×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 емблематични почивни станции в Китен от времето на соца


10 емблематични почивни станции в Китен от времето на соца
Разположени край най-големите и дълги плажове у нас, преди 1989 г. Китен и Приморско се превръщат в емблема на масовия летен туризъм по родното Черноморие. На снимките са почивните станции на кремиковските работници
07 Август 2014, Четвъртък, 05:47 ч.
Източник: socbg.com

През 80-те, с над 180 почивни станции, хотели и къмпинги там се намира най-голямата туристическа леглова база в България
Разположени край най-големите и дълги плажове у нас, преди 1989 г. Китен и Приморско се превръщат в емблема на масовия летен туризъм по българското Черноморие. През 80-те, с над 180 почивни станции, хотели и къмпинги там се намира най-голямата туристическа леглова база в България.
Вижте незабравими кадри от почивните станции в Китен. Десетки хиляди работници в заводите от цялата страна са прекарвали прекрасни мигове






Почивна станция на столичния завод "Ворошилов"








Почивната станция на "Ремонтстрой"


Почивна станция "Пролет"


Почивната станция на ЦКС



Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 9
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 2
15
Коментара по темата
15.
коментар по забранена от кмета тема
09.08.2014 12:35:37
0
0
Кмете ти не знаеш ли че, ние ще те коментираме в тази щом си забранил в горната тема -ха ха .Питам аз -къде е този план за развитие , кой кадърен го изготви , и къде влизат в него жителите на града , засегнато ли е качествено образование +нов директор , качествена медицина +нови лекари и линейки ,оправяне на инфраструктурата на града -повече поддържана постоянно зеленина и цветя .Де го тоя план да го видим що за резил е .Имам едно сериозно предложение -сложете в шадравана 2 бронзови делфина в реален ръст в поза скок един над друг -това ще се хареса на граждани и гости на града , снимките ще обиколят света .
14.
dqdo koleda
08.08.2014 18:45:59
0
0
dobroto straro vreme
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=848624663
13.
Дали ще е вярно?
07.08.2014 15:40:30
0
0
Гларусът Здравко фалира (Прибегна до интернет измами)
Победителят в първия сезон на „Биг Брадър“ Здравко Василев сериозно е закъсал с парите, научи HotArena.net.
Плейбоят от Приморско, който с част от наградата от шоуто отвори още два хотела в крайморския град и в момента има пет на свое име, се опитва да напълни стаите им с измамни оферти в интернет, пише в. „Всеки ден“, позовавайки се на оплакванията на опарени туристи.
Схемата на Здравко е много проста – за да направи човек резервация в някой от хотелите му, трябва предварително, и то по банков път да плати цялата сума за престоя си, който е на база „ол инклузив“ и не пада под 1700 лева за десет дни. Посочените на сайта телефони пък са абсолютно фиктивни и наша проверка установи, че никой не вдига дори след 10-ото позвъняване.
Въпреки че преди време пред наш репортер брадърът заяви, че със сигурност лошото време и приливната вълна, която удари и буквално потопи плажа в Приморско, няма да попречат сезонът да бъде успешен, нито ще прогони туристите, които ежегодно избират да плажуват на юг, оказва се, че нещата далеч не стоят точно така.
Нещо повече, Василев упорито криел от бизнес партньорите си, че е изправен почти пред фалит заради ниския интерес на групите чужденци и по-заможни нашенци, които иначе препълвали хотелите му на плажа по това време на годината.
„Не иска да си признае, че е на загуба и скоро ще се наложи да хлопне кепенците на някой от „невероятните“ си хотелчета, с които е толкова горд, защото стоят празни. Затова се опитва да изпържи летовниците като за последно, за да не е толкова прецакан с парите.
Дано обаче знае, че това е подсъдно и ако някой реши да се разправя с него чрез адвокати, може здравата да загази“, коментират запознати. Злите езици пък издават, че с припечелените отгоре и набързо пари Здравко се надявал да си купи и нова яхта.
Както „Всеки ден“ първи писа, прословутото луксозното возило на брадъра, за което отиде немалка част от хонорара му, припечелен от култовото риалити, пострада тежко и беше напълно потопено от пороя, разразил се преди по-малко от месец по Южното Черноморие.
12.
Коя е таз... петата поред?
07.08.2014 12:33:38
0
0
Ква е таз? някаква разплута кифла пълна с лайна, кюфтета и кебапчета! Басси и гнусотията!!!
11.
Янко Томов - доктор хонорис кауза
07.08.2014 11:54:33
0
0
Реклама бе Здравко - безплатна. Защо ли си мисля, че главния редактор на въпросния вестник е с Приморски корени? :)
10.
Даката: Урааа!!! не съм в миналото!!!
07.08.2014 11:20:45
0
0
Няква Христина:
Хахахаа Дако,щом пишат за теб значи не си в миналото ;)
9.
Аааааа, сетила се Мара
07.08.2014 11:05:43
0
0
Катя Кирова: Защо ли си даваме парите за вестници ?
8.
друг гъзолизец (в женски род)
07.08.2014 10:42:36
0
1
Поредната тъпотия от жълтурковците! Нали и те трябва да ядат! По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката! Да са живи и здрави и дано изкарат парички за едно моренце! Много странно как си фалирал, като преди 3 дена ти видях новата яхтичка - страхотна е!
7.
Галя Славова до ББ
07.08.2014 10:23:42
0
0
Ако трябва да помагаме- веднага разбивам касичката на децата!
6.
некъв гъзолизец
07.08.2014 10:17:12
1
1
"А аз пожелавам на всеки: "Когато е най-зле, така да е!" Със сигурност тази година има спад в туризма заради лошото време, но за здравковия хотел трябва да си направиш резервация няколко месеца по-рано и пак не се знае дали ще има свободна стая. И между другото имам и една молба към него: Здравко, ако започнеш да подаряваш хотелите от империята си да не ни подминеш! И да са живи и здрави душманите ти!"
5.
Павлина Казларова
07.08.2014 10:11:13
1
3
Аз май не съм от Приморско. Здравко, я ме светни къде ги построи тия хотели, че нещо не съм ориентирана.
4.
4-ти, 5-ти, 6-ти хотел...
07.08.2014 10:01:03
1
1
А спри се, де, Здравко!!! Почини си малко!
3.
Човек е голям колкото са големи мечтите му...
07.08.2014 09:57:12
1
1
Здравко трябва доста да е пораснал...

(януари 2005 год.)
"ЗДРАВКО: В момента строителството в България е много печелившо и аз смятам да се ориентирам именно към този бизнес. НЕ САМО, ЧЕ ИСКАМ ДА ИМАМ ТРЕТИ ХОТЕЛ, АМИ ИСКАМ ДА ИМА И ЧЕТВЪРТИ, ПЕТИ, ШЕСТИ... Но след няколко години, разбира се. Не сега."
2.
"Здравко фалира-прибягва до и-нет измами"
07.08.2014 09:41:10
1
2
Тоз човек само жълти вестници чете и търси статии за себе си. Ако не е той сам да си популяризира статиите няма как да разберем какво пишат за него...
Дай някоя друга статия бе, Здравко!
1.
На вкус и цвет тОварищЕЙ нет
07.08.2014 09:14:53
1
1
Янко Томов: "на вкус и цвет таварищ нет"...
Янкоооо, Янко... руският ти е една гаща плява! А уж гларус си бил!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Влизали и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ То протече в процедурни спорове и без никакво действие по същество Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите 
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори