×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокурор Димо Маджаров: Валя беше разложена, нямаше бели дробове, чакам важна експертиза дали е убита


Прокурор Димо Маджаров: Валя беше разложена, нямаше бели дробове, чакам важна експертиза дали е убита
Валя Иванова изчезна на 15 април тази година. На същата дата за последно е била забелязана в района на Морската градина в Бургас около 23,30 ч. Смъртта й потресе цяла България и месеци продължава да предизвиква коментари
19 Август 2014, Вторник, 13:13 ч.

Няма защо да обвиняваме гаджето й Валентин, не ни е пречил на разследването, категоричен е обвинителят



"Назначена е една много специфична експертиза за смъртта на Валя, която не може да бъде изготвена в Бургас. До дни ще имам резултатите от нея. Вярно е, че ако тя не докаже, че момичето е убито, смятаме да приключим разследването". Така прокурор Димо Маджаров потвърди новината, че разследването на медицинската сестра е пред приключване.

"Тялото, което намерихме беше в абсолютно разложено! Нямаше каквито и да е точни доказателства, които да ни насочат за причините за смъртта на Валя. Експертизата се казва "Диатомейд", която може да се направи само във Варна. Тя ще каже дали причината е удавяне или има убийство. Нямаше бели дробове, заради това никой не можеше да твърди, че младата жена е удавена", каза пред сайта ПИК прокурор Маджаров.

На въпрос дали приятелят на Валя - Валентин е пречил на разследването, разпитвайки сам таксиметровият шофьор, обвинителят отговори: "По никакъв начин не е попречил на разследването, нямаме и данни да е осуетил нещо. Няма защо да го обвиняваме, това че се интересува от разследването е различно и аз като човек го разбирам, защото е претърпял емоционална болка. Не е направил нещо конкретно, с което да е пречил на разследването. Няма за какво да бъде упрекван", завърши Димо Маджаров.

Тялото бе открито на 19 май  т.г. в силна фаза на разложение след сигнал от гражданин, че в района на вълнолома от страната на морската гара, във водата край тетраподите е забелязал човешки труп.

Беше извършено разпознаване от близки на Валя по снимки на дрехите, с които е била облечена и тогава бе потвърдено, че тялото е нейно.

Валя Иванова изчезна на 15 април тази година. На същата дата за последно е била забелязана в района на Морската градина в Бургас около 23,30 ч.

Смъртта й потресе цяла България и месеци продължава да предизвиква коментари.

В категории: Темида


12
Коментара по темата
12.
Djoli
22.08.2014 18:29:15
0
3
а къде спаха всички до сега,че не се направи тази експертиза та най накрая да разберете,че Валя не се самоуби ! а някой го е направил ! и този някой ,ако четеш това в момента,дано един ден съжаляваш ! защо сега се сетихте да правите тези неща ,че Варна е много далеко ли >? Браво Господин Бакалов ! Дано успеете в това което сте започнали ! ако всичко зависеше от Вас..
11.
KOI, KOI, KOI, SHTE GI RAZKARA tezi debili ?
21.08.2014 15:17:42
0
3
Tcacarov, da PONIJI v redovi doznatel sledstvieto kym BOP, liceto Dimo MadjarOFF.

KORUMPETA v ODMVR , BRP i BOP, S FANDROMA DA GI RINESH. UBITACI.
10.
аз
20.08.2014 13:40:38
1
3
на Димо Маджаров съвсем са му разложили мозъка престъпните бургаски ченгета1
9.
Галя
20.08.2014 08:12:11
0
8
От всичко изписано до тук, а и от самото начало се знаеше че момичето е подмамено и убито,след това залято с нещо за да няма следи и като видяха дебелия край я подхвърлиха на камъните!
По добре пак разпитайте най близките КРЪВНИ роднини!!!!!!
8.
Груйчо
19.08.2014 20:49:24
5
1
до 7

https://www.facebook.com/georgi.bakalov.35

спри се бе малоумник !!!
7.
Георги Бакалов
19.08.2014 18:37:20
2
13
Димо МАДЖАРОВ ХВЪРЛЯ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО!!!Първо:Иска да докаже чрез експертиза, дали Валя е удавена или не.Според него - ако Валя е удавена не е убита, ИЗМИВА СИ РЪЦЕТЕ и ПРЕКРАТЯВА „РАЗСЛЕДВАНЕТО”!!!Второ:Предубедено (по-точният израз е УМИШЛЕНО ПОДВЕЖДАЩО!) твърди, че Валентин не е повлиял на разследването?!Не е смешно, а Е ПОЗОРНО!!!Не всички са глупаци, Димо!Има свидетели на това, че Валентин се е намесвал в разследването на районните ченгета и е повлиял на тяхното разследването!Колкото до това, дали един човек не е убит, ако е удавен, ще се намери поне един апелативен прокурор, който ДА ТИ СЕ ИЗСМЕЕ НА ТАЗИ ТЪПА ХИПОТЕЗА, защото има десетки начини на убийство чрез удавяне!!!Димо Маджаров е типичен пример за това как ПРОКУРАТУРАТА МОЖЕ ДА ПРИКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КАТО ИЗВЪРШИ „УЖ” РАЗСЛЕДВАНЕ!!!До болка ми е познато и ми се повдига от бургаски окръжни прокурори!?!!
6.
ай сиктир ве
19.08.2014 18:19:55
3
10
Стига с тоя Валю веее,аре спрете са вече.Ко искате от момчето.Той е полицаи нали съ сещате?
5.
До №3
19.08.2014 17:11:23
2
8
Вальо, понеже цяла България разбра колко си неграмотен, и понеже коментарът под №3 отговаря точно на твоята неграмотност, искам да те попитам, като жалееш и страдаш толкоз много, що направи всички онлайн изцепки твръде скоро след смъртта на Валя, без да ти мигне окото как може да нараниш близките на това момиче
4.
?
19.08.2014 16:30:41
4
7
Moже ли някой да даде обяснение защо трупът нямал бял дроб,и възможно ли е това?
3.
Кога ще излезна истината за Смъртта на Валя
19.08.2014 15:32:33
2
18
Еми тогава защо през цялото време се изписаха стотици версий за това момиче?Защо непрекъснато се напрапваше версията за самоубийство,и пак защо като до този момент не сте категорично сигурни за причината за смъртта и,продължават тези тъпи спекулации????То не беше генетично обремененна....След това имала паралелна връзка с работодателя си,имала психическо разстроество и ползвала услуги на различни психолизи?Защо очернихте момичето по-толкова гаден начин и то пресмъртно?Ебахти и правосъдието и чудото?!Нямам думи!А за ДНК анализа нищо не споменахте,Да не се окаже след това,че даже трупа не е на Валентина?
2.
t
19.08.2014 15:25:21
1
10
Към №2 - отиди на Гугъл - пишеш "прокурор Димо Маджаров" и после на табчето Images (Снимки) - и гледаш снимки...
1.
f
19.08.2014 14:26:52
4
6
iskame snimka na ivo madjarov
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори