×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Край на скуката! Сашо Диков си самообяви дуел, Николета ще е секундант


Край на скуката!  Сашо Диков си самообяви  дуел, Николета ще е секундант
Сашо Диков захапа Люба за плоскостта корема и лифтинга, тя му го върна за дължината на предаването
07 Септември 2014, Неделя, 12:57 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Телевизионните бози се завръщат все по-нагли и все по-агресивни, пригответе се за СМС-и

Опиумът за народа, който според Ленин беше религията, а според нас телевизията, започва активно облъчване още тази неделя. Ваканцията свърши, водещите поваканцуваха кой на остров Бали, кой на Сен Тропе, кой скромничко в собствен палат в Гърция, кой пък като народен човек на къмпинг „Градина“, облян с плажно масло и алкохол.
И както казва Смирненски, отново ескадроните летят.

Още тази събота и неделя с гръм и трясък Сашо Диков и Мартин Карбовски се врънаха в ефир. В едно и също време, в един и същи час. В луда надпревара за зрители двамата ще си изпотрошат  гласните струни да канят знайни и незнайни величия, а зрителите ще гадаят кой коя проститутка, пардон миска, е поканил и кога ще я попита – ти в каква поза го правиш секса, или признай, че тръгна с него, защото е милионер. Хайде, хайде, не се прави на девствена, защото нали знаеш лафа за ушите?  Кой от двамата ще го каже няма значение, тъй като и двамата ползват точно тази лексика и точно този таргет от събеседници.

После ще извикат по някой политик за цвят, Карбовски ще се разплаче над поредната циганска трагедия и ще купи къщичка на отчаяно мургаво семейство, продало детето си , а Диков ще заклейми поредния депутат, който отказал да говори с него в коридора на парламента. И така по три часа всяка събота и неделя.

Само че Карбовски изненада зрителите и си подаде току що оставката в ефир, като каза, че няма да си води предаването повече. Така Сашо остана да се самодуелира три часа в събота и три в неделя. 

И като казахме всяка неделя, то поне на Кеворк му изтече договорът /така му казват вече на изгонването от ефир/ и поне той няма да влачи събеседници на конвейер и да забравя защо ги е извикал, а насред изречението да ги гони, понеже времето им било свършило.  Или да си вади прашасали интервюта отреди 30 години и да ги гледа с влажен поглед. 

Люба Кулезич също се завръща, но само за 60 минути. Язък за лифтинга,  язък за опънатите бръчки. Бабетката, както я наричат зад гърба в телевизията е много огорчена, че няма къде да си показва новите тоалети и тежкия грим и нападна Диков в ефир, че му било дълго предаването. Той пък я посъветва да ходи на фитнес, понеже коремът й не бил много плосък...И понеже беше в добро настроение, не  я поздрави с традиционното: „Ало, лифтинг!“
Нежни дружески закачки от старите муцуни, които просто са несменяеми на екрана и няма отърване от сезон на сезон.

За радост на част от зрителите Иван и Андрей няма да се върнат в ТВ7 да се клатушкат и оригват в ефир, сами да се хилят на тъпотиите си, а певци да се бият кой е по-добър и каква октава може да вземе, пък доморасли алкохолици да изпадат в истерия, че не са получили достатъчно смс-и и зрителите са ги изгонили.  Обаче ако си мислите, че   сте се отървали от смс-ите, жестоко се лъжете. Все едно да повярвате, че марсианци ще спечелят изборите у нас.

Още на 9 септември започва „Х фактор“ направо с два епизода накуп, за да изпадне народът в умиление  и да започне да подкрепя пеещите дечица, младежи, а миналата година и баби.  Защото – нали знаете, за да спасите Пенчо, Иванчо, или Драганчо, трябва да гласувате. Само лев и 20 с ДДС. 
Българският ефир само с едно певческо шоу не минава, затова Слави стои в очакване да стартира „Гласът на България“. И да го пусне в пряка конкуренция с Фактора, а хората да се чудят къде по-напред да изпращат по левче да подкрепят любимеца си. И искрено да се ядосват, като отпадне. 

Но и това е нищо. На 15 септември с гръм, трясък и фанфари в ефир връхлита тежката артилерия – ВИП Брадър. Отдавна изтъркани с поизлъскан имидж звезди ще минат по червеното килимче, а Ники Кънчев ще целуне ръка на всяка дама поотделно, подмокряйки се от кеф, когато край него ще мине Елена Кучкова и знайни и незнайни ..., някои задължително с  обратна ориентация, де гейове, де лесбийки, за да докажем и широкото си мислене и дълбоко залегналите в сърцата ни европейски ценности. 

А в Къщата пък, нали се сещате, ще започнат скандали, бой за тенджерите и точилките, обиди, ирония, презрение, сълзи, парадиране, лигавене и на зрителите ще им се иска да изгонят не един, а всичките. И ще цъкат разпалено смс-и до пълния лимит на картата си, даже може и нова да си купят.

Навярно ще попитате – а защо изобщо се гледат такива бози? Няма обяснение, но всеки шести българин залепва като хипнотизиран за телевизора да воайорства с часове, а някои дори си плащат да имат 24 часов достъп до затворниците вътре.  Невероятно, но факт!

И като черешка на тортата и Николета се връща в ефир. Плеймейтката, която трудно съставя сложно изречение, трудно го произнася без да заекне и без акцент,  която бе изгонена от ТВ7 заради нисък рейтинг, каца направо в Би Ти Ви да се прави отново на светска хроникьорка, папарак и разобличителка на хорските прегрешения. Точно тя да се прави на моралист и то човек  с прякор Свирколета, идва малко повече. Особено в телевизия, която досега приличаше на сериозна.

И на фона на яростното и безмилостно облъчване от всички телевизии и всички канали вече някак в повече на зрителя му идват заплатите на екранните лица. Николета я взели само за 16 хилядарки заплата, а в ТВ7 прибирала по 40. Ники Кънчев ще вземе 50 бона да води два пъти седмично Брадъра. Фирмата на Слави щяла да спечели един милион от три проекта. Сашо Диков и Люба Кулезич се разписвали срещу 30 бона на месец, а Карбовски срещу 35. Все данни, извадени от жълтата преса, която често се добира до истината.

А Иван и Андрей пък предлагат само срещу милионче ново риалити шоу, в което героите ще се разхождат три месеца чисто голи.  Содом и Гомор, ужас и безумие, хляб и зрелища, но без хляба.
Вие, драги читатели, за колко години взимате хонорара на един  продуцент или водещ? За 2, за 5, за 10, за цял живот?

Няма значение. Пращайте смс- и купонът да тече. В безумно време с безумни телевизии и още по-безумни зрители, това е „толкоз просто и логично“! И пак ще гледаме идиотщини, „защото ги обичаме“.  

С извинение към поета...

В категории: Животът


Автор
8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
младен
12.09.2014 20:21:47
0
0
Илонке, нали знаеш правилото " за колега или добро, или нищо". Ти си достатъчно умна и намирането на тема за твоята публицистика не ти е проблем.Помисли върху това.
7.
младен
12.09.2014 20:21:47
0
0
Илонке, нали знаеш правилото " за колега или добро, или нищо". Ти си достатъчно умна и намирането на тема за твоята публицистика не ти е проблем.Помисли върху това.
6.
MM,DAAAA
08.09.2014 05:41:37
1
5
ETO TAKA FLAGMANCHETA SE PISHE.
UCHETE SE OT ILONKA IVANOVA,IMA KAKVO DA NAUCHITE OT NEIA. A NE DA MI PISHETE ZA RIJATA,BLIJATA,ZLATKA I PATKA.
JURNALISTIKA NE SE PRAVI S HORA OT SVOBODEN UNIVERSITET,UGOZAPADEN UNIVERSITET. A HORA KOITO SA UCHILI KADETO TREBA.
5.
Добре де
07.09.2014 21:45:29
0
5
Какво да гледаме? На единия канал турски сериал, на другия двама политици преливат от пусто в празно, остават Брадъри и музикални реалитита.
4.
Дани
07.09.2014 21:37:15
5
5
Значи госпожа Лифтинг, докато ни се хили с изкуствените си зъби от екрана, взима 30 хиляди?
Ние сме глупаци, че гледаме тази дърта журналистическа проститутка!
3.
Ana
07.09.2014 19:08:56
0
8
Ако е верно ,че тия журналисти вземат такива заплати,не им ли е неудобно да говорят за проблемите на бедните хора .И какво научаваме от предаванията им-само "жълто".Ама хората като ги гледат ги спонсорират.Малко телевизионни предавания не са манипулативни.
2.
Смях
07.09.2014 18:37:02
1
9
Като си представя, че простолюдието ги гледа тези пумии докато вечеря и ми става ясно, че явно има хора, които са готови на всичко за да живеят като бесни свине в кочина.
1.
dfd
07.09.2014 17:05:04
2
5
Molia vi ne me plashete da imigriram ot Burgas. Koi glade televizia veche? Samo tupacite koito ne mogat da stroiat v givota.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори