×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С „Виж Бургас, промени България” Реформаторският блок тръгва към изборите за бъдещия парламент


С „Виж Бургас, промени България” Реформаторският блок тръгва към изборите за бъдещия парламент
Кандидат-депутатите от Реформаторския блок са категорични, че ще се борят за всеки проект, който ще е от полза за Южното Черноморие
19 Септември 2014, Петък, 13:07 ч.

Водачът Костадин Марков показа, че може да работи в екип, превърнал града в пример за страната

С посланието „Виж Бургас, промени България” кандидат-депутатите от Реформаторския блок в региона стартираха своята кампания за предстоящите на 5-ти октомври парламентарни избори. Според тях водачът на листата Костадин Марков, който е зам. кмет по строителството в Община Бургас, има стабилен опит, който ще бъде полезен в парламента, тъй като е част от екипа, който преобрази морския град през последните години и го превърна в пример за цялата страна. Днес реформаторите откриха своята предизборна шатра, която се намира до Часовника в центъра на Бургас и където гражданите ще могат подробно да се запознаят с техните идеи за бъдещи законодателни инициативи.
Един от акцентите в предизборните ангажименти на кандидат-депутатите са да се осъществят промени  в съдебната система. „За това се изисква промяна в Конституцията. Ето защо нашата позиция е този парламент да има най-много двугодишен мандат, след което да се свика Велико Народно събрание”, каза шефът на предизборния щаб на Реформаторския блок в Бургас Константин Райков. Според него трябва да се спре изтичането на средства по обществените поръчки, както и от Националната здравно-осигурителна каса. „Необходима е реформа в администрацията,  за да няма възможност за политически уволнения и назначения. Необходимо е експертите да могат да работят спокойно и да вземат правилните решения”, добави Райков. Водачът Костадин Марков е категоричен, че като бъдещ депутат ще се бори за всеки проект, който ще донесе полза за Южното Черноморие.
Вторият в листата Живко Табаков е категоричен, че освен министерство на туризма, е необходима и сериозна реклама в тази сфера

Вторият в листата на Реформаторския блок Живко Табаков, който е мениджър в сферата на туризма, подчерта, че ще работи за решаването на проблемите в тази област. „Продължаваме да търсим подкрепа от всеки от сферата на туризма. Не само трябва да говорим за министерство, но и трябва да се помисли и за рекламата”, каза той.

Д-р Георги Митев, който е трети в листата, подчерта че активно всички кандидат-депутати работят за кампанията на Реформаторския блок в региона.

Според кандидат-депутатът Стоян Колев, който е представител на бизнеса и на хората от Айтос, в листата са включени хора с доказан авторитет в личен и професионален план.
„ С такива личности България може да върви напред. За бизнеса могат да се направят много неща, но най-важното е да се синхронизира законодателство с европейското”, смята той.
Реформаторският блок днес откри своята шатра до Часовника, където бургазлии ще могат подробно да се запознаят с идеите им за бъдещи законодателни инициативи

Реформаторският блок продължава срещите си с хората по места. Националното мото на кампанията е „Всичко е в твоите ръце”, а номерът в бюлетината е номер 7.



11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Странджата
21.09.2014 18:18:28
0
1
Виж Северен ТУРСКИ Кипьр -помисли како чака Бьлгария начело с протурските ибрици на Ердоган РБ ГЕРБ-ДПС
10.
Културно аташе вьв Френското п-во
21.09.2014 16:26:26
1
1
Абе тоя Марков мяза на Хитрото Лисиче РЕКС от рекламата на праха запране а чифута Радан Кьнев мяза в главата на Извьнземното изобразено на новата серия зелени Швейцарски Банкноти от 50 ФРАНКА
9.
Кирил Митев
19.09.2014 23:25:19
3
2
Марков е най-големият професионалист в Общината, пълна с необразовани и некомпетенти хора, единствен той си разбира от работат, но вие с ограничените си мозъци няма как да го проумеете дори.
8.
Дид
19.09.2014 18:34:44
2
3
Господин Табаков през салонен управител на кафе , след това помощник на братя Диневи и сега най- вещият в сферата на туризма , ще го оправи !!!
7.
do
19.09.2014 18:18:56
2
1
Партиите в България са от една майка раждани -БЛИЗНАЦИ СА ,,ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО КАТО ПАПАГАЛИ--НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА.ХОРАТА ГИ ГЛЕДАТ КАТО ИЗВЪН ЗЕМНИ,,ГОВОРЯТ ЕДНИ ПРИКАЗКИ НА КОИТО И ТЕ НЕ СИ ВЯРВАТ,,ЩЕЛИ ДЪРЖАВА ДА ОПРАВЯТ ,АМА КАК ,,,,КАТО ТЯ Е ОПРАВЕНА МНОГО ОТ ДАВНА.
6.
БРАО
19.09.2014 17:10:16
2
2
ЛЕЛЕ , ТИЯ ОТКРИТО ВЕЧЕ ЗА ГЕРБ АГИТИРАТ
5.
Дернев
19.09.2014 15:49:33
3
1
С това послание те са ударили направо десятката, защото бъдещето на БГ, в голямата си част, ще минава през Бс и региона. Няма значение дали бургазлии го разбират. Важното е в Сф да са го осмислили най-накрая, след всичките тези години пренебрегване заради капризите на различни кръгове от Позитания.
4.
до 3
19.09.2014 15:31:45
4
3
Ти в какво си компетентен , а ???
В лаф , салатка и ракийка и псувайки вечер телевизора за жалкото си вегетиране.
3.
burgazlia
19.09.2014 14:57:13
4
8
оооооо компетентността на Костадин Марков, ти да видиш?! той е компетентен в една друга сфера - лява ръка, десен джоб - хахахахахаха
2.
polux
19.09.2014 14:07:48
8
7
do 1 . Ti si mnogo prosto momche kato povecheto fenove na boko!!! Ogromnite uspehi v stroitelstvoto v Burgas sa blagodarenie na kompetentnosta na Kostadin Markov a kmetia reje lentite i obira aplodiismenti .
1.
burgazlia
19.09.2014 13:44:44
5
8
хахахахаха, посланието им означава едно: агитират хората да гласуват за ГЕРБ :DDDD
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори