×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Споделено: Лесбийка съм и ме е страх да си призная!


Споделено: Лесбийка съм и ме е страх да си призная!
Кой знае колко мъки е приживяла и Люси Дяковска, докато заяви смело - различна съм
05 Септември 2014, Петък, 21:12 ч.

Нашите ще ме изгонят, приятелите ще ме сочат с пръст, не виждам изход как да живея

Здравейте! Не съм споделяла проблема си, но ето че се наложи. Момиче на 18 години съм и ме мъчи нещо от около година. Не мога да спя нормално, живота ми е объркан тотално. Какво е това нещо ли? Ами това е, че харесвам момичета, а съм от малко градче, където тези неща не се толерират, може би много от вас ще ме осъдят.. Не съм го искала, просто се случи..

Никой от приятелите ми не одобрява това и нямам на кого да споделя. Страхувам се да кажа на родителите си, не искам да ме изритат от вкъщи и да тръгнат да ме лекуват.. чела съм такива истории, не искам да съм част от тях. А аз съм тяхната гордост, печелила съм състезания, винаги пълна отличничка и сега да ги разочарова с това не искам!

Не познавам никой като мен, който да е наблизо, за да споделям с него. Най-добрата ми приятелка от дъното на душата си мрази лесбийките... Преди две години имаше слух, че съм лесбийка, но аз тогава не го бях осъзнала.. Най-добрата ми приятелка чу и се отдръпна от мен, беше ми много гадно, но после я убедих, че не съм.. А след това какво стана? Разбрах, че слухът бил верен, мамка му! Толкова хора знаят, а не съм споделила на никого.

Как така се получи? Постоянно ми пишат някакви анонимни, предлагат запознанство. А аз още отричам.. До кога ще е така, не знам.. Много ми е тежко, че нямам на кого да споделя. А и на всичкото отгоре си харесвам страшно много едно момиче от моето училище и хаоса в душата ми е пълен! Благодаря, на тези които ще ми отговорят доброжелателноя. Обръщение към хейтърите: Моля Ви, достатъчно ми е гадно, не пишете злобни коментарчета от сорта на, че не сме хора и така нататък... Ще съм Ви благодарна много. Толкова съм объркана, толкова ми е зле, а едно момче е влюбено в мен, а аз няма как да му кажа, че харесам момичета.
Какво да направя?

споделено.нет

В категории: Лична драма


20
Коментара по темата
20.
Съществуващата
01.05.2020 10:06:06
0
3
И аз съм такава и не мисля ,че сме по-лоши или едва ли не изроди.И аз съм изпаднала в същата ситуация много харесвам една моя приятелка.Но не знам тя дали ме харесва.Много ми е трудно само една моя приятелка знае ,че съм хомосексуална и ми казва да разбера дали тя е такава.Аз се срамувам да кажа на родителите си и не знам как ще го приемат ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ СМОМИЧЕТО КОЕТО ХАРЕСВАШ!!!
19.
Кристина
12.03.2020 05:16:49
0
3
Това е специално за Галин!
Такива като него трябва да ги прибират в лудницата и да са под спешно психиатрично наблюдение! Не знам кой му дава право да обижда и обсъжда проблем, който явно не го вълнува????? Като не даваш съвет,по-добре не говори!На никой не му е притрябвало неговото мнение, а и той къде се вре там ,където не му е мястото! Пълно е с такива всезнайковци с лошо възпитание! Направо се ужасих!
18.
До Галин
19.05.2018 01:25:08
0
5
Ей измислен измикяр чуй са малко кво говориш е маняк цяла България е така е лвк я са дръж и аз съм такава и кво?!
Значи тея дет колят, убиват и т.н не са откачалки и болни мозъци а тези който са различни са такива а? БЪДИ РАЗЛИЧЕН ЯКО Е ЩЕ СЕ ОТЛИЧАВАШ ОТ ТЪЛПАТА ДКУЧНИ И ЕДНАКВИ ИДИОТИ!! БУРГАС МАНЯККК!!
17.
А
18.04.2017 01:04:39
6
2
Оффф..аз съм момче на 14..и на мен ми е много трудно..много ги харесвам момпетата, но и ме е гнус от тях, защото съм с женско самоусъзнание и съм твордо против хомосексуалистите, дори ме е гнус да ме докосне момче, защото знам, че и аз съм момче и се отвръщавам от гейско порно..и нз как ги харесваш тея момичета, аз не мога да полудея по някое момиче само като видя някое секси момченце се побърквам, но добрата страна е, че имам контрол и когато съм пред хора мога да се владея и не ми става ако не искам..аз съм християнин, а всички знаем какво казва библията за хомотата..често си мечтая и се моля на бог да заспя и да се събудя като момиче, пробвал съм дори магии, но нищо..като видя някое готино момиче не ми става, просто си казвам че е късметлийка, а като видя някое обикновенно момиче си казвам, че дори и тя е късметлийка, че е това, което е..изобшо всеки, който няма този проблем не разбира и има къснет, че е нормален..На хора ксто нас е писано да живеем дълго, за да страдаме, защото на небето сме направили някой огромен грях..Най-трудно е в юношеството и просто пожелавам сполука на всеки от нашия тийм
16.
М.М
13.01.2017 20:12:08
0
10
Какво ти пука, спи с когото пожелаеш, 2017 сме :Д Колкото до родителите ти - ти си преценяваш дали да им кажеш, но ако смяташ, че чак ще те изритат от вкъщи по-добре изчакай докато станеш самостоятелна и тогава им кажи...но в никакъв случай недей да живееш в лъжа и да се криеш от всички защото се оказва, че избираш между щастието си и това да запазиш хора до себе си, които не се знае дали наистина държат на теб ....истинските приятели те обичат такъв, какъвто си...и в крайна сметка ще разбереш кои от тях действително са такива....и повярвай ми - останалите почти винаги реагират по-добре отколкото очакваш :Д ... желая ти успех : )
15.
Анонимна
16.01.2016 04:47:50
1
6
Не знам дали не съм твърде закъсняла, но искам само да ти кажа, че страхът яде душата! Знам за какво говориш, от личен опит ти го казвам, но намери начин да се освободиш - самостоятелността помогна изключително много при мен лично. Веднъж като спреш да лъжеш, ще видиш колко много ще ти олекне... Тези, които си струват, ще останат - някои може да те изненадат лошо, а неочаквани хора пък да те подкрепят. Не се страхувай. Предполагам вече не си в училище, така че си се отървала от този клюкарски ад. Мисля, че всичко бледнее пред училищната социална жестокост.
Успех и само напред! Всеки заслужава да бъде щастлив.
14.
Кати59
07.07.2015 10:47:23
2
16
За мен това което изпитваш не е проблем.В София е пълно с такива хора.Не бива да се срамуваш от това което си
13.
ГАЛИН
20.04.2015 04:14:29
26
8
Боже мой колко сте малоумни и заблудени. Вие сте просто пасмина от аморални и побъркани кучки, голяма част не осъзнати болни мозъци. Елате на себе си моля ви. Няма нищо по извратено и побъркано една жена да бъде с друга. Определено водещото е сексуалното ви влечение и извратената ви психика. Всъщност сте едни гадни долни мръсни извратени курви и нищо повече. Последния упадък на една цивилизация и нищо повече. Надявайте се майките ви никога да не разберат що за изчадия са родили. Поздрави особено за Наталия
12.
И аз
29.10.2014 19:23:52
6
6
Коки, Preslava.... и аз съм така. Как можем да се запознаем и да си пишем на друго място....?
11.
Preslava
25.10.2014 23:49:33
2
12
Знам как се чувстваш, и аз съм така. По повод на твоята приятелка ако наистина ти е приятелка трябва да те приема такава каквато си!
10.
коки
27.09.2014 23:39:00
1
10
знам как се чувстваш, изпитвам нещо подобно. на 17 години съм, ако искаш приятел или дори слушател съм на среща :) достатъчно е да си попишем и мисля, че ще ни поолекне...
9.
Наблюдател
06.09.2014 11:24:03
4
2
за "Мики синьото око":::Идеята е добра, но КАКВО СВЯСТНО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ТОЗИ САЙТ?!
8.
Мики синьото око
06.09.2014 03:40:10
7
2
Абе,флагман защо не направите сайт жълта лична драма?Не измислините Ви милион посещемия ще имате,но и много повече...
7.
Наблюдател
06.09.2014 02:15:17
7
12
Извратеняци са тези, които искат всички да са като тях,но светът отдавна е различен.Вече е нормално всички да сме различни - различни от всичко.Това разнообразие прави светът красив и смислен.Вече от няколко десетилетия мъжът не е силният пол.В жената е красотата и силата - тя избира своята принадлежност, тя избира партньорите си.НЕ Е РЕЛИГИЯ, НЕ Е МОРАЛ, А ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, С КОЯТО ГЛУПАЦИТЕ ТРЯБВА ДА СВИКВАТ!
6.
zzoom
05.09.2014 20:58:09
7
7
Mqstoto na koeto si izbrala da spodelish tova e nepravilno. ,, hora kato teb" ima mnogo prosto sveta ne dava vuzmojnost chovek da bude sebe si kogato tova za drugi ne e dobro.... Po-dobre izchakai da zavurshish i togava opitai da vodish tozi jivot, a kolkoto do razkrivaneto shte mu doide vremeto.. Ne se strahuvai shte poluchish shansasi.... Kusmet i vs dobro
5.
бургазлия
05.09.2014 19:03:03
7
12
На първо време успокой се. Годините минават, не прибързвай, за да не се развратиш и стой далеч от наркотици и алкохол. Това, че в момента харесваш жена и те възбъжда сексуално не би трябвало да те притеснява. Стой далеч от източни мистики и подобни вегетариянства и ще бъдеш щастлива един ден...
4.
Човек или роб
05.09.2014 18:42:25
8
5
Хората продължават да ТРУПАТ пари и да СМЯТАТ, че вършат НЕЩО значително. Ти не си безсмъртен, ти няма да живееш вечно, а САМО още няколко?! години. Но ти винаги УДОБНО забравяш това, нали. Просто ти отвори очи и хвърли ЕДИН поглед НАОКОЛО, и ВНЕЗАПНО ще се разсмееш. Единствената НЕОБХОДИМОСТ е да РАЗБЕРЕШ, КЪДЕ се намираш, КОЙ си ти реално. Човешката глупост НЯМА край. Внимавай да не разрушиш от ГЛУПОСТ целия си живот, КАКТО се е случвало със стотици хиляди милиони хора ПРЕДИ теб. Внимавай - САМО така ти ще се спасиш - внимавай ВИНАГИ. Престани с успокоенията и овчедушието, СТИГА вече приказки: "Всичко ми е наред!" Не, нищо не ти е наред! Целият ти живот е един БЕЗКРАЕН кошмар. Погледни се само! Празници, радост? Думички в дебелите речници. Блаженство? Да, чувал си за блаженството, но САМО си чувал, не си го изпитвал никога, нали! Всичко красиво изглежда УЖАСНО безсмислено за теб, а кой знае защо истински ненужното ти СМЯТАШ за най-важно. Вгледайте се, моля Ви, в живота си. Нима сте свободни хора? Не, не сте. Може да НЕ си давате СМЕТКА за това - неприятно е. Може да НЕ го ПРИЗНАВАТЕ - боли. Това обаче НЕ променя НЕЩАТА – Вие сте роби. Но да БЪДЕШ свободен човек, ти ТРЯБВА да признаеш, че си роб, че робството е ДЪЛБОКО вкоренено в теб, че то ТРЯБВА да бъде премахнато. Това ПРИЗНАНИЕ ще ти помогне да се отървеш, да се ОСВОБОДИШ истински. Лесно е, нали. Това е ВСИЧКО.
3.
kkk
05.09.2014 18:42:01
5
3
ЕЙ ТАЯ НА СНИМКАТА Е СВОБОДНА И ИМА ПАРИ! ТИЧАЙ И СЕ ХВАЩАЙ С НЕЯ!
2.
13$
05.09.2014 18:39:28
11
6
Хората са загубили НАПЪЛНО чувствителността си и са станали ИЗЦЯЛО нечувствителни. Те се влачат КАТО насън. Вършат неща, без да знаят ЗАЩО ги вършат. Когато направят нещо, ТОГАВА се осъзнават и питат: какво направих? СЛЕД това се мъчат да НАМЕРЯТ извинение, понеже всичко ИЗГЛЕЖДА толкова глупаво. Без каквото и да е извинение, без каквато и да е причина, ЗАЩО ТИ СИ ГО НАПРАВИЛ? А същото нещо си го правил МНОГО пъти в миналото и ОТНОВО го повтаряш. Обикновено човекът е биоробот, биоавтомат, той ПОВТАРЯ едни и същи грешки МНОГО пъти. Но не го осъзнава. Затова ти НИКОГА не чакай и не отлагай. Ти не казвай: - Ще го свърша утре. - Утре няма да дойде. Утре не е имало и НЯМА да има. Това е някакъв ОБРАЗ в ума ти. Винаги има днес. Това, което съществува, е ВИНАГИ сега. Съществува САМО настоящият момент. Каквото ТРЯБВА да свършиш, свърши го СЕГА. Каквото ТРЯБВА да кажеш, кажи го СЕГА. Какъвто ТРЯБВА да бъдеш, бъди СЕГА. Не казвай: "утре". Утре е страната на ГЛУПАЦИТЕ. Така върви глупостта - с ОТЛАГАНЕ. Ако наблюдаваш, ще ВИДИШ дали ти си завършил ВСИЧКО. През нощта сънищата ти ще изчезнат, тъй като сънищата са незавършените ПРЕЖИВЕНИ неща от деня, които се МЪЧАТ да се завършат САМИ. Ако сънищата ти ИЗЧЕЗНАТ, тогава и мислите ще ти ИЗЧЕЗНАТ, понеже сънищата и мислите са ЕДНО и СЪЩО нещо. Сънищата са примитивен език за онагледяване - езика на картините, а мислите не са нищо друго ОСВЕН усъвършенствани сънища и блянове. Сънуването и мисленето са два аспекта на ЕДИН и СЪЩИ процес. Просто запомни това и ВИНАГИ проверявай дали ТОВА е вярно. И тогава просто ще ВИДИШ, кой си ти, къде се намираш реално. Просто е, нали.
1.
Човек или роб
05.09.2014 18:37:41
12
5
Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът НЕ е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е НОРМАЛНО състояние на човека, защото ВСЕКИ един преминава чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) през обучение, формиране и НАЛАГАНЕ на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ, но ВИНАГИ на някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). Ти ВИНАГИ си представляван чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава - политик и духовник, адвокат и т.н. Тогава ти реално кой си тук и сега?! Явно ти си като ВСЕКИ друг роб, който е точно КАТО теб в тази СИСТЕМА, и това ти приемаш ВИНАГИ за нормално, нали?! Когато робът е роден от роб и ОКОЛО него има САМО роби, РОБЪТ не може да разбере и почуства, че той е САМО един РОБ. На човекът НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ да БЪДЕ това, КОЕТО е. ВСЕКИ Човек ТРЯБВА да бъде ВКАРАН в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон (ДИКТАТУРА). Този шаблон създава осъзнато и УМИШЛЕНО неврозите при човек. Само с една ЦЕЛ, човекът ЛЕСНО да е управляван ВИНАГИ от някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). С една дума, вече е създаден ИЗКУСТВЕН фалшив и фасаден човек (БИОРОБОТ-РОБ). Този ШАБЛОН (ДИКТАТУРА) който те създаде теб, робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна демокрация - ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н. Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ, робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА? Да правилно, причината е проста като теб, робе, ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори