×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сотлоф обезглавен от главореза на Фоули?


Сотлоф обезглавен от главореза на Фоули?
Видеото с жестокото убийство бе публикувано снощи.
03 Септември 2014, Сряда, 10:01 ч.

Джихадистите плашат с ново убийство

Семейството на американския журналист Стивън Сотлоф призна за автентичен записа, в който член на терористичната групировка „Ислямска държава“ екзекутира брутално младия мъж. Вашингтон все още проверява достоверността на кадрите, съобщава БНТ.
Видеото с жестокото убийство бе публикувано снощи. Журналистът е работил за редица издания. Той бе пленен в Сирия преди една година, след като пресича границата с Турция.
Предполага се, че извършителят на екзекуцията е същият мъж с британски акцент, който се появява на видеозаписа с убийството на американския журналист Джеймс Фоли. Вероятно той е гражданин на Великобритания.
Във видеото с екзекуцията със Сотлоф екстремистите отправят и нова заплаха към британски заложник на име Дейвид Хейнс.
САЩ продължават да нанасят въздушни удари по позиции на джихадистката групировка в Ирак. При серия от атаки тази нощ са били унищожени 16 бойни машини на ислямистите. Ударът е бил срещу цели в района на най-големия язовир в страната край град Мосул.
Междувременно американският президент Барак Обама съобщи, че ще изпрати още 350 военни за охрана на американското посолство и дипломатически персонал в Ирак. Така общият брой на американските военни в страната ще достигне 820 души.

В категории: Политика


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
3
Коментара по темата
3.
Човек или роб
05.09.2014 20:17:58
0
1
Съществуват САМО пет трика, чрез които човекът е бил превърнат в РОБ, в грозновато, ОТБЛЪСКВАЩО явление. Първият е: ДРЪЖ човека колкото се МОЖЕ по-слаб, ако ИСКАШ да го владееш. Когато представителният политик и духовник ПОЖЕЛАЕ да те доминира, той ИСКА да те види възможно най-безпомощен и СЛАБ. Второ: ДРЪЖ човека колкото се МОЖЕ по-невежествен и ОБЪРКАН, за да МОЖЕШ ЛЕСНО да го заблуждаваш. Ако ИСКАШ да създадеш един ВИД идиотизъм - това е крайно НЕОБХОДИМО за представителния политик и духовник, за ТЯХНАТА конспирация - най-добре е да НЕ му позволяваш СВОБОДА в любовта. Трето: ДРЪЖ човека в колкото се МОЖЕ по-голям СТРАХ. Най-сигурният ПЪТ към това е да НЕ му ПОЗВОЛИШ да обича - любовта УНИЩОЖАВА страха. Когато си влюбен, НЕ се страхуваш, МОЖЕШ да се противопоставиш на целия свят, СПОСОБЕН си на ВСИЧКО. Четвърто: ДРЪЖ човека в колкото се МОЖЕ по-голямо НЕЩАСТИЕ - нещастният човек е уязвим, той НЯМА висока самооценка, нещо повече, ПОСТОЯННО се принизява, изпитва СИЛНО чувство за вина. Няма ЗДРАВА почва под краката си, МОЖЕШ да го подритваш ЛЕСНО насам-натам, да го КОМАНДВАШ както си ИСКАШ - той дори с радост ОЧАКВА това! Знае: "Та аз съм ТАКЪВ един нещастен, СЛАБ човек, по-добре да ПОВЕРЯ живота си на някой ДРУГ!" ГОТОВА жертва. И накрая петият трик: ДРЪЖ човека ВЪЗМОЖНО най-отчужден от ДРУГИТЕ хора. Така той НИКОГА няма да се обедини с ДРУГИТЕ за някаква ЦЕЛ, която НЕ е ИЗГОДНА на представителните политици и духовници. РАЗДЕЛЯЙ хората един от друг, НЕ им ПОЗВОЛЯВАЙ прекалено ГОЛЯМА интимност. Когато хората са РАЗДЕЛЕНИ, самотни, ОТЧУЖДЕНИ един от друг, те НЕ могат да се ОБЕДИНЯТ. Има МНОГО начини за постигане на такова РАЗДЕЛЕНИЕ от алчните с болни мозъци ШЕПА хора (представителни политици и духовници). Ето защо човек от хиляди години е просто един БИОРОБОТ(РОБ). Това е ВСИЧКО.
2.
Човек или роб
05.09.2014 20:15:07
0
1
Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът НЕ е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е НОРМАЛНО състояние на човека, защото ВСЕКИ един преминава чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) през обучение, формиране и НАЛАГАНЕ на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ, но ВИНАГИ на някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). Ти ВИНАГИ си представляван чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава - политик и духовник, адвокат и т.н. Тогава ти реално кой си тук и сега?! Явно ти си като ВСЕКИ друг роб, който е точно КАТО теб в тази СИСТЕМА, и това ти приемаш ВИНАГИ за нормално, нали?! Когато робът е роден от роб и ОКОЛО него има САМО роби, РОБЪТ не може да разбере и почуства, че той е САМО един РОБ. На човекът НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ да БЪДЕ това, КОЕТО е. ВСЕКИ Човек ТРЯБВА да бъде ВКАРАН в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон (ДИКТАТУРА). Този шаблон създава осъзнато и УМИШЛЕНО неврозите при човек. Само с една ЦЕЛ, човекът ЛЕСНО да е управляван ВИНАГИ от някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). С една дума, вече е създаден ИЗКУСТВЕН фалшив и фасаден човек (БИОРОБОТ-РОБ). Този ШАБЛОН (ДИКТАТУРА) който те създаде теб, робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна демокрация - ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н. Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ, робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА? Да правилно, причината е проста като теб, робе, ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.
1.
Демокрация или робство
05.09.2014 20:14:18
0
1
Съществуват само ДВА вида диктатура - ОТКРИТА (фашизъм и социализъм) и СКРИТА, маскирана като свобода, и представителна демокрация. Понеже хората не въстават срещу това, че са свободни, когато МИСЛЯТ, че са свободни, тази форма е много по-опасна, защото тя МАНИПУЛИРА съзнанието на стотици милиони хора по света и ги ПРЕВРЪЩА в послушни РОБИ. Основната сила, която решава КОЙ да спечели в днешно време при представителната демокрация (скрита диктатура) - това са насилието, парите и свобода (средствата за масово контролирано осведомяване и дезинформация - медии). С тези инструменти работят шепа алчни и болни мозъци (политици и духовници) "представители" на представителната демокрация (скрита диктатура). Републиканската форма на управление е СЪЩО скрита диктатура, маскирана като свобода и демокрация, защото и тя включва ВИНАГИ ограничена форма на демокрация, при която ПЪЛНИТЕ й права се държат ВИНАГИ само от ОПРЕДЕЛЕНА група (шепа) хора (политици и духовници). С една дума - ПРЕДСТАВИ си демокрация, защото ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА има САМО в мислите Ви, но не и реално. Демокрация ВИНАГИ е само едно - постоянна ВЛАСТ и достъп до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ). Чрез фалшиви и фасадни "избори" се изземва от шепа представителни политици и духовници ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин, и се налага ВИНАГИ върху ВСЕКИ гражданин ЗАБРАНА за достъп до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ, а това се нарича просто, психо-соматична ДИКТАТУРА! Запомнете това добре, робите НИКОГА нямат право на постоянна власт и постоянна реална (пълна) информация. Робите имат САМО едно право, а то е, ти робът, ВИНАГИ трябва да се подчиняваш (гласуваш) безусловно на господарите си (шепа "хора"). Това е ВСИЧКО.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори