×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пламен Дишков плащал по 3000 лева на ден за лимузина, която не може да използва, косата му побелявала от тревоги


Пламен Дишков плащал по 3000 лева на ден за лимузина, която не може да използва, косата му побелявала от тревоги
В бургаския затвор нямах нито един бял косъм, а в момента, в който се сблъсках с реалността и се опитах да водя нормален социален живот, започна да ми побелява косата, оплака се Дишков
15 Август 2014, Петък, 10:22 ч.

Колата, която митичният бургаски герой наел, стои на трупчета, заради синя лампа

Не съм сигурен, че сега съм по-добре, отколкото когато бях в бургаския затвор, каза Пламен Дишков. Той застана пред камерата на бТВ, за да коментира как лимузината, която наел, стои на трупчета, заради синя лампа, която полицаи намерили в краката на шофьора му.

Автомобилът, на който доскоро се возил той е купен на търг от германските служби за сигурност. Той е с невероятни системи за сигурност срещу атентати, пожари и катастрофи.

Колата е използвана от бившия председател на ЕНП Вилфред Мартенс. Тя е с възможно най-високата степен на бронировка. Стъклата й са дебели, а вратите - много тежки. Изисква се особено усилие да ги затвориш заради вградените вакуумни устройства.

В края на 2013 г. лимузината е купена от българска фирма и след това дадена под наем на Кела. През май обаче колата е спряна за движение заради синята лампа, която полицаи от трето РПУ открили в краката на шофьора при рутинна проверка в София.

„Плащам около 3000 лева на ден наеми. Това са цените на подобни коли. Това не е единственият такъв автомобил за България. Спряна е от движение незаконно. Полицаите се усъмнили, че шофьорът ми е пиян, защото карал много бавно. След като отказва да им даде някакви пари, което няма как да стане без да ме пита, започват проблемите”, уточнява Дишков.

„Всеки ден си мисля по темата кога точно ми е било по-добре. В затвора нямах нито един бял косъм. В момента, в който се сблъсках с реалността и се опитах да водя нормален социален живот, започна да ми побелява косата. Ходя без охрана. Добре съм в компанията на жена ми и на известни манекенки“, каза още Дишков.

Собствениците на автомобила, който той нае, са категорични, че светлините никога не са ползвани и че не са ги добавяли те и недоумяват как веднъж лимузината е регистрирана в КАТ с вградена от производителя синя лампа, а след това - спряна заради нея.

В категории: Животът


16
Коментара по темата
16.
до номер14
02.02.2015 15:54:45
1
2
ти си изключително зле,не на последно място явно го демонстрираш,ходи и се наври в дупката от която си излязъл
15.
gotin
16.08.2014 03:23:08
3
2
CQLA FAMILIQ BOKLUCI-KATO PO4NESH OT BASHTA MU I STIHNESH DO MAJKA MU-KAKVO DA E OTRO4ETO KELA?
14.
aaha
15.08.2014 18:58:58
5
2
otkade imal parite da go bili proverili che na mnogo hora im e qsno che choveka targuva s goriva ot 90te godini a sega pishite da go proverili danachnite che ako nqma ot kade shte kaje li po novinite che plachta po 3000lv tochno kakto kazaha po dolo ima plashta tova ne e mitio da vika kato lud samo po zavedeniqta ,choveka pone e s hilqdi klasi napred ot mn hora.
13.
дан
15.08.2014 16:13:43
8
2
пожарникаря мутрите ги беше разгонил, но пора Сергей се постара да си ги върне на свобода...комунист ли е, само разстрел
12.
??? бзззт
15.08.2014 14:08:46
1
4
Тия пари за нищо ги нямате, излиза, че ако плаща за колата наем една година, ще струва 1 180 000 лв. ????? , а сега проверете броя на нулите отново!
Освен това, как може да го страт, това е в разрез със западните евроатлантически ценности. Този Вилфред веднага да се намеси и да санкционират България. ЕНП е това ей, как може така да спирате момчето, КОМУНИСТИ!??

Баси спрялата държавичка!!?
11.
Toнев
15.08.2014 13:48:01
1
6
Много е нагъл,да ходи при доктора в психото да го прегледат той е за там,щом си мисли че ние ще му повярваме.........3000лв. на ден наем за кола?Слез на земята бе мадурко,хората не ядът киселото мляко с кофичките.
10.
юрист
15.08.2014 13:21:47
1
8
Ех Пламене, Пламене!Много жалко, дето иначе си умен!От теб можеше да стане нещо много повече от бандит, а така и теб ще те гръмнат млад като останалите гангстери. Поне да си някой плиткоумен като Митьо очите, толкова му стига ума на момчето ,но за теб имаше шансове да станеш нещо повече! Жалко!
9.
Доктор
15.08.2014 12:29:26
0
7
Тоя трябва да дойде в психото да го прегледам,не е на ред............
8.
Peтко
15.08.2014 11:14:13
1
17
Тоя пак ни взе за врабчета,тои като е мегаломан си мисли че хората трябва да му вярват.Къде е държавата да го провери какъв бизнис има тоя нехранимаико че да плаща по 3000 лева на ден за лек автомобил?
7.
Един
15.08.2014 10:08:47
9
6
Който не го може също така пише глупости по тъпите сайтове .
6.
spinderman
15.08.2014 10:01:39
3
15
ааа набоУрье не е незаконно спряна,тая синя ламапа какво търси вътре?
5.
plamen
15.08.2014 10:00:40
15
7
koito go moje pla6a koito nemoje gleda imam pla6am
4.
Бибитка
15.08.2014 09:58:53
24
10
Има пари, плаща и кара... Ако иска и летяща чиния ще кара, щом може да си го позволи! Какъв е проблема?
3.
ало?????????
15.08.2014 09:55:31
1
26
Къде са данъчните?
откъде законни доходи в такива размери!!!!!!!!!!!
2.
bgman
15.08.2014 09:46:10
0
26
Абе 3000 лева на ден нещо ми се струва прекалено?
Това са 90 000 на месец и над милион на година - абсурд!
Ако наистина плаща такъв наем - нещо лъже данъчните...
1.
Мутрата
15.08.2014 09:38:26
2
40
Ех, да го съжалиш човека. Аманедейте така, бедно е момчето, дава по 3 000 лева на ден наем за колата!!! А хората нямат 3 лева хляб да си купят. Съжалявам го, направо ми се плаче та няма на къде, ужасно е горкичкия :-))))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател
Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори