×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще се боря Айтос да има свой представител от Реформаторския блок в следващото Народно събрание


Ще се боря Айтос да има свой представител от Реформаторския блок в следващото Народно събрание
Който е кандидат от десницата в Айтос, след изборите бизнесът му си пати, по всякакъв начин е удрян с голямата пръчка в краката и му се пречи, заяви кандидат-депутатът Стоян Колев
17 Септември 2014, Сряда, 07:06 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Втората по големина община в Бургаска област не влиза в сметките на най-голямата партия в България, единствен кандидат от десницата съм аз, защото не ме е страх


Стоян Колев е на 42 години, семеен, с две деца. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски”. От 1992 г. ръководи своя бизнес в гр. Айтос. Фирмите му се занимават с разпространение на хранителни стоки на дребно и производство на хляб и сладкарски изделия. Стоян Колев държи и мелницата на гр. Айтос. Той е общински съветник от Айтос и председател на структурата на СДС в града. Два пъти е бил кандидат за кмет на Айтос от Синята коалиция


- Г-н Колев, Вие сте 7-ми в листата на Реформаторския блок, коя партия представлявате?

- В Реформаторския блок представлявам СДС и се гордея, тъй като това е партията, която е майката и бащата на демокрацията в България. С политиката и идеите, които защитава, СДС винаги е успявала да привлече качествените хора. Смея да кажа, че гласовете, които ще дойдат за Реформаторския блок, ще са на интелигенцията, която винаги много бързо напипва къде е истината и гласува за нея. Истината е в Реформаторския блок и СДС и в обединението.

- Със сигурност ще Ви обвинят, че искате от 7-ми с преференциален вот да се наредите на второ място в листата? Стремите ли се да изместите колегата си Живко Табаков, който е втори?

- Няма по-добро от това всеки един от листата да се състезава за мястото си. Това до голяма степен е и мажоритарен вот, защото всяка личност успява да докаже доколко и докъде е работила за обществото. А то ще даде оценка на всеки един от листата – доколко той е работил за обществото. Защото ако се заблуждаваме, че в една кампания от 30 дни ние ще направим нещо различно от това, което сме направили през последните 25 години, аз не мисля така. Борбата дори в една листа за преференциалния вот е повече доказателство за репутацията ни и за всичко това, което сме правили през годините – доколко сме на прав път или на грешен.

Ако утре обществото не гласува за мен, аз много бързо ще се откажа от всякаква политическа дейност. Обществото заслужава личности, които са се доказали в личен план и са привлекли много хора да гласуват за тях. Това означава, че те са обичали хората. Защото човек, който обича човека, не може да не бъде обичан и от хората.

Тук борбата е да се премерят силите както в една листа, така и между листите и да се откроят личностите, които ще съберат много гласове. Най-естественото след това е тези личности да ни управляват, защото обществото има най-голямо доверие на тях.
Истината е, че ще можем да стигнем в Европа, когато бъдем управлявани от хора, които са се доказали в живота, а не от хора, които нямат и един ден трудов стаж – като някои наши премиери.

- От колко години участвате в местните избори в Айтос, разпознаваемо лице ли сте в Бургаска област?

- Два пъти съм бил кандидат за кмет, сега за първи път съм кандидат за народен представител. През всички години съм се включвал в изборите, като съм помагал на един или друг кандидат, като съм се стремял да видя в негово лице човек, който ще направи нещо за Айтос. Имам амбицията и личното основание да се стремя Айтос да има успешно управление. Защото ако Айтос има успешно управление, моят бизнес ще стане по-успешен. В един успешен град бизнесът е успешен и обратно.


- Сменяли ли сте си политическите възгледи през годините?

- Моята политическа ориентираност е към СДС, защото тази партия е майката и бащата на демокрацията в България. Когато ГЕРБ направи дебюта си на политическата сцена с гражданското сдружение „Граждани за европейско развитие на България”, аз се включих. Когато обаче ГЕРБ прерасна в партия, подадох молбата си и напуснах още в началото на 2007 г. Винаги съм казвал и смятам да отстоявам принципа, че когато човек е в една партия, ако тя се срине и не оправдае неговите очаквания, той просто трябва да отиде на бунището и никога повече да не влиза в други политически формации, от които да извлича дивиденти.

- Г-н Колев, в Бургас имаме много млад кмет, в Стара Загора градоначалникът е още по-млад. Очевидно намалява възрастта на хората, които влизат в голямата политика. Чувствате ли се достатъчно зрял, за да бъдете депутат и да не се самозабравите още на втория месец, когато стъпите на червения килим и влезете в постоянните комисии, където стават договорките?


-  Моята сила условно се крие в това, че повечето търговци, дори и моите конкуренти биха гласували за Стоян Колев, защото Стоян Колев трудно може да бъде купен или да влезе в някакви договорки. През всичките тези години на пазара съм преживял всички кризи и съм видял всички грешни стъпки, които управляващите са правили в политиката. Мисля, че опитът, който съм натрупал, не е малък, тъй като през всичките тези години не съм правил крачка назад в кариерата си, вървял съм само напред. Нещо повече, през последните три години, когато бях общински съветник, това допълнително ми помогна да видя методиката, по която се коват закони и по която се гласуват, както и самите вътрешни договорки, които стават в Общинския съвет.
Аз съм хората, които винаги гласуват принципно. Когато се взема едно решение, може да има 28 гласа „за” и 1 „против” – това е бил моят глас. Никога не съм се съобразявал с определени обещания или опити за купуване на моя вот, тъй като съвестта и душата стоят много по-високо от парите.

- Затова ли не успяхте да станете кмет на Айтос?

- Има много причини, които доведоха до това да не успея да стана кмет. Една от тях е наивността ми. Сега разбирам, че съм подходил към тези избори твърде идеалистично, но съм излязъл с достойнство.
Айтос не е погледнат от най-голямата партия в България. Айтос няма представителство в листата на най-голямата партия. Айтос вече не влиза в сметките на най-голямата партия. Това за мен означава много. При двама кандидати от Карнобат и двама от Несебър в листата на най-голямата партия, липсата на кандидат от Айтос е многозначителна. Айтос вече не влиза в сметките им. Искаме ли Айтос да остане без депутат и в това Народно събрание, искаме ли Айтос да остане без свой посредник в това Народно събрание? Единственият кандидат от Айтос в дясното пространство съм аз.

-  Защо се получава така – имаме двама кандидати от ДПС - Хюсеин Хафъзов и Севим Али, и двама от лявото пространство - Диян Господинов от АБВ и Андрей Андреев от БСП? Защо няма кандидат от ГЕРБ, според Вас?

- Получава се така, защото който е кандидат от десницата в Айтос, след това много си пати в правенето на бизнеса си. След това той бива по всякакъв начин удрян с голямата пръчка в краката и му се пречи. Това мен не ме плаши, защото знам, че доброто и любовта винаги побеждават и демокрацията ще застане зад моя гръб и ще ми бъде опора. В България има много хубави демократични принципи, ще вървим напред, стига да започнат да се спазват.

Какви законови промени ще предложи Стоян Колев, за да се подобри животът на хората и малкият и среден бизнес да диша спокойно, четете по-късно във Флагман.Бг



Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
21
Коментара по темата
21.
Т
20.09.2014 16:01:39
1
1
Стоянчо, какъв кандидат си ти бе?Тебе
съд те чака!Господ да пази България от такива като теб!За бога хора не вярвайте на един убиец по пътищата!
20.
Това се вижда! Не е необходимо да се търси
19.09.2014 15:42:58
1
3
"... човек, който обича човека, не може да не бъде обичан и от хората." Ти можеш ли да обичаш някого другиго освен себеси? Можеш ли да обичаш нещо друго освен паричките? Можеш ли да мислиш за нещо друго освен за измамите?

"В България има много хубави демократични принципи, ще вървим напред, стига да започнат да се спазват."
Ти ли ще говориш за спазване на принципи? Ти ли ще се "хвалиш" с демоклацията? Ти, който не признаваш законите и "гушиш" представинелите на властта и правораздаването!? Ти, който се навърташ около публичните финанси, за да увеличаваш личните си!? Ти, който укриваш данъци и си ош-беш със себеподобните ти корумпирани представители на НАП и др. държавни институции!? Ти ли, около когото смърди на подлост?? Не ти вярвам, Стоенчо! Не ти вярвам!
19.
айтоски хулиган
18.09.2014 12:42:28
2
3
Аз не виждам кой айтозлия ще гласува за теб.Ти нямаш никакъв авторитет в Айтос.
18.
gb
17.09.2014 21:29:39
2
4
Поздрав за най-примерния шофьор на България и отличник на пътя г-н Стоян Колев с песента "Педалчето докрая натисни".
17.
Глас за Айтос
17.09.2014 18:41:57
3
3
С двете ръце ще гласувам за теб Колев. Такива достойни и трудолюбиви ако ни управляваха сега щеше поне да сме като Чехия.
Успех На Колев!!!
От съре ти го желая.
16.
AZ
17.09.2014 15:24:05
4
3
Браво, много добре казано! Браво, Стояне! Един сериозен местен политик да прочета!
15.
Дрън дрън
17.09.2014 15:19:00
0
2
На Миглена Кунева момчето дето е на братя Диневи човек изгоря!!! От сега ви го казвам. Стоян Колев се е наел и ще го измести от второто място. Това е цялата работа. Трябват му само 7 процента от гласувалите за листата на реформаторите. После Коцето дето е първи в листата Марков, се отказва и Стоян Колев заминава за София. Помнете ми думата. Кунева пак е прецакаха тука, като с Малинов на евро изборите
14.
Браво!
17.09.2014 15:17:31
3
3
Аз съм ЗА! Такива хора като него трябва да се подкрепят. А пък и сегашният кмет на Айтос е пълно леке!
13.
Аз 2
17.09.2014 14:16:15
1
2
Колко Ви струваше седмото място във вашата листа???
Ще вметна само, вместо Ст. Колев, а и само заради това да сме обективни и да не подтикваме към грешни асоциации, че тегленето на номерата на партиите и коалициите се случи (по закон и точно заради това да не се купуват печивши места) след представянето на листите. Т.е. в конкретния случай Стоян Колев е бил вписан под номер 7 дни преди да се падне този номер на неговата партия. В случая е имал късмет!
12.
Аз
17.09.2014 12:02:01
1
5
Г-н Колев, знам, че утре обществото НЯМА да гласува за Вас и ще следя с интерес дали ще спазите обещанието си да се откажете от всякаква политическа дейност!
Колко Ви струваше седмото място във вашата листа??? Но номерът Момчил 15 вече се изтърка!
11.
Краси
17.09.2014 12:01:29
3
7
Знаем си го Стоянчо колко му е пипката.За последните няколко години 3-4 партии смени.На последните кметски избори Ружди Хасан го изтръска 100 бона за подкрепа от ДПС и накрая пи една студена вода.Руждито си кара сега новия Мерджан и си оправи къщата ,а тази риба се чуди как да си оправи бакиите на магазините.Някой от работниците му от хлебозавода да напише колко заплата получава и на колко е осигурен от честния политик.Този е за разследване от НАП, а вие сте тръгнали да го хвалите.Някой може и да напише от работничките му от магазина на Колелото как се подменят етикетите за срок на годност
10.
Валентине
16.09.2014 23:49:24
13
7
Стоян е истински и честен човек,достоен,подкрепямете!!!
9.
Венелин
16.09.2014 23:36:58
8
7
Не знам защо е цялото това плюене?Аз работя при Стоян от дълго време и мога да кажа за него както хубави, така и лоши неща, но мисля че това е нормално.Всички сме хора и както се опитваме да правим добри неща, така и в други ситуации грешим.Важното е да се опитваме да си поправим грешките.НО едно голямо НО, за разлика от повечето тук, които пишат и плюят под разни псевдоними Стоян поне е борец.Бори се и се мъчи да направи нещо добро.И не знам защо нашият малък забравен град, вместо да се обедини и да изпрати в парламента един от нас,който доста хора познават, Вие стоите и само се чудите как да злепоставите човека.Еми добре, щом сте по-добри, кажете си имената и кажете защо Вие не сте се кандидатирали.Стоян е един от НАС и каквото и да говорите, аз мисля, че ако кандидатурата му успее, а това е реално, той би дал всичко от себе си да помогне с нещо на града ни.Вместо да мислим как положението ни ще стане по-добро, ние само гледаме да развалим и малкото добро, което може да се случи.Защо????Кажете ми дали ще има човек, който ще загуби от това Айтос да има предтсавител в София???Мисля че не.Само може да спечелим.Може да спечелим това колкото и да е трудно поне малко да бъдем чути.Ако държахме малко повече един на друг със сигурност щяхме да сме по-добре.
8.
Истински Айтозлия
16.09.2014 21:32:34
5
17
Перличка, не лъжи хората, а кажи що си зависим от Руждито и нито едно решение не си взел без него какво нормално си предложил в Общинския съвет откакто си там само за бизнеса си предлагаш решения как стана съветник с купени цигански гласове и не на последно място забрави ли за куфарчето с пари дето ги занесе на Руждито когато беше зам.областен да спре решението за хипермаркет в Айтос.Ще станеш депутат както стана кмет в мечтите си.Престани да заблуждаваш хората.
7.
тина
16.09.2014 21:29:50
12
7
Защо в Айтос е толкова трудно да застанеш зад човек който се бори,който дава храна на много семейства,който има смелост да се изправи и да иска да се бори за добро,защо трябва да се клевети и обижда без основание?!Колев желая ти успех,ти можеш.
6.
Иванов
16.09.2014 21:20:51
9
9
Ако повече хора имат смелоста и предприемчивоста на Стоян може в парламента да влезат различни от познатите ни до сега послушници. Ще съм удовлетворен че ще помогна с моя глас и се надявам повече Стояновци да има в следващия парламент. Все пак една птичка пролет не прави. Успех
5.
?
16.09.2014 21:17:09
5
15
Затова ли протака делото в Стара Загора,а накрая да те оправдаят след изборите ?
4.
стоилова
16.09.2014 21:01:15
2
7
А той има ли шанс?
3.
радост
16.09.2014 20:57:10
7
7
е,защо пък не та той има реален шанс да спечели и ттрябва да има и депутат от Айтос нали???
2.
айтозлия
16.09.2014 20:38:11
17
10
Един качествен Човек с почтенни намерения.Успех,Стоян,успех и на политеческата сила,която представляваш.
1.
Изборджия
16.09.2014 20:33:48
14
12
Един да се намери в този град на глас да каже истината. Незнам колко хиляди сме, ама ако спрем да си завиждаме и плюем, не един, ама двама, че и трима депутати ще имаме. Успех Стояне, ще гласувам за теб.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори