×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кеворк: Тъпа гъско, прощавам ти, върни се! Дори бъбрека ще си продам за теб!


Кеворк: Тъпа гъско, прощавам ти, върни се! Дори бъбрека ще си продам за теб!
Кеворк е луд от любов и е готов да прости, стига Цветана да се върне
15 Август 2014, Петък, 21:44 ч.

Вижте нещастната история на един рогоносец, който болезнено ревнувал жена си и я заварил с двама

Къде е граница между лудостта и любовта? На какво е готов един мъж , който обича една жена? Какви унижения може да изтърпи, за да си я върне? Възможна ли е прошката? Всеки има своите отговори на тези въпроси, но историята, която ви разказваме, е напълно реална и вероятно ще промени представите на мнозина. 43-годишният Кеворк Александров дойде сам в редакцията на "Марица”, за да разкаже невероятната си съдба на измамен мъж. Началото беше повече от шокиращо: "Аз съм рогоносец. Моята жена ми изневерява с двама мъже. Но аз пак я обичам и искам да си я върна!”

.Кеворк, или Кево Бояджията, както го знаят в "Кършияка”, и съпругата му Цветанка са средностатистическа пловдивска двойка. Женени са от 25 години, имат две големи дъщери. Обитават средно голям апартамент на бул. "Победа”, имат и малък семеен бизнес. Той е работил известно време и като охранител. Единственото, което ги различава от хилядите други семейства, е това, че почти през целия си съвместен живот са работили заедно. "Не сме се разделяли дори за един час”, казва Кеворк и смята, че това е в реда на нещата. Идилията приключва миналия юни, когато Цветанка решава да замине на гурбет в Гърция. Семейството няма дългове, но не е и в цветущо финансово положение. Кеворк е категорично против, но съпругата му си купува билет за автобуса и потегля. "Бях толкова ядосан, че дори не отидох да я изпратя”, признава мъжът. След това обаче започва да звъни по телефона.

Седмица по-късно жена му признава, че още не си е намерила работа и е свършила парите, а той веднага се качва на рейса и тръгва за Атина. Цветана обаче не идва на уговорената среща. По-късно успява да се свърже с нея по мобилния и тя му съобщава, че е започнала работа в някакво село на 250 км от гръцката столица, и го съветва да си тръгне. "Бях готов да остана. Щях да работя без пари където и да е, само да съм близо до нея. Но тя каза, че в момента при тях няма работа. Грижела се за някакви възрастни хора, а активният селскостопански сезон започвал по-късно”, спомня си пловдивчанинът. Потегля обратно сломен и в продължение на 5 дни не спира да плаче. Накрая дори родните му дъщери не издържат и го молят да напусне дома им. Кеворк се мести в дома на родителите си. Преживеният стрес му докарва един микроинсулт, а след това още един.

Той продължава да звъни на Цветана и когато броят на позвъняванията стига до 40 на ден, тя спира да си вдига телефона. След това започва да я атакува с SMS-и. Безуспешно. "Бях сигурен, че ми изневерява”, признава Кеворк. Цветана се прибира през декември, но отказва да приеме съпруга в семейния им дом. "Каза, че не иска да живее с мен и не е длъжна да ми дава никакви обяснения.” Въпреки това обаче той не се отказва и започва да я обсажда с предложения за срещи и кафета. "Молех я да се върна обратно, казах , че няма да ям, няма да харча една стотинка, само да съм с нея и с децата. Заклех се, че няма да държа сметка за това какво се е случвало в Гърция”, признава арменецът.

Обсадата явно дава резултат, защото в крайна сметка през февруари Цветана му позволява да се прибере. Меденият месец обаче бързо приключва. Тя започва работа в частна фирма за изработка на чанти в бившия завод "Устрем” и отношенията между съпрузите отново са на точката на замръзване. "Отдръпна се от мен. Не ми позволяваше да я докосвам, не вдигаше телефона, когато звънеше”, разказва патиланецът. Прави собствено разследване и установява, че причината за "ледената епоха” се нарича Трифон и е на 30 години. Мачо, висок 1,90. "Разбрах, че се познават още от Гърция, където той е работил в някаква ферма.” Ревнивецът започва да следи Цветана, причаква и любовника. Жената напуска работа, но след две седмици започва работа в частна оранжерия в района на институт "Марица”. Бдителният Кеворк обаче изобщо не се примирил. Още в първия работен ден на Цветана той застанал на пост пред портала. Неколкочасовото бдение се увенчало с успех, когато засякъл Трифон, който пристигнал със зелен ситроен. Любовникът обаче го видял и избягал с мръсна газ. Ревнивият съпруг прекарал следващия час скрит зад едно дърво, но и този път успял да засече нахалника. Следващите няколко дни бившият охранител организира пост пред института, за да пази невярната жена. Както се оказва по-късно - без особен успех.

"Надуших, че нещо става, защото тя носеше прекалено много дрехи на работа. Резервни дънки, бельо. Миналия петък сутринта отидох и помолих пазачите да ме пуснат до оранжерията. Вратата беше заключена, но успях да надникна през прозореца. Видях Цветана да се натиска с някакъв мъж. Започнах да викам и да блъскам по вратата. След малко отключиха и тя излезе. После се измъкна и онзи. Цветана му каза: "Шефе, това е мъжът ми”. Той се нахвърли върху мен и ми каза, че нямам никаква работа там. Аз си тръгнах, а отвън какво да видя - малкият баджанак! Пердето ми падна”, разказва Кеворк. Следващият му ход е да отиде до пазара на ул. "Младежка”, където с хъс на овчарско куче открива съпругата на земеделския производител. "Купих си едно кило домати от нея и я разприказвах. Разбрах, че мъжът също е работил в Гърция, и навързах нещата”, разказва той. После хвърля доматите (няма сега да ям на баджанака доматите, я!) и си тръгва. Вкъщи строява децата за другарски съд за неверницата, но така и не успява да издаде присъда. Цветана се прибира и припада в ръцете му. Линейка на Бърза помощ я откарва в Спешния център, където лекарите правят изследвания. Не успяват да открият причината за припадъка, защото показателите са нормални. Преглеждат я невролог, гинеколог и хирург, но без резултат. Кеворк я връща с такси до дома им, но на следващия ден отново я води в болницата. Причината за припадъка става ясна, когато един от лекарите я изпраща на рентген. На снимката откриват петна върху белия дроб и става ясно, че Цветана се е натровила от изпаренията в кожарската фабрика, а след това пестицидите са я довършили. В болницата правят манипулации, а след това я изписват за домашно лечение.

Вкъщи обаче скандалът избухва с нова сила. Намесва се братът на Цветана, който изхвърля ревнивия си зет от дома им. Кеворк търси помощ в полицията, но тъй като се касае за семеен скандал, униформените съветват измамения мъж да се оттегли до няколко дни, за да се успокоят страстите. Междувременно рогоносецът подава и жалба в полиция за заплаха за живота си. Цветана го е предупредила, че ако не я остави на мира, ще свърши или в гроба, или в затвора. Бившият охранител се страхува, че може да стане жертва на някой от любовниците.

Въпреки че Кеворк е ударил дъното на унижението, той е категоричен, че иска да живее с жена си, защото безумно я обича. "И тя не може да повярва, че това е истина. Казах: Тъпа гъско! Аз съм рогоносец и мекотело. Но ще ти простя всичко. Само се върни при мен!”, признава измаменият съпруг. Твърди, че дори е готов да продаде единия си бъбрек, за да не се притеснява тя за пари. "Готов съм да умра за тази жена!”, кълне се Кеворк.

В категории: Лична драма


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
6
Коментара по темата
6.
*********
19.03.2019 00:53:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
5.
*********
19.03.2019 00:52:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
4.
*********
19.12.2018 15:18:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
vivian
02.12.2016 23:09:24
0
0
Искате ли да продадете бъбреците? Възможно ли е да търси възможност да се продаде
бъбреците за пари заради финансовата съборят и не знаете какво
да се направи, след това се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума за вашия
Бъбреци. Моето име е Доктор Келвин съм Нефролог в Apollo бъбрек
болнични departmen. Нашата клиника е специализирана в Kidney хирургия и ние също
справят с купуване и трансплантация на бъбреци с жива една
съответния донор. Ние се намираме в индийски, Турция, Нигерия, САЩ,
Малайзия. Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреците, моля не го правят
колебайте да се свържете с нас чрез имейл [email protected]

Email: [email protected] или ме WhatsApp +2348143840335
2.
Жанет
15.08.2014 20:58:21
0
11
И на мен някой да ми се обажда по 40 пъти на ден и да стои пред работното ми място зад храстчето и аз ще избягам. Тоя просто е луд.
1.
..
15.08.2014 19:16:59
0
10
Ужaс!!! Тоя е толковa обсебен , че е опaсен и зa нея и зa себе си! И aко не го огрaничи полициятa по неин иск , със сигурност ще стaне беля! Сaмо дето не се знaе , кой в гроб , кой в зaтвор!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори