:12:03
2
3
Ние от БСП не сме мазохисти, но вие от БКП, които преминахте в ГЕРБ сте не само мазохисти, но и садисти! Викаме,защото ни увеличихте тока с 10%, увеличихте ни стоките, хляба, млякото,сиренето, ВСИЧКО! И тези,които ние назначихме в енергетиката, така работеха,че ние намалихме тока да една година,два пъти,глупако. Вие ги уволнихте безцеремонно, сложихте на тяхно място тъпите протестъри и резултатът е един -10% увеличение.Предатели сте вие, крадци и болни мозъци. За вас, верно " народът ще скочи не с яйца, а с нещо безплатно като камъни например". За вас камъните са малко- павета за вас,павета и бой, докато не разберете,че народа повече няма накъде да стяга коланите.
3.
Поздрав
01.10.2014 18:28:24
1
4
За Тихомир от снимката с песента АЗ СЪМ ВОЛНА ПЕПЕРУДА И ЛЕТЯ ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ.
Нали уж искаше някаква промяна ,пък и няма една година и смени 3 политически партии.Кво стана, намести ли се вече.И на протестите февруари беше, ама и там не те огря и пак никъде няма да те огрее,защото народа се научи да различава лизачи като теб.
2.
ей комуняги
01.10.2014 18:20:59
2
4
Много скачате,бе. Нали тези в енергетиката,вие сте ги назначили.Мазохисти ли сте или се правите на такива.ПРЕДИЗБОРНО ВСИЧКИ СКАЧАТЕ И АТАКА и БСП и НФСБ, ама като минат изборите ще се уморите и ще забравите ПРЕИЗБОРНИЯ СИ ЦИРК.
Тогава народа ще скочи и не с яйца,а с нещо безплатно като камъни например и ще разберете що е и какво иска НАРОДА. Но без вече такива предатели и волни пеперуди, като този ТИХОМИРЧО на снимката,които летят от цвят на цвят.
1.
f
01.10.2014 16:32:22
3
9
Mrusni komunisti ot komunata. Kradoha Bulgaria 45 godini, i unishtogiha inteligenciata. Smurt na komunistite!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори